Martinien

Denne novellen er vist 36455 ganger.

Det var en vakker og mild høst dag. Ettermiddagssola skinte i gylne stråler og traff de flerfargede bladene som lå strødd utover på skogbunnen. Leila og Charles gikk sakte bortover på stien mens de diskuterte kveldens program. De skulle på en fest i anledning jobben til Charles. Han jobbet som administrator i et dataprogrammeringsfirma.

Leila var kledd i en mørkerød sateng kjole med perler i utringningen som eksponerte topp- halvdelene av hennes perfekt formede bryster. Under hadde hun på seg et matchende undertøysett, bestående av en blonde BH og en liten sexy truse med fransk åpning… Hun kunne kjenne luften, som hadde til tross for det milde været hadde fått et snev av høstkulde i seg, stryke lett over rumpa som en fjær og komme så vidt inn i den franske åpningen. Det føltes pirrende, og Leila kjente forventningene til denne kvelden stige i takt med stegene hennes.

På festen var det allerede ankommet en hel horde med kolleger. Pratende, lett berusede menn stod i grupper og kikket stadig over på deres kvinnelige kolleger. Det var varmt inne i lokalet og Leila skrittet over til baren og bestilte en cocktail drink. «Er du alene her eller?» hørte hun en stemme spørre fra bar krakken ved siden av henne. Leila hadde lyst å svare ja da hun så hvem stemmen tilhørte. Eieren var nemlig en flott kar i 30årene, med et gutteaktig utseende, og fortsatt solbrun hud etter sommeren som nettopp var avsluttet. «Nei, jeg er her med min mann, Charles» svarte hun i stedet, vel vitende om at Charles snart ville komme bort til henne uansett. Charles var også attraktiv, men ikke på samme måten som denne fremmede. Charles var i 30 årene, som denne fremmede, men han hadde for lengst mistet sin gutteaktige sjarm. Han var mer av den rolige og modne karen som visste hva han ville i livet.

Den fremmede presenterte seg nå som Chris, en kamerat av Bjarne. Bjarne og Charles hadde vært kolleger i firmaet i 5 år nå og kjente hverandre rimelig godt. Bjarne og kona hans, Elise, hadde ved flere anledninger vært på middagsbesøk hos Leila. Elise, litt yngre enn Leila, var veldig fascinert av andre kvinner, noe hun hadde betrodd Leila en gang hun ikke var helt edru. Leila hadde aldri prøvd jentesex men tanken på det virket opphissende og hun merket at når hun tenkte på Elise kunne hun kjenne en murrende følelse i underlivet.
«Og du er?» Leila ble raskt brakt tilbake til virkeligheten ved en lattermild stemme og et gjennomborrende blått blikk som hvilte på ansiktet hennes. «Åh beklager, jeg glemte helt å presentere meg selv! Jeg er Leila.» De tok hverandre i hendene og hilste – litt for lenge kanskje. Leila trakk seg raskt tilbake mens hun stirret forlegent bort på drinken sin som hun nesten hadde drukket opp. «Ah, så du liker martinier? Jeg også faktisk! La meg spandere en til på deg,» innskjøt Chris for å bryte den litt pinlige stillheten som hadde oppstått.
«Hey, barmann! To doble martinier, takk?» Leila smilte og så på Chris, han var ikke så verst nei, tenkte hun mens hun forestilte seg selv på alle fire på gulvet med Chris bak henne, pumpende og stønnende mens han masserte klitten hennes med den ene hånda, og den ene brystvorten hennes med den andre, «Nei, ikke så verst i det hele tatt» sa hun til sin forskrekkelse høyt, mens hun smilte. «Hva?» Chris så spørrende på henne mens han gav henne drinken han hadde bestilt. «Nei det var ingenting,» svarte Leila mens hun rødmet .

Charles kom bort til Leila. «Skal vi danse, min kjære? » spurte han og tok hånden hennes. Han var lettere brisen allerede. Leila kikket unnskyldende bort på Chris og fulgte etter sin mann ut på dansegulvet. Det var en rolig sang og Leila slappet mer og mer av etter hvert som hun hengav seg til den rolige vuggebevegelsen som dansingen innebar. «Åh, Leila,» hvisket Charles og så med en blanding av hengivelse og kåthet ned på leppene til sin hustru. Han førte hendene sine lenger ned på hoftene til Leila og kysset henne forsiktig. Leila kjente et par brennende blikk i nakken men lot som om hun ikke merket noe. Hun begynte å gjengjelde kysset og hun merket at hun likte følelsen av å bli beglodd. Hun snudde seg sakte og stirret Chris rett inn i øynene. Blikket hans vek ikke unna og Leila kjente en slags kiling i magen og den velkjente murringen i underlivet meldte seg igjen… Hun snudde seg tilbake til Charles og begynte å kysse han heftig mens hun ennå kunne føle blikket til Chris på seg. Hun nøt følelsen av at en annen person kunne se alt hun gjorde, og vissheten om at han antakeligvis nøt det like mye selv.

Hun kunne kjenne at Charles ble kåt, den harde klumpen i buksen hans presset seg mot henne rytmisk og hardere etter hvert. Fingrene hans strammet seg rundt rumpeballene til Leila og han pustet tyngre. «Charles! Ikke her,!» hvisket Leila selv om hun visste at hun hadde lyst. Hun ville at han skulle ta henne hardt bakfra mot bardisken mens alle så på, at hans harde jernstang skulle presse seg inn i hennes plaskvåte, hovne fitte, og så at Chris, den greske guden, skulle overta henne og knulle henne oppå bardisken imens Elise masserte og bet i brystvortene hennes. Så ville Elise sette seg oppå fjeset hennes og gni den glattbarberte fitta si, glinsende av kåtsafter, mot tungen hennes og ri på fingrene hennes som om de var en rodeookse, hardt og vilt, helt til hun ikke klarte å holde seg lengre og brølte ut i en eksplosiv orgasme. Så ville Elise dyppe ansiktet sitt i kåtsaftene til Leila og slikke henne til himmels og tilbake igjen før Chris ville overta igjen og fylle den våte, trange kanalen hennes med all sin fylde, så hun endelig kunne få den etterlengtede orgasmen hun hadde ventet på. Hun ville skyte ut all sin dyrebare veske i munnen på Charles som stod og ventet på akkurat det øyeblikket der han kunne få drikke den søte nektaren hennes.
Leila drømte seg bort igjen men ble raskt rykket tilbake til virkeligheten ved at Charles sank sammen i armene hennes og øynene hans glapp igjen sakte.

«Gud, hvor flaut skulle ikke dette være da? Charles har sovnet!» tenkte Leila, mens hun slepte ham med seg bort til bardisken hvor Chris stod og holdt på å knekke sammen av innetrykt latter. «Trenger du noe hjelp eller?» tilbød han seg «Jeg kan kjøre dere hjem hvis du vil det?»
«Det hadde vært fint, takk,» svarte Leila, svakt rød i fjeset, halvveis pga anstrengelsen av å slepe Charles med seg bortover og halvveis pga at hele denne situasjonen var ekstremt pinlig!
Tenk at denne skandalen skulle hende med hennes mann… «Off, nei dette var pinlig» innrømmet hun halvhøyt til Chris som hadde overtatt dødvekten som hennes mann nå bestod av. «Nei da, det går nok bra skal du se, bare vi får denne karen ned i bilen min så skal vi klare dette…» «Sammen,» la han til mens han kikket stjålent på den runde bakenden til Leila, der hun bøyde seg ned for å ta opp en penn som Charles hadde mistet.
Leila gikk bort til Chris igjen for å frakte den sovende Charles ned i bilen. Da hun passerte Chris, kom hun borti armen hans med enden av brystene og hun kunne føle at brystvortene umiddelbart knoppet seg i forventning.

Vel nede i bilen, på vei til Leila og Charles sin flotte villa, kom de to våkne personene i prat med hverandre og begge kunne føle at her stemte kjemien, og Leila fikk en følelse av at i kveld var det en fordel at Charles sov søtt og godt. Chris prøvde å holde bilen på rett kurs mens han kikket på Leila i speilet, det perfekt formede ansiktet, den lille rette nesen og de store brune øynene omkranset av tette, mørke øyenvipper; de to halvmånene som stakk opp over kjoleutringningen, det lyse oppsatte håret, alt dette gjorde at han nesten mistet besinnelsen der han satt i bilen. Han fikk lyst til å stoppe bilen i grøfta der og da for å hoppe på henne og føle på de flotte brystene hennes og så stikke hodet under kjolen hennes og stimulere den lille knoppen hennes med tungen til hun var så våt som hun skulle være, for deretter å rive av seg buksen sin og la den store manndommen hans komme til i den trange, dryppende våte fitta hennes. Hun ville sikkert si nei og prøve nyttesløst å få han til å stoppe selv om hun innerst inne hadde like lyst til dette som han, men det ville bare gjøre han enda mer kåt og oppsatt på å få henne der og da i bilen. Men nei, det var nok ikke mulig. Han måtte nok være tålmodig og prøve å innynde seg hos henne med den sjarmen han visste han eide. Hun ville nok falle for ham bare han prøvde hardt nok. Men han visste av erfaring at gifte kvinner var mye vanskeligere å vinne enn single. Han måtte nok jobbe lenge for denne her.

«Ja her er det,» bemerket Leila da Chris stoppet foran den store villaen med flere mål hage, flere bassenger og kunstig plantede palmetrær i hagen – for et eksotisk inntrykk.
«Det er en fin kåk,» svarte Chris og svingte inn i innkjørselen der det allerede stod en sølvgrå mercedes som var blitt hjemme siden Leila og Charles hadde bestemt seg for å gå til festen for en gangs skyld.

Inne, hang det store malerier på veggene, flere av nakne damer og menn i ulike stillinger. «Fine malerier,» kommenterte Chris før han flyttet blikket til den store trappen som gikk opp til soverommene. «Jeg antar at det er der oppe den sovende arbeideren skal hvile..?» Han halvveis bar, halvveis slepte Charles opp den lange trappen med mange trinn.

Leila gikk bak han og nøt den fine utsikten hun hadde til den stramme rumpa til Chris, der han gikk og anstrengte seg for hennes skyld. Jommen var ikke han en gentleman også.
«Her er soverommet, bare legg han på sengen du,» sa Leila og var takknemlig for at krisen var over. «Tusen takk for hjelpen, jeg setter virkelig pris på det!»
«Ingen årsak, det var da bare hyggelig, spesielt når det betydde at jeg fikk kjøre en så vakker dame som deg hjem,» Chris blunket og tenkte at nå burde hun bli imponert.
I stedet spurte bare Leila om han ville ha noe å drikke . «Ja takk, jeg tar gjerne noe du har.»
«Vil det inkludere en tur i boblebadet som <betaling> eller?» spurte Leila mens hun gliste frekt til han. Oioioi, tenkte Chris, dette gikk fort! Han kunne allerede nærmest føle den myke huden hennes mot sin idet de sank sammen i det kokvarme vannet. «Hmmm, jeg kan da ikke si nei til et slikt tilbud kan jeg vel?» svarte han med et fåret smil. Han var borte hos Leila i ett stort skritt og tok hodet hennes i hånden og kysset henne heftig mens han begynte å beføle brystene hennes. Den store kuken hans presset hardt mot buksen og Chris hadde mest lyst å ta den av der og da men tok i stedet hånden under kjolen til Leila og kjente med begeistring den franske åpningen i trusa hennes. Hun var allerede fuktig og svollen og hun presset seg mot fingrene hans som forsiktig kjærtegnet henne. Leila førte an inn mot badet og trykket på knappen som fylte i vann i boblebadet. Hun var ekstremt kåt nå, bare tanken på Chris sin store kuk som skulle fylle henne opp innvendig gjorde henne nesten ekstatisk. Hun løsnet Bh’en sin og drog den ut før hun slapp kjolen ned fra skuldrene i en elegant bevegelse.

Når Leila stod der i bare truse, naken og sårbar kjente Chris et begjær som han aldri hadde kjent før. Han løsnet beltet sitt og ba Leila om å lene seg over badekar-kanten. Synet av der hun stod og sprikte med beina med bare en tangatruse på seg fikk Chris til å storme bort og rive av hele trusen med et rykk. Han tok så beltet sitt og smalt det en gang mot den sexy rumpa til Leila. Leila skvatt til ved den uventede smerten, men den ble raskt erstattet av nytelse og forventning til det som snart skulle komme. Chris smalt beltet sitt en gang til, litt hardere, så det ble dannet en smal rød stripe på rumpa til Leila. Hun skrek ut. Chris slo igjen. Hun skrek høyere men ville ha mer «Slå meg mer! Ja, og så ta meg med dit store lem!» Chris tok helt av og slo henne om igjen og om igjen helt til han ikke klarte å vente lengre. Han skilte de store røde kjønnsleppene hennes med fingrene sine og gled inn i henne.
Den rene nytelsen fikk han til å stønne høyt og han tok begge brystene hennes i hendene sine og kløp brystvortene hennes hardt. Hun stønnet. Hun fulgte med i bevegelsene hans og begynte å kjærtegne seg selv. Da Chris så at hun begynte å puste tungt og nærme seg orgasmen trakk han seg ut av henne for å forlenge nytelsen hennes mest mulig. Han snudde henne mot seg selv og tvang henne i kne. Hun skjønte hva han ville og hun tok den stive penisen hans i munnen. Hun latte først som om den var en leppestift og førte hodet så vidt bort på leppene sine mens hun slikket forsiktig på undersiden. Hun slikket av alt det våte og slikket ifra skaftet og opp mot tuppen mens hun masserte han på det følsomme punktet midt mellom pungen og anus. Han stønnet høyt og dyttet kuken sin inn i munnen til Leila og langt ned i halsen på henne. Hun sugde og slikket videre mens hun også fingret seg selv i samme rytme som hun munnpulte han.

Chris hadde aldri før møtt en kvinne som var så flink til å suge som Leila, det føltes som om alt blodet forsvant fra hodet og ned i kukken hans og snart ville han eksplodere i en enorm utløsning. Han prøvde å holde igjen så godt han kunne og han ønsket at denne følelsen kunne vare evig, men han kjente dessverre at orgasmen nærmet seg, så han la seg ned på gulvet og lot Leila sette seg oppå ansiktet hans. Hun var så våt nå at det rant ifra musa hennes og Chris slikket i seg alt han kunne få tak i. Det smakte en blanding av syrlig eple og salt og han kunne ikke få nok av henne! Han stakk tungen dypt inn i henne og sirklet rundt klitoris og hun red fingrene hans da tungen ikke var tjukk nok, tilslutt måtte hun ha mer så hun trædde seg nedpå pikken hans og red opp og ned på den i et forrykende tempo! Hun kjente den fantastiske følelsen av at en orgasme nærmet seg og hun gned på klitten sin til hun kjente sammentrekningene i underlivet komme og skylle henne vekk ifra all forstand. Hun så stjerner fortsatt og merket at nå kom Chris også. Han hadde ligget og holdt henne rundt hoftene mens hun red ham og nå kløp han henne kraftig i rumpeballene idet han kom hardt inni henne. Han pumpet og pumpet det hvite skummet sitt inni henne og hun tok villig imot. Hun slikket av alle overflødige dråper fra ham etterpå og begge to krøp utmattet, etter de vanvittige orgasmene, oppi boblebadet.
Der satt de lenge og bare nøt synet av hverandres klissvåte hete kropper.

Legg igjen en kommentar