Jenta som delte tisset i blæren sin

Denne novellen er vist 29516 ganger.

1. I VOGNA

"Å, nå tisser jeg snart på meg," sa Simza for seg selv. Hun satt med bena krysset og hånden trykket hardt mot fitten. Sigøynervogna hun satt i snirklet seg oppover et dalføre. "Rundt neste sving," hadde Jacob sagt med en liten latter da hun ba ham å stoppe. Det må ha vært hundre svinger siden.

Sånn var han alltid. Han viste ingen hensyn og ingen respekt. Hun må ha utviklet en tisseblære på størrelse med en fotball! Potta var borte. Den lå vel et eller annet sted under alt rotet i vogna. Den var i hvert fall ikke der den skulle være.

Hun og Jacob hadde besluttet seg for å reise på et øyeblikks varsel. De hadde ennå ikke fått tid til å rydde opp i alt det de hadde fylt vogna med. Hun hadde forsøkt å lage seg en komfortabel sitteplass ved å bruke noen sekker med klær. Hun var alene i denne delen av vogna.

Hun reiste seg for å variere på sittestillingen. Hun ristet på sekkene hun hadde sittet på. Hun knep fitten igjen. Hun ville ikke at tiss skulle sprute ut i underbuksen! Så stakk hun baken ut, plasserte det ene låret foran det andre, trykket en hånd på fitten og satte seg igjen.

Trass i den utrivelige situasjonen hun befant seg i, smilte hun da hun kom til å tenke på en episode hun hadde opplevd som liten sigøynerjente. En dag hadde en av de store jentene, Donka, som pleide å gå rundt med et selvsikkert smil på leppene, kommet bort til henne. Hun hadde tatt begge hendene hennes i sine, sett henne inn i øynene og sagt: "Kjære Simza, det er noe du trenger å vite." Knulla! Hun hadde vært sikker på at det var det. Endelig skulle hun få vite hva det ordet betød! Venninnene hennes hadde ertet henne fordi hun var den eneste som ikke visste hva det var. Det hun imidlertid hadde fått høre Donka si var: "Det er mange ting en jente trenger å vite i denne verden og en av dem er smaken av eget piss." Hun husket sin egen forbløffelse. Hvorfor skulle hun vite det? Hadde Mirela – den peneste og høyeste jenta blant venninnene hennes, den hun beundret mest – også fått beskjed om å smake eget tiss? Hun hadde ikke skjønt noen ting, men hadde tenkt at Donka, som var så stor, nesten voksen, måtte vite det for hun visste vel alt!

Så hadde Donka fortsatt med å fortelle hvordan hun skulle gjøre det: Hun måtte drikke sitt eget tiss hele dagen hver dag det var fullmåne. Hun skulle forme hånden til en kopp, tisse den full, føre den opp til munnen, senke leppene nedi tisset, suge opp alt, skylle det godt rundt i munnen og så svelge det. Så skulle hun åpne munnen igjen så luft kunne komme til slik at smaken kom best fram.

Hun hadde gjort som Donka hadde sagt. Hun hadde kalt fullmånedagene for full blære-dagene. Det var fordi hun disse dagene hadde holdt seg lenge for å drikke tiss så få ganger i løpet av dagen som mulig. Hun hadde ikke fortalt til noen at hun gjorde det for hun syntes det ville være flaut å si det.

Hun hadde lagt merke til at noen gutter tittet mer på henne enn vanlig på full blære-dagene. Hun hadde smilt av dem. De liker nok tissetrengte jenter! En av dem skilte seg ut ved å titte spesielt mye, og han ble hennes første kjæreste.

Han hadde imidlertid hatt et krav for å bli hennes kjæreste. Han ville ha en jente med fitte med ordentlig fittelukt. Litt spent hadde hun latt ham kontrollere ved å stikke hånden sin ned i skjørtlinningen under underbuksen, trekke fingeren gjennom fittesprekken hennes og lukte på fingeren etterpå. Hun hadde imidlertid blitt lettet da han hadde smilt mot henne og sagt: "Sånn skal en jentefitte lukte!"

Han gjorde det om igjen fra tid til annen. Det var bare slike ting de kunne gjøre. De kunne ikke ligge sammen før de ble gift. Det var foreldrene strenge med.

Hun hadde fortalt ham at hun drakk sitt eget tiss hver fullmåne, men han hadde ikke vært til hjelp. Tvert imot, han hadde tenkt seg om og sagt at jo, det var riktig, og at hun skulle drikke hans tiss også, nemlig ved hver halvmåne – og slik ble det.

En dag hadde hun kjent tisselukt av munnen hans. Det var ikke hennes eget tiss. Hun hadde mistenkt ham for å ha vært sammen med en jente som hadde tisset på ham. Hun hadde tenkt seg at en slik jente kunne ønske å markere ham for at andre jenter skulle lukte det og holde seg unna ham. Det hadde ledet til en trette, som endte med brudd mellom dem. Da hadde hun skjønt viktigheten av å gjenkjenne egen tisselukt.

Imidlertid hadde hun til slutt gått til sin gamle venninne Mirela og hadde fortalt henne om all tissedrikkingen. Mirela hadde fortalt henne at alt sammen var bare tull, og at Donka hadde vært en bølle.

Etter denne tankeflukten gremmet hun seg litt der hun satt i vogna. Imidlertid, kanskje drikkingen av eget tiss ikke hadde vært noen spøk likevel? Kanskje det til og med var nyttig for flere ting enn å kjenne fremmed tisselukt av kjæresten? F.eks. å kunne drikke tisset når sjåføren ikke gadd å stoppe! Hun satt og lurte litt. Fanken heller, hvorfor ikke prøve, hun hadde jo gjort det mange ganger før. Dessuten var hun tørst.

Hun lette rundt blant alle tingene i vogna for å finne en egnet plass. Til slutt fant hun en kiste. Hun ryddet plass ved siden av den. Hun satte seg på kisten, vred seg halvveis rundt bort fra plassen hun hadde ryddet og plasserte føttene på kisten. Så bøyde hun seg bakover og veltet seg ned i tomrommet ved siden av kista mens hun tok seg for med armene. Med litt møye klarte hun å senke seg ned på plassen hun hadde ryddet slik at hun lå med nakken i gulvet. Ryggen lå an mot kanten av kista, og bena hang over hodet. Skjørtet hadde falt over ansiktet hennes, men hun skjøv det bort slik at det ble hengende over brystet hennes og bak baken hennes. Der så hun underbuksen mellom bena. Hun trakk den nedover bena inntil den hang over anklene hennes. Og der så hun den store og svarte fittebusken sin.

Hun fniste mens hun så på fittehårene som struttet ut mellom lårene hennes. Ofte, når hun hadde tatt på seg underbuksen og hun så nedover seg selv, bulet underbuksen hennes ut foran fitten på grunn av de lange og stive fittehårene. Nå var imidlertid den tykke busken med fittehår en ulempe for hun kunne ikke se hvor tissestrålen kom ut av fitten. Vel, vel, hun måtte ta den sjansen.

Hun åpnet munnen så høyt og bredt hun kunne. Hun begynte å tisse, og hun så en tykk, bred stråle komme ut av busken med fittehår. Å, nei! Tissestrømmen kom skjevt ut og hadde en større kraft enn hun hadde ventet. Den traff ikke munnen og ikke en gang ansiktet, men håret oppe på siden oppe på hodet. Hun hørte lyden av tisset idet det sprutet inn i håret. Plutselig kastet vogna på seg. Jacob! Han kjørte vel rett over en stein! Tissestrålen svingte over pannen og over til den andre siden av hodet. Hun stønnet mens hun kastet på seg og dreide på hoften for å endre fittens posisjon for å få strålen til å treffe munnen. Bare uflaks! Hun så den sterke tissestrålen bare fortsette å sveipe fra side til side mens tisset hele tiden strømmet inn i det ravnsvarte, krøllete håret hennes. Å, nå begynte tisset å strømme langs hodebunnen! Snart ville det renne ut av håret og utover gulvet og på de andre tingene som lå omkring! Hun bestemte seg for å slutte å tisse. Trass i at hun hadde tisset i bare få sekunder var det vakre, krøllete sigøynerhåret hennes gjennomvått av tiss flere steder.

Raskt manøvrerte hun seg langs kistekanten, gled ned på gulvet, tok tak i kisten og trakk seg opp i sittende stilling. Hun grep fatt i det lange håret der det var tørt – nede ved skuldrene – og brukte det til å tørke bort tisset fra ansiktet. Så begynte hun med sine kjappe fingre å gni den tørre delen av håret mot den våte delen oppe på hodet. Måtte hindre tisset i å renne ut av håret og ned i nakken og på klærne! Da hun var ferdig, var fuktigheten fordelt over hele håret. Å, hele håret var gjennomvått! Hun så seg rundt, men oppdaget ikke noe vått i omgivelsene. I det minste så det ut til at redningsaksjonen hennes hadde gått bra – det var nok fordi hun hadde vært så rask!

Hun støttet seg mot gulvet med den ene hånden, tok tak i kisten med den andre og reiste seg opp. Underbuksen hang fortsatt over anklene hennes. Å, hun oppdaget to store, våte flekker foran på underbuksen da hun trakk den oppover lårene. Vel, det var vel ikke så rart. Underbuksen hadde vel blitt truffet direkte av tissestrålen – ikke noe å gjøre med det. Da hun trakk underbuksen helt opp, kjente hun det våte tisset i underbuksen mot maven sin.

Vogna hadde bare ett ordentlig møbel, et eksklusivt toalettbord. Det hadde et stort speil og to sidespeil og lampe over det store speilet. Hun gikk bort til toalettbordet, satte seg på stolen foran det og så på seg selv i speilet. Håret var maset sammen til en eneste kake – det så ut som et fuglereir! Hun trakk hendene gjennom håret for å rette det ut, men det var ikke så lett for det var filtret godt sammen. Hun luktet på hendene sine. De var fuktige og luktet tiss. Hun så seg om etter noe å tørke dem av på, men så ikke noe som kunne brukes. Hva med skjørtet? Nei, heller underbuksen for den vaskes oftere enn skjørtet. Hun løftet opp skjørtet og tørket av hendene på underbuksen. I tillegg tørket hun hendene av på huden under underbuksen. Hun fikk tørket seg godt av, syntes hun, men en lukteprøve viste at hendene fortsatt luktet av tiss. Hun bestemte seg for ikke å bry seg mer med det. Isteden åpnet hun en skuff i toalettbordet og tok ut en hårbørste. Hun begynte å kjemme det tufsete og fuktige håret. Fuktigheten hadde gjort det ravnsvarte håret hennes enda svartere og gitt det en egen glans. Etter en stund bølget håret vakkert nedover skuldrene hennes. Hun var fornøyd med resultatet og smilte fornøyd mot seg selv i speilet. Ikke var hun blitt så våt heller, så hun, det var bare noen våte flekker på kjolen, men de tørket sikkert fort bort i sommervarmen.

Med ett løftet hun hodet – rullet ikke vogna litt saktere? Ville den stoppe? Jo, "Tissepause!" ropte Jacob. Hun reiste seg, fant fram skautet sitt fra lomma i skjørtet, bandt det over hodet, og gikk framover i vogna til Jacob. "Åhhhh! Så nå stopper du endelig," sa hun. "Vi må ha en annen måte å ordne tissepauser på!" "Men jeg kan jo ikke stanse rett foran et hus," sa Jacob. "Det gjør ikke noe, vi kan bare tisse i grøfta. Det har vi gjort før. Jeg forsøkte nettopp å drikke mitt eget tiss, så desperat var jeg! Og det hadde fungert hvis du ikke hadde ramlet sånn med vogna." "Ho, ho," tenkte Jacob, "det var en ide som var typisk for Simza!" Han sa: "Resirkulering! Det er jo topp moderne for tiden." "Kanskje, men ikke når strålen treffer meg alle andre steder!" Jacob ble bekymret. Å, javel! Nei, det var kanskje ikke så bra. Han skjønte hva som hadde skjedd da han så det pene håret hennes. Når håret hennes var tørt, var det litt bustete og uregjerlig, men nå lå det fuktige håret i pene folder over pannen, og pene krøller hang nedover skuldrene nedenfor skautet. Han sa: "Jeg beklager, det var jo bare for å erte deg litt. Jeg skal ikke gjøre det mer. Kanskje du vil ha litt sengekos til natten som plaster på såret?" "Og så gå i gang med strikkepinner for å bli kvitt fosteret? Aldri i verden!" sa hun. Imidlertid måtte hun innrømme for seg selv at hun kunne trenge en god klem. Dog ikke fra den litt spinkle Jacob, men fra en ordentlig sterk kar. En kar som kunne gi henne en så kraftig klem at hun hadde følelsen av at kroppen hennes ble klemt inn i hans kropp.

2. I HEIA

Vogna stoppet, og hun hoppet ut og ned på bakken. Veien lå i en åsside. Hun grep fatt i skjørtet, løftet litt på det og begynte å løpe oppover i lia. Hun så etter en busk å gjemme seg bak for å tisse. Nå som hun skulle få tisse hadde hun blitt tissetrengt igjen. Hun løp litt tvungent for hun måtte konsentrere seg om å knipe sammen fitten for å holde tisset tilbake.

Bak en sving ute av syne fra vogna kom en ung mann gående langs veien. Han hadde en veske i hånden med matvarer han nettopp hadde kjøpt i butikken. Han gikk akkurat og tenkte på dansen han skulle gå på samme kveld da han så henne. Hei, se der løp jo en jente i fullt firsprang oppover heia. Hun var jo en vaskeekte sigøynerjente også, med skaut på hodet, stor, gylden ring i øret, ordentlig sigøynerskjørt og allting! Han lurte på hva hun hadde der å gjøre hvis det da ikke var for å … . Han tenkte seg om.

På veien oppover heia kastet hun et blikk til siden mot veien. Hun oppdaget mannen som gikk på veien, og hun stoppet og betraktet ham. Hun glemte tissetrengtheten. Hun smilte for seg selv. Han var vel en sånn norrbagg kåtgubbe. Det var det samme med disse buroene, først ville de hun skulle løfte på skjørtet så de kunne se underbuksen og så ville de hun skulle trekke ned underbuksen så de kunne se fitten. Likevel var det i orden for henne – så lenge de hadde noen stålar i bidra med.

Hun lurte på hva han hadde i veska – kanskje penger? Jo, det hadde han ganske sikkert. Det var jo lørdag, som er betalingsdag for arbeidere, og han var en skikkelig skogsarbeider, det kunne man jo se. Hun så beundrende på den kraftige skikkelsen. Hun smilte lurt for seg selv – kanskje hun skulle forsøke et av sine triks på ham?

Hun så at han hadde sett henne. Hun smilte til ham og sa: "Hej!". Hun hadde gått over til svensk for hun hadde bodd i Sverige som barn og hadde erfaring fra at de mennene som hun traff, og som kunne svensk, syntes det gjorde henne litt mer eksotisk. Han sa: "God ettermiddag. Kommer du langt fra?" "Ja, vi har rest hela dagen," sa hun og sa hvilken by de kom fra. Det ene ordet tok det andre og etter en stund gikk han opp til henne i heia.

"Jeg er Glen," sa han og rakte fram hånden. Hun så ned på hånden sin. Den luktet nok fortsatt av tiss. Hun rakte den nølende fram og sa: "Och jag är Simza." Han grep hånden hennes og trykket den varmt i neven. En svett hånd, kjente han, det var nok på grunn av varmen. Hun likte å kjenne den kraftige neven hans rundt sin.

"Er du tørst?" spurte han. Hun sa ja, og han åpnet vesken sin og ga henne en øl. Han åpnet ølflasken for henne og åpnet så en flaske til seg selv. Hun satte seg på en stein, og han satte seg i lyngen foran henne med vesken under armen. Hun tok en stor slurk og satte den halvtomme ølflasken ved siden av seg i lyngen.

"Vart går den här vägen?" spurte hun. "Til øverst i dalen og så videre over fjellet," sa han. Hun lyttet til ham mens han berettet om hvilke steder veien passerte gjennom. Hun satt med leggene tett sammen under sigøynerskjørtet, som rakk helt ned til anklene hennes. Hun måtte passe på at han ikke så noe – med en gang.

"Det är skönt här uppe i dalen," sa hun, og han sa seg enig. Han pekte på de forskjellige gårdene de kunne se fra der de satt og sa gårdenes navn.

Med blikket fulgte hun retningen av pekefingeren hans mot en gård på den andre siden av dalen. På tide å friste ham litt? Hun grep fatt i skjørtet ved knærne, løftet det og ristet på det – lot det likesom flagre litt i lufta før hun la skjørtekanten ned over knærne sine. Han kastet et blikk ned mot de brune leggene hennes. Hun merket blikket hans og smilte da han nølte litt med beretningen sin.

"Åh, så varmt det är," sa hun. "Ja, det kan være varmt her oppe i fjellet av og til." sa han og så på henne. Hun tok av seg skautet, brettet det sammen for å stikke det ned i skjørtlinningen – hun ville ikke bruke skjørtelommen for å unngå å få tisselukt i skjørtet fra skautet, som hadde blitt fuktig av det våte håret. Mens hun fomlet med skautet sitt, senket hun likesom i distraksjon det ene benet, og lot lårene gli litt fra hverandre.

Å, der var underbuksen hennes! Han ble litt flau. Et øyeblikk hadde han sett opp under skjørtet hennes hele veien opp til underbuksen. Den var gråhvit og hadde ben, som rakk et stykke ned på lårene hennes.

Da hun var ferdig med skautet, lot hun som hun oppdaget at bena var kommet fra hverandre. "Åh!" utbrøt hun, "Ursäkta mig!" Hun så på ham og lo en trillende latter mens hun skyndte seg å samle sammen bena igjen og grep fatt i skjørtet og ristet litt på det for å legge det riktig tilbake på plass.

Hun så på ham. Han rødmet, og han så på leggene hennes med store øyne – dette skulle nok gå bra. Hun klukklo.

"Sollyset blender meg," sa han og skjelte opp mot sola. "Jeg flytter meg litt framover for å få skygge fra treet der."

Hun sa ingenting, bare smilte mot ham mens han flyttet seg. Jaså! Ja, han ville jo se leggene hennes bedre fra den posisjonen!

Da han hadde nådde den nye posisjonen, kunne han se litt av de brune lårene hennes. Så deilige lår hun hadde! Han trodde ikke hun hadde skjønt hva som lå bak hans vesle manøver. Han merket at det knyttet seg i maven.

"Vilken typ av jobb har du?" spurte hun. "Jeg hogger trær og laster tømmer," sa han og fortalte om arbeidet i skogen. De hadde øyekontakt mens han fortalte.

Etter at de hadde snakket en stund, satte hun likesom tilfeldig føttene litt fra hverandre. Ti, hi – kanskje han ville se litt mer?

Nå kunne han se et stykke opp under lårene hennes under skjørtekanten. Oj, oj, der var underbuksen igjen! Han skimtet et underbukseben. Han merket at han ble varm i kinnene.

Hun så at lårene hennes hadde fanget blikket hans igjen, og at øynene hans hadde blitt større.

Han hadde sluttet å snakke mens hun fortsatte å se på ham. Han syntes det ble pinlig, og for å avlede oppmerksomheten hennes nikket han mot horisonten og sa: "Den høyeste fjelltoppen der borte er på nesten 2000 meter." Hun kastet et blikk mot fjellene. Han pustet lettet ut. Puh! Det trikset gikk visst bra. Der så hun på utsikten igjen – selv foretrakk han utsikten under bena hennes!

Hun så på ham gjennom øyekroken. Der kikket han inn under bena hennes igjen. Kinnene hans var røde, og blikket hans var stivt. Gode gud, hun trodde han begynte å bli kåt allerede. Sannelig var han fyrig! Forresten, sannelig var hun ikke så rent lite kåt selv. Hun bare måtte vise ham mer for å se hvor kåt han ville bli – måtte gjøre det med det samme! Hun beveget knærne litt fra hverandre mens hun fulgte nøye med på hvordan han ville reagere.

Nå kunne han se underbuksen helt opp i skrittet hennes og litt opp på maven. Han stirret fascinert på skrittet i underbuksen – det så ut som en hvit fitte! Oj, oj, oj, – så fet fitte hun har! Fitten hennes trykker nok på bak underbuksen!

Hun så på de stirrende øynene hans. Han har visst glemt seg helt. Nå sitter han helt stille og bare glaner inn mellom bena hennes!

Dette fikk henne til å tenke seg om. Tenke seg til, her hadde hun en fremmed mann som tittet opp under skjørtene hennes – men ikke det at hun hadde noe imot det! Hun kniste. Nei, han kunne bare fortsette å titte han, gutten hennes, for nå skulle han få se mer! Hun satte knærne sammen igjen og skjøv seg litt framover på steinen der hun satt.

Det at hun hadde satt knærne sammen minsket utsikten hans, men det at hoften hadde kommet lenger fram bedret den. "Å," glapp det ut av ham. Cameltoe! Nå kunne han igjen se den likesom hvite, fete fitten hennes, og denne gangen med fittesprekk for nå strammet underbuksen kraftig om fitten.

Nå fikk hun noe annet å tenke på for hun ble tissetrengt igjen. Hun la det ene benet over det andre for å sette trykk på fitten for å minske tissetrengtheten. For å kamuflere det gynget hun likesom tilfeldigvis med bena fra side til side mens hun så utover landskapet. Han måtte ikke få se henne tisse! Hun lurte på hvordan hun kunne komme unna slik at hun kunne få tisse i fred.

Han fulgte med da hun la det ene benet over det andre. Å, der forsvant fitten hennes! Han så at hun spente ryggen litt og klemte lårene hardt sammen rundt fitten. Nå måtte hun sikkert snart tisse!

Hun smilte litt. Kanskje han skjønner det? Kanskje det ikke gjør noe om han ser det likevel, kanskje det tvert imot kunne være en fordel … . Men var det trygt eller ville han gjøre noe overilet? Hun kastet et blikk på ham. Han virket snill, han ville sikkert ikke gjøre noe. Hun bestemte seg for å avsløre for ham at hun var tissetrengt.

Hun sa forsiktig mens hun så seg rundt: "Ursäkta mig, jag måste … ." Så rettet hun blikket rett mot ham og utbrøt: "Ja, för jag måste kissa!" Det skremte ansiktsuttrykk hennes gikk over til et søtt, bredt smil da hun så hans reaksjon. Han sa litt brydd: "Å, må du det?" "Ja," sa hun og brøt ut i en klingende latter. Han dristet seg til å legge til: "Må du virkelig det? Er det sant at du virkelig må, jeg mener ut av …." Hun skjønte at han tenkte på fitten hennes, men lot seg ikke merke av det for hun ville fortsette spillet. Hun ble litt mer djerv. "Ja, förstår du inte att jag måste kissa? Kan du inte se det på mig?" spurte hun. Med et smil og med hodet litt på skakke la hun til: "Har du ingen flickvän?" "Nei," sa han, "jeg trodde …, jeg mener …, jeg tenkte at du kanskje trengte å gjøre det, men visste ikke helt at du måtte." Hun lo. Nå følte hun seg helt fri og kastet alle hemninger overbord. For spøk flyttet hun hendene til nederst på maven, presset hendene inn mot skjørtet over fitten, laget en trutmunn, gjorde store øyne, gynget fra side til side og sa sakte: "Å, jag måste kissa nu!" Så så hun på ham med et bredt smil og spurte: "Förstår du nu att jag måste kissa?" "Jo," sa han, "men jeg har ikke sett en jente vise det akkurat sånn." "Ja, men det måste jag verkligen!" sa hun med ettertrykk, "Dessutom tycker jag att en flicka borde visa sin pojkvän allt!"

Hun ville friste ham litt mer, leke litt med ham. Hun rettet seg opp igjen og spurte: "Vet du hur en flicka kissar?" "Jo, …" han nølte litt med svaret mens han stirret nederst på maven hennes der han visste at den tissetrengte fitten hennes var. Han tenkte på hvordan det ville være å se tiss sprute ut av den. "Jo, hon kissar genom fittan – har du inte sett det?" sa hun da hun skjønte at det ikke kom noe svar. "Jo, på småjenter på standen," sa han da, "men aldri på en voksen kvinne, jeg vet ikke hvordan det ser ut." "O-kej," sa hun ettertenksomt. "Vet du exakt var det kommer ut, då?" sa hun retorisk, "Jo, det strömmar ut genom sprickan i fittan." og la til: "Strålen kan vara tunn eller bred." Hun understreket sannheten i det hun sa ved å løfte hodet og skyve haken ut. Han sa ingenting mens han fascinert fulgte med på framstillingen hennes. "Men vet du hur det låter när kisset strömmar genom fittan då?" "Vel, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive lyden." sa han. "Jo, det har ett väsande ljud," sa hun. "Men det er vel forskjellig fra jente til jente?" sa han. "Det er det nog, men det väser i varje fall mycket när man er mycket kissnödig, som jag er nu." "Å," sa han, og etter å ha tenkt seg om et øyeblikk: "det vil jeg gjerne høre!" "Jaså, så det vill du? Jaha!" sa hun, så på ham og lo. Ja, ville de ikke det alle sammen!

Han ventet spent på hva som nå ville skje. Kom hun virkelig til å tisse rett foran øynene hans?

Hun tok en beslutning. Hun ville gjøre det her og nå. Det hadde ikke noe å si om han så det. Dessuten ville hun sikkert ikke treffe ham igjen, og nå måtte hun bare tisse! "Kan du se bort ett ögonblick?" sa hun. "Selvfølgelig." sa han høflig og vendte seg bort fra henne.

Han holdt fast på veska under armen – hun var nok flink til å rundstjele! I øyekroken så han at hun stakk hendene opp under skjørtet, reiste litt på seg, trakk underbuksen ned, lot den henge over knærne, trakk skjørtet under seg tilbake, og satte seg på steinen igjen. Hun satt nå med naken bak og fitte mot steinen slik at hun kunne tisse uten at klærne ble våte.

"Färdig!" sa hun. Han vendte ansiktet tilbake mot henne. Hun hadde latt skjørtekanten henge halvveis nede på leggen for å skjule underbuksen. Den nakne fitten var synlig under skjørtekanten, men ikke fra der han satt. Hun så på ham. "Jaha, hur långt var vi kommit – jo, du vet inte hur en flicka kissar …." sa hun. Som en skolelærerinne satte hun håndflatene sammen foran brystet mens hun så tenksomt utover dalen og åsene bak som om hun veide på gullvekt de neste ordene hun skulle si. Så fortsatte hun: "Jo, när en flicka ska kissa, det första hon måste tänka på är – tsssss – å, ursäkta! Jag kissade. Hörde du det?"

"Er det sant?" sa han forbløffet, han syntes han hadde hørt noe fra under skjørtet hennes, men var ikke sikker. Han bøyde seg framover mot skjørtekanten mellom bena hennes. Hun betraktet ham nøye mens han beveget seg. Han merket blikket hennes, men han syntes det virker som hun ikke hadde noe imot det. Imidlertid kom han ikke langt nok ned for å se inn mellom bena hennes.

"Ja, jag kissade!" sa hun, "Jag satt bara och tänkte och – tsssss – å, där kissade jag igen!"

Han skvatt til da han så en liten sprut tiss treffe lyngen mellom føttene hennes. Hun skjulte et smil bak hånden, hun måtte le av ham – han var nok ikke vant med tissende jenter, nei.

"Du store!" glapp det ut av ham. "Ja, det är sensationellt, va?" sa hun. Hun fniste. Vel, egentlig ikke. Jenter gjorde det flere ganger hver dag, måtte han vite.

"Det gjør ikke noe." sa han da han hadde kommet seg over den verste forskrekkelsen, "Det er mer miljøvennlig å gjøre det her ute i naturen enn på et toalett." "Ja, och det var ju du som gav mig en öl, eller hur?" sa hun, "Og i denna värmen går ölet rakt igenom kroppen och raka vägen ned till fittan!"

Hun så på ham om han reagerte på hennes måte å strekke sannheten på, men nei. Han konsentrerte seg om å folde hendene sammen, spenne dem foran knærne og bøye seg enda lenger fram for å prøve å titte inn under skjørtet hennes. Hun visste ikke en gang om han hadde hørt hva hun hadde sagt. Nå tenkte stakkaren bare på fitte! Hun fikk hjelpe ham litt.

Hun beveget knærne en tanke fra hverandre mens hun fortsatte: "Dessutom var jag jo trängt från början. Nej, nu måste jag sluta. Tänka sig till att jag sitter här framför en främmande herre och – tsssss."

"Hei!" utbrøt han da enda en tissestråle skjøt ut mellom føttene hennes. Denne gangen begynte han imidlertid å le. Han ga seg ende over, veltet seg over på siden og rullet seg i lyngen mens han lo. Vesken lå igjen bak ham. Så la han seg ned foran bena hennes, men litt til siden for ikke å være altfor påtrengende. Hun løftet skjørtet og la det opp på knærne mens hun smilte lurt.

Å, der henger underbuksen hennes! Han stirret på den litt lasete, grå underbuksen, som hang over knærne hennes. Den var sydd og lappet på kryss og tvers – måtte være minst 20 år gammel! Kan hun ha glemt at underbuksa henger over knærne hennes? Han kikket opp på henne. Han så det søte smilet hennes og gjorde seg litt modigere. Han ville se mer, hun ville sikkert ikke ha noe imot det. Han skiftet stilling slik at han sto på alle fire, krabbet fram og stakk hodet inn under skjørtet hennes. Underbuksen hang over pannen hans. Å, her inne lukter det friskt av jentetiss!

Hun fniste. Ikke det at hun hadde noe imot det, men tenk å stikke hodet inn under skjørtet på en fremmed dame sånn! Han gjorde seg selv til latter! Han tenkte det samme, men bare et øyeblikk før alle hans mentale og fysiske ressurser igjen fokuserte på å speide innover i mørket under bena hennes. "Titta noga bara," sa hun.

Han hørte hva hun sa. Svært så generøs hun var! Men han tenkte ikke videre på det. Han stakk hodet lenger inn mellom bena hennes. Underbuksen hennes sveipte over hodet hans, og kinnet hans strøk langs leggen hennes. Han nøt den myke huden hennes mot kinnet sitt. Han så rumpesprekken mellom lårene hennes. Den rakk opp til et mørkt, uklart område nederst på maven hennes.

Hun fniste. Det tok seg ikke ut at en jente lot en mann gå rett på sånn. Man måtte vel forsvare seg med det man hadde!

Plutselig rykket han til – der kom en liten stråle ut fra det mørke området mellom bena hennes rett mot ham, det måtte være tiss ut fra selveste fitten!

Hun lo av hans reaksjon. "Du gillar kissande flickor, gör du inte?" Hun måtte spørre for å være sikker. "Jo, jeg må innrømme det," kom det opp fra under skjørtet.

Han ville se mer av det mørke området mellom bena hennes og trengte seg inn mellom leggene hennes. Villig skilte hun lårene fra hverandre for å gi plass til ham. Han kjente leggene hennes gli forbi på hver side av skuldrene. De myke lårene hennes strøk mot kinnene hans.

Hun kniste. Nå skulle han få se fitten hennes – med de flotte fittehårene!

Han kunne se noen våte strimer av tiss på steinen der hun satt. Nå fikk han se fitten hennes tydelig. Det mørke området viste seg ikke å være skygge, men svart, tykt fittehår. Innimellom fittehårene skjelnet han fittesprekken.

Han sto nå med halve overkroppen under skjørtet hennes. Hun så bare baken hans der den stakk fram bak skjørtekanten. "Vill du jag skall kissa igen?" sa hun. Han var nå så langt inne under skjørtet hennes at neste gang hun tisset måtte strålen treffe ham. Han sa ja, og snart sto en kort stråle ut av fitten hennes. Tisset traff ham på haken.

Så tenkte hun at hun ville gi ham en ordentlig sprut.

Han så en stor, bred sprut slå ut av fitten. Han rykket til og støtte hodet opp i skjørtet hennes. Strålen hadde truffet ham midt i ansiktet, han måtte lukke øynene for ikke å få tiss rett i øynene. Han hørte henne le. Det virket som hun syntes det var like moro som han.

Nå sprutet tiss alle vegne. Tissedråper rant nedover innsiden av begge lårene hennes. Den vislende lyden fra fitten var kraftig.

Hun stoppet å tisse, og han merket at hun lettet litt på seg. Han tenkte at neste gang fikk han drikke. Fitten beveget liksom litt på seg, og han kunne nå se litt av kjønnsleppene inne blant fittehårene.

"Succés!" sa hun til seg selv da hun satte seg igjen, høyt sa hun: "Ja, nej, nu får det vara nog så får jag hellre kissa på ordentligt for nu måste jag helt enkelt göra det!" "Bare tiss ivei!" sa han. For å åpne fitten skjøv hun seg bakover på steinen der hun satt.

Nå så han inn i den mørke pulehulen hennes. Det var der han måtte stikke inn pikken sin for å pule henne.

Hun tenkte over situasjonen. Nå var fitten helt åpen. Leppene lå ikke over tissehullet lenger så tisset ville komme rett ut uten hindring. Hun håpet at strålen ville treffe ham midt i ansiktet!

Han løftet hodet og åpnet munnen. En tynn, men kraftig stråle slo ut av den hårete fitten hennes. Han siktet inn så strålen traff ham rett i svelget. Han konsentrerte seg om å svelge unna tiss så fort han kunne for å holde tritt med tissingen hennes.

Hun avsluttet med et par små tissestråler. Han hadde ikke trodd det gikk an å tisse så lenge. Hun undret seg. Hvorfor var det ikke kommet mer tiss på lårene?

Hun trakk opp skjørtet så han kunne komme fram. "Hur var det där nere?" spurte hun. "Vidunderlig," sa han, han reiste seg opp. "Men var det inte fruktansvärt vått, då?" spurte hun. "Ikke verre enn at jeg klarte å håndtere det," svarte han, han kjente tisset hennes skvulpe inni maven sin.

Kanskje han likevel kunne trenge litt trøst? Hun bestemte seg for å vise seg for ham. Hun trakk skjørtet opp til maven og spredde lårene så langt fra hverandre som underbuksene over knærne tillot. Hun smilte søtt opp mot ham og sa: "Vill du ha ännu en titt?". Nå så han fitten hennes i dagslys for første gang. Den svarte hårprakten var omgitt av lysebrun hud på mave og lår. "Det er den vakreste fitten jeg noensinne har sett," sa han, det bare glapp ut av ham. "Tack." sa hun. Hun skjønte at han mente det.

Han strakte hånden fram for å ta på fitten hennes. Hun avverget det ved å skyve hånden hans vennlig, men bestemt til side. Han var skuffet, men viste det ikke. Hun trakk opp underbuksen og lot skjørtet falle.

Han trakk henne opp til seg og tok henne i armene sine. Han strøk henne over det vakre sigøynerhåret. Det kjentes bløtt og behagelig, rikt på en måte, nesten fuktig, syntes han.

Hun så på ham. Hvordan fortalte man til ens guttevenn at håret ens var fullt av eget piss?

Han hadde sett sigøynerhår flere ganger, og han syntes det var vakkert, men han visste ikke hvordan det luktet. Han bøyde hodet fram. Hun prøvde å skyve ham unna, men for sent. Han luktet forskjellige steder i håret. Lukten var merkelig kjent på en opphissende måte.

Da han trakk seg tilbake, så hun spent mot ansiktet hans – hva ville han si? "Så eksotisk håret ditt lukter!" sa han henført. "Tja, om det är så du gillar det, så," sa hun og smilte lettet. Hun kom til å tenke på den kjæresten hun hadde da hun var ung, som hadde vært så glad i fittelukten hennes. Hun fniste for seg selv. Noen liker fittelukt, noen liker fittetisselukt – og noen liker begge deler!

Så kysset han henne midt på munnen. Da de sluttet å kysse, var det noe som slo henne. Smakte det ikke …? Umiddelbart kysset hun ham igjen. Hun presset tungen inn mot tennene hans. Villig åpnet han munnen. Tungen hennes lekte med tungen hans. Oppildnet satte hun hodet på skakke slik at munnen kom på tvers slik at den lange tunga hennes kunne komme så langt inn i gapet hans som mulig, nesten inn til svelget. Måtte passe på så han ikke måtte brekke seg! Jo, det var som hun hadde tenkt. Hun kjente igjen smaken av eget piss, smaken hun hadde blitt kjent med i barneårene. Så det var der tisset hennes hadde tatt veien!

Hun sluttet å kysse ham og smilte mot ham. Hun humret. Dette med tissedrikking kunne vise seg å være praktisk! Tenk å ha en sånn mann i vogna når man trenger å tisse og potta ikke kunne finnes eller ikke var tilgjengelig og Jacob nektet å stoppe! Det ville være bare å legge ham ned, åpne munnen hans, åpne fitten med fingrene og sette seg med fitten over munnen hans og tisse i vei så det gurglet i strupen hans og skylte ned i maven på ham! Etter en time eller så ville det bli hans problem å overtale Jacob til å stoppe for en tissepause, og med så store never som hans ville han nok kunne hamle opp med Jacob med sine tandre felespiller-hender. Donka hadde ikke vært noen bølle, men et geni! Med mindre … kanskje han ville la de andre jentene tisse ham i munnen også slik at han ble helt full. Eller kanskje han ville gjøre det samme med henne — putte tissen inn i munnen hennes og la tisset skylle ned i halsen hennes og ned i maven.

Han strøk henne ømt over håret. Det vakre håret hennes rammet inn et litt smalt og langt ansikt med lang nese og med store, mørke øyne. Var hun hans skjebne? Imidlertid, han kunne ta feil – kanskje det bare var hans forundring over den eksotiske lukten av håret hennes.

"Å, du er skjønn," sa han. Hun smilte, gjorde et lite kast med hodet, så rett inn i øynene hans og sa: "Jag känner Er knappast, min herre, men jag kan säga Er att idag har jag haft äran att dela innehållet i min blåsa med Er!" Hva? Han skjønte ikke. Spøkte hun? Han sa: "Hva mener du?" "Något kissade jag i mitt hår, och något kissade jag i eran munn." sa hun.

Så fortalte hun om forsøket på å drikke sitt eget tiss i sigøynervogna. "Du er en tapper jente," sa han, kysset henne på håret og ga henne en god klem. Hun lukket øynene og nøt de to sterke armene rundt ryggen sin.

Så skjøv han henne fra seg ved å svinge henne til siden. Hun la armen bak ryggen hans. Med armene bak hverandres rygg gikk de nedover mot veien. Hun sa: "Kommer du till marknaden på söndag? Vi är där, och jag kan spå dig!" "Ja, jeg tror det," sa han "og jeg kan godt tenke meg å bli spådd."

Å, han holdt på å glemme igjen vesken sin! Han sprang tilbake og tok den med seg. Merkelig, han kunne ikke huske han hadde lagt den akkurat der, men den hadde vel blitt skjøvet til side under kampens hete.

Da han snudde seg, ble han overrasket over å se at hun allerede hadde nådd fram til veien og holdt på å klatre inn i sigøynervogna – han så skjørtebaken hennes idet den forsvant inn bak i vogna.

"Hvor ble det av deg?" spurte Jacob da Simza klatret opp i vogna, det var hans tur til å være irritert. "Jeg har bare vært og tisset," sa Simza muntert og smatt inn bak i vogna. Han undret seg. For en endring i humør! Plutselig så alt ut til å være i orden igjen. Han smilte etter henne. Så snudde han seg og startet vogna.

Glen løp ned til veien og så etter vogna for å se om han kunne få et siste glimt av henne. Og jo, der så han henne såvidt idet vogna forsvant bak nærmeste sving. Hun vinket til ham gjennom en åpning bak i vogna.

Han begynte å gå hjem til hytta si.

3. I HYTTA

Så var han framme ved hytta. Han åpnet døra, kastet skinnveska inn i et hjørne og lukket døra bak seg.

Om kvelden skiftet han klær for å gå til lørdagsdansen. Han måtte ha med noen penger. Han gikk bort til hjørnet hvor veska lå, åpnet den og tok fram en konvolutt, som inneholdt lønningspengene hans. Han åpnet konvolutten og kikket inn i den, men oppdaget til sin forbauselse at halvparten av innholdet i lønningsposen var borte.

Da han sto der med den slunkne lønningsposen i hånden ble han sint på sigøynerjenta for han mistenkte henne for å ha stjålet pengene. Han ble sint på seg selv også – så dum han hadde vært. Hun hadde snakket om at jenter burde vise kjærestene sin alt, men han var jo bare en fremmed, i hvert fall da hun sa det – han ble ettertenksom.

Etter å ha tenkt seg om til dagen etter fant han imidlertid at hendelsen hadde vært så unik at den var verd pengene, og hun kanskje hadde mer bruk for pengene enn han. Dessuten hadde hun tatt litt hensyn til ham ved å la halvparten av pengene være igjen til ham. Til markedet gikk han imidlertid ikke.

Legg igjen en kommentar