Deling av seng

Denne novellen er vist 32279 ganger.

De måtte dele seng igjen. Anja gikk og la seg først og hun hadde sovnet innen jeg gikk og la meg ved siden av henne. Jeg ble liggende og høre på motorduren ifra båten. Høre bølgene slå og kjenne det gynge litt. Vi hadde fått en lugar for to med en dobbeltseng. Ikke noe problem med det, hadde delt seng før vi og det hadde godt bra. Men nå hadde jeg lyst til å prøve noe, hadde hatt lyst på det lenge, men ikke turt før nå. Utrolig hva litt alkohol gjør med en.
Jeg snek meg inntil Anja, hun gryntet litt men flyttet ikke på seg. Jeg visket fofsikgig inn i øre hennes » ikke slå så hardt a.» Hun snudde seg mot meg og smilte. » det kommer helt ann på det» sa hun og lukte igjen øynene. Jeg tok det som en utfordring og la en hånd over magen hennes, lot den bare ligge der. «Kan jeg kose på deg?» Hun svarte ikke, bare lagde en lyd, en godlyd. Jeg bevegde hånden min opp og ned langs siden på magen hennes, jeg kunne kjenne ribbeina hennes. Jeg lot to fingre løpe over magen hennes og sirklet meg inn mot navlen. Lagde små sirkler over hele magen hennes og opp mot underarmen. «Kan du kle av deg litt for meg?» » hhmmm…gjør det selv.» Jeg smilte og dro nattkjolen over hode hennes. To små pupper, en tynn kropp og en liten søt truse var det som ventet meg. Jeg la dynen over henne igjen og fortsatte kilingen av magen og overkroppen hennes. Hun pustet tungt og forsøkte og ikke vise hvor godt hun hadde det. Jeg førte fingeren min langs under puppene og opp mellom dem og ned igjen. Fulgte konturen av brystene hennes. Jeg berørte såvidt den ene nippelen, den struttet med en gang og hun stønnet. Jeg smilte triumferende for meg selv fordi hun nå viste meg at det var godt det jeg gjorde. Jeg tok forsiktig i nippelen og masserte den mellom tommel og pekefinger, klemte den litt og sirklet meg videre nedover igjen. «Kan jeg få smake på kroppen din?» Spurte jeg forsiktig. «Ja, om du tørr!» Sa hun og lo litt. Hun tok en hånd opp i håret mitt og smålugget i det. Jeg gå fra meg et stønn og lente meg mot brystet hennes og strakk ut tungen så den kom borti nippelen. Hun gå fra seg et stønn og pustet dypt. Jeg slikket forsiktig opp og ned før jeg tok hele i munnen og sugde på puppen hennes mens jeg tok hånden min over den andre og klemte nippelen der. Dette fikk fart på pusten hennes og hun kunne ikke lenger sjule lysten sin. Begge hendene hennes var begravd i håret mitt.
Jeg fortsatte å suge, slikke, småbite og klemme på brystvortene hennes. Knadde puppene og kilte rundt dem. Hun holt pusten en stund og slapp den ut med et sukk. Det gikk for henne. «Jeg…du…hmmm…godt!!» Var alt hun fikk ut av seg. Jeg smilte og la meg på armen min og lå og så på henne. Hun snudde seg mot meg og så på meg. Jeg lente meg frem og kysset henne på munn og trakk meg fort tilbake ifrykt for at hun skulle slå til meg. Hun lente seg etter meg «din feiging» sa hun og kysset meg på munn. «Feiging! Skal gi deg feiging jeg!» Jeg tok tak i henne og la henne oppå meg. Vi kysset heftig. Tungene våre danset erotisk tango og vi stønnet begge to da vi trakk oss fra hverandre igjen for å få puste. Jeg tok tak i henne og med ett lå hun under meg og jeg mellom beina hennes og støttet meg på armene mine. Vi så på hverandre og kysset igjen. Jeg kysset henne nedover halsen over brystet ned til navlen og til trusekanten. Akte meg lenger ned i senga og så opp på henne.

Hun lå med øynene igjen og pustet tungt gjennom en åpen munn. Hun lå der og bare ventet på det som skulle komme.
Jeg strakk meg etter armene hennes, la de oppå skuldrene mine. Hun tok en hånd oppi håret mitt og den andre strøk hun meg i nakken med. «Se på meg Anja,» hun så på meg, smilte og ventet. «Sett deg opp.» Sa jeg. Hun gjorde det, la hendene sine på ryggen min og strøk de opp og ned. Jeg dyttet beina hennes mer fra hverandre og kunne se at det var en våt flekk i trusene hennes. Jeg lot en finger gli langs trusekanten ved magen, ned til høyere hofte, langs lysken og tvertover den våte flekken, opp igjen langs venstre lysk og til magen igjen. Hun ynket seg og stønnet godt. «Hva vil du jeg skal gjøre med seg?» Hun sperret opp øynene sine, så på meg og rødmet. Fikk ikke frem et ord. Jeg satte meg opp på kne, kysset henne og la hun ned igjen. Tok forsiktig av henne trusen og trakk pusten og stønnet på utpust. Hun var våt, det glinset i fittesaft mot meg. «Du har det godt kan jeg se. Kan jeg få smake?» «Jaaa» sa hun med kåt stemme. Jeg la meg ned mellom beina hennes, kysset henne i lysken og la hendene mine oppå magen hennes. Den ene hånda førte jeg opp til puppen og begynye og kna den ene for så å småklype litt i nipplene. Kysset innsiden av låret, i lysken og oppå venusberget og snuste meg nedover. Hun var glattbarbert. Jeg dro nesen over klitten og stoppet opp og kysset fitteleppene. Hun stønnet og heiste høftene opp og ville ha mer. «Ro deg ned nå, vi har det ikke travelt…eller vil du sove?» Sa jeg med en rolig sensetiv stemme. Hun stønnet et NEI tilbake og senket underlivet ned i madrassen igjen. Jeg kysset igjen. Hun smakte godt. Jeg lot tungen min skille kjønsleppene og slikket i meg saftene som hadde kommet. Hun sukket dypt og sleit litt med å ligge rolig. Jeg slikket fra nederst i fitteåpningen og opp til klitten, fikk henne ordentlig kåt og våt. Hendene mine fortsatte å jobbe med puppene hennes. Jeg stakk tunga inn i den våte havnen hennes, lot den rotere litt inni der. Det var varmt og vått og hun var så liten og trang. Jeg tok den ene hånden min ned og la tommelen over klitten og masserte den mens jeg slikket inni henne. Sugde ut veskene hennes. Jeg måtte selv roe meg ned, men hun var så god, varm, våt og herlig. Jeg tok tungen min ut og inn mens jeg masserte klitten i et økende tempo. Hun stønnet høyt og pusten økte. Jeg merket at hun snart kom og ga meg, hun knurret. Jeg smilte. Tok to fingre inn i henne og fant klitten med tungen. Fingerpulte henne volsomt og hardt. Og sugde og slikket på klitten. Hun holdt pusten, beveget høftene i takt med meg og jeg kunne kjenne hun strammet rundt fingrene mine og hun stønnet ut et jaaaaa… hun kom for meg. Jeg tok ut fingrene mine og slikket i meg det ut kom med. Det strømte på og smakte søtt. Hun pustet fort og ristet litt.
Jeg krabbet opp mot henne og la meg ned ved siden av. Hun kysset meg. «Kjenn hvor godt du smaker» sa jeg og kysset tilbake, lot tungen min presse seg inn i munnen hennes og vi stønnet begge to. «Hva med deg?» Sa hun plutselig. «Åå, ingen fare» sa jeg med et smil. Jeg tok på henne nattkjolen igjen og hun la seg inntil meg. Jeg la en hånd på magen hennes og lot tommelen stryke litt opo og ned. Og slik sovnet vi.

Legg igjen en kommentar