Med ønske om en løssluppen tøs

Denne novellen er vist 49886 ganger.

Det var en typisk lørdagskveld, egentlig. Hjemme fra jobben på butikken klokka ti, dusje, slenge på seg finklærne og bruke kammen på sveisen sånn at damene skulle komme flygende. Festen denne helgen var hos Richard, en gammel klassekompis som hadde flyttet tilbake til byen etter en tur i utlandet. Ølet var kjøpt inn, ryktet satt ut og forventningene skrudd passe høyt. Jeg hadde håp om å få meg noe i kveld. Det skulle dukke opp minst to jenter på festen som jeg kunne tenkt meg et one-night-stand med, og i hvert fall én av dem hadde hintet til at hun var interessert i meg. Silje. Hun var fin, blond, runde pupper – definitivt pulbar. Fikk jeg henne med meg hjem i kveld så ville natten bli bra. Kanskje det til og med kunne bli flere ganger; hun hadde nå virket ganske åpen. Jeg håpet at hun var god i senga – jeg var klar for en skitten, liten tøs. De to forrige jentene jeg hadde vært med var enkle, simple legge-seg-på-ryggen-og-ta-imot-jenter. Stønne litt, la meg jukke til det gikk for meg, og klenge seg til meg resten av natten. Det var lenge siden jeg hadde vært med på noe villere… faktisk måtte jeg helt tilbake til debutkvelden for fire år siden, da den klin gærne lærerstudina sugde meg i parken og tok spruten utover brystene før hun tok meg med hjem til seg for å fortsette der. Gudene vet at etter den fantastiske introduksjonen til sexlivet hadde jeg sett for meg noen herlige år, med den ene løsslupne tøsen etter den neste som skulle toppe den første kvelden. Sugejobber, trekanter, og jeg skulle selvfølgelig få meg en knullekompis å leke med når jeg ville.

            Riiiight. Ting blir sjelden slik man ønsker seg, og da enda sjeldnere slik en atten år gammel gutt ønsker seg det. Jeg hadde kanskje fått litt for mye. Blitt introdusert til sexlivet av ei eldre jente på en sånn måte at forventningene ble skrudd i taket, mens de jentene jeg vanligvis hang med ikke var villige til å matche dem. Av og til var det ei som likte oralsex, men bare som forspill. Av og til var det ei som ble kåt nok til å slippe seg litt løs og ha sex i det fri, men etterpå var hun nesten skamfull over måten hun hadde oppført seg på. Alle disse fikk meg til å lengte tilbake til dama på nesten tredve som tok jomfrudommen min på råeste vis, og som noen timer etterpå jagde meg på dør med et takk og et dask på stumpen. Jeg hadde tilbrakt de neste timene og dagene på å føle meg utnyttet, forvirret og usikker – men det som var sterkest var lysten på mer. Jeg næret lenge et håp om at hun skulle ringe meg og be meg komme tilbake for mer, men jeg så henne aldri igjen.

            Richard var på nett. Han var også ute etter en attraktiv tøs han kunne leke med når han ville, og idet han viste meg inn i stua på den nye sokkelen han hadde leid, sendte han meg et megetsigende blikk og pekte raskt mot sofaen. Trekløveret som satt der var mer enn grunn nok til å ta seg et par ekstra minutter – for ikke å si timer – foran speilet. Trine var sitt vanlige rødhårete, strøkne selv; kledd i en løssluppen topp med et vakkert ansikt og to runde halvkuler som satt akkurat der de skulle. Eliza var mer konservativ; med jeans, en slags bluse med lange ermer og et søtt smil som ikke var i nærheten av det sexy fliret til Silje – den lille blonde fra parallellklassen på videregående. Hun satt i midten, den lille tøsen, kledd i et sort miniskjørt og en hvit, trang topp som holdt de spretne puppene på plass uten hjelp av noen BH. Der satt hun med en arm rundt hver av venninnene og var godt i gang med vorspielet; leende, høylytt og med en godt synlig piercing i navlen.

«Yum…» hvisket jeg til Richard idet han tok fra meg sixpacken med boksøl og ga meg en kald en fra kjøleskapet.

«Enig i det,» sa han med et nikk og forsto at det ikke var ølen jeg snakket om.

            Jeg slentret bort til jentene og sa hallo, og siden det ikke var plass til meg i toseteren tilbød jeg meg å hente drikke til dem i stedet. De var allerede i godt humør, men det skadet ikke å forbedre det med noen drinker. Hjernen begynte å tenke koffert og innbilte seg at det kanskje var en mulighet for å få flere av dem med meg hjem, men jeg slo det fra meg. Måtte dempe forventningene, tenkte jeg. Litt sex med den villeste av dem ville være nok; kanskje jeg bare kunne få henne til å tøye grensene litt…?

              Festen var digg. Masse folk, drikke og bra musikk. Flere av våre gamle kamerater hjemmefra hadde tatt turen inn for helga; det var Trond, Kim og Jarle – i tillegg til flere fra fotballaget. Det var kult å se Richard igjen, og jentene virket klare for litt av hvert av fest og moro. Jeg smøg meg sakte innpå Silje utover kvelden, mens jeg holdt døra på gløtt for de andre to i sofaen også. Var generelt hyggelig uten å være for innpåsliten, delte ut komplimenter uten å bli for slesk, og brukte enhver anledning til å legge en utforskende hånd på en naturlig plassert kroppsdel. Jeg strøk Silje i nakken og nedover de nakne armene, til god effekt; Eliza smilte og besvarte berøringene mine hver gang jeg lot fingrene gli gjennom håret hennes, og Trine lente seg stadig fremover for å få blikket til gutta til å samles i den dype kløften. Jeg rev blikket løs fra dypet og fortsatte samtalen med Silje. Jeg hadde begynt å kaste ut agnet nå, en drøy time ut i festen. Uten å bli for slesk og utålelig hadde jeg fått lokket ut av henne hva hun likte og ikke likte med eksen sin, og etter hvert hadde jeg også fått meg plass i sofaen. Da hun gikk en tur ut på do holdt jeg av plassen hennes, og etter noen minutters venting fikk jeg den yppige blondinen på fanget. La armen rundt livet hennes og smilte mens jeg fortsatte samtalen med Eliza. Vi var alle godt brisne og hemningene begynte å svinne hen; jeg satt og fulgte med Silje for å prøve å finne ut av når det ville passe best å sette inn støtet. Til slutt hadde intimiteten og beruselsen nådd et sånt nivå at jeg tok sjansen.

            Det var flere jenter på festen også, selv om ingen av dem trakk blikket mitt til seg som de tre i sofaen. Det var Rita, en venninne av Richard fra skolen, som hadde tatt med seg typen sin; Kristine, en rund og blid brunette fra Toten; Hilde og Marie, et par skikkelige tisper som bare satt inne på kjøkkenet og skulte mot alle som kom for å hente seg noe å drikke fra kjøleskapet og baksnakket dem så snart de var gått; Yinda og Elanta, to jenter fra Polen som kom under stadige angrep fra en overivrig Jon-Inge – jeg hadde bestemt meg for ikke å fremstå som så desperat som det han tydeligvis var. Det var også Oda, ei jente jeg kjente godt, som hadde tatt med seg Kari, en omtrent ti år eldre venninne, og Irene, en overdrevent sminket og hårbleket lydmur som var like irriterende som hun var innpåsliten. Det var i det hele tatt ingen av disse som hadde utseendet med seg i like stor grad som de tre jeg holdt meg til.

«Så godt du lukter,» sa jeg lavmælt til henne mens jeg la hodet inntil skulderen hennes.

«Takk…» sa hun og sippet til drinken; hun smilte og var rød i kinnene… hun protesterte heller ikke da jeg strøk henne over den stramme bakenden.

«Blir du med på nachspiel seinere?» hvisket jeg henne i øret.

«Kanskje det…» mumlet hun smilende ned i drinken sin, mens hun fortsatte å krafse meg forsiktig i nakken.

Det betydde ja, tenkte jeg, og voktet meg vel for ikke å mase for mye. Jeg bare fortsatte å stryke på henne og nyte følelsen av ereksjonen mot baken hennes. Like etter var det noen som foreslo at vi gikk ut på byen, og jeg var fast bestemt på å holde meg i nærheten av Silje slik at hun ble med hjem til meg på nachspiel, og ikke til noen andre. Så snart jeg hadde den deilige tøsen til avkledning på soverommet, da ville jeg ta meg til rette og få henne med til Nastyland – stedet for vill og eksperimenterende oppførsel.

                                                                             **

            Nedturen kom allerede før utestedet skulle stenge. Silje mistet sin moralske krykke i form av Trine og Eliza; en av dem forsvant før vi gikk inn, og den andre ble borte ikke lenge etterpå. Med venninnene ute av bildet hadde jeg tenkt at Silje ville slippe seg mer løs og leve opp til den tøsete påkledningen og oppførselen hun hadde vist tidligere på kvelden, men nei. Tidligere hadde hun ikke hatt noe problem med å la meg tafse på henne eller presse puppene sine mot meg, men ganske snart endret hun personlighet. Hun ble innesluttet, beskjeden, nesten sippete, og ville hjem tidlig. Jeg prøvde å overtale henne til å bli, men visste at dersom jeg klagde på at hun gikk tilbake på «løftet» sitt, ville jeg brenne broene til en annen gang; bli ansett som en tosk og en drittsekk som bare hadde hodet i grøfta. Det stemte jo faktisk, jeg tenkte bare på å få henne til sengs, men det var ingen vits i å gi henne det inntrykket. Jeg tilbød meg å følge henne hjem, som en snill gutt, men hun ristet på hodet og trakk seg raskt tilbake – tilbake satt jeg på klubben med guttegjengen og flere av de mindre interessante jentene fra festen, i tillegg til noen som hadde møtt oss der og sluttet seg til etter hvert.

            Det varte ikke lenge før jeg tok initiativet til å dra tilbake til Richard på nachspiel. I kjøleskapet der hadde jeg fremdeles noen øl, og det var bedre å dele på en whiskyflaske i hus enn å betale det grønne ut av øra for å drikke på byen. Kjøpe drinker til damene var kanskje OK, men jeg mistet lysten til å feste på byen da det gikk opp for meg at det ble nok en aften med seksuell skuffelse. Vi toget tilbake til Richard og endte opp slik kvelden startet – med musikk, alkohol og selskap. Bare at det kvinnelige selskapet nå ikke var like interessant. Flere gikk også hjem etter hvert; til slutt var det bare Richard, Trond og jeg igjen rundt kjøkkenbordet, mens Kristine og Kari hadde satt seg i stua med polakkene – som hadde greid å riste av seg Jon-Inge før de kom tilbake fra byen. Vi gutta hadde funnet frem kortstokken og spilte poker idet Kari gikk forbi for å fylle opp glasset. Hun kom straks tilbake fra kjøkkenet med uforrettet ærend.

«Tomt for øl, får jeg litt whisky?» spurte hun og vinket med et av Richards whiskyglass.

«Yup,» svarte han og rakk henne flaska uten å ta blikket fra kortene, noe som fikk meg til å anta at han hadde mer enn to par på hånda.

Kari satte seg ved bordet og fulgte med mens Trond slo til med fire femmere. Et par hender senere var dama også med, og enda et par hender senere var Richard i gang med å foreslå klespoker.

«Da får jeg sett dere nakne i hvert fall,» svarte Kari spydig tilbake, og det var ikke bare skryt; hun tømte Richard for pokerchips på bare tre runder.

            I løpet av spillet begynte hun å egle seg innpå meg. Hadde det ikke vært for at jeg var full, skuffet over nedturen med Silje og generelt åpen for utsvevende oppførsel, hadde jeg neppe likt det. Hun var ikke min type egentlig; minst ti år eldre enn meg, litt for tung på sminken og med kortklippet hår – noe jeg aldri har hatt sansen for. Allikevel lot jeg henne holde på; særlig utringningen hennes hadde min fulle oppmerksomhet når jeg ikke så på kortene mine. Et par store pupper i en topp som ikke gjorde mye for å skjule dem er ikke å forakte selv om man ikke har falt hodestups for kvinnen de tilhører – og Kari gjorde ikke mye for å hindre oss å stirre. Tvert imot lente hun seg stadig fremover for å fylle glasset sitt eller for å… vel, bare for å vise dem frem, tenker jeg. Det bustete håret ristet da hun kastet hodet bakover og svelget spriten mens vi gutta stirret på puppene.

«Så – hvem vil pule?» sa hun og dunket det tomme glasset i bordet.

Jeg rakk opp hånda før jeg rakk å tenke. Ble sittende med den ene hånda i skulderhøyde som om jeg var tilbake på skolebenken mens jeg fortsatte å drikke med den andre. Kari sto fremdeles bøyd frem over bordet med utringningen på utstilling mens blikket hennes gikk videre til nestemann.

«Flere?» sa hun og ventet på svar.

Mente hun det? Og viktigere: gjorde jeg det? En lang rekke scenarioer begynte å fly forbi øynene på meg. Hva, var det gruppesex hun mente, ville hun ta oss etter tur, tullet hun bare med oss for å se hvor mye vi ville gå med på? Jeg så en arm i øyekroken. Richard hadde fulgt mitt eksempel.

«Hva med deg?» sa Kari og vendte det vågale blikket mot Trond, men han bare smilte fårete – han kunne visst ikke helt ta henne alvorlig, han heller.

«Klarer du tre på én gang?» flirte jeg, men jeg senket blikket ned i glasset idet hun så på meg.

«Kom så,» sa hun og nappet meg i skjorteermet.

                                                                             **

Det neste jeg var bevisst var den glupske munnen hennes. Vi sto inne på Richards soverom og klinte opp mot veggen. Hendene våre var overalt, alkoholen bruset i kroppen og snart lå vi på senga og rev av hverandre klærne. Richard kom etter; han tok av seg skjorta og hev den på gulvet der min allerede lå sammen med toppen til Kari.

            Jeg hadde kastet meg over de store, myke puppene. Knadde dem og sugde på dem mens hun lå på ryggen og nøt. Alt var et kaos. Hun rev og rufset meg i håret og hele verden lå i en surrete tåke av meg, kameraten min og en løssluppen dame. Vi var alle fulle og uten hemninger, alt gikk raskere enn jeg hadde sett for meg i mine villeste fantasier – og jeg har hatt noen ganske raske, ville fantasier. Nå gikk det bare sekunder fra jeg rev av henne buksene til hun sto på alle fire i senga i bare trusa med den stående pikken til Richard mellom hendene. Hun sugde ham. Jeg stilte meg bak henne og dro i den røde blondetrusa, førte hånda inn mellom lårene hennes og kjente på den fuktige spalten. Hun var nærmest glattbarbert, og jeg lot hånda gli frem og tilbake et par ganger før hun tok munnen fra pikken der oppe et øyeblikk og sa:

«Pul meg da, kom igjen.»

Jeg holdt trusa til side og presset pikken inn i det bløte hullet. Begynte å dra meg ut og inn mens hun surklet og smattet på lemmet til Richard. Slik holdt jeg på en stund; det var deilig, men jeg var såpass nummen av all alkoholen at det skulle mye til for å få meg til å komme, så da jeg begynte å bli sliten av å jukke i henne bakfra ville jeg prøve noe annet.

«Ta og ri meg litt da,» foreslo jeg, men da hadde Kari andre planer.

«Jeg vil pule Richard litt… legg deg på ryggen, Richard.»

Han så gjorde og hun tok av seg trusa jeg hadde dratt halvveis av henne før hun satte seg over skrevs med ryggen mot ansiktet hans. Hun vinket på meg og sa hun ville bruke munnen. Jeg stilte med ved sengekanten så hun kunne snu hodet sidelengs og suge. Det var enda bedre enn å pule henne; hun runket meg fantastisk deilig mens munnen slafset og slurpet rolig på pikken. Uerfarne jenter suger for hardt; de legger for mye betydning i ordet «suge» – men meningen er bare å bruke munnen forsiktig i stedet for hendene, og det er herlig å kjenne munnen til ei dame som vet hva hun gjør. Våt, bløt, varm, deilig…

            Kari hadde blitt varm og svett, og var i full gang med å bumse opp og ned såpass hardt at senga knirket og klaget. Musikken i stua overdøvet vel det meste, ikke at jeg brydde meg. Kari var en skitten, skitten jente, og jeg hadde det fantastisk. Bedre skulle det bli også.

«Lyst til å prøve DP?» spurte hun og sluttet å ri

Jeg nikket, imponert over at ei voksen dame brukte et uttrykk man vanligvis bare ser på pornonettsider. Hun satt og vugget på Richard med pikken hans oppe i seg. Det glinset i safter fra den trimmede musa og det rant nedover innsiden av lårene hennes idet hun reiste på seg sånn at Richard gled ut med et svupp. Hun rakk hånden ned bak ryggen uten å nøle og lirket ham på plass i det andre hullet. Richard stønnet idet hun resolutt satte seg nedpå og begynte å ri ham. Etter noen sekunder lente hun seg bakover så jeg kunne komme over henne. Etter litt lirking, prøving og feiling gled jeg inn i den myke fitta hennes igjen.

            Jeg ble overrasket over reaksjonen. Richard stønnet, Kari stønnet og jeg ynket meg som en jomfru som ble penetrert for første gang. Det var en merkelig, vidunderlig følelse av bevegelse i det glatte hullet hennes, bevegelse som ikke ble forårsaket av meg selv. De indre veggene hennes pulserte som om noen hadde skrudd på en motor, og da jeg begynte å jukke ble det enda bedre. Hun buktet på seg og knullet oss med de knipende hullene sine, og vi ble alle såpass høylytte at det neste som hendte kanskje var uunngåelig.

«Hva skjer her ege… å, faen,» hørte jeg fra døråpningen.

Oda satte opp et forferdet ansiktsuttrykk før hun hoppet ut igjen.

«Slapp av, Oda!» peste Kari mens hun jukket imot meg med fornyet kraft.

Med et rått glis levnet hun ikke tvil om at hun likte å bli tatt på fersken. Jeg fortsatte å styre pikken til bunns i henne og nyte følelsen av Richards kuk på den andre siden av hennes glatte indre.

«Hardere… ååå! litt harderee…» hvinte hun idet jeg jukket i bunn på henne.

Jeg fortsatte, la vekt på og prøvde å holde takten høyest mulig. Det var ikke lett sånn som vi lå, det var faktisk ganske frustrerende å ikke kunne ta i hardere, men for Kari var det tydeligvis nok. Hun begynte å hvine ukontrollert og hive etter pusten, og straks etter dyttet hun meg unna og kom så det sprutet. Hun gned seg over musa med en ledig hånd og en klar liten stråle sto ut av henne på samme måte som jeg hadde sett på film – ikke like ekstremt; det rant mer enn det sprutet, men opphissende som faen var det allikevel. Å se kroppen hennes riste og bukte seg, høre henne stønne og skrike på denne måten gjorde meg sinnssykt kåt. Jeg ble stående og runke til synet mens hun ble sittende, fremdeles med kuken til Richard i rumpa.

«Satan, det var deilig!» sa hun andpustent idet orgasmen slapp taket. «Du, kom her da, så jeg får overta.»

Jeg skrittet tilbake og lot henne ta hånd om meg. Hun akte seg av Richard, som så like sjokkert og fornøyd ut som jeg følte meg. Han ble liggende en stund mens Kari igjen lot hender og lepper ta seg av den innsausede pikken min mens jeg knadde puppene hennes. Til slutt kom orgasmen endelig krypende.

«Kom på meg.»

            Hun sa det bestemt og rettfrem, som om det var det mest naturlige i verden at en mann hun aldri hadde sett før i kveld skulle sprute sæden sin utover den nakne overkroppen hennes. Pikken var helt innsauset av safter og sikkel, og hånda hennes gled raskt frem og tilbake over skinnet så det kilte og kriblet i hele underlivet. Følelsen spredte seg fra skrittet og oppover, fremover og bakover, og like etter spisset det seg med en jevn, herlig krampe mellom beina. Kari runket pikken i raskt tempo, og hun bare fortsatte idet de deilige krampetrekningene begynte å sende stråle etter stråle utover henne. Hun satte ned tempoet, men fortsatte å gli hånda over pikken. Det gjorde den bare enda glattere av saftene som fortsatte å piple støtvis ut av meg. Mens hun gjorde dette vendte hun oppmerksomheten mot Richard, som reiste seg på hennes kommando og stilte seg ved siden av meg, der hun begynte å gi ham samme behandling som hun hadde gitt meg.

«Er du klar for å sprute, du og?» spurte hun og tittet lekent opp på ham.

«Aaaah…» stønnet kameraten min og nikket.

Richard blunket med øynene, stønnet og jeg lurte på om jeg hadde blitt like revet med som det han så ut til å bli. Kari strakte hals og lot pikken hans streife innom den smattende munnen med jevne mellomrom. Tydelig bestemt på at hun ville ha spruten utover seg, like tydelig som hun hadde vært med meg minuttet tidligere, runket hun ham i rasende fart til han også sprutet. Tykke, seige klaser sto i en rund bue ut i rommet og traff den skitne tøsen i ansiktet, på halsen og brystet. Hun dro ham ned mot seg og satte frem brystet mens hun fortsatte å melke ham langsomt slik at de seige trådene hang ned fra pikken og hånda hennes og la seg på puppene. Det var som å se en skikkelig hardcore pornofilm, der dama var en skitten slut som gjorde alt når som helst med hvem som helst – akkurat det jeg hadde ønsket meg helt siden jeg pulte min første dame.

                                                                             **

«Deilige gutter, dette – helt herlig…» gliste hun, og det tok et sekund før jeg forsto at hun ikke snakket til oss. «Har du kommet for å se på?»

I døråpningen sto Oda og drakk av et glass; hun hadde kommet tilbake og virket ikke like forskremt som sist.

«Dere bråker litt, så jeg ble nysgjerrig. Dessuten er jeg full,» svarte hun og nippet til drinken sin.

«Du kan jo bli med, hvis du er nysgjerrig,» sa Kari og fortsatte å runke oss sakte.

«Tror ikke det.»

Jeg ble kåt at tanken på en dame til, men det var minst like opphissende å ha henne her bare for å se på. Dessuten – at hun ble værende for å se på måtte jo bety at vi ikke var ferdige, noe som fikk meg til å glise. Det kunne være godt med en liten pause, men det var ingen av oss som hadde noe imot å holde på en stund til. Richard var imidlertid veldig klar for en pause.

«Jeg går i dusjen… jeg tror flere kunne trenge en tur dit, forresten.»

Kari ble med ham mens jeg satte meg på senga. Oda og jeg hadde kjent hverandre lenge, og det var ganske rart å se hverandre i denne situasjonen, men vi var ganske fulle begge to, og satt bare og flirte hver gang blikkene våre møttes. Flere ganger streifet tanken meg: Oss to i het omfavnelse under dyna. Jeg kunne prøve meg og satse på at hun ikke var uvillig, men nei… hver gang tanken dukket opp så var det noe som ikke stemte – det ble feil, liksom. Følelsen ble bare tydeligere idet jeg reiste meg opp og sto naken rett foran henne; vi flirte, men det var ikke tegn til noen spesiell opphisselse hos noen av oss. Hun var vel neppe tent på meg heller skjønt, det var en annen til stede som hun kanskje kunne tenkt seg noen sprell med…

            Jeg gikk forbi henne og ut i stua, der Trond satt med et oppgitt uttrykk. Kunne like gjerne gi ham en liten dytt; jeg visste jo at han var betatt av Oda… og jeg var i en sinnsstemning nå som fortalte meg at ingenting var ulovlig eller urimelig…

«Hey!» – han skvatt til idet han så meg stå der uten en tråd. «Kom deg inn der da, hun venter jo bare på at du skal foreslå noe…»

Det var en vill gjetning, men han reiste nå på seg idet jeg gikk mot badet. Kanskje det ble noe på ham også i kveld. Jeg måtte blunke med øynene idet jeg kom inn på det opplyste rommet; badet var en sterk kontrast til den mørkere delen av huset. Inne i den dampfylte dusjen sto det to kropper og gned seg mot hverandre. Tafset og klådde. En av dem sank ned på gulvet og utførte det som bare kunne beskrives som oralsex på den andre; stønnelydene fikk meg til å gjette på at det var Kari som hadde satt seg på kne for å bruke munnen. Tøsen fikk visst aldri nok…

«I gang igjen alt? Tar gjerne litt av det der, jeg og…»

«Ja, kom inn, du!» hørte jeg henne si, og jeg åpnet kabinettet og smøg meg inn under den varme vannstrålen.

            Hun ble sittende på kne og smatte på begge de to halvstive kukene, men det tok ikke lange tiden før vi innså at det var for trangt der inne. Richard steg ut og Kari fulgte etter; jeg hadde håpet på at hun ville fortsette å suge meg en stund der inne, så jeg var rask med å spyle av meg for å kunne fortsette moroa tilbake på soverommet. Jeg hadde våknet opp en smule av dusjen, men var fremdeles full… av alkohol, hormoner, kåthet… og jeg hadde for lengst glemt skuffelsen av at de pripne små luremusene hadde sneket seg hjem. Inn på soverommet igjen, ville jeg, og fortsette den skitne, ville, høylytte sexen. Det var ingen i stua da jeg kom ut fra badet, og jeg fant straks ut hvorfor. Alle hadde gått hjem – unntatt de to inne på senga…

            Odas engasjerte stønn hørtes straks jeg åpnet døra. Senga knirket og klaget mens dyna hevet og kastet på seg, og de stanset ikke opp selv da Kari kom leende inn med Richard like bak og satte seg på sengekanten.

«Det er plass til oss også – kom hit og la meg få noe i munnen,» sa hun og la hendene på pikkene våre.

Vi ble stående der med Karis hode svingende frem og tilbake mellom oss. Hun sugde og slikket, runket og smattet til vi begge var harde og stive. Oda ble ettertrykkelig pumpet og stønnet villere etter hvert som senga knirket raskere. Like etter fikk både hun og Trond inn et nytt toneleie, og etter et par heftige støt la dyna seg til ro og den mest desperate stønningen svant hen. Jeg så ned på det bustete, våte hodet til Kari der hun holdt på; jeg tenkte igjen at det var akkurat som å stå midt inne i en pornofilm – der dama var midt i bildet med flere kuker på en gang og grådig tok for seg alt mannfolkene kunne tilby. Aldeles herlig.

«Mmmm…» smattet hun mens siklet rant ned kjakene. «Dere er visst klare for å fortsette? Jeg trenger mer stake i hullene mine, så hvis vi får lagd oss litt plass her på senga så vil jeg ha dere i meg igjen…»

«Meg underst, da!» sa Richard og fortet seg ned på ryggen – tydelig ivrig etter å få kjenne følelsen av Karis trange bakhull en gang til.

            Vi skyflet unna bena til de to under dyna slik at Richard fikk det han ønsket seg. Tøsen hadde tydeligvis mye erfaring med analsex, for hun gled ned på staken hans uten problemer. På samme måte som tidligere la hun seg deretter bakover med spredte ben, klar for å få i seg stake nummer to. Jeg la meg til rette over de to og gled inn i henne på ny, og vi satte i gang med å jukke og skumpe mot hverandre som best vi kunne. Kari-tøsen var i sitt rette element der hun ble penetrert både fra under- og oversiden, stønnet og oppmuntret oss til å ta henne hardere og dypere. Richard var i himmelen der han lå med hendene i godt grep rundt Karis fyldige pupper og pikken omsluttet av den trange kanalen hennes. Etter bare noen minutter med hektisk knulling gikk det for ham.

«S…s-sataan…» utbrøt han og rykket til mens han prøvde å støte opp mot henne litt til.

Den skitne tøsen hvinte fornøyd og så på meg med skinnende øyne.

«Du må gjerne komme du også – jeg elsker å kjenne guttene komme i meg…»

Jeg økte kraften i jukkene en smule, men kjente at det ikke var noen orgasme på trappene. Vi hadde holdt på så lenge at jeg var blitt litt nummen, rett og slett – jeg ville kunne holde ut ganske lenge. Men vi hadde da ikke hastverk? Jeg hadde tenkt å fortsette en god stund til…

                                                                             **

Plutselig var det bevegelse under dyna; Trond smøg seg ut av senga og tok med seg klærne og gikk – han virket noe forlegen. Tilbake lå Oda, rød i huden av varmen og opphisselsen.

«Gikk han?» sa Kari retorisk. «Det var synd, det er lenge siden jeg har hatt tre pikker på én gang… var han god, eller?»

Oda trakk litt på det, litt flau hun også, kanskje, men hun hadde ikke hastverk med å dra på plass dyna igjen etter at Trond hadde kastet seg rundt. Et par rosa brystvorter sto ut opp fra de små puppene – ganske små, faktisk, men så var da også jenta i god form og slank som en turner…

«Ja da, det var deilig,» svarte hun Kari, som fremdeles lå tilbakelent og klemt mellom to svette unggutter.

«Men du kom ikke? Gutter, altså. Disse to har gitt meg flere orgasmer alt – de er så deilige at… men bli liggende du, så skal jeg hjelpe deg.»

            Og før jeg visste ordet av det hadde Kari manøvrert seg unna Richard og meg, og krøpet under dyna til Odas underliv; blikket hennes fortalte meg hva som foregikk, og jeg ble sittende smilende og se på. Jeg tok tak i dyna og kastet den på gulvet så jeg kunne se alt som foregikk, og ble sittende og runke sakte til synet av Karis bustete hode mellom Odas lår. Richard så ferdig ut, der han lå, men jeg var fremdeles stiv som en påle, og angrep tøsens bakende nok en gang. Hun stønnet tilfreds idet jeg løftet opp den fyldige stussen hennes og lirket pikken på plass mellom lårene – sekunder senere var jeg inne i varmen og glattheten i den skummende fitta. Jentene stønnet og koste seg mens jeg knullet Kari bakfra så de store puppene dinglet frem og tilbake. Hun brukte både fingre og munn på den vevre venninnen, og snart gikk det høylytt for Oda også. Richard hadde rukket ut hånda og tafset på det han fikk tak i – hele senga var et sammensurium av kåte kropper som knullet og slikket og brukte hendene overalt.

«Guuud! Der kom jeg – ååå så godt, fy faen så godt…» jublet Oda etter å ha vridd seg i flere minutter.

«Det vil jeg og,» sa Kari med safter rennende nedover kinnene, og rakk hånda bakover ned mellom bena.

Jeg fortsatte å knulle henne med jevne tak mens hun gned seg selv over musa. Det tok ikke lange tiden før hun fikk det som hun ville. Det var faktisk en merkelig følelse – deilig, men merkelig – å ha pikken i ei dame idet det gikk for henne. Det klemte liksom til et par ganger, hun skalv og vred på seg, og så var det over, og jeg jukket ufortrødent videre i den takknemlige tøsen. Til slutt gikk det for meg også; en liten, deilig serie med spasmer som gjorde meg skjelven i bena. Kari sto stille og tok imot.

«Ja… ja, fyll meg, kom, kom bare…» sa hun, lik en pornostjerne som oppmuntrer mannen til å sprute – noe som var helt unødvendig siden jeg allerede hadde sendt spruten til bunns.

            Jeg gled ut av henne og ble liggende som Richard, litt slapp og andpusten på det krøllete lakenet. Kari la seg ned mellom oss og strøk og slikket på de halvstive kukene – og hun fikk snart selskap av Oda også, overraskende nok. Jeg hadde aldri sett for meg henne som særlig løssluppen; selv da Trond pløyde henne i en fremmed seng med andre til stede hadde de dyna over seg, og da Kari slikket henne, rødmet hun og gjemte ansiktet bak hendene. Nå, noe tid og en orgasme senere, strøk hun fingertuppene over magene til de to guttene hun hadde sett penetrere sin eldre venninne – og hun var heller ikke blyg for å ta på mer intime deler av oss. Alkoholen hjalp nok… det var ingen av oss som var i nærheten av å være edru. Det var kanskje derfor hun ikke løp sin vei av det som skjedde videre…

«Du skal ikke pule en av dem, du også, da?» spurte Kari. «Eller kanskje begge?»

Oda slikket seg raskt over leppene idet venninnen foreslo det siste.

«Hvordan er det å ha to samtidig…?» undret hun. «Gjør det vondt, eller…»

«Jeg synes det er herlig – jeg kommer alltid med en pikk i hvert hull. Jeg kan hjelpe deg hvis du vil prøve – først så må du ta en i rumpa…»

«Det har jeg ikke gjort før, men kan jo prøve det…

            Straks etter hadde jeg den tynne, nakne kroppen til Oda liggende på ryggen i luften over meg, mens hun prøvde å styre kroppen i riktig vinkel. Karis bustete hode var godt synlig der nede idet hun slikket og sugde på meg for å gjøre meg stiv og klar for mer… Jeg ble ikke så hard som før den første orgasmen, men etter den andre virket det ikke som at pikken mistet stivheten helt. Jentene var i hvert fall godt fornøyde, og mente den var klar for både det ene og det andre.

«Ah… au..» ynket Oda seg idet pikken presset mot det trange bakhullet.

«Slapp helt av der bak – slakk musklene helt og la den komme inn,» instruerte Kari mens hun smurte inn venninnens åpninger med spytt og safter for å gjøre henne glattere.

«Å… nei, det går ikke, det gjør bare vondt..» sa Oda bestemt idet hun ga opp å få pikken opp i rumpa etter tre forsøk.

«Nehei, men du kan pule ham med fitta i stedet, og la meg fingre deg i rumpa litt…» foreslo Kari til henne på sin skitne, men allikevel vanligtalende måte. «Han her er visst ikke klar for noe mer enda uansett,» fortsatte hun og pekte mot Richard, som så ut til å ha sloknet.

«Javel…» var svaret fra venninnen, som lydig lystret som en soldat på kommando og snudde seg rundt for å ri meg.

«Aaaahh for en herlig mus du har!» stønnet jeg etter at min gamle bekjent hadde glidd ned på pikken og begynt å ri meg.

Oda svarte ikke, men stønnet og smilte opphisset mens hun satt overskrevs med pikken min opp i seg, og Karis fingre utforskende andre steder. Jeg grep fatt i de små puppene og klemte på dem, la armene rundt bakenden hennes og dasket, klorte henne på ryggen – alt som falt meg inn. Hun rufset meg i håret, klorte meg over brystet og klemte til rundt lemmet med sin klissvåte fitte. Det formelig skummet av henne, og jeg kom på – og ble kåt av – tanken på at hun allerede hadde blitt knullet én gang i kveld. Hvis ikke Trond hadde brukt gummi, og jeg på mirakuløst vis kunne komme en gang til, så ville hun få spruten fra to menn i seg på kort tid… en skitten, deilig opphissende tanke. Kari hadde fått sæd sprutet inn både i rumpa og fitta, og nå var det en annen skitten hore som kunne få nesten samme behandling…

«Liker du å pule en gammel venninne? Hmm?» gliste Oda mens hun sank helt ned på meg og gned underlivet frem og tilbake.

«Ja, faen, det er sinnssykt deilig det du gjør,» svarte jeg mens jeg prøvde å støte opp mot bevegelsene hennes.

«Mm, enig.. jeg kjenner Karis fingre i rumpa mi og – det er herlig… åå jeg er så skitten…»

«Ja, det er du… Trond fikk pule deg i stad også, hm? Du er en skitten pike som lar alle pule deg? Kom han i deg og, kanskje?»

«Jaa, han kom i meg, den lille horejenta deres… Du må komme i meg, du og. Jeg går på pillen, så det går bra – du må komme i meg så jeg blir fylt skikkelig.»

«Det er deilig at dere spruter i oss,» lød det fra den kåte munnen til Kari, som var i gang med å slikke overalt nede ved kjønnene våre. «Dere mannfolka må sause oss inn skikkelig – bare sprute sæden deres overalt… Vi kan ikke gi oss før dere er tomme.»

De gjorde meg kåt med den skitne praten sin… Særlig Kari med sin horete oppførsel og en jeg-er-med-på-absolutt-alt –innstilling gjorde meg sikker på at hun kunne få meg til å vippe over kanten minst en gang til i løpet av natten. Jeg la meg tilbake på senga og nøt følelsen av glatt, varm, bløt fitte mot skinnet av den nakne pikken – det kjentes deilig å pule uten kondom, deilig å ha vill sex med kvinner som var villige til å gjøre alt mulig skittent og godt…

«Gud, ja! Fortsett – gjør det der mere!» lød det fra Oda idet Kari brukte fingrene i høyere fart.

Jeg så ikke nøyaktig hva hun gjorde, men Oda begynte å pese og gispe før hun mistet kontrollen og slapp ut et ordentlig hyl. Hun satt stille mens Kari lo og dasket henne over skinkene.

«Mer?» spurte hun venninnen som bare satt med lukkede øyne og dirret. «Du sier ikke noe? Den som tier, samtykker. Så du vil ha mer.»

Oda begynte å hvine og pese på nytt idet Kari tok henne for seg. Fitta hennes klemte deilig rundt pikken min, og det virket som at hun bare ble våtere. Det formelig rant av henne.

«Det går visst for henne,» sa jeg med et glis til Kari.

«Skulle bare mangle, så godt som hun har det. Hva med klitten hennes, kan du gni litt på den og?»

Jeg la hånda på magen hennes og lot fingrene gli nedover til de nådde toppen av spalten; da gned jeg varsomt frem og tilbake med flat hånd slik at jeg skulle streife over den harde klumpen på ett eller annet tidspunkt, og Oda så ikke ut til å mislike det. Hun fortsatte å puste tungt mens hun gned underlivet mot meg, og snart ristet det i hele jenta på nytt.

                                                                             **

Vi fortsatte av og på i det som virket som flere timer. Da Richard kviknet til begynte Oda og Kari å ri hver sin kuk, jeg fikk tatt Kari bakfra til hun ville ha meg i rumpa, og til slutt fikk jeg prøvd analsex med Oda også. Etter å ha hentet mer drikke til oss alle bestemte hun seg for at hun skulle få det til, og med den eldre venninnens hjelp fikk hun trædd den trange lukkemuskelen ned på pikken min mens Richard pulte henne i fitta. I motsetning til Kari, som hadde humpet og ridd mens vi tok henne begge to, overlot Oda bevegelsene til gutta. Hun var herlig trang og glatt, og slappet etter hvert av såpass at hun virkelig nøt det.

            Om det var tredje eller fjerde orgasme hadde jeg mistet tellingen over, men jeg kom til slutt i hullet hennes. Det er mulig at jeg hadde sprutet noe tidligere også idet Kari runket meg; jentene slikket og sugde på oss med jevne mellomrom for å holde oss stive, og av og til rykket det plutselig til i et par små kramper før det kom noen små dråper ut av meg. Vi fortsatte slik, alle fire, med skitten, deilig, klinete sex til det begynte å lysne ute og vi var slitne av alle anstrengelsene.

«Nå klarer i hvert fall ikke jeg mer,» sa jeg idet jeg reiste meg opp og fant at bena ristet og knapt klarte å bære meg. «Får krampe her, kjenner jeg,» fortsatte jeg med et flir.

«Det har blitt noen kramper, ja,» sa Kari andpustent.

Vi var ikke bare seksuelt slitne; musklene var fulle av melkesyre overalt og pusten gikk som om vi hadde løpt milevis. Vi var fysisk utslitte, faktisk, alle fire. Men det hadde vært verdt det; jeg hadde fått den ville sexen jeg hadde håpet på og fantasert om så lenge. Det hadde vært herlig vilt og løssluppent, der vi alle brukte hender, tunge og kjønnsorganer til å gi hverandre så mye nytelse som mulig.

            Og hvis ikke Silje viste seg mer medgjørlig ved en annen anledning heller, så var det altså alltids en mulighet for å ta et nachspiel hos Richard eller hos meg – jeg visste i hvert fall om to kåte tøser som ikke gikk av veien for en natts overdreven sex.

Legg igjen en kommentar