En rask avrivning

Denne novellen er vist 15207 ganger.

For noen år siden var jeg sammen med en jente fra Svolvær som var bodde noen km fra meg i en liten by på Østlandet. Sigrid var frisk i frasparket, 32 år og mor til en gutt på 7. Jeg var 25 og Sigrid var min første kvinne som hadde født et barn. Nå vet jeg at det ikke nødvendigvis er slik alltid, men Sigrid hadde en god og romslig fitte som alltid var klar for et knull. Egentlig knullet vi vel som kaniner uten tanke på omgivelsene. Når som helst og hvor som helst, ut og inne, sent og tidlig. Vi ble sammen på høsten og i julen skulle Sigrid reise til Svolvær for å feire jul med familien. Litt synd synes jeg, for det var ikke en dag uten at Sigrid og jeg hadde oss minst en omgang. Hvordan skulle trykket bli om hun skulle være borte i to uker.
 
Jeg beklaget meg en kveld vi hadde oss en omgang på panseret på Oldsmobilen etter en trimtur i skogen. Sigrid lå på magen på det lunkne panseret med baken i været og en stiv pikk jagende inn i den våte fitta i den kalde høstluften. Jeg kommer til å sprekke om jeg ikke har deg å tømme meg i, klager jeg. Du kan vel runke, stønner Sigrid. Vi liker å prate litt grovt mens vi elsker. Skal jeg runke på glass å sende deg? Du er jo avhengig av sæd sier du, erter jeg, mens jeg nærmer meg klimaks og er klar til å sprute inn i den åpne våtte grotten. Er du klar stønner jeg. Nå kommer jeg… jeg spruter det i deg din lille hore. Du skal ikke kalle din elskede for hore smiler Sigrid og glir ned fra panseret og setter seg på huk foran meg og slikker meg ren før hun putter pikken min på plass i buksen.
 
Du kan vel komme oppover i mellomjula så kan vi feire nyttår sammen, smiler Sigrid mens hun drar trusen på seg. Kan jeg det da, sier jeg tvilende, jeg kjenner jo ikke familien din. Da blir du jo kjent
med dem da, sier hun. Kom til tredje juledag, da skal vi fest vi unge i slekta. Vi og noen venner pleier å treffes hos et søskenbarn av meg. Hun har et digert hus med god plass til alle som vil overnatte også. Så kan vi dra til mine foreldre neste dag.
 
Jeg bestemmer meg for å ta hurtigruten fra Bodø på ettermiddagen og er framme i kveldingen. Jeg tar en taxi til den oppgitte adressen. Der er festen allerede i gang og vertinnen møter meg i døren med et stort smil. Jeg spør etter Sigrid, men hun er dratt til kompis fra skoletiden som bor et like stykke unna. Hun skulle være tilbake til du kom, sier Britt, som vertinnen heter. Men kom inn og få deg litt mat. Jeg hilser på de som er samlet i stuen. Minst 20 stykker i skikkelig festhumør. Arne, mannen til Britt strever med et musikkanlegg som ikke virker.
 
Britt disker opp på kjøkkenet, og jeg hiver innpå øl og julemat. Sigrid har fortalt mye om deg, smiler Britt underfundig. Åå, sier jeg intelligent.  Jaa..a.. smiler Britt. Arne har fått orden på musikken, og Britt spør om vi skal danse. Med en julepølse i en hånd legger legger jeg den andre i midjen til Britt og trekker henne med meg i en tett dans på kjøkkengulvet. Samtidig kommer Arne inn på kjøkkenet. Legger du an på kjerringa mi sier han. Jeg slipper Britt i forfjamselsen og mister samtidig pølsbiten på golvet. Arne ler så han står tvikroket. Bare dans du. Jeg unner min kone en dans og litt klining kan du skjønne.
 
Dermed forsvinner han, og vi opptar dansingen igjen. Britt trykker seg mot meg og jeg kjenner de fyldige brystene presse mot meg, og jeg merker at jeg får en kallstiv en. Mmmm… har du lyst på meg, hvisker Britt. Har du ikke runket, smiler hun. Jaså, Sigrid har sladret om det meste, den lille hora. Jeg må innrømme at jeg kunne tenkt meg en omgang med Britt, men ikke med hennes mann i naborommet og Sigrid i anmars hvert øyeblikk. Lov meg en omgang før dere drar, hvisker Britt i det vi går inn til de andre. Jeg blir sittende ved siden av en jente i 20 års alderen som heter Mari. Vi prater og har det veldig hyggelig, men Sigrid lar vente på seg.
 
Omsider kommer hun i følge med to gutter på hennes alder. To skolekompiser snøvler hun godt brisen i det hun gir meg en velkomstklem. Jeg merker på henne at hun er litt nervøs og jeg hvisker henne i øret og spør om hun har pult mens hun var ute. Hun rødmer men svarer ja, jeg har pult begge to. Ikke bli sint Rolf. Jeg ble bare så inni f.. kåt. Jeg kjenner at det rykker litt i magen, men så tenker jeg på Britt og tenker at jeg hadde gjordt det samme om jag hadde hatt muligheten. Jeg må danse med Einar sier Sigrid, og borte er hun. Jeg dumper ned ved siden av Mari igjen.
 
Kanskje du kan vise meg badet og hvor vi skal sove, spør jeg. Klart  det sier Mari, og er allerede på vei ut i gangen. Jeg tar bagen med meg og følger etter Mari opptrappen til 2. etg. Mari er rund over baken og hun vrikker utfordrende foran meg opp trappa. Fyldige faste bryster strutter under en trang kneppet bluse som er stukket ned i et strutteskjørt som fremhever de kvinnelige formene. Her skal du Sigrid sove sier hun og viser meg inn til en stor dobbeltseng inne på et rom. Enn du da sier jeg, hvor skal du sove. Jeg skal sove på flatseng under trappa opp til kvisten jeg, sier Mari. Stakker lille deg, fleiper jeg. Ja, slik er det når dere skal ha den digre senda for dere selv, sier hun. Kanskje du vil ligge i midten, spør jeg i spøk.  Ja takk, svarer Mari, og gir meg en kyss midt på munnen.
 
Her er badet, sier hun og viser meg inn på er stort varmt bad. Jeg følger etter og låser døren etter meg. Mari smile mot meg og strekker seg på tå og legger armene rundt halsen min og presser underlivet mot den strivnende staken som allerede har avslørt min tilstand. Jeg tror du trenger en rask avrivning stønner hun mot meg. Sigrid har jo knullet to ganger i dag, så da kan vel jeg få låne deg, sier Mari med slørete øyne. Hånden min er allerede under skjørtet hennes og jeg kjennr til mon overraskelse at hun bruker strømper og i tillegg er truseløs. Hun er plaskende våt og mer enn klar for en omgang. Pikken min har hun allerede klart å ut i det fri og setter baken mot meg med ett bein på toalettsetet. Kjør den i meg stønner hun. Skynd deg før det kommer noen.
 
Jeg vet at jeg er sprengfyllt med sæd etter mange dagers avhold, og ser for meg at hun vil bli ganske klissete resten av kvelden om jeg spruter dette i henne nå. Jeg hvisker min bekymring i øret hennes mens jeg tirrer henne litt til med fingeren. Drit i det sier hun, la meg få det, men fort deg. Jeg vil ha den salven i meg skjønner du. Sigrid knullet Arne i dag mens Britt var ute og handlet. Og så har hun sikkert har seg med Einar nå i kveld. Derfor skal jeg erte henne litt og snyte henne for denne salven.
 
Nå er jeg med på notene og setter på Mari bakfra og spruter inn i den ventende fitta etter noen få tak. Jaa… jaa  la det gå i fitta mi stønner hun. Å gud, så våt jeg er. Det renner, konstaterer Mari når jeg trekker meg ut av henne med et svjupp. Hva har du tenkt å gjøre med det, du har jo ikke truse heller. La det renne vel, sier hun, og retter på skjørtet. I natt skal du ta meg lenge smiler Mari i det hun låser opp døren og skal gå ut. Der står Sigrid, rød i ansiktet. HVA DRIVER DERE MED? freser hun. Vi har hatt oss en rask avrivning, sier Mari, og smetter forbi henne og løper ned trappen.
 
Sigrid, kom hit og gi meg en klem, sier jeg. Hun kommer mot meg. Er du sint på meg sier hun. Nei, ikke nå lenger, svarer jeg, men jeg kjente stikket når du sa du hadde pult med to kompiser i kveld. Og så har du pult med Arne før i dag. Hun ser ned. Arne har så liten pikk skjønner du, så jeg måtte muntre ham opp litt etter at Britt hadde slengt dritt før hun dro på butikken. Er det sant at du knullet Mari, eller bløffet hun. Det er sant, og hun skal dele seng med oss i natt, sier jeg. Da kan dere ha litt jente kos, så kan jeg slappe av. Gnistrer i Sigrids brune øyne….  jeg kan se at hun gleder seg…..

Legg igjen en kommentar