Mammas venninne, del 1

Denne novellen er vist 64296 ganger.

Jeg lå i boblebadet i den mørklagte kjelleren. Jeg foretrakk det slik – lyset av. Den brusende lyden av boblene var avslappende, og det var ingenting som ga meg mer energi enn å ligge der i mørket mens boblene fosset over den nakne huden. Pappa var mye ute på reise, noe som både var positivt og negativt: Han tjente nok til å kjøpe et hus med badstu og boblebad i kjelleren, men vi så ham jo ikke så ofte. Særlig mamma skulle nok ønske at han var her oftere, men som erstatning hadde hun nå lillesøs som fortsatt bodde hjemme. Ja, og så meg, da, som hun hadde overtalt til å bo her månedene før kursene på høyskolen begynte. Mye av ventetiden gikk med til å trene, og etterpå kunne jeg ligge i boblebadet helt alene, som nå. En stund, i hvert fall.

Det stakk i øynene idet lyset ble slått på og jeg fikk selskap.

«Så du var her allikevel, altså.»

Mamma hadde kommet inn med Lise, venninnen som hadde kommet på overraskende besøk og livnet opp hverdagen hennes. Hun var nylig skilt og var «ute på eventyr», som de kalte det. Begge gikk kledd i matchende, hvite badekåper og hadde surret inn håret i håndklær – det var som å se en film hvor alle jentene i gjengen kler seg likt. De tok dem av seg og satte seg ned i det store boblebadet ikledd bikinier, også de i samme farge. Hadde de nettopp vært ute på shopping, kanskje?

Jeg kom plutselig på at jeg ikke hadde badeshortsen på. Pappa hadde forbudt den i badet på grunn av et eller annet med dårlig lukt i filtrene, så jeg satt der i stampen uten en tråd. Sammen med mamma og venninnen hennes. Jeg merket den kokende rødmen spre seg i huden – den typen man får når man blir tatt på fersk gjerning. I tillegg knøt magen seg i en mild følelse av panikk slik den alltid gjorde når jeg var nervøs for at foreldrene mine skulle ta meg i å surfe etter porno på nettet, eller noe annet som var tabu. Hvordan skulle jeg komme ut av dette? Vel, det var ingen umiddelbar fare; boblebadet fosset og bruste slik at man ikke kunne se noe nedi vannet. Så lenge jeg ble sittende her, ville nakenheten min forbli min lille flaue hemmelighet. Jeg måtte simpelthen bli værende i badet til de hadde gått, uansett hvor lang tid det måtte ta. Så var det bare å håpe på at mamma ikke ba meg gå opp for å hente noe, da …

«Gir du meg ryggskrubben?» hørte jeg henne plutselig si, og angsten kom glidende som et uhyre, men forsvant like raskt idet jeg kom på at skrubben lå rett ved siden av meg.

Jeg strakk meg etter den, kastet den over til mamma og kjeftet stille på meg selv fordi jeg var så skvetten.

Jeg lente meg tilbake der jeg satt på trinnet og lente hodet tilbake mot kanten av karet. Slik kunne jeg ligge med øynene så vidt åpne og iaktta mammas venninne mens det så ut som at jeg blundet helt. Lise var den mest formfulle av de to, og særlig de store puppene var et flott blikkfang. Det hadde jeg merket meg allerede da hun kom tidligere på dagen; hvordan de digre fordelene hennes presset mot genseren som om de ville rekke ut og hilse på verden. Nå som hun bare hadde bikini på overkroppen fikk jeg studere dem enda nærmere. De hang ikke, og de virket fyldige og faste, tross størrelsen. Hun bøyde seg lett fremover og lot mamma skrubbe seg på baksiden, og puppene holdt nesten på å trille ut og frem i lyset. Etterpå byttet de roller, og puppene hoppet og skumpet hver gang hun gned skrubben litt mer energisk over ryggen til min mor.

Vi ble sittende der sammen en stund; jeg trivdes med det brusende vannet – dessuten måtte jeg som sagt bli sittende til de hadde gått. Mamma skravlet med venninnen mens de skrubbet og masserte hverandre, sammenlignet fingernegler og snakket om kaker og manikyr. Jeg slappet av. Godt tilbakelent med øynene nesten lukket, kunne jeg kose meg med utsikten til Lises byste uten frykt for å bli fersket. Jeg var 19 år og selvfølgelig veldig opptatt av kvinnelige kroppsdeler. Spesielt pupper, kanskje. Det var vel ikke en fetisj, akkurat, men jeg elsket pupper, nær sagt uansett alder på eieren. Lise var i førtiårene, som min mor, og virket ikke spesielt slank eller veltrent, men hun hadde andre ting jeg la merke til at jeg likte. Langt, flammende rødt hår med krøller, fyldige lepper, fregner i ansiktet (og nedover brystet, kunne jeg se nå som hun var halvnaken), og så altså disse to flotte puppene som jeg så smått hadde begynt å fantasere om. Det var da heller ingen ulempe å være noe eldre; voksne kvinner er mer erfarne, og kunne sikkert lære en ung, uerfaren gutt som meg en hel del …

Jeg hadde hatt sex et par ganger tidligere – første gang som 17-åring på en veldig våt fest, og andre gang i russetiden. Så vidt jeg husket var sexen god nok, den, men det var en del fomling. Både med klær, BHer, kondomer og følelser. Jeg regnet selvfølgelig med at sexen ville bli bedre etter hvert som jeg fikk mer erfaring, men for en kåt tenåring som meg kunne ikke fremtiden komme raskt nok. Jeg hadde nok kunnet komme meg over fomlestadiet en god del fortere dersom jeg hadde hatt hjelp fra en eldre, mer erfaren kvinne – som Lise, for eksempel …

Jeg satt og dagdrømte om slike ting idet foten min støtte borti et bein. Jeg trakk den til meg og tenkte at jeg kanskje hadde strukket meg litt langt utover; karet var jo ikke stort. Minuttet senere skjedde det igjen, etter at jeg hadde flyttet meg litt sidelengs for å finne en ny sittestilling. Jeg skulle til å unnskylde meg, men lot være siden ingen av dem lot til å ha bitt seg merke i noe. Giddalaus, kanskje, tenkte jeg, men jeg var så avslappet at jeg ikke hadde engang hadde lyst til å snakke. Kom arbeidslyst og treng deg på, og så videre. Neste gang det ble trangt i badet gadd jeg ikke engang å flytte foten; de kunne vel dra til seg beina selv også?

Panikkfølelsen grep brått tak i meg idet jeg merket at foten beveget seg. Til å begynne med hadde jeg forvekslet det med følelsen av bobler over huden. Deretter hadde jeg tenkt at det var enda et tilfeldig sammenstøt. Til slutt hadde jeg skjønt at det jeg kjente var en fot som strøk seg oppover leggen – helt bevisst. Den gripende angsten hadde skylt over meg idet jeg glippet med øynene og løftet blikket opp fra Lises flotte brystparti: Der satt hun og snakket med mamma, men det var meg hun så på … og så blunket hun. Gjorde hun ikke? Betydde det at hun visste at jeg hadde øynene åpne? Eller hadde fantasien spilt meg enda et puss? Jeg åpnet øynene en smule mer og så Lise rett i ansiktet. Da smilte hun. Blunket raskt igjen. Og så kjente jeg foten hennes stryke mot innsiden av leggen. Panikken fikk meg til å trekke beina helt til meg, og hverken mamma eller Lise lot til å reagere på dette. Et øyeblikk tenkte jeg over muligheten for at Lise hadde begynt å beinflørte, men sannsynligheten for at det var noe annet – hva som helst annet – virket større.

En stund senere var praten de to imellom på høygir. De snakket om klær, butikker og kaker – men aller mest snakket de om Lise. Om hvordan eksmannen hennes var et svin fordi han hadde vært utro med en yngre dame, om hvordan hun nå var fri til å finne seg noen bedre … og hvor mye moro hun kunne ha nå som hun ikke var nødt til å stå på pinne for den fjompen lenger. Man kan kanskje si at alt dette fungerte som terapi; at de prøvde å snu en trist situasjon til noe positivt, men Lise virket genuint innstilt på at hun heretter skulle ha mer moro; gjøre det hun ville og ikke la eksmannen ødelegge resten av tilværelsen. Jeg hadde nesten sovnet av som respons på alt sladderet, idet jeg ble vekket av at mamma kvakk til og nærmest hoppet ut av boblebadet.

«Gudameg – jeg må hente kaken! Den skulle jo være ferdig fem!» sa hun og hev på seg badekåpen.

«Skal jeg bli med?» spurte Lise, og jeg øynet muligheten til å snike meg opp og finne frem shortsen etter at de hadde gått.

«Nei, nei, bare kos deg – du liker jo bobler så godt. Mathias, du tar deg av Lise imens, ikke sant?»

«Ja, han tar seg av meg, han.» svarte Lise før jeg rakk å si noe.

«Mhm,» svarte jeg til slutt og nikket, men mamma var allerede på full fart opp trappene.

Jeg hadde sommerfugler i magen. Jeg var alene med Lise. Tenåringshjernen min hadde naturligvis for lengst begynt å reflektere over de ulike mulige betydningene av begrepet «ta meg av henne», men når jeg fikk slike tvetydige spørsmål hadde jeg lagt meg for vane å smile og komme med et intetsigende «mhm» som ikke kunne tolkes i noen bestemt retning.

«Hvordan skal du ta deg av meg, da?» sa hun liketil idet vi ble alene – jeg svarte med den vanlige utydelige mumlingen og lot henne komme med eventuelle forslag selv: «Jeg vet – du kan vaske håret mitt litt? Det kan nok trenges etter den støvete gangveien i dag.»

            Lise reiste seg opp av karet og hentet sjampo og balsam fra dusjhjørnet. Hun slapp hårmanken ut av håndkleturbanen og jeg tiet om at pappa mislikte bruk av såpe eller sjampo i boblebadet. Like etter satt hun med ryggen til og lot meg gi henne det som strengt tatt ble en noe overdrevent grundig sjamponering. Jeg helte halve sjampoflasken nedover det lange håret og gnidde det inn. Sakte. Brukte fingertuppene på skalpen og masserte forsiktig nedover nakken mens hun satt der og lot meg gjøre som jeg ville. Sommerfuglene i magen surret fortere.

«Mmmm … deilig. Du vet hvordan du skal behandle damer, du.»

«Mhm …»

Jeg fortsatte til hvert eneste hårstrå var dekket av skum og Lise bøyde seg ned for å skylle det ut. Boblene i karet flommet og fraktet skummet utover mot kantene av karet. Hun satte seg opp igjen og flyttet seg nærmere – helt inntil meg. Om hun visste at jeg ikke hadde badebukser på kunne jeg fortsatt ikke si noe om, men slik hun nå satt kunne hun nesten ikke unngå å kjenne den voksende ereksjonen som strøk henne mot ryggen hver gang hun flyttet på seg. Jeg kjente det, i hvert fall. Og fantasiene om at hun hisset meg opp med vilje hadde begynt å vokse seg stadig sterkere bak i hodet.

«Mere,» sa hun kort og ga meg flasken med balsam.

            Jeg fortsatte behandlingen og nøt nærheten til den modne, formfulle kvinnen. Revet mellom fantasiene mine og det jeg regnet med var ufattelig usannsynlig. På den ene siden kunne dette være det første skrittet mot noe mer – mens det på den andre siden mest sannsynlig var her det kom til å ende: Med uskyldig hårvask og hodemassasje. Fantasiene var langt unna det som faktisk skjedde, og jeg tvang meg selv til å huske på nettopp det, selv når jeg fikk lene meg fremover og ta et ekstra langt blikk ned i bikinioverdelen.

            Kroppen hennes var akkurat så fyldig at jeg fant det attraktivt; litt lubben slik en kvinne med ordentlige former skal være, med en rund bakende, fyldig underhud og to store pupper. Jeg nøt synet så lenge jeg kunne. Til håret hennes var modent for skylling igjen og hun dukket under og forsvant. Hun poppet opp igjen og satte seg tilbake foran meg, på trinnet under; det siste trinnet før bunnen av boblebadet. Hun hadde vannet til skuldrene og puppene så ut til å flyte opp en smule mens vannet fosset rundt dem.

«Du vil ikke massere meg litt, vel? Jeg er så stiv i skuldrene om dagen.»

Jeg grep anledningen til å befinne meg nær henne så lenge som mulig. Ordene som fulgte kom forbløffende lett, noe som slo meg først etterpå:

«Jeg kan vel ikke nekte deg det, når jeg ble bedt om å ta ordentlig hånd om deg?»

Hun klukklo og nikket mens jeg begynte å massere henne forsiktig. Sommerfuglene var der fortsatt. Det var riktig at hun var stiv i nakken, og jeg tok meg tid til å bruke tomlene ordentlig slik jeg tidvis hadde gjort med mamma, som hadde slitt med stressnakke lenge.

«Deilig. Flink, er du. Med hendene, altså. Har du andre skjulte talenter og?»

Lise snakket et språk jeg ikke var sikker på hvordan jeg skulle tolke. Og hun snakket så naturlig, rett frem og uten å måtte lete etter ordene. Folk på min alder kunne knapt nevne noe som kunne ha den fjerneste forbindelse til sex, uten å stamme i forlegenhet eller le av nervøsitet. Lise snakket så naturlig, som om det var en dagligdags ting. Jeg kunne knapt vente til den dagen det var naturlig og dagligdags for meg også.

            Jeg varierte mellom å bruke tomlene på baksiden og de andre fingrene på forsiden av musklene, byttet retning fra inn til ut og fokuserte også på musklene oppover nakken. Hun la håret på fremsiden av kroppen slik at jeg skulle komme lettere til.

«Mmmmmh…»

Hun svaiet med hodet og pustet ut en lyd som vitnet om ren nytelse. Det kriblet så mye i magen nå at det nesten ble for mye. Jeg hadde begynt å skjelve på hendene – så nervøs var jeg. Lise satt bare stille og koste seg med massasjen. Jeg gjorde mitt beste. La hele min sjel i oppgaven. Lukket øynene og konsentrerte meg om å sende all styrken jeg hadde ut i fingertuppene. Lise slappet av – gjorde seg myk, pustet dypt og stønnet i nytelse på nytt. Hver gang hun stønnet slik merket jeg en liten rykning mellom bena.

«Mmmm … kjæresten din er heldig, hun.»

«Jeg … er singel om dagen,» fikk jeg kremtet fram; det var vrient å snakke med en klump i halsen.

«Nåh, så du er fri til å gjøre som du vil? Deilig det også, da.»

«Ja, og nå kan jo du det også,» skjøt jeg inn idet jeg husket hva hun og mamma hadde snakket om.

«Mhm, skal nok det. Er mye jeg har lyst til å gjøre – har vært så kjedelig i mange år nå, så jeg vil finne på noe moro, det er klart.»

«Som hva da?»

«Å, reise, kanskje. Treffe nye mennesker.»

            Jeg hadde nesten – bare nesten – håpet på et annet svar et øyeblikk. At hun skulle si at hun hadde lyst på vill, uhemmet sex med unge gutter som meg. Det var ikke grenser for hvor mye hun allerede hadde gjort med meg dersom det var fantasien min som hadde fått bestemme. I stedet var det naturligvis virkeligheten som bestemte.

«Utlandet da, eller?» fortsatte jeg å svare på hennes utsagn uten å ha noen plan for hvor samtalen bar hen.

«Ja, etter hvert … men det er moro å se igjen gamle venner – og deg har jeg ikke sett siden du gikk på barneskolen?

«Nei …»

«Og her finner jeg ut at jeg ikke trenger å dra på spa for å finne deilige massører.»

Akkurat idet samtalen hadde begynt å bli dagligdags, slo hun til med slike tvetydige ord igjen. Mente hun at massasjen var deilig eller at jeg var det? Var det en talefeil eller hadde hun ordlagt seg sånn med vilje? Fantasien min jobbet overtid, og at jeg fikk sitte så tett inntil den myke kroppen hennes og kna den glatte huden mens hun stønnet av velvære gjorde meg bare mer opphisset. Gud, så kåt jeg var! Så utrolig lyst jeg hadde på henne!

«Jeg går i badstua litt, jeg,» sa hun og reiste seg.

Jeg ble revet ut av drømmeland da hun forsvant og jeg plutselig satt alene i boblebadet med en verkende ereksjon. Lise gikk opp, og vannet rant av henne før hun tørket av seg og tok på badekåpen. Det røde håret falt nedover ryggen hennes og skapte en fin kontrast til hvitfargen. Blikket mitt gled over de runde formene som nå tegnet seg mot stoffet; den fine rumpa, den runde formen som skrånet inn fra hoftene og inn mot livet, de fyldige puppene som hun pakket inn i frotté …

«Her inne skal vi nok få opp varmen, tenker jeg!» sa hun, åpnet glassdøra og forsvant inn i dampskyen som veltet ut.

«Vi?» sa jeg for meg selv.

Igjen var det dette med språket som jeg kanskje ikke forsto. Mente hun at jeg skulle komme etter henne? Og hva mente hun med å «få opp varmen» – det var da ikke akkurat kaldt i boblebadet, og badstua var nok ikke så veldig varm enda … Hva hadde hun egentlig i tankene? Var det i nærheten av det jeg satt og fantaserte om? Uansett hvor mye man drømmer og fantaserer som 19-åring så blir jo aldri drømmene oppfylt, og de aller fleste av hjernecellene mine fortalte meg gjentatte ganger hvor usannsynlig det var at mammas venninne hadde planer om å ha sex med sin venninnes tenåringssønn. Men hun hadde sagt «vi» …

            En liten stemme langt bak i hodet sa at jeg ikke skulle tenke så mye – bare følge instinktet og gjøre det. Jeg lystret. Hev meg opp av boblebadet og plukket opp det store håndkleet jeg hadde lagt fra meg gulvet. Surret det grundig rundt meg så det satt ordentlig fast. Pikken ble klemt opp og så tett inn mot kroppen som mulig, sånn at det bare ble en hump der i stedet for en teltstang. Den ville nok legge seg etter hvert, i det minste håpet jeg på det. Jeg øvde på mulige samtaleemner i hodet mens jeg åpnet glassdøra og gikk inn i dampen.

«Det er ikke så veldig varmt her enda, dessverre,» sa jeg, og tenkte straks at jeg nok kunne ha funnet på noe bedre.

«Vi får gjøre det hett her, da,» svarte hun kjapt og satte seg på benken.

Jeg flirte mitt utydelige svar og satte meg over mot komfyren og kastet på et par øser vann. Den freste til meg og sendte en ut dampsky som kjapt spredde seg i det lille rommet. Varmen lot vente på seg, men det kom seg raskt. Bare noen minutter senere begynte svetten å piple gjennom huden min. Lise reiste seg fra benken og tok av seg badekåpen. Huden hennes var også fuktig av damp og svette.

«Skal ikke du og kle av deg litt?» spurte hun og så smilende på meg.

            Jeg trakk på det. Lot som tankene var et annet sted – som at jeg ikke hørte henne. Gryntet et av mine utydelige svar mens jeg flyttet på vanndunken borte ved ovnen. Da jeg snudde meg tilbake mot henne sto hun fremdeles og smilte som om hun ventet på et svar.

«Skal du også kle av deg …?» spurte hun igjen, med samme smilet – samme blide tonefallet.

«Ehm … jeg har ikke på …»

«Noen ting under? Det ser jeg da. Men det er vel fint – jeg liker best å være naken når jeg tar badstu.»

Hun smilte fremdeles. Øynene blinket i det svake lyset. Hun snudde seg, og de lange krøllene fløt over de fregnete skuldrene og videre nedover ryggen. Fingrene hennes dro i enden av bikinistroppen slik at den falt av. Hun snudde hodet og ga meg et blikk før hun snudde resten av kroppen og lot øynene mine få hvile på de fyldige brystene jeg hadde stirret på i skjul mens vi satt i badet sammen. Jeg kunne ikke ta øynene fra dem.

«Liker du dem?» spurte hun, og jeg kunne bare nikke.

Hun tok et steg mot meg og la fingrene på håndklekanten. Løsnet forsiktig på det – fortsatte å se på meg med det lure smilet. Pulsen min måtte nærme seg det maksimale.

«Tipper at du er skikkelig stiv nå – jeg kjente noe dytte mot meg i boblebadet … Får jeg se?»

Hun smilte og begynte å løsne håndkleet. Øynene mine var tåkete. Jeg svelget og prøvde å fokusere på en planke i benken. Lise fortsatte å snakke mens hun strøk hendene over magen min, ned lårene og opp igjen.

«Jeg elsker magemusklene dine. Menn er på sitt mest virile mellom atten og tjue, visste du det? Så sterke og … utholdende. Mmmm, jeg har aldri gjort det i en badstu før …»

«Gjort …»

Det siste ordet satte seg fast i halsen – jeg visste naturligvis utmerket godt hva hun mente, og det var ikke å se hun snakket om. Betydningen av begrepet «å gjøre det» lot seg ikke tolke i mange retninger, særlig ikke når den halvnakne kvinnen foran meg nå tok av meg det eneste som hindret den bankende pikken i å sprette ut i friluft.

«Får jeg kjenne?» spurte hun retorisk og la hånda forsiktig rundt det steinharde lemmet.

Det var faktisk sånn det føltes – som om den var av stein. Jeg tror aldri den har vært hardere, hverken før eller siden. Hun hadde nok rett i det med viriliteten. Og hun gjorde meg så vanvittig opphisset. Hjertet hamret som om det ville hoppe ut av brystet mitt, og klumpen i halsen hadde vokst seg så stor at den ikke ville bort, uansett hvor mye jeg svelget. Jeg sa ingenting. Lot henne kjenne på meg og nøt følelsen. Håpet og begynte å forstå at hun kom til å gjøre mer, og jeg ble ikke skuffet.

            Hjertet slo hardere. Pumpet blod og hormoner rundt i kroppen. Jeg skalv på hendene. La dem bak ryggen og prøvde å skjule det for henne. Hun strøk neglene forsiktig nedover lemmet og kilte meg over de myke kulene like under. Jeg krympet meg et lite sekund idet jeg kjente neglene hennes mot huden, men hun var så forsiktig at det var så vidt hun var borti dem. Pikken sto stramt i givakt foran henne. Lik en halvferdig bro utover et dypt dalsøkk sto den skrått opp mot taket i den lille badstua.

Lise smilte. Hun så opp på meg og smilte enda bredere da jeg med tåkete blikk prøvde å se tilbake på henne. Hun lo lekent og la venstrehånda på magen min. Dyttet meg, ville at jeg skulle sette meg bakover. Jeg merket at hun hadde begynt å runke meg. Sakte, forsiktig. Det strammet og knep i meg, nesten smertefullt, hver gang hun dro skinnet helt ned og blottla det bankende hodet … men nesten før jeg hadde tenkt tanken på å be henne være forsiktig, lente hun seg fremover og lukket den varme munnen rundt pikken. Gjorde hodet ordentlig vått med spyttet sitt. Så runket hun meg litt igjen. Slik fortsatte hun å bytte på med munnen og hendene, eller begge deler samtidig. Tilførte fuktighet med jevne mellomrom slik at det ble glatt og lettere å gli hånden opp og ned skaftet. Det var herlig. Ubeskrivelig.

Det neste steget gikk fort. Alt var så naturlig og selvfølgelig. Sjenertheten forsvant …

«Kom … oppå meg …» sa Lise og akte seg bakover på en av trebenkene.

Hun holdt meg i hånden og ledet meg over seg, bøyde beina og tok av seg bikiniunderdelen – alt i én enkelt bevegelse. Hun spredte bena og lot meg legge meg til rette. Jeg la meg ned på den myke kroppen hennes med full tyngde, og kjente lemmet gli helt inn. Jeg begynte å støte innover. Hardt. Jeg hugg til og trakk meg sakte ut igjen, før jeg hugg til på ny.

«Å, så deilig …» hørte jeg stemmen min si.

Lise var enig … hun lå med lukkede øyne og stønnet hver gang det steinharde lemmet ble presset inn. Oppmuntret av hennes kortpustede stønn jukket jeg meg helt til bunns, og det skled lett inn i henne. Hun mumlet kvalte ord som ba meg fortsette, gå videre, gjøre mer. Armene hennes rundt meg, beina som la seg opp og inviterte meg til å komme dypere inn, neglene som stakk mot huden min – alt dette tok jeg som tegn på at jeg gjorde ting riktig. At jeg tilfredsstilte henne. Og at hun ville ha mer. Tanken gjorde meg utrolig opphisset, og jeg tror hun visste det. Hun stønnet høyere når jeg gjorde mer av det jeg skjønte at hun likte. Oppmuntret meg til å fortsette. Klynket hver gang jeg la full tyngde på og støtte manndommen min inn så hardt jeg kunne. Stønnet og hvisket små opphissende ord i øret på meg.

«Ja … åh … mere …»

            Lise var vidunderlig å knulle. Helt forskjellig fra de to jentene jeg hadde gjort det med fra før. De var ubekvemme og klumsete – vanskelige å komme inn i, nesten litt ubehagelige. Med dem føltes det som at jeg gjorde noe galt. Med Lise var jeg velkommen. Fitta hennes klemte rundt pikken hele tiden mens jeg gled inn og ut av henne. Det var trangt, men allikevel så glatt at det ikke var ubehagelig å presse meg inn i henne. Fitta nærmest skvulpet av klissete safter. Hun var kåt – det var tydelig. Kanskje vel så kåt som meg.

Hun la beina helt over skuldrene mine slik at jeg kom helt inn. Jeg pulte henne med en jevn takt som var såpass rask at jeg ikke kunne holde ut lenge. Den herlig trange kanalen hennes melket meg med en følelse jeg aldri hadde opplevd maken til. Da det gikk opp for meg at orgasmen kom prøvde jeg å holde igjen, men det var altfor sent. Et kvart sekund tenkte jeg at jeg burde trekke meg ut, men nei. Jeg rakk ikke mer enn å tenke det. Det kom. Det gikk inn i henne, alt sammen. Hun sa at det var greit – at jeg bare skulle komme og at hun ville det. Og jeg ble ikke nervøs; panikkfølelsen holdt seg borte. Jeg kjente ikke annet enn en herlig følelse av frihet – at jeg kunne slippe meg løs. Det føltes riktig. Siden hun ikke var en ung og uerfaren jente på min egen alder virket det mer naturlig at jeg ikke skulle tenke på sånt. Dessuten var det godt å kjenne orgasmen rykke i underlivet mens jeg fremdeles hadde det nakne lemmet mitt inne i varmen hennes. Det føltes ubeskrivelig godt.

Armene mine var fulle av melkesyre og sviktet under meg. Jeg kollapset oppå den myke kroppen til Lise og ble liggende og hive etter pusten. Jeg lå stille en stund og nøt følelsen av den svette huden hennes mot min. Hun kjentes kald ut – så varm var jeg. Hun likte visst også at jeg ble værende i henne.

«Ligg stille litt. Bli inni meg …» hvisket hun i øret mitt.

Det svimlet for meg i varmen og jeg fokuserte blikket på kvistene i treverket vi lå på. Hun holdt armene omkring meg og gned underlivet opp mot vekten hun hadde oppå seg. Den glatte kanalen strammet rundt den harde stammen. Mykt, med jevne mellomrom klemte hun lemmet mens hun lå med lukkede øyne og pustet rolig. Stivheten begynte å svinne hen. Det kjentes ut som at den strømmet ut av meg sammen med sæden som hadde blitt pumpet ut like i forveien. Gud, så godt det var. Lise var enig. Et langtrukkent klynk fortalte meg at noe skjedde, og måten hun vred seg på fikk meg til å gjette hva det var.

«Ooh, det er lenge siden jeg fikk orgasme bare av å bli penetrert, gitt,» sa hun lystig før hun ga meg et saftig kyss. «Takk for herlig sex. Du er en deilig gutt, du.»

«Ikke så deilig som du,» svarte jeg raskt og oppriktig: ordene kom forbausende fort og sannferdig, og jeg mente det faktisk – denne erfarne, modne kvinnen var utrolig deilig.

            Jeg fikk til slutt satt meg opp igjen og fikk igjen pusten. Den euforiske følelsen som hadde fylt hele kroppen min vedvarte, og det kjentes ut som at jeg skulle føle meg like bra resten av livet. Lise vekket meg tilbake til virkeligheten.

«Du får komme deg ut i boblebadet igjen før mammaen din kommer tilbake,»

Jeg hadde helt glemt tid og sted, og den velkjente følelsen av panikk kom skyllende over meg som en bøtte isvann: Tenk om mamma kom inn og så meg knulle venninnen hennes? Tenk om hun allerede sto utenfor og lurte på hvor det hadde blitt av oss, før hun la sammen to og to, kom bort til badstua og åpnet døra, fikk se oss sammen splitter nakne og meg med pikken stående rett ut i friluft …

Alskens slike tanker fløy straks gjennom hodet mitt, og jeg stakk så vidt hodet ut døra for å se om hun var der før jeg i lynets hastighet kom meg tilbake i det fossboblende badet. «Rakk det!» tenkte jeg og kjente lettelsen bre seg over hele meg som et varmt, beroligende teppe. Minuttet senere forsvant det – for å bli erstattet av panikken på ny … Ikke bare hadde jeg ikke fått hentet badetøyet, men jeg hadde også prestert å glemme håndkleet i badstua. Hva skulle jeg gjøre – rakk jeg å løpe tilbake og hente det, eller ville mamma komme tilbake akkurat på verst tenkelige tidspunkt: idet jeg var på vei tilbake til boblebadet, kliss naken?

 Noen minutter senere, mens jeg fremdeles satt der og veide alternativene, kom mamma tilbake ned trappa etter ærendet sitt og så meg sittende der med vannet opp til halsen. Pokker.

«Lise her inne?» sa mamma og skrittet over gulvet mot badstua; jeg nikket og satte meg så langt nede i karet som mulig.

Mamma forsvant inn i badstua, og den lille panikkfølelsen vokste seg større. Ikke bare lå håndkleet mitt der inne, men Lise hadde kanskje ikke kledd på seg igjen heller? Jeg begynte å se for meg hva som skjedde der inne. Hva de snakket om. Hvis Lise hadde sørget for å ikke være naken lenger, ville de nok samtale ganske normalt – eller kanskje hun hadde fortalt mamma alt sammen? Et øyeblikk gikk det en smule kaldt nedover ryggen, men jeg måtte trekke på smilebåndet da jeg så for meg hvordan det kom opp, midt i en samtale om manikyr og teite eksmenn: «Å, forresten så lot jeg sønnen din pule meg mens du var ute, og jeg er fortsatt full av all sæden han pumpet i meg, men det jeg skulle si var at det var skikkelig deilig, så jeg lurte på om jeg kunne låne ham litt i morgen også?» Jeg måtte smile av absurditeten jeg diktet opp for meg selv, men samtidig fant jeg tanken på at hun sa nettopp dette ganske opphissende. Jeg håpet på at vi kunne treffes igjen og gjenta seansen – kanskje hun ville lære meg noen av de tingene jeg fantaserte om at eldre kvinner kunne lære unge gutter …

            Jeg holdt meg i karet til de kom ut igjen – ikke tale om at jeg ville bli sett snikende på vei opp trappen i bare rumpa. Det varte ikke lenge; snart kom de, leende og begge (heldigvis) i badekåper. Idet de kom forbi karet der jeg satt, så jeg Lise diskret slippe håndkleet mitt ned ved kanten av boblebadet.  Hun lot mamma gå noen meter foran, bøyde seg ned og hvisket meg i øret:

«Jeg skal være i byen et par dager. Kan treffes i morgen hvis du vil?»

Hun reiste seg og ventet ikke på svar – stilte spørsmålet retorisk og regnet med at svaret var åpenbart. Det var det jo også. Jeg så etter henne idet hun gikk, med en blanding av nervøsitet og uhemmet fryd. Jeg begynte å fantasere om morgendagen …

Legg igjen en kommentar