Sommer på terrassen.

Denne novellen er vist 36121 ganger.

Overraskelsen

Det er en flott sensommerdag. Til en forandring er det godvær på en fridag. Det er ikke så varmt lenger, men i kroken på terrassen går det fint å nyte sola og kanskje til og med friske litt på brunfargen. Jeg spiser en sen frokost og ordner meg til i sola med te, en god bok og god musikk. Jeg strekker meg ut og virkelig nyter den lune varmen fra sola. Jeg har ingen planer om å forlate denne plassen med det første.

Selv om det er sent på sommeren, så varmer sola etter hvert ganske bra. Jeg blir døsig og tankene vandrer. Mester kommer hjem om et par dager. Han har vært ganske lenge borte nå, nesten to uker. Jeg greier ikke helt venne meg til disse lange arbeidsperiodene Hans. Savner Ham så veldig. Lurer på hva Han har tenkt å finne på når Han kommer hjem. Kanskje vil Han bruke pisken. Jeg vet ikke om at jeg har gjort noe galt, men Mester vil gjerne hevde sin rett til å bruke den likevel.

Jeg må ha døst av for jeg våkner med et rykk og et lite gisp. I verandadøra står en mann og ser på meg. Jeg smetter opp på kne og holder håndkleet foran meg. Mannen smiler. "Du trenger ikke være redd! Mester har sendt meg" "Mester?" spør jeg forfjamset. Hodet mitt er ikke helt med, hjertet hamrer i brystet. "Ja, Mester! Mannen din." Han sier Mesters navn og jeg skjønner at jeg ikke er i livsfare. Tankene raser rundt i hodet mitt. Hva er det Mester har ordnet til nå? Han har nevnt ved flere anledninger at Han kunne tenkt seg å låne meg bort, men det har virket som det bare har vært fantasier fra Mester sin side.

"Hva vil du?" spør jeg, fortsatt med et hjerte som dunker hardt i brystet. "Du kan begynne med å legge deg ned igjen" sier han og smiler enda bredere. Jeg stirrer på ham, men han bare stirrer tilbake. "Nå?" Jeg legger meg ned på magen og passer på at håndkledet skjuler meg til jeg er nede. Mannen setter seg på en stol ved siden av meg og begynner å prate.

"Mannen din, din Mester, er veldig glad i deg og veldig stolt av deg. Han tok kontakt med meg for ganske lenge siden for å høre om jeg kunne være interessert i å være med Ham en dag for å se på deg." Jeg hever øyenbrynene en tanke. Se på meg.? "Siden jeg også har en jobb som tilsier at jeg er mye borte, var det ikke så lett å få til, men jeg likte tanken og da vi snakket sammen sist spurte jeg om jeg kunne ta en titt på deg uten at Han var med." Jeg kjente hjertet dunket litt hardere igjen. "Han har fortalt meg en god del om deg og hva Han gjør med deg. Jeg er ikke her for å tøye noen grenser, heller ikke for å straffe deg for noe. Det får ev. Mester ta seg av. Jeg er her for å nyte deg innenfor de rammene din Mester har gitt meg."

"Snu deg på ryggen!" Han er med ett litt strengere i stemmen. Jeg nøler. Han kommer helt bort til meg og setter seg på huk. "Stoler du på din Mester?" "Ja" sier jeg med litt grøtete stemme. Tankene surrer. Jeg er både litt redd, men også spent på en god måte. "Fint! Snu deg!" Jeg gjør som han ber om og titter forsiktig opp på ham. Han har reist seg og betrakter meg fra topp til tå. "Lukk øynene! Du er vakker, vet du det?" "Ehhh, takk" "Jeg skjønner at din Mester er stolt."

"Uuueehhhh." Jeg rykker til og gisper i det den varme strålen treffer magen min. "Ligg i ro! Spre bena." Jeg gjør det. Kjenner lukten av urin. Han beveger strålen ned mellom beina mine. Treffer klitoris. Det er deilig. Han beveger seg opp magen min igjen, helt opp til halsen min. Strålen er svakere nå. "Gap opp!" Jeg gjør som han sier og de siste dråpene treffer meg på tunga. Han står med en fot på hver side av meg og titter ned på meg. Jeg smiler forsiktig og blir en tanke rød i kinnene. Tenk, en vilt fremmed mann har akkurat dynka meg i urin og jeg ligger her og gliser. Jeg blir ennå rødere. Og varm.

Han gjør en bevegelse med fingrene og jeg skjønner jeg skal bli liggende. Han forsvinner rundt hushjørnet og kommer tilbake med hageslangen. "Slikt griserei kan vi ikke ha noe av. Reis deg!" Jeg drypper av urin og går ut mot rekkverket. Strålen treffer meg uventet hardt på ryggen. Det er jævlig kaldt! Jeg gisper og kommer med flere hyl. "Snu deg, og slutt og klag!" Han reduserer vanntrykket noe og spyler meg grundig. Han setter seg ned på huk og spyler opp mellom bena mine. "Spre bena slik at vi får vaska deg skikkelig. Vi skal ikke ha noe av at det lukter her."

Vannet er så kaldt at jeg kjenner alt krymper. Likevel kribler det utrolig godt når han treffer riktig på klitoris. Han merker det og holder strålen i ro der. Slik vil jeg ikke greie å stå lenge. Jeg vrir meg litt unna og jeg får straks en sprut av vannet i ansiktet. "Stå i ro!" Jeg gisper og rister bort vannet fra ansiktet. Jeg må støtte meg til rekkverket. Herregud, hva skal jeg gjøre. Skal jeg spørre om å få komme? Jeg må det med Mester, men dette er en fremmed. "Du har vel ikke tenkt å komme allerede vel?" Jeg titter bort på ham og sier forsiktig. "Hvis jeg får lov.?" Han nikker og smiler et lite smil.

Magemusklene trekker meg sammen i en bue. Jeg greier nesten ikke stå på beina. Fingrene tviholder i rekkverket. Jeg gisper etter luft og lager uforståelige lyder fra langt nede i magen. Jeg vrir meg, men han greier hele tiden å holde strålen på riktig sted. Til slutt synker jeg ned på kne. Han stenger av vannet, men kroppen min fortsetter å vri seg. Jeg fryser, skjelver. Han forsvinner inn døra og kommer tilbake med et stort håndkle. "Hvordan fant han badet så fort?" tenker jeg. Han tørker meg så godt han kan, frotterer varmen inn i kroppen min igjen.

Han tuller håndkledet rundt meg og rydder opp der jeg lå og solte meg. Han spyler av håndkledet jeg lå på og strandmadrassen og henger det til tørk over rekkverket. Han spyler gulvet. Jeg ser på ham jobber. Lurer på hvem han er. Han er ganske høy, ser sterk ut, brun. Hvordan kjenner han Mester? Han kommer bort til meg. Setter seg på huk og ser på meg. Han er så nær at jeg kjenner pusten hans. "Hvem er du?" spør jeg. Han smiler. "Det er ikke så viktig. Du kan kalle meg Mester T." "Mester T. Takk for at jeg fikk komme." Han smiler og klapper meg på kinnet. "Du kan hente et glass vann til meg. Med is." "Ja Mester T"

Jeg får stabla beina under meg og går mot døra. "Håndkledet kan du legge igjen her." Jeg slipper det rett ned og kjenner blikket hans på meg idet jeg går. Jeg smiler for meg selv og vrikker litt ekstra på baken. Jeg runder smilende hjørnet inn til kjøkkenet og bråstanser. Jeg gisper. Det sitter en vakker dame ved kjøkkenbordet mitt. Hun har lyst kort hår og store blå øyne som ser ertende på meg. "Nå har jeg venta lenge altså!" sier hun og ler lett.

Store blå.

"Sett deg her da så vi kan snakke litt sammen" sier hun. "Ehh. jeg skulle hente vann til ham… ehh Mester T. med is" får jeg stotret fram og peker over skuldra mi. Hun ler igjen. "Da får du skynde deg så Han ikke blir sint. Jeg blir med deg." Jeg fyller is og vann i et stort glass og vi går ut på verandaen igjen. Mester T får glasset sitt og den ukjente damen og jeg setter oss ved det lille bordet. Jeg ser ned i fanget mitt og vet ikke helt hva jeg skal si. "Jeg heter Mona" sier hun. "Jeg tilhører Mester T" "Åhh" greier jeg å få fram. Jeg rødmer fra topp til tå. Jeg ser bort på Mester T og tilbake til Mona. "Hvorfor er dere her?" "Har ikke Mester T fortalt deg det?" "Jo, han ville nyte meg sa han" Jeg ser ned i fanget mitt igjen og blir om mulig enda rødere. Hun ler og jeg smiler også. "Ja, han vil nok det" sier hun og blunker til meg, "men vi er nok her mest fordi din Mester ønsker at vi skal være her."

Hun tar hånda mi. Hun har veldig pene hender. Lang, slanke fingre. Hun er varm på en behagelig måte. Jeg ser inn i de blå øynene hennes og skjønner at det nok ikke bare er Mester T som skal leke med meg. Tanken skremmer meg ikke, heller tvert om. Jeg blir varm og rolig innvendig. Det er litt mindre skummelt når hun er her. Hun er eid som meg, og hun har en Mester som eier et menneske og som vet hva det vil si.

Jeg legger plutselig merke til at Mester T er borte, men straks etter dukker han opp igjen med flere strandmadrasser under armen. Han legger dem på verandagulvet. "Skal dere sitte der og skravle hele dagen da damer?" sier han ertende. "Det er da vel mye bedre å nyte sola litt." Han setter seg og klapper med begge hendene på madrassene. Vi følger oppfordringen. Mona trekker den lette sommerkjolen over hodet. Hun har ingen ting under. Jeg legger meg på ryggen og støtter meg på albuene.

Jeg greier å slappe av og snakke litt om løst og fast. Det er mest Mona som snakker av de to. Mester T har satt seg ved siden av meg og stryker meg på magen. Mona legger seg over på siden mot meg og gjør det samme. Jeg blir litt satt ut av at begge tar på meg. Hendene hennes er så myke. Mester T tar tak i skuldra mi og vipper meg over på siden slik at jeg ligger med ansiktet tett inntil Monas. Mester T kryper etter. Han har kledd av seg og det er ikke tvil om at han har lyst til noe annet enn å bare sole seg. Han presser seg mot rumpa mi og kysser meg i nakken.

Jeg har lukket øynene og nyter oppmerksomheten. Plutselig kjenner jeg Monas lepper mot mine. Jeg åpner øynene og ser rett inn i hennes store blå. Hun kysser meg igjen og jeg kysser henne forsiktig. Hun har de mykeste leppene jeg noen gang har kjent. Det er som å spise softis, bare varmere. Jeg blir så oppslukt av Mona at jeg ikke legger merke til hva som skjer bak meg, før Mester T plutselig støter kuken sin rett til bunns i meg. Jeg stønner høyt. Det var ikke mye behov for kunstig smørning der nei.

Mester T få tak i begge armene mine og holder dem bak på ryggen min. Mona forsvinner et øyeblikk og kommer tilbake med noe tau. Det har hun henta på soverommet, tenker jeg. Svært så lokalkjent disse to er i huset. Hun hjelper til med å binde hendene mine fast på ryggen, håndledd mot albuen på andre hånda. Hele tiden støter Mester T seg inn og ut av meg. Mona legger seg ned igjen og kysser brystene mine. Det kribler helt ned i lilletåa. Så er hun oppe og kysser meg på munnen igjen. Mester T smekker meg et par ganger over skinka. "Tøsa liker dette" sier han fornøyd. "Ja Mester T" sier jeg.

Mona flytter seg ned mellom bena mine og kysser meg der. Jeg gisper av nytelse og sprer bena så godt jeg kan. Hun kysser og slikker og får meg nesten til å komme, men ikke helt. Bak meg hører jeg noen dype grynt og pust og pes, og jeg kjenner at Mester T kommer med noen seige, lange støt. Han trekker seg ut og Mona flytter seg lenger bak mellom bena mine og slikker meg ren. Så flytter hun seg over til Mester T og slikker kuken hans ren for mine safter. Jeg blir misunnelig. Min Mester er ikke her. Jeg savner ham.

Do besøk.

Jeg reiser meg for å gå på do, men skjønner jo at det kan bli vanskelig med armene bundet på ryggen. Jeg titter bort på Mona og Mester T. De er helt oppslukt i hverandre og ser ikke ut til å bry seg om meg akkurat nå. "Ehhmm" jeg prøver å kremte litt diskret. "Jeg skulle vært en tur på do. Kan dere løsne armene mine?" Mester T ser bort på meg. "Hvorfor skal du det da?" Jeg blir litt forvirret. "Fordi jeg må tisse vel." "Du trenger da ikke gå på do for å tisse" sier han, nesten oppgitt. Jeg blir enda mer forvirret. "Kom hit! Mona, du legger deg der" sier han og peker samtidig som han vinker på meg.

"Du skjønner det lille venn, at Mona her fungerer utmerket som toalett for søte små tøser som deg" Jeg ser spørrende på ham. Mona ligger på ryggen på gulvet. Jeg ser på henne. Hun ser ikke det minste sjokkert ut. Mester T prøver å skyve meg mot Mona, men beina mine vil ikke lystre. Jeg begynner å ane hva han vil. Jeg får et kraftig klaps på ene skinka slik at jeg nesten hopper mot Mona. "Du skjønner tegninga" sier han og jeg får et slag på andre skinka også. "Sett deg over munnen hennes."

Jeg setter meg på kne over ansiktet hennes. "Går dette bra?" hvisker jeg til henne. Hun nikker og bruker tunga si litt på meg. Det er en utrolig deilig følelse å sitte slik, men samtidig skjønner jeg ikke helt hvordan jeg skal greie å slappe av nok til å greie å tisse. En ting er å greie å tisse når fremmede mennesker er tilstede, det er vanskelig nok, men nå skal jeg greie å tisse på et annet menneske og ikke nok med det, jeg skal tisse rett i munnen hennes! Jeg lukker øynene og prøver å tenke på ingenting.

Mona stønner under meg. Jeg titter ned, hun har lukket øynene. Hjelp, får hun ikke luft! Jeg letter litt på meg, men skjønner at det ikke er noe problem. Hun stønner fordi hun har det bra. Mester T har nemlig lagt seg mellom bena hennes og slikker henne høylytt. Han ser ut til å kose seg han også. Å se dette er nok til at jeg greier å slappe av og jeg kjenner det kribler i underlivet. Jeg må konsentrere meg voldsomt for at det ikke skal stoppe opp, men snart kjenner jeg de første dråpene urin slipper ut. Å tisse andre steder enn på do er alltid en så spesiell opplevelse for meg at jeg ofte får tårer i øynene. Denne gangen er det så sterkt at tårene triller nedover kinnene mine.

Mona konsentrerer seg om å slikke i seg alt og hun har fått tårer i øynene hun også. Jeg ser for meg at dette kanskje er noe hun har drømt om å få gjøre i lang tid. "Takk" hvisker jeg og vil reise meg. Jeg er ferdig med mitt 'do besøk', men Mona holder meg igjen. Hun flytter litt på meg slik at hun kommer bedre til klitorisen min. Dette har hun gjort før! Det er nydelig godt. Det kribler i hele kroppen. Jeg skjønner at Mona har det godt også og plutselig ser jeg øynene hennes ruller oppover. Det kommer en masse gurglelyder fra munnen hennes og hele kroppen hennes spenner seg i en voldsom orgasme. Den varer evigheter virker det som, og hele tiden fortsetter hun å slikke og suge meg. Til slutt ligger hun helt rolig med lukkede øyne. Når jeg flytter meg bort fra munnen hennes, smiler hun.

Nye lukter og smaker

Mona forsvinner inn i huset. Mester T vinker meg til seg og legger meg på magen over putekassen. Jeg får noen klaps over baken. Ikke for hardt, men nok til at jeg kjenner det. "Du kler rosa" sier Mester T med latter i stemmen. Han flytter hånda til kjønnet mitt. "Venta du besøk i dag eller?" spør han. "Du er jo helt glattbarbert." "Nei, Mester T, jeg venta ikke besøk, men jeg har barbert meg i dag ja." "Perfekt timing" sier han og putter to fingre inn i meg. Jeg er så våt at jeg kan høre det plasker. Han tar ut fingrene og kjører kuken til bunns i meg på ett støt. Jeg stønner høyt. Mester T bøyer seg fram over meg og hvisker i øret mitt "Jeg tror jammen tøsen er kåt." Jeg nikker "Mhmmm"

Jeg kjenner hendene til Mona på ryggen min. Jeg har ikke lagt merke til at hun har kommet tilbake. Hun bøyer seg ned til meg og kysser meg. "Så deilig å se Mannen min knulle deg" sier hun med kåthet i stemmen. "Mona, bytt plass med tøsa! Jeg vil kjenne deg også." Mester T trekker seg ut av meg og jeg krabber ned fra putekassen. Mona legger seg på ryggen på kassa, og Mester T er inni henne på et par sekunder. Hun stønner. Jeg legger hendene mine på brystene hennes. De er kjølige. Ikke alt for store, men fyldige. Jeg napper i brystknoppene hennes. De strutter mot sola. Jeg greie ikke la være å kysse dem. Jeg trekker dem inn i munnen og roterer tunga rundt dem. Mona lager godlyder lang nede i halsen.

Mester T trekker seg ut og kommer bort til hodet til Mona. Han trekker henne litt lenger ut på kanten av putekassa slik at hodet hennes faller utenfor. Mona åpner munnen og Mester T begynner å knulle henne langsomt. Han får kuken litt lenger inn i munnen hennes for hvert støt. Nå er det Mester T som stønner. Jeg ser halsen til Mona utvider seg når hun greier å ta hele kuken inn i munnen. Jeg blir varm. Slik ønsker jeg å glede min Mester også en dag.

Jeg kysser den flotte magen til Mona og beveger meg nedover mot kjønnet hennes. Hun er også glattbarbert. Jeg kjenner lukten av fitte og kuk. Det lukter sex. Jeg kysser meg sakte nedover venusberget og rundt de ytre kjønnsleppene. Jeg kysser henne på innsiden av lårene og stryker fingrene mine oppover beina hennes. Jeg må stoppe flere ganger og bare snuse inn den gode lukten av henne. Jeg strekker ut tungen og beveger den fra åpningen hennes, opp mellom kjønnsleppene og opp til klitten hennes. Hun smaker som en varm sommerdag. Som nyplukkede varme jordbær. Som sprudlende Farris.

Jeg nyter luktene og smakene hennes, tar meg god tid og slikker hele kjønnet hennes. Mona stønner stadig høyere og jeg konsentrerer meg mer om klitten hennes. Jeg roterer tunga rundt og trekker den inn i munnen av og til. Jeg roterer stadig hardere etter hvert som stønningen blir mer intens. Nå hører jeg at også Mester T stønner ganske intens og plutselig begynner Mona å riste. Jeg har problemer med å holde følge med bevegelsene hennes. Mester T støter så hardt inn i munnen på Mona at han trykker underlivet hennes opp i ansiktet mitt. Jeg kan se ansiktet hans over venusberget til Mona og det ser ut som han nesten skal eksplodere i det han kommer. De roer seg og Mester T trekker seg ut. Mona gisper etter luft. "Takk Mester" sier hun og Mester T ser på henne med ømhet og stolthet i blikket. "Takk selv jenta mi".

Ned i halsen

Jeg ser ned i gulvet. Savner Mester. Mester T kommer bort til meg. Han tar tak i haka mi og løfter blikket mitt. "Du var flink" "Takk Mester T" sier jeg og greier å smile. Han forsvinner inn verandadøra og kommer tilbake med mansjettene mine og mer tau. "Ta på deg" sier han og gir meg mansjettene. Han legger to tau under putekassa og en strandmadrass oppå . Han vinker på meg. "Legg deg på ryggen." Han trekker meg utpå kanten slik han gjorde med Mona. Han fester armene og beina mine ned mot gulvet. Jeg trekker litt i tauene, men jeg sitter fast. Mona legger et blind-fold over øynene mine.

Mester T legger en slapp kuk mot leppene mine. "Nå får vi se hva du greier å gjøre med denne." Jeg strekker ut tunga og slikker på tuppen. Smaker på ham. Mester T kommer nærmere slik at jeg får ham i munnen. Jeg bruker tunga og kinnene og maserer ham stiv igjen. "Slik ja, nå kan vi prøve oss litt fram her." Han begynner å bevege seg inn og ut av munnen min. Det tar ikke lang tid før jeg brekker meg. Mester T trekker seg ut og setter seg på huk ved siden av meg. Han snakker lavt rett inn i øret mitt. "Jeg vet du strever med å ta din Mester i halsen. Derfor skal vi trene litt. Du må slappe av bak i halsen, legge tunga flatt ned. Pust rolig gjennom nesa og vær forberedt på at du må holde pusten når jeg er lengst inne. Jeg kommer ikke til å kveld deg." Jeg nikker. "Vi prøver igjen" sier han.

Med forsiktige støt glir han lenger og lenger inn i munnen min. Han er mindre enn Mester, tynnere og litt kortere. Det gir meg håp om at jeg kan greie det. Jeg åpner opp så godt jeg kan og plutselig glir han forbi, men ved neste støt får jeg krøll på tunga og brekker meg. Mester T trekker seg ut og gir meg noen sekunder pause. "Konsentrer deg" sier han strengt. Jeg nikker og han fortsetter. Etter noen forsiktige støt, glir han igjen ned i halsen min. Jeg greier å få en rytme på pusten som passer med støtene hans. Jeg greier det! Jeg må konsentrere meg veldig, men jeg greier det! Det er første gangen. En tåre presser seg fram. Det er Mester som skulle gjort dette, ikke denne fremmede. Men jeg gjør det for Mester. Jeg skal ikke svikte ham.

Mester T trekker seg ut og begynner å masere brystene mine. Jeg kjenner Monas hender på lårene mine og snart er tunga hennes på kjønnet mitt. Jeg gisper til av nytelse. Slik behandling kan bli så godt at jeg må spørre om å få komme, men de holder ikke på så lenge. Jeg puster lettet ut. Jeg forventer å kjenne Mester T i munnen igjen, men plutselig er han i fitta mi. Han støter hardt samtidig som han maserer klitten min. Hjelp, dette kan jeg ikke greie å holde igjen så lenge. Jeg kjenner lukten av Mona og har snart fitta hennes ved munnen min. Jeg strekker ut tunga og slikker så godt jeg kan. Konsentrere meg om henne og prøver å ikke tenke på det som skjer lenger ned. Men det går ikke. Jeg kjenner det kribler. "Kan jeg komme Mester T" nesten roper jeg inn i kjønnet til Mona. "Nei" sier han og trekker seg ut.

Han kommer opp til munnen min igjen. "Vi må øve mer i denne enden." Jeg åpner munnen og kjenner smaken av meg selv. Denne gangen er han litt raskere og støter helt ned i halsen min på andre forsøket. Det blir litt mye for meg og jeg brekker meg igjen. Han trekker seg ut noen sekunder. "Konsentrer deg!" Jeg nikker og kjenner jeg blir fortvilet igjen. Det gikk så greit i sted. Han kjører på igjen og jeg greier med et nødskrik å ta ham helt ned i halsen. Det høres ut som om han liker det for det kommer stadig høyere grynt fra ham.

Mona har begynt å slikke klitten min igjen. Følelsen av å bli brukt samtidig som jeg har det så godt er overveldende, men også forvirrende. Jeg har det bra uten at Mester er her, uten at han får være med å nyte. Jeg blir flau. Likevel bygger det seg opp en orgasme. Jeg prøver å si noe, men har munnen full av kuk. Mester T skjønner det er noe og trekker seg ut slik at jeg kan snakke. "Kan jeg komme Mester T" spør jeg. "Ja" sier han og begynner å kna og kysse brystene mine. Mona sirkler hardere rundt klitten min og jeg eksploderer. Jeg brøler ut alt savn og alle følelser. Kroppen står i bue for i neste øyeblikk å krølle seg sammen så langt det lar seg gjøre i tauene som holder meg nede. Jeg rister.

Kroppen roer seg og tårene gjør maska våt inni. Både Mona og Mester T stryker hendene over kroppen min. De er overalt. Det er deilig. Jeg slapper av igjen. "Takk Mester T" "Det var en glede å se på, men vi var vel ikke helt ferdig her oppe" sier han og stryker meg med en finger over leppene. Han kommer rundt til hodet mitt igjen og legger kuken på leppene mine.

Den største overraskelsen

Jeg snufser fortsatt litt, men åpner munnen og er forberedt på å få Mester T ned i halsen igjen. Han er fortsatt like kåt og nå strever jeg med å gape over. Han må ha vokst, eller er det jeg som er sliten? Han prøver å komme ned i halsen min, men jeg greier det ikke. Jeg skjønner ingen ting. Jeg konsentrerer meg. Han prøver igjen og greier å komme ned, men jeg brekker meg voldsomt. Han trekker seg ut og gir meg en liten pause. Jeg svetter. Prøver å puste rolig. Mona er nede ved kjønnet mitt igjen og kysser meg forsiktig. Det får meg til å slappe litt mer av. Jeg kjenner kuken mot leppene igjen og gaper opp.

Samtidig kjenner jeg flere hender på kroppen min. Jeg blir forvirret. Mona holder på mellom beina mine, men har hun hendene oppe på magen min? Mester T knar brystene mine. Plutselig kjenner jeg hender på lårene også, det må jo være Mona. Men samtidig er det hender både på magen og på brystene mine. Jeg kjenner panikken kommer snikende, jeg kaldsvetter. Er det flere her?? Hvem er det jeg egentlig jeg har i munnen? Jeg prøver å spytte vedkommende ut, men han holder hodet mitt og kjører seg helt ned i halsen min. Jeg sliter i tauene og de rundt meg skjønner at det er noe.

"Går det bra med deg?" spør Mester T og han står IKKE ved hodet mitt. Lyden av stemmen hans kommer fra siden av meg et sted. Jeg prøver å riste på hodet, men vedkommende med pikken i munnen min trekker seg ikke ut langt nok til at jeg får til å snakke. "Du har nok registrert at det er flere her nå." sier Mester T og jeg nikker. "Du er fortsatt helt trygg. Det er ingen her som vil deg noe vondt. Vi skal bare nyte deg. Din Mester stoler på deg."

'Mester stoler på meg.' Han har alltid drømt om å vise meg fram. Han er stolt av meg og vil at andre skal se hvor heldig han har vært. Mester. Jeg kjenner jeg blir varm i hjertet. Jeg er så glad i ham. Mester min. Jeg skal gjøre ham stolt! Mester. MESTER! Det er Mester som knuller munnen min! Det må jo være det! Det stemmer med størrelsen. Men Han er jo ikke her? Han kommer hjem om to dager. Men det må jo være Ham! Hjertet mitt hamrer. Jeg er sikker på at jeg smiler selv med munnen full av kuk. Jeg har tatt Mester i halsen for første gang. Jeg er litt stolt.

Mona stryker og kysser meg på brystene nå. De myke kjærtegnene hennes når inn i bevisstheten min og jeg kjenner igjen hva de andre gjør med meg. Det er noen mellom beina mine, det må være Mester T. Han vil inn i meg igjen, og det er ikke mye motstand der nå. Ikke i hodet mitt heller. Mester er hjemme og jeg kan greie alt! De kan gjøre hva de vil. Jeg svever. Mester er langt ned i halsen min samtidig som Mester T støter inn i fitta mi. Jeg blir knullet i begge ender. Det er en ubeskrivelig deilig følelse av å bli brukt. Jeg glir inn i tåka igjen.

Begge mennene øker takten. Jeg får problemer med å puste. Kroppen min våkner fra den drømmelignende tilstanden. Jeg sliter i tauene. Kjenner svetten og panikken kommer tilbake. Mester tar tak i hodet mitt og holder det på plass. Jeg får ikke lov til å vri meg unna nå. Mennene støter hardt og dypt i meg begge to. Jeg brekker meg, men Mester fortsetter. Mona holder kroppen min nede samtidig som hun stryker og kjærtegner magen og brystene mine. Hun hvisker i øret mitt. "De er snart ferdige nå. Hold ut litt til." Tårene triller inni maska.

Rytmen til Mester forandrer seg. Det blir lengre og langsommere støt. Jeg føler jeg skal kveles. Så kjenner jeg noe i halsen min. Kan så vidt ane den bitre smaken av Mesters sæd. Han trekker seg ut av munnen min og jeg kan endelig puste fritt igjen. Mellom bena mine har også Mester T forandret takten og han kommer i meg med et brøl. Straks han trekker seg ut er Mona der og slikker meg ren for sæd. Kjennes ut som hun prøver å suge den ut av fitta mi. Hun fortsetter på klitten min og det er så godt at jeg har lyst å grine. Vet ikke om jeg orker en orgasme til nå. Kroppen min er helt utslitt, men uansett hvor mye jeg prøver å unngå det så kjenner jeg det bygger seg opp. "Kan jeg komme Mester" hikster jeg. "Ja!" kommer det fra begge mennene i kor. Jeg faller utfor et høyt stup. Alt er svart rundt meg og jeg flyter. Jeg kjenner kroppen rister, men jeg er ikke tilstede.

Jeg lander forsiktig og kjenner jeg har hodet på Mesters skulder. Han tar av meg maska, men jeg tør ikke åpne øynene i det sterke lyset. Tårene triller. Mester holder rundt meg. "Dette var helt rått, jenta mi. Du var utrolig flink. Jeg er kjempestolt!" Jeg hikster. Mester er stolt av meg! Det kjennes ut som brystet skal sprenges av lykke og stolthet. "Jeg elsker deg Mester!" "Jeg elsker deg også, tøsen min" sier han mykt og begynner å løsne tauene som holder meg fast. Jeg glipper med øynene og ser Mona sitter på kne og slikker Mester T ren. Mester hjelper meg opp og jeg kan endelig holde rundt Ham. "Velkommen hjem Mester!"

Legg igjen en kommentar