Mannen i vinduet

Denne novellen er vist 30814 ganger.

Hun stod i halvmørket på kjøkkenet og kjente hjertet hamre i halsen. Hun trakk i det hvite miniskjørtet, prøvde å få det til å skjule mer av bena. Hun skyndte seg å rette på utringningen, den stramme toppen i samme glatte stoff som skjørtet viste altfor mye etter hennes mening. Hendene hennes skalv da hun fant frem rødvinsglassene.

 

          Kan du ikke se hvor deilig du er da? Han hvisket hest i øret hennes. Hun var låst i de sterke armene hans foran det store vinduet i stua. Det var mørkt ute og hun kunne se sitt eget speilbilde som gjenskinn i ruta. Rett ovenfor deres vindu var naboens. Tanken på at noen kunne se henne nå, i det gjennomsiktige røde undertøyet fylte henne med skam og blygsel. Men det var han som bestemte, han var den sterkeste.

          Kan vi ikke gå inn på stua, vær så snill, hvisket hun.

          Nei, lo han, hvorfor skremmer det deg sånn at noen ser hvor deilig og villig du er vesle tøsa mi…

           

Han hadde den kalde, befalende stemmen sin, den hun fryktet.

-Jeg vil at du skal kle av deg. Jeg vil at du skal kle av deg og vise dem hvor kåt du er. At det bare er å komme hit å ta for seg. Hun kjente ereksjonen hans presse mot rumpa si. Hun satt på kne på kjøkkenbenken og småfrøs, det var vinter ute. Han hadde et fast grep rundt det lange, røde håret hennes med den venstre hånda, mens den høyre strøk over kroppen hennes med eiermine. Hun var hans og han kunne gjøre hva han ville med henne. Hun skimtet en bredskuldret skikkelse i vinduet hos naboen. En mann! En som så på dem…Rødmen skjøt opp i ansiktet hennes. Mannen i vinduet så hvordan bhen løsnet og brystene hennes falt ut. Han kløp i brystvortene til hun ynket seg og klemte brystene i hendene sine. De var mellomstore og velformede.  Han hadde sluppet taket i håret hennes nå, hun var friere, likevel gjorde hun ingen motstand. Han la hendene på hoftene hennes og prøvde å trekke av henne blondetrusen. Hun knep bena sammen, ville ikke mer, ville ikke…han løftet ei saks fra kjøkkenbordet og hun kjente det kalde stålet mot den forsvarsløse huden sin. Et par raske klipp og han røsket den vesle, røde stoffbiten av henne.

-Spre beina dine, mumlet han.

Hun kunne ikke annet enn å adlyde. Naboen hadde nå god utsikt til hennes barberte kjønn. Han kunne se hvordan han på nytt grep tak i håret hennes og trakk hodet bakover samtidig som han kjørte to grove fingre inn i fitta. Hun forberedte seg på smerten, men merket til sin egen forundring at hun var våt. Ikke bare litt, det rant av henne, mens han kjørte henne med de harde fingrene sine. Nøt hun det? Hun kunne ikke la være å stønne, hun skammet seg over hvor våt hun var, hun ville jo ikke dette. Ville ikke at naboen skulle se henne slik, hun var en ordentlig jente. Ville ikke at han skulle se henne nyte, mens han holdt på med seg selv.

 

          Liker du det, hm? Di skamløse lille hore, vil du at naboen skal komme hit og sleike den våte fitta di, vil du det?

          Mens jeg står og ser på, mm, er det det du vil?

Hun turde ikke svare. Marmoren i kjøkkenbenken var kald og hard, det begynte å bli slitsomt å sitte slik. Ikke bare stillingen i seg selv, da han begynte å la en finger forsiktig stryke over klitoris, begynte hun å skjelve i bena. Han ville straffe henne hvis hun kom nå, hun hadde ikke fått tillatelse til å komme, han gjorde dette kun for sin egen skyld.  Han trykket lett mot korsryggen hennes og hun ramlet sammen. Han løftet opp hoftene hennes og hun kjente det fuktige hodet på den velfødde staken hans kile mot rumpesprekken. Og videre over den våte fitta…så tilbake mellom rumpeballene igjen.

-Ikke bak, vær så snill…hun visste at han gjerne ville prøve det, men ikke nå…han var snill med henne og stakk den inn der hun var mer enn våt nok. Ansiktet hennes ble presset mot vinduet og hun syntes hun så hvordan mannen på den andre siden kneppet opp buksa og dro frem redskapen. Hun ble fylt, det var vondt å ligge sånn, men også deilig, hun prøvde å konsentrere seg om nytelsen, men han raste på og kom. Hun kjente seg utslitt, skuffet og…fortsatt kåt.

Du vil det ikke sant, du vil ha han? Du vil komme for han, vil du ikke? Selvopptatte lille tøs! Han dyttet henne ned på golvet, dyttet foraktelig til henne med foten og gikk for å legge seg. Hun ble liggende der, mens det banket i fitta.

 

            Alt dette gled gjennom hodet hennes mens hun somlet med glassene. Nå satt naboen her i sofaen. Hun håpet virkelig at han bare hadde tullet med henne, bedt naboen hit kun for å vise henne frem, ta noen glass og prate. Bli kjent som vanlige naboer. Tanken på at det kanskje ikke var slik, at hun snart ville være som en dukke mellom hendene på den ukjente mannen, at han skulle se det mest intime av henne, mens hennes egen mann så på og nøt det…Og hun kunne ikke nekte…Det knøt seg i magen. Samtidig kjente hun en sitring i underlivet. Hun gikk inn i stua igjen. Det var uvant å gå på de høye hælene. De bare lårene hennes klistret seg sammen. Innerst inne visste hun at hun så flott ut. Utfordrende, på en måte hun aldri hadde våget å kle seg før. De høyhælte skoene fremhevet bena hennes og gav henne en rak holdning. De fine brystene svulmet over toppen og det, lange røde håret var løst og duftet friskt av sjampo. Hun hadde ikke mye sminke, hun så naturlig søt og litt bortkommen ut. Det var det han tenkte da han så henne, naboen. Var hun med på dette? Var det virkelig sant som kjæresten hennes hadde sagt, at de skulle dele henne i kveld? Hun så så uskyldig ut, lignet ikke en frekk tøs i det hele tatt. Hun gjorde ham kåt. Han lurte på om det syntes gjennom de vide buksene, hei, hvorfor skulle han skjule det? Han fortsatte å sitte lett skrevende, mens han gransket henne uredd med blikket.

 

Skjørtet gled opp da hun skulle skjenke i vinen. Hun ble varm i ansiktet, det hvite blondeundertøyet hennes var gjennomsiktig. Konturene av kjønnet hennes, hvordan stoffet gled inn i rumpesprekken…Hun kjente blikkene deres brenne mot det tynne stoffet. En hånd la seg på låret hennes og hun sølte med vinen. Så var det ingen spøk. Hun kjente at hånden var fremmed. Forstenet stod hun der hånden gled opp og ned langs innsiden av låret hennes. Fingrene strøk så vidt innenfor trusekanten. Han grep forsiktig om den faste rumpa hennes. Hendene var varme. Hjertet hamret helt oppe i ørene og helt nede i fitta. Hånden gled ned til kneet hennes og opp på det andre låret. Han reiste seg fra sofaen og stilte seg bak henne. Han løftet rødvinsglasset fra bordet og drakk hørbare slurker i stillheten som hadde oppstått. Hun hørte kjæresten sin puste anstrengt. Hun kjente varmen fra hettegenseren og joggebuksa hans. Det sitret i kroppen. Hun følte seg oppspilt. Han satte glasset fra seg og la hendene på hoftene hennes, trakk henne lett og bestemt ned på fanget sitt. Hun kjente at han var steinhard mot ryggen hennes.

-Hun er deilig ikke sant?

Hun kikket bort på kjæresten sin, han hadde dratt opp glidelåsen og lagt hånda rundt ereksjonen. Hun kunne ikke ta blikket fra den svulmende stangen hans, samtidig kjente hun den andre i ryggen. Følelsen var uvirkelig.

-Hva har du lyst til å gjøre? Han var hes av kåtskap, han ville se nå, se denne mannen leke med den deilige, uvillige kjæresten hans.

-Jeg…han begynte å le en lett usikker latter.

-Er du seriøs?

-Hva tror du?

-Kan jeg kjenne på henne?

-Ja, ja gjør det. La meg se at hun er våt i fitta. Hun går på alt og alle, den vesle tispa, tipper hu er klissvåt nå.

Hun rødmet og så vekk, hvordan kunne han snakke slik mens hun satt der.

Hun kjente hånden til den fremmede mot venusberget, den var varm og litt fuktig gjennom blondene.

En finger strøk over klitroris og leppene, før den forsvant under trusekanten og sank inn i det våte. Han lot fingeren følge av en til, så enda en.

-Hun er trang i fitta, mumlet han. Trang og våt. Fingrene rugget frem og tilbake, masserte g-punktet hennes. Hun stønnet. Han trakk fingrene ut og puttet dem i munnen hennes. Slikk dem rene, lille tøs. Hun slikket, kjente den salte smaken av henne selv. Han satte henne mellom dem i sofaen.

-Kle av henne, hvisket kjæresten. Hun elsker å vise seg frem. Å være naken. Hun tagg ham med øynene, nei, hun kom til å dø av skam, naken mellom to påkledde menn som hadde all kontroll.

Men fingrene hans var der i det samme, han løsnet knytetoppen hennes i nakken og dro den av. Han kysset henne i nakken, vått og grådig. Hendene hans klemte brystene hennes, han stakk fingrene under bhen, brystvortene var harde. Han lirket av henne bhen og knadde henne hardere.

-Reis deg opp og ta av deg trusa.

Der var stemmen hans igjen, breddfull av kåthet, likevel kald som en piskesnert. Hun reiste seg opp og lirket av seg det lille plagget med skjelvende hender.

-Len deg fremover. Hun vaklet i de høye hælene, og støttet hendene mot stuebordet. De hadde fri innsikt til henne nå. Hun kjente en tunge bore seg inn mellom leppene. Hun ble slikket hardt i det våte kjønnet og bakover mot rumpehullet. Hender spredte rumpeballene hennes og tungen slikket begge hullene.

-Liker du det, hveste kjæresten

Hun nølte. Uten å ville innrømme det kjente hun at dette var deilig, å stå slik mot sin vilje mens hun ble slikket i fitte og rumpehull.

-Si at du vil fylles i begge hull, formante han.

-Jeg…hun skalv i stemmen.

-Høyere!

 

Jeg vil…ah…olje rant nedover korsryggen hennes og ned i rumpesprekken. Hender rundt livet hennes, hun ble lagt med hodet i et kjent fang. Hun gapte rundt stangen hans før han ba om det og slikket ivrig. Hun kjente de oljede fingrene til den andre gli inn i fitta hennes samtidig som klitoris ble massert. En annen finger gled prøvende inn i det trange rumpehullet. Hun prøvde å slappe av, visste at de gjorde hva de ville med henne. En finger til fulgte den andre. Hun ynket seg litt, samtidig var det underlig deilig å bli fylt på denne uvante måten. Hun jobbet iherdig med munnen, mens hun kjente orgasmen bygge seg opp. Ja, for det gjennom henne, hun ville komme mens hun kjente deilige fingre pumpe inn og ut av begge hullene hennes, om hun fikk lov eller ikke. Brått trakk kjæresten seg vekk fra henne. Han ville ha bedre utsikt til hva den andre holdt på med. Hun lå med hodet i sofaputene og nå da munnen hennes var fri, kunne hun ikke la være å stønne høyt. Åh, det var så deilig. Hun vred seg så hun kunne se, dem. Hun var så kåt nå at all sjenerthet var som blåst bort. Så kjekk han var naboen med det herlige blikket mørkt av kåtskap, den glinsende pikken mellom genseren og buksa, munnen halvåpen. Hun må være et nydelig syn der hun ligger, naken og kåt, kun iført de sorte, høyhælte skoene.

-Snu deg tøs!

Hun snudde seg igjen og kjente en lunken sprut over korsryggen og baken. Han kom over henne av det deilige synet av hennes nakne kropp og den fremmede som fingerknullet rumpa og fitta hennes. Hun kjente orgasmen komme over henne også, alt eksploderte i nytelse og hun ropte ut. Den fremmede sluttet ikke behandlingen før hun lå helt stille.

 

Kjæresten hadde erklært en pause. Hun vaklet ut på badet, det rykket ennå i fitta. Han hadde aldri fått henne til å komme slik, han hadde litt å lære…Hun så seg i speilet, håret var bustede pupillene store og mørke. Hun visste det ikke var over, og kjente hun var klar for mer.  Hun stakk to fingre inn i seg og begynte å gni dem rytmisk over leppene, mm…hun var så kåt. Døra var åpen, de kom inn begge to, hun klarte ikke å stoppe. Uten et ord løftet den fremmede henne opp og bar henne inn på soverommet. Han la henne varsomt på magen i sengen og helte mer olje ned i rumpesprekken. Hun fortsatte å kose med seg selv mens han smurte inn det bakre hullet hennes med olje. Hun hørte mennene mumle lavt seg i mellom og skjønte at kjæresten hennes hjalp naboen på med et kondom. Åh dette ville hun likt å se…hun presset fingrene hardere mot seg selv. Hun fikk en finger inn i det trange hullet…så to…enda en. Han støtet forsiktig med fingrene, så trakk han dem ut. Hun var likevel uforberedt på hvordan det kjentes da staken hans med ett trengte inn i den deilige baken hennes. Hun skrek ut, det sved og hun var så…sprengt. Han strøk henne over ryggen og var rolig en stund, lot henne kjenne på hvordan det var å være sprengfull. Så begynte han rolig å støte i henne. Han dyttet vekk hånden hennes og overtok masseringen. Mmm…smerten var avtagende og en deilig følelse spredde seg.

-Jeg liker at du knuller meg i rumpa. Forskrekket hørte hun sin egen stemme, den lød fremmed. Billig. Tøsete.

.Jeg liker at du fyller meg..mmm..og fingrer meg mens han ser på…

-Jah, du er deilig. Han likte at hun snakket til ham, hun hørte det.

-Hold kjeft vesle tøs, hogg kjæresten i. Han var ikke forberedt på at hun skulle være så villig og…kåt. Hun, dydmønsteret lå der og kosepratet om hvor godt det var å bli fylt..vel hun hadde ikke blitt skikkelig fylt ennå! Hun kjenner at hun nærmer seg da mannen bak henne tar tak under armene hennes og løfter henne opp. Kjæresten legger seg til rette under henne. Hun lar seg skli ned på ham og centimeter for centimeter fylles hun nå av to harde staker. Hun rugges mellom dem. Mannen bak henne tar tak i brystene hennes og hvisker henne i øret.

-Nå er du skikkelig fylt, deilige jenta. Nå skal vi knulle de deilige trange hullene dine.

-Åh ja…knull meg…ah..hun stønner og faller sammen i det hun kommer for andre gang. Begge mennene kjenner de herlige sammentrekningene hennes. De pumper løs nå, hun rister mellom dem, en viljeløs dukke mellom to harde, stønnende menn som bruker hullene hennes. Den fremmede brøler ut idet han svulmer opp og kommer av sammentrekningene hennes og bevegelsene til den andre harde pikken hun har i seg. Kjæresten legger henne på rygg med bena over skuldrene hans og kjører henne for harde livet. Han stønner ut og spruter henne full. Hun ligger rolig mens det renner langsomt ut av henne.

 

Den kvelden sovner hun med to varme kropper tett inntil seg. Hun gleder seg til neste morgen…

Legg igjen en kommentar