Mester har kontrollen

Denne novellen er vist 15163 ganger.

Jeg banker på døren, møter opp som avtalt. Vet han har ventet meg, og gleder seg til å nyte tøsen slik han ønsker. Vi er på rommet ditt, som er lydtett. Ingen hører oss, og tøsen kan skrike ut hvor kåt tøs hun egentlig er når hun får beskjed om det. Det er Mester som bestemmer.
 
Kle av deg! Uten å nøle kler hun av seg alle klærna, legger seg på sengen. Hun får beskjed om å gni musa si mens Mester ser på. Ydmykende, for hun vet hun tenner på det. Stemmen er myndig og bestemt, og hun vet at hvis hun nøler får hun konsekvenser.
 
Tøsen må bekrefte at det hun gjør mot seg selv er godt og deilig. Ja hun liker å ta på seg selv må hun si høyt og tydelig. Og hun er en kåt tøs som bare tenker på kuk må hun gjenta etter Mester.
Mester vet at tøsen synes det er ydmykende å ligge slik blottet, sårbar og uten å kunne beskytte seg.
 
Mester overrekker tøsen 4 blå klesklyper, og hun må takke Mester for at han gir henne det. Han nikker bare mot brystene og kommenterer niplene. Er niplene stive fordi du fryser eller er det fordi du er kåt? Tøsen må svare høyt og tydelig: Niplene er stive fordi hun er kåt, og håper at Mester synes det er greit. Mester nikker og gir bare tegn på at hun skal sette en klype på hver nippel. Han nyter synet, drar litt i klypene for å sjekke om de sitter ordentlig på. Tøsen hever pusten av kåthet, men også pga litt smerte. Han knipser til klypene og beordrer tøsen til å ligge på magen.
 
Det er ubehagelig å legge seg på magen med klypene på, men Mester hjelper og "presser" henne ned mot madrassen. Hendene til tøsen ligger fremover og hun strekker seg så langt hun kan. Hun kjenner en kald lær reim som streifer den bare huden hennes, kjenner et lett klask mellom lårene som et tegn på at hun må spre bena sine for sin Mester. Leir reimen er en slags pisk, som ser ut som en "fluesmekker". Tøsen får beskjed om å stille seg opp på alle 4, med stumpen i været. Stikke to fingre inn i sin egen fitte og fingerpule seg selv foran Mester. Hun må takke for at hun får lov å røre hans hellige områder som han bestemmer over. Hun må slikke fingrene rene og Mester ser at hun nyter smaken og beordringene hans.
 
Hun må reise seg opp på kne og får beskjed om å sette de to siste klypene på de oppsvulmende fitteleppene sine. Tøsen bare nikker medgjørlig og kjenner klypene godt der nedentil. Igjen må hun legge seg på magen og hun kjenner klypene strammer godt.
 
Et lett slag treffer rompa, der hun ligger naken og "blotter" seg for Mester. Slagene er ikke harde, men bestemte. Tøsen skvetter hver gang og prøver å telle slagene i tilfelle han spør henne.
Tøsen må fortelle Mester hva hun liker beste, siden tøsen er en liten "hore" der hun ligger å tror hun kan få kuk. Tøsen svarer: Tøsen liker å suge Mesterens kuk og tilfredstille han slik han ønsker.
Rompen til tøsen er god og varm nå, lyserød etter slagene. Og tøsen må takke Mester for slagene fordi hun fortjener det. Hun som kommer til han og frister han med brystene, våt og varm fitte og viser så kåte øyne før han i det hele tatt har begynt.
 
Reis deg opp på kne og stå foran Mesterens kuk. SUG meg, mens du leker med fitta di.
Hun gnir kliten og suger Mesterens kuk. Sirkulerende tunge rundt det glatte kuk hue, sluker kuken helt ned til roten og lukker den varme munnen rundt kuken. Suger ham med rytme og ømmhet. Han tar tak i klypene, napper i niplene for å holde tøsen slik at hun ikke "stikker" av. Tøsen er så kåt at hun enser ikke hva Mester gjør, og hun trygler og ber om å komme. Klypene som står fortsatt på de oppsvulmende leppene nedentil, "klirrer" mot hverandre pga bevegelsene som tøsen gjør ved å gni sin egen fitte.
 
Mester drar i bryst klypene idet tøsen får sin orgasme. Hun klarer ikke å stoppe før det er for sent. Det kom en liten dråpe fra kuken som hun slikker i seg, kjenner smaken av Mester intens idet hun når orgasmen på det høyeste. Hun kjenner Mester fjerner klypene og lar henne ligge der naken på sengen. Hun må få lov å komme til hektene igjen, for hun er ikke ferdig enda. Dette er bare begynnelsen….
 
Mester går ut for å hente endel utstyr som han har tenkt å bruke på tøsen, han gleder seg til å leke med henne lenge. For hun er jo også hans sex leketøy, "slavinne" – hans tøs som han kan bestemme over så lenge hun er innenfor dette rommet….
Han står klar med noen reimer, butplugg og gagball. Halsbåndet med diamanter på er symbol på at hun underkaster seg helt under hans makt. Han har mange andre leketøy også som han kan bruke på henne, men først og fremst skal hun få kjenne hva hans kuk duger til. Hun skal få kjenne at hun blir brukt i alle hull, og hun skal få takke Mester for at hun får lov å være hans tøs….
 
Tøsen våkner opp nå, på tide å fortsette leken. Mester nyter den nakne huden til tøsen, sårbar der hun ligger…og hun vet at hun bare må ta imot det som kommer. Hun vet hva slags rolle hun har så lenge hun er her innefor de 4 veggene…..
 
Mester går mot henne, og han smiler…kjenner at kuken reagerer og han er klar til å fortsette leken med tøsen sin.

Legg igjen en kommentar