Melk til frokost

Denne novellen er vist 27257 ganger.

Anita tittet ut av vinduet, ute skinte solen og det var varmt.

Det var lørdag og hun hadde sovet til langt på dag og siden hun ikke var særlig glad i frokost.

Hadde hun funnet frem cornflakes pakka, den var god å ha på en dag som denne.

I det Anita åpnet kjøleskap døra så hun at det var tomt for melk «Pokker også» sa hun til seg selv mens hun bet seg tankefullt i underleppen. Akkurat da hørte hun en dur av en større varebil som passerte «Herregud, så dum jeg er» Anita kom jo på at det var jo lørdag og i dag fikk hun en leveranse av melk på døren. Hun sprang mot døren og rev den opp, med et stort smil så hun at det stod en eske med 6 stk melke flasker, hun bar den inn og satte den på benken. Da oppdaget hun at alle flaskene hadde sprukket og melken hadde rent ut i bunnen av esken som var blitt våt. «æsj, dette var ikke særlig delikat» Anita så bedrøvet på esken som hadde vært hennes siste håp om cornflakes til frokost den morgenen.

Dette var ikke første gangen det hadde skjedd, det hadde skjedd flere ganger den siste måneden og hun hadde ikke tenkt å betale mer for ødelagte varer. I ren frustrasjon ringte hun til melke budet som leverte ut varene til henne.. «Beklager, vi skal sende en mann bort til deg med en ny eske» «Men det kommer nok til å ta litt tid» forklarte budet, «Ok men bare det blir i løpet av en time eller så» Anita hadde store problemer med å være høflig, hun kunne kjenne at hun hadde lavt blodsukker og det gjorde henne både sur og gretten. «Vi skal forsøke men vi kan ikke love noe» mannen i andre enden svarte høflig, men Anita kunne merke en slags underliggende likegyldighet og det gjorde henne både frustrert og sur. «Vi får se da, for pokker» Anita kastet mobilen bort på sofaen sånn at den deiset ned på gulvet.. Hun sank ned i sofaen som var både myk og behagelig, nesten uten og tenke over det gled den høyre hånden hennes ned langs låret. Anita kunne kjenne den varme huden mot hånden sin, hun stønnet lett i de fingrene gled innenfor den lille svarte trusen. Sakte gled hun lengre ned i sofaen i det hun sprikte ut med bena.

Sakte men målbevisst begynte fingrene hennes å leke med fitta, den var varm og myk. Forsiktig og kjælende begynte hun å massere klitorisen, hun stønnet igjen. Dennegangen dypere og mer kraftig. Anita kunne kjenne hvordan klitorisen svulmet opp under den konstante berøringen, igjen stønnet hun det var som om rommet hadde blitt innhyllet i en mystisk dis. Hun førte den andre hånden mot munnen sin. I det noen sølvblanke perler av spytt dryppet mot den, sakte gled den ned mot skrittet og innenfor den lille svarte blonde trusa. De fuktige fingrene gled inn mellom de svulmende leppene og rytmisk begynte de å bevege seg inn og ut. Først sakte og rolig, nesten som om de behandlet en delikat pynte gjenstand. Men det skulle ikke vare lenge, i neste øyeblikk pumpet fingrene hennes stadig raskere inn og ut av fitta. Den forvandlet seg raskt fra å være en lett fuktig myr til ett plaskende vått fossefall. Lyden av våt og kåt mus fylte stillheten i rommet «åh så godt, stønnet hun» men hun ville ikke komme enda. Sakte trakk hun ut fingrene fra de våte svulmende leppene.

Anita løftet opp rumpa og trakk trusen ned på leggene. Det blonde håret hennes falt mykt og lett mot kroppen hennes, nesten som et fossefall innhyllet i vår mystikk. Hun lente seg tilbake mot de myke lilla fløyels putene i den store sofaen. Brystvortene var harde og de truet med å lage hull i den myke sølvblanke sateng toppen som holdt brystene fanget. Anita kneppet opp knappene og i neste øyeblikk spratt de frem som fra troll i en eske. Store og myke, hun hadde alltid vær fornøyd med de. Kjærlig tok hun tak i de med begge hendene, sakte og nesten som om de skulle elte en stor seig bolledeig, knadde de dem. Hun kunne kjenne de våte saftene som sakte dryppet ut fra fitta, det var en deilig følelse av kåthet som holdt henne fanget. Nok et stønn brøt stillheten i rommet, Anitas fingre gled nok en gang inn mellom leppene, de knullet hardt den stadig våtere fitta. «Herregud, det er ikke til å holde ut» stønnet hun. Akkurat som en spent fjær som skulle bli utløst, var alle musklene i kroppen hennes i helspenn. Hun kunne kjenne at varmen fylte opp kroppen og det gjorde henne bare enda mer våt og kåt. Akkurat i det øyeblikket hun skulle til å svømme dypt ut på det erotiske hav, for så å komme i en forløsende orgasme. Ble hun raskt og brutalt revet ut fra den deilige erotiske fantasien, i da det ringte på døren. Lyden lød som børseskudd, «faen, hvem kan det være?» Anita reiste seg raskt og kneppet igjen toppen og trakk på seg trusen. Hun kjente seg kald og guffen, desto mer sur var hun også blitt..Øyeblikkets glød alt, var borte, alt hadde blitt ødelagt.

Den store og tunge tre døren knirket, i det Anita åpnet den. Sollyset sved i øyene, det hadde blitt sent på formiddagen. I det hun tittet ut, så hun ham. Han stod med hendene i siden og ventet på at hun skulle komme ut. «Jaa, hva kan jeg hjelpe dem med??» Anita merket at stemmen hennes hadde en hul og merkelig klang. Mannen skvatt til og snudde seg mot henne, da så Anita at mannen slett ikke var noen mann. Men ei jente i herre uniform. «Beklager, forstyrrer jeg. Det var denne melken som du hadde bestilt» «jeg fikk beskjed om..» mer fikk hun ikke sagt. «Vel det stemmer sa Anita, jeg skulle få en ny leveranse siden de andre flaskene ble knust» «Ja jeg beklager virkelig, jeg er så slumsete, du skjønner at Onkelen min som egentlig kjører ruta, har blitt syk så.. « Anita kjente at det stakk til, akkurat som en skarp kniv. «Jeg beklager virkelig, de visste jeg ikke, er han? Mer fikk hun ikke sagt. «Dødssyk mener du??» Svarte Jenta. «Neida, ikke så alvorlig men han brakk foten i en sykkel ulykke. «Sånn at han trenger noen til å kjøre runden sin, han hadde ikke noen andre enn meg til å hjelpe ham nå» «Så da ble det meg,da» Anita gransket henne nøye, hun var høy. Mye høyere enn henne selv, sånn rundt 180cm vil jeg tro. Selv var ikke Anita mer enn 160 cm høy. Øyene hennes var smale og det mørke håret var satt opp i to musefletter som flørtet lett mens hun snakket. Hun måtte være av asiatisk herkomst, tenkte Anita for seg selv..

«Hei, du må ikke stå her ute i bare trusa» sa jenta mens hun fniste. Huff ja, det hadde hun helt glemt. Anita kjente at hun ble rød i kinnene. Jeg skal hjelpe deg å bære inn varene, Jenta bøyde seg frem for å løfte opp den tunge esken. Anita stirret rett inn i kløfta, den var enorm. Hadde Grand Canyon vært pupper så hadde de sittet på denne jenta. Puppene hennes var de største Anita noengang hadde sett, de var rett og slett enorme. I ett øyeblikk som føltes som en evighet, bare stod hun og tittet på de. «Hvor vil du ha esken hen?» Spurte jenta mens hun reiste seg opp. «Anita følte seg veldig dum, hun pleide da aldri og titte på andre jenter. Langt mindre deres attributter, men med denne jenta føltes det bare, veldig anderledes. «Ehh bare sett den på kjøkken bordet du» Svarte Anita, hun skvatt til. Hennes egen stemme lød så skjelvende og nærmest litt redd.. «Godt, du får lede an da» Svarte jenta. «Hva heter du?» la Anita raskt til, nærmest for å løse opp den litt spente følelsen. «Misaki» svarte jenta lett, ok skjønner svarte Anita. De gikk inn igjennom den store ytterdøra og inn den store hallen. «Ta første dør til venstre» Anita ledet an inn på kjøkkenet, «Sett esken her du» Anita viste med hånden hvor hun ville ha den, Misaki satte den forsiktig fra seg på benken ved frokost bordet. Hun var tydeligvis redd for at flaskene skulle deise ned på gulvet og knuse.

«Vel det var det» Sa jenta, som skulle til å snu seg for å gå.. Anita grep henne i hånden og stirret inni øyene hennes før hun sa. «Misaki, hva skal vi gjøre med all melken som har blitt ødelagt for meg den siste tiden?» Hun fikk ett alvorlig drag i ansiktet, jenta skvatt til og ble nesten på gråten «Jeg vet ikke, onkel kommer til å bli rasende på meg» Anita kunne se at jenta skalv der hun stod, hun kunne se at jenta var oppriktig lei seg og ikke minst bekymret for hva hun kom til å fortelle onkelen hennes. For var det noe hun visste, så var det akkurat det. Han kom til å bli fra seg av raseri, Misaki grøsset. «For jeg forventer en erstatning sa Anita» Misaki bøyde seg frem mot henne og sa «Hva med disse som erstatning da» I det samme trakk hun ned glidelåsen på den stramme uniforms jakka. Anita visste ikke hva hun skulle si, hun var fullstendig tatt på senga. «Hva, er det du sier. Skal jeg kose med puppene dine, som erstatning for den ødelagte melken? Anita kunne kjenne at hun begynte å bli lettere sint.. «Hva er det du tar meg for?» «Tror du at jeg er helt idiot» La hun til. Anita kunne kjenne at hun ble ildrød i ansiktet så sint var hun. Misaki gikk helt inntil henne, Anita kunne kjenne varmen og ikke minst den søte parfyme lukten fra henne. «Vær nå stille ett øyeblikk, se her du» svarte Misaki, hun hadde nå åpnet jakken helt og brystene kom til syne omfavnet av en stor hvit Bh. Før Anita rakk å si eller gjøre mer, presset jenta hennes hode helt inn i kløfta mellom puppene sine «Anita ble ør i hodet fordi puppene var så store at hun nesten ikke fikk puste. Tilslutt klarte hun å rive seg løs «Er du helt gal, prøver du å ta livet av meg?» utbrøt Anita mens hun stirret fortørnet på jenta. Misaki grep henne i hånden og før Anita fikk sukk for seg var hun mer eller mindre forvandlet til en liten dukke som ble dratt over kjøkken gulvet og inn til stuen.

Den store jenta smilte da hun så den store sofaen som stod der midt i rommet. Anita snublet og datt oppi sofaen så lang hun var. Den høye vakre og barmfagre jenta, satte seg ved siden av henne. Hun smilte lurt mens hun åpnet Bh’en foran, dette siden det var en amme bh. Med brystvortene eksponert bøyde hun seg ned over Anitas ansikt, mens hun med kjærlig stemme sa «Her drikk melken din» Anita var både sjokkert og ør, først motsatte hun seg det. Men puppen ville ikke la henne være i fred. Den strøk over kinnet ,leppene og fortsatte og pirre og tirre henne. Helt til hun ikke kun la være, Anita åpnet munnen og tok imot brystet, hun strevde med å suge. Siden de var så store, brystvorten var hoven og hard. Hun tok tak i brystet med begge hendene, mens hun sugde videre. «Sånn ja flink jente» Misaki strøk henne kjærlig over kinnet. Anita stønnet og sugde videre, plutselig kunne hun kjenne at munnen hennes ble fylt med en søtaktig væske.. Det var melk, først så kom det nesten ingenting, men etterhvert som Anita sugde og slikket på brystvorten kom det stadig mer melk inn i munnen hennes. Hun strevde med å svelge unna, det som hun ikke klare å svelge unna. Rant ut av munnviken og nedover kinnet hennes. Jenta satt og tittet fornøyd ned på den store «babyen» som lå og drakk melk fra brystet hennes..

Anita kjente seg både svimmel og ør, men fremfor alt var hun blitt fryktelig kåt igjen. Hun kunne kjenne at varmen fra fitta pulsere mot den lille svarte blonde trusa. Sakte men sikkert kjente hun at saftene begynte å dryppe fra den nå etterhvert så våte fitta. Melke strømmen var nå så kraftig at Anita fikk den i vrangstrupen. Hun reiste seg halveis opp og hev etter pusten mens hun hostet og harket. «Huff da, ble det for mye melk for deg lille venn» Misaki stirret på henne med vennlig og kjærlig blikk. Før Anita fikk svart, ble hun møtt av den andre jentas fyldige lepper. Ett vått og tungt tungekyss fulgte, så ble de møtt av ett til også enda ett. Misakis tunge, knullet lett inni munnen til Anita, hun tok maktesløst i mot hennes voldsomme sex begjær. Så ble hun dyttet ned i den store fløyels sofaen og Misaki lente seg over henne mens hun sakte kysset Anitas lepper. Uten å nøle kneppet hun opp knappene i Anitas sølvblanke topp, Brystene spratt frem fra sitt fangenskap, Misaki smilte da hun så dem. «Så vakre de er også så myke» Utbrøt hun, Anita kunne kjenne at fingrene til den andre jenta knadde puppene sakte men i faste tak. Brystvortene ble harde og svulmet opp. Anita kunne kjenne den deilige pirrende fornemmelsen som gikk helt ned i musa.

«Åh så deilig» klynket hun. Misakis tunge hadde nå fuktet brystvortene med spytt, hun slikket de akkurat som en hund drikker vann. Inne i mellom tok hun de imellom tennene og bet forsiktig. Anita spente kroppen som en fjær og hun hadde bare lyst til å skrike høyt i ekstase. Fitta var nå så våt at den begynte å lage surkle lyder. Misaki smilte lurt, og reiste seg. «Vent ett øyeblikk» sa hun og forsvant. Anita fikk ikke tid til å summe seg, før hun var tilbake. I hånden holdt Misaki en stor glassflaske, det var en av melkeflaskene som hun hadde hatt med tidligere.

Hun satte flasken ved siden av sofaen, Anita kunne se den store bysten gynge idet Misaki gjorde ett lite hopp for å få rumpa lengre inn på sofaens sete, deilige kåte gys for igjennom henne da hun så hvordan den andre jentas store og formfullendte kropp reagerte på den brå bevegelsen. I neste øyeblikk kjente Anita at lille trusen hennes ble forsiktig trukket ned mot anklene. Hun løftet villig opp beina, slik at den skulle bli lettere å få av. Misaki tok den av og hun kunne kjenne at den var fuktig mot hunden i hånden, sakte krøllet hun den sammen og så førte hun den opp mot nesen for å kjenne duften av en annen kvinne. Anita kunne høre og se hvordan den vakre jenta nøt lukten av hennes fuktige truse..Det var nesten som om hun ble beruset av den søte duften av hennes våte mus. Den store stuen ble fylt opp med duften av naken hud og våte kjønnsorgan, stillheten ble brutt av kraftige stønn og våte lyder. I de begge kvinner satt med beina mot hverandre og onanerte sammen,

Anita hadde lukket øyene og lente seg tilbake i sofaen, helt innhyllet i sin egen erotiske rus. I det hun skulle til å komme i en kraftig orgasme. Kjente hun at Misakis hånd forsiktig trakk ut fingrene fra den våte musa.

Anita stønnet høyt og vred seg i kåtskap, enda engang hadde hun ikke fått «lov» til å komme. Hun bare lengtet til å få ut den erotiske demonen, som nå hadde fanget hennes kropp.

I det hun tittet opp så hun at Misaki hadde funnet frem den store glass flasken, hun førte den opp til Anitas munn, «Her slikk og sug på den, slikk den som om du suger en stor kuk. Din kåte tøs» Misakis stemme lød kraftig og kommanderende. Anita Strevde med å få den store flasken inn i munnen og sugde den så godt som hun kunne. Misaki førte den inn og ut av den villige munnen til Anita. Forsiktig men målbevisst, akkurat som om hun knullet den. «Spytt på den» kommanderte hun, Anita lot noen sølvblanke dråper av spytt fukte den allerede fuktige glassflasken «Jeg sa spytt på den din tøs» Misaki hadde ett strengt blikk i øyene. Anita lot store dråper av spytt renne ned på flasken. «Sånn ja flink pike, hvis du fortsetter å være flink så skal du nok få din belønning» svarte Misaki. Hun førte flasken mot de store hengende brystene sine, med den andre hånden tok hun tak i brystvorten og masserte den og klemte den i mellom fingrene sine… Dråper av melk dryppet ned over flasken, Anita kunne se en stadig strøm av melk som rant ut fra brystet og ned på flasken, hun grøsset av skrekkblandet fryd. Misaki lot tungen sin leke over leppene sine mens hun så på Anita, etter en liten stund hadde flasken blitt helt sleip av spytt og melk. Tok hun tak i den og førte den smale enden mot skrittet til Anita, flasken hadde en form som var smal øverst og ble straks bredere bare noen cm fra toppen.. Den var stor og lang, Misaki tok det ene beinet hennes og dyttet det litt lengre ut. Anita sprikte villig med beina..

Sakte men sikkert ble den store flasken dyttet inn i den våte og trange musa hennes, Anita stønnet og ville dytte den bort men den kom snikende igjen. Denne gangen ble den dyttet litt hardere inn. «Nei, jeg klarer det ikke, den er for stor..» Anita lå og vred seg i spasmer og stønnet. «Joda det klarer du, har du ikke lyst til å bli knullet skikkelig da?» Misaka så strengt ned på henne, det gnistret i de mørke øyene hennes. «Jo da, men den er så stor og jeg vet ikke om jeg klarer det» Anita pustet tungt.

«Jeg vet at du klarer det, fitta di er så våt og kåt ,jeg vet at den trenger ett skikkelig knull» Misaka strøk henne vennlig over kinnet med hånden. Anita nikket forsiktig, nok en gang ble flasken dyttet inn i musa. Anita sukket og stønnet i takt med flaskens bevegelse, litt etter litt gled den lengre inn. Tilslutt gav leppene etter og med en surklende lyd gled flasken nå helt inn. «Å herregud så godt, åhhh» Anita skrek ut alt hva hun kunne. Ingenting holdt hun tilbake, demonen i henne var nå for alvor vekket til live. Misaka satte seg ned på huk, slik at hun hadde full kontroll over fitta til Anita . Den lagde fremdeles klagende surkle lyder, mens den store glassflasken pumpet inn og ut.

Hun kunne se hvor blank den hadde blitt av alle saftene, som hadde rent ut mellom kjønnsleppene.

I det tungen hennes møtte de hovne leppene, lot hun flasken gli saktere inn og ut, men lot den gå dypere inn. Misaka lot tungen leke over klitorisen og sugde forsiktig på den. Akkurat som om hun skulle spise den deiligste iskrem. Anita stønnet og vred på seg, men beina ville ikke lystre. De var som lammet av den deilige sexen. Det tok ikke lang tid før Anita brølte ut i dyrisk lyst, hun kjente orgasmen red igjennom kroppen sin med voldsom kraft. Den rystet og vred på seg, Anita hadde mistet all kontroll og var nå overgitt til sin egen dyriske lyst.. Misaka fortsatte behandlingen og hun lot tungen leke enda mer over Anitas klitoris. «Mmmh åhhh» Anitas kropp vred og vendte på seg i det hun kom på nytt, denne gangen kunne hun kjenne at fitta ble skikkelig våt. En sakte strøm av hvit kremaktig fittesaft, dryppet ut mellom de sprengte kjønnsleppene hennes..

Misaka slapp flasken, den datt ut med ett slapt «plopp». Hun tok to fingre og forsiktig dro kjønnsleppene fra hverandre. Med ett fornøyd smil kunne hun konstantere at denne fitta hadde det godt. Åpningen pulserte, åpnet og trakk seg sammen. Nesten som den pustet og var levende, Anita tittet opp på henne med ett salig og sløraktig smil. For så å synke sammen til bake i den store sofaen. Der lå hun på ryggen så lang hun var. Misaka la seg oppå henne, men med Ansiktet sitt mot Anitas fitte.. Hun kunne kjenne varmen fra den våte musa, i det den senket seg ned over ansiktet sitt. «Åhh mmh, åhh » Misaka stønnet lavt i det tungen til Anita begynte å slikke fitta hennes, først sakte og forsiktig, men etter hvert dypere og kraftigere.. Lengre og lengre inn kom den i mellom kjønnsleppene, helt til den ikke rakk lengre. Hun kunne kjenne at ansiktet hennes ble vått av all fittesaften som stadig sev ut..

Sakte lot Misaka langefingeren, gli inn i den våte musa. Anita kunne kjenne hvor våt den hadde blitt. Hun stønnet lavt og slapp ut små ynk av velvære, i det Misaka begynte å masere klitorisen. Hun brukte tommelen og lot den gli forsiktig med små runde bevegelser over den hovne knappen. Langefingeren lette frem det ruglete området inne i fitta, målbevisst og nådeløst lekte den med det. Anita stønnet igjen , I ett øyeblikk så stoppet hun slikkingen. For så å fortsette, dette fortsatte hun med, helt til hun kjente at musklene i fitta strammet seg og begynte å spasme . I neste øyeblikk kom orgasmen som en eksplosjon, en kraftig sprut av klar væske skjøt ut i rommet. Akkurat som en vannkanon, Anita skrek ut i ren nytelse,«Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh»

Hun falt sammen og klarte ikke å røre seg, i ett lite øyeblikk var hun blindet av den kraftige utladningen. Hun kjente at hjertet hamret i brystet og at hun pustet mye raskere enn vanlig.

I det fjerne lød det som et ekko i hodet hennes «Slikk den, vær så snill. Slikk fitta mi» Kom det klynkende fra Misaka. Anita hadde aldri slikket en annen jente før, så hun hadde ikke den store erfaringen med det, men hun kunne høre på pusten til Misaka og se hvordan rumpa beveget seg rett over nesen hennes. Med en kombinasjon av fingre og tunge, klarte hun å få Misaka til å komme..

Kroppen hennes ristet og dirret. Anita kunne se hvordan de store og tunge brystene svaiet og husket i takt med Misakas kraftige orgasme.. Hvit krem dryppet ut mellom de rosa kjønnsleppene, Anita stakk frem tungen og begynte å slikkingen på nytt.

Nok en kraftig orgasme red igjennom den store og formfullendte kroppen. Enda engang svaiet og duvet de digre brystene i lufta. «Nesten som Fosen ferga i storm» tenkte Anita for seg selv, hun   måtte smile av det hele. Misaka steg av Anita og satte seg i stolen ved siden av sofaen. Hun begynte å kjæle med de digre brystene sine, de var så store at hun puttet brystvorten i munnen sin og begynte å suge sin egen melk. Anita satte seg tilbake i sofaen, vendt rett mot henne. Så spriket hun ut med bena og begynte å fingre seg selv, våte lyder og kåte stønn brøt stillheten i rommet. Enda en gang sank Anita tilbake i sofaen, med ett salig blikk i øyene. Hun hadde fått drevet ut den sexuelle demonen som hadde inntatt hennes kropp og stadig hadde fristet henne til å gjøre kåte handlinger..

Melken begynte å dryppe ned over magen til Misaka. «Melken, jeg må samle opp melken» Anita reiste seg raskt og hentet cornflakes tallerken, det raslet i posen til cornflakes pakka. Så kom hun tilbake, satte seg ned med tallerkenen i hånden. Misaka lente seg fremover og lot melken dryppe fra de store tunge brystene nedi skålen med cornflakes. Helt til den var full, Anita slang på en liten skje med jordbær syltetøy. Før hun tilfreds utbrøt, «Ingenting er som melk til frokost»

Legg igjen en kommentar