Fra helvete til himmel

Denne novellen er vist 13800 ganger.

Moren hans hadde alltid vært frekk og siktet høyt når det gjaldt andre mennesker. Det var ikke rart at han flyttet ut sammen med tvillingbroren hans da han bare var 15 år. Utrolig tidlig syns nå jeg. 
Jeg møtte ham i Tyskland,eller rettere sagt;han møtte meg. La oss bare si at noen lekte med ilden og jeg måtte lide for det.Hadde det ikke vært for han,hadde jeg aldri møtt “Aron» som reddet meg ut av knipa. Senere reiste jeg tilbake for å takke ham,og det ble lange dater mellom oss. Etter ett tredje,fjerde og femte besøk i Tyskland for å se ham,og hans vakre øyner,kropp og sjel,overrasket han meg med at han skulle flytte til Norge for min skyld! Broren ble med for hans del,men det er en helt annen,litt dystere historie. Uansett,måneder etter den gledelige nyheten,bodde altså meg og han sammen i mitt hjemland,mitt kjære Norge. Og det brakte altså moren hans,og den kvalme spydigheten hennes,og deretter begynner historien vår. Hun hadde kalt meg for en hore sammenliknet med x’ene hans,rett foran trynet på meg…Koselig…
Han kjører,vi drar hjem nå etter det som skulle vært ett hyggelig familietreff for å annonsere at vi var blitt forlovet. Det var da åpenlyst at han var sint…Sint på meg…Jeg trodde ikke moren var så frekk,så jeg hadde invitert henne,for å overraske ham…Nå skjønner jeg veldig godt hvorfor han er sint. Jeg kjenner skammen bite i ansiktet mitt mens jeg veksler blikk mellom ham og bildøren. Hvor vondt hadde det vært hvis jeg hadde løsnet sikkerhetsbeltet og hoppet ut mon tro? Jeg hadde såret ham…Han hadde vært så god mot meg…Han er god mot meg. Også gjør jeg slik? “Jeg er en idiot» tenkte jeg mens stillheten ler oss begge opp i trynene våre. Så stopper han på en bensinstasjon,går inn i kjosken mens jeg fyller på bensik for ham. Han kommer ut igjen,raskere og roligere enn jeg trodde,mens han ser meg i øynene med en venlighet jeg ikke forstod i denne situasjonen. 
-Tusen takk…hvisker han til meg og klemmer meg mens jeg fremdeles holder på med å fylle bensintanken med store ører. Hva skjedde nå,liksom?
-Du trenger ikke å late som. Jeg vet at du er sint på meg…Jeg bare tro…sier jeg før han avbryter meg og ser meg rett inn i øynene,alvorlig nå…
-Det er ikke deg jeg er sint på. Hvordan kan du tenke slik?
-Så hvem er du sint på? 
-Hvem tror du? Ingen kaller min forlovede for ei hore,og i alle fall ikke den utpulte kjerringa. Du er min,jeg er din. Og forhåpentligvis vil du fortsatt ha meg…?
Forvirrelsen og en liten glede tar tak i meg. Jeg smiler og klemmer ham tilbake som svar. Så der står vi,og klemmer,kysser litt,på en bensinstasjon,in the midle of some where,etter ett treff som gikk til helvete på grunn av Satans brud selv…
Vi kommer endelig hjem,og stemningen var blitt mye bedre siden bensinstasjonen. Begge var slitne,begge var fremdeles litt irriterte og begge var såret eller skammet oss for den andre. Jeg slang meg på sofaen,mens Aron kom inn med en flaske hvitvin og to glass. 
-Aner ikke hva slags inntrykk du fikk av min familie i dag,men jeg elsket din. sa han rolig og satte seg ved siden av meg. Han begynte å åpne flasken og helte i ett glass til meg før han begynte på sitt.
-Broren din er som din høyre hånd,han digger jeg.
-Du mener vår høyre hånd. hvisket han og kysser meg. Vi bestemmer oss for å bare drikke vin og kose oss i hverandres selskap. Men hvis jeg da hadde benektet kåtheten som forsiktig bygget seg opp,til tross av de slitne kroppene våre og det som skjedde på treffet,hadde jeg løyet. Hans varme,rolige sinn og stemme. Øynene som kunne sjarmere enhver kvinne i senk og dessuten hans muskuløse kropp…Jeg kan ikke tro,selv i dag at han er min. Og bare min. Dessuten syns jeg at jeg hørte pusten hans… Den ble uregelmessig… Han begynte å stryke meg fra skulderen og ned til hofta og opp igjen. Øynene hans ble villere uten at han gjorde noen store anstrengelser i ansiktet. Det var tingen med Aron,det. Rolig og balansert helt til vi kom i senga. Jeg hadde lugget med en haug av mennesker før ham,men han var den ene og alene, den eneste som fikk meg til å føle meg som en ekte kvinne…Føle meg vakker men sårbar. Ekte men langt derifra også. Jeg kysset ham spørrende,og før jeg fikk trukket meg tilbake,kysset han tilbake med en lidenskap jeg kunne forvente bare av ham. Den satte glasset på bordet,og trakk meg til seg mens han lot hånden stryke seg frem til bakhodet mitt… Tok ett bestemt grep i håret og tvang hodet mitt bakover mens han kysset seg nedover. Fra øreflippen til kjevebeinet,og nedover nakken og halsen. Hendene mine var under genseren hans,og strøk de vakre magemusklene og brystet, mens han la den andre hånden hans under rompa mi og satte meg over ham. Jeg kunne kjenne det stive lemmet hans,hvor stort det hadde vokst… Jeg dro av ham genseren,og kort etter forsvant den øvre delen av kjolen min,som sank i fanget mitt. Han fortsatte å kysse meg nedover brystet,mens fingrene hans fiklet kontrollert av bh’en min… Den falt på gulvet,men armene holdt han rundt meg…Han visste hva jeg ville,og hvor god han var… Jeg klorte ham forsiktig nedover armene,strøk ham med fingertuppene opp til skuldrene og bakpå ryggen…Det strømmet en herlig følelse gjennom meg mens jeg klorte ham i ryggen,da han behandlet brystvortene på den fantastiske måten. Jeg gned meg mot lemmet hans,som dunket hardt og villet opp mot meg gjennom buksa og jeg kjente at jeg ble utålmodig. Han pustet tungt og anstrengende mot brystet mitt mens han strøk meg fra det lille,svake punktet på nakken min mot rompa… Han strøk meg kort over korsryggen og jeg måtte bare lene meg tilbake…Det ene glasset veltet,men ingen av oss gjorde noe med det…Vi sa ingenting…Det hele skjedde så sakte,så lidenskapelig… Jeg rettet meg opp igjen og tok tak i håret hans…Dro ham opp til ansiktet mitt og kysset ham mens vi reiste oss og gikk automatisk til soverommet med litt mer plass. 
Jeg la meg over ham…Det var min tur til å tirre ham,så jeg kysset og befølte meg sakte nedover kjevebeinet hans…Haken og halsen…Til jeg kom til brystkassa, hvor jeg gav hans brystvorter litt behandling… Han pustet tungt og stønnet,mens jeg fortsatte veien mot buksa hans. Jeg så en kraftig kul mellom beina hans,og var ikke akkurat sen til å kneppe og dro ned både boksen,sokkene og boxeren…Pikken hans stod mot meg,og hodet var glinsende og fristende… Jeg la hånden på pungen,den andre rundt skaftet og runket forsiktig mens jeg slikket hodet…Lekte litt mens jeg kjente mitt eget underliv brenne av kåtskapen som raste gjennom meg… Sugde meg nedover,fra hodet og lengre og lengre ned… Jeg kunne ikke kontrollere det,jeg begynte bare å suge hardere og raskere,men fingrene mine masserte pungen under den stive pikken hans… Akte meg lengre og lengre ned,til ett viss punkt jeg ikke klarte…
-Vent… hvisket han halvkvalt før han satte seg opp,løftet meg opp til ham og kastet seg nesten over meg. Også han kysset seg nedover,og lot fingrene beføle hver millimeter av meg,så forsiktig at det kilte. Det brant under hans berøring og kyss,og det hjalp ikke særlig heller da han dro ned resten av kjolen min og g-strengen min… Jeg stønnet av skuffelse og overraskelse da han gikk glatt forbi det våte underlivet mitt,som brant etter hans oppmerksomhet,og kysset lårene mine…Fra nedover knærne til bare noen få millimeter fra gledesknappen min,før han byttet til andre bein. Min frustrasjon kunne bare vente,dette måtte jeg nyte…Jeg hadde ikke noe valg der jeg lå og stønnet av hans behandling… Tungen hans streifet musa mi og ned mot grotten,før han slikket seg opp igjen…Jeg har piercing i klitten,og det gjorde underverker med hans lekne tunge… En av fingrene hans traff det lille punktet på musa,og gned og slikket akkurat der så perfekt…Jeg bøyde ryggen og stønnet mens han stakk en finger inn i meg mens han slikket og sugde til seg saftene mine…Han tok ut fingeren og holdt den oppe til meg. Jeg sugde fingeren hans,testet mine egne safter som jeg vet at han liker å se på..
-Kjenner du ikke at du smaker godt? spurte han mellom slikkene.Jeg svarte ikke,jeg kunne ikke før han stakk fingeren inn i meg igjen… Masserte punktet mitt og dro seg ut igjen,før han sakte og pinefult førte to fingre i meg igjen… Han maserte med tunge og fingre,hardere og raskere til det snart gikk for meg… Det var da han trakk seg ut og kysset seg oppover til meg igjen… Han kysset meg,tok tak i nakken og det ene låret mitt mens pikken fant veien selv,og jeg løftet underlivet mitt for å møte ham…
Sakte presset han seg inn mens vi stønnet i munnen på hverandre… Han trakk seg ut,men jeg presset ham ned igjen med beina mine slynget rundt ham. Han trengtes ikke å be to ganger,og jukket i ett seigt,rolig og herlig tempo,før han satte det opp. Han traff så utrolig bra,og jeg hev etter pusten mens han fortsatte å kysse halsen,nakken og skuldrene mine,og befølte meg på lårene og magen min,og alt imellom. Jeg kjente at han var så nær,mens det ble trangere for ham… Han trakk seg tilbake og reiste meg opp slik at jeg ble stående med ryggen mot kroppen hans. Han støttet hardt i meg igjen, mens han la en hånd på musa og den andre fortsatte han å beføle alt han fikk tilgang til… Tungen og leppene hans fant nakken,halsen og skuldrene mine mens jeg stønnet av hele ham og hans behandling… Raskere og hardere gikk det,mens jeg måtte lene meg frem og holdt meg til en hånd i veggen foran meg… Den andre hånden masserte jeg ham med… Han stønnet med meg,og jeg klarte ikke å holde det igjen lengre… Jeg kom i ett skrik av lettelse og begjær,og det utløste hans også… Han jukket mot meg til vi begge var kommet tilbake,og jeg melket ham for alt han hadde. Når han trakk seg ut,kom litt av hans gråhvite væske ut igjen mens jeg la meg ned. 
Han la seg ved siden av meg, og trakk meg til seg…
-Jeg blir aldri lei av deg,du…hvisket han anpusten. Jeg klarte ikke å svare,men jeg mente det samme for ham… Jeg ble aldri lei…Han snudde seg mot meg,og jeg mot ham slik at vi lå ansikt mot ansikt. 
-Jeg elsker deg…hvisket jeg. Han smilte venlig med de rolige øynene sine.
-Du vet jeg ikke kan leve uten deg. 
Natten var ikke over,i stedet bød den på mer,het elskov… 

Legg igjen en kommentar