Massasjen

Denne novellen er vist 25941 ganger.

Jeg har en annonse på nettet hvor jeg tilbyr massasje hjemme hos den som måtte ønske det…har en bærbar benk og god massasjeolje.
Ofte får jeg spørsmål om noe ekstra, noe jeg sjelden går med på. Men ved et par anledninger har jeg gjort det, og da bare til kvinner.
Derimot sist gang jeg aksepterte en slik handling var det hos en mann i 40 årene, han var godt trent og solbrun over det hele.
Før spørsmålet dukket opp lå han på magen, og jeg begynte å massere fra nakken og ned…smurte godt inn med olje…tok lange strøk over ryggen hans.
Mens jeg masserte setemusklene hørte jeg at han stønnet…og at pusten hans ble raskere. Han sa han hadde vondt i lysken…og lurte på om jeg kunne massere han der. Jeg måtte jo da nødvendigvis dytte pungen hans til siden…og masserte han forsiktig i lysken. Selv hadde jeg ingen sexuelle hensikter med min handling.
Så ville han at jeg skulle gjøre det sammen på motsatt side….måtte jo da forsiktig dytte pungen hans over på andre siden….for å komme til.
Da jeg var ferdig i lysken masserte jeg lår og legger….og ba han om å legge seg på ryggen…. han snudde seg…og hadde en vanvittig ereksjon. Å få ereksjon under massasjen er nærmest en naturlig konsekvens….så jeg tenker vanligvis ikke noe over det, men noe så stort som dette hadde jeg aldri sett tidligere. Jeg kan bare gjette at den var nærmere 24 cm….bankende hard, og grov.
Jeg ble fasinert av synet, må legge til at jeg er hetro…men herregud det ilte gjennom kroppen  min.
Jeg fikk løsrevet meg og fortsatte med massasjen…brystkassa sto for tur…jeg smurte han inn jobbet meg sakte nedmot kuken som var like hard. – Så spurte han om jeg likte det jeg så….jeg klarte ikke helt å få blikket mitt unna kuken hans. Jeg måtte innrømme at jeg likte det jeg så…og fortsatte å massere….rundt kuken, og nok en gang i lysken på begge sider. Kuken hans lå bankende oppover magen hans.
Da jeg var ferdig med lårene….kom spørsmålet: Kan du gi meg intimmassasje?
Jeg tenkte meg litt om…stirret på kuken hans….og noe i meg ble veldig trigget,,,,så jeg sa «ja».
Fylte olje i hendene…..jeg brukte begge hendene….og merket at jeg selv ble kåt av det jeg holdt på med..
Tok tak i kuken…dro skaftet helt tilbake..slik at hodet var fritt i luften…..så med den andre hånden full av olje…tok jeg tak i kukhodet…og «polerte» kukhodet hans….la fingerene ned over kuken, merket selv atjeg hadde en bankende ereksjon….dyttet hånden min nedover kuken, slik at kukhodet stangnerte i håna mi…den andre hånda kilte jeg ballene hans med. Hanstønnet og vred seg.
Så tok jeg begge hendene….og masse olje….onanerte han til han gikk i bro….og hylte ut at han kom…og for en orgasme……kaskader av sæd ble skutt ut av denne kjempekuken….det kom uvanlig mye….

Legg igjen en kommentar