Middag for to med min fortapte kjærlighet: del 1

Denne novellen er vist 13233 ganger.

Jeg hadde akkurat dusjet,og kommet ut av dusjen da jeg hørte at det ringte på dør klokken.

Det var sikkert min venninne Maria,  vi skulle jo ut på club med noen gutter vi hadde møtt på internettet .

Maria hadde snakket om å chatte med noen gutter så vi gjorde det,og no hadde vi invitert dem ut.

 jeg hørte at hun kom inn og ropte ‘ Veronika er du klar ennå?’ jeg ropte tilbake ‘ jeg er snart tilbake jeg skal bare ta på meg klær,og sminke meg litt’.

Guttene som vi skulle gå ut med hett Fredrik,og Christian.

Vi hadde sett bilder av dem,og de hadde sett bilder av oss så det kom ikke til å bli så vanskelig å finne hverandre.

Da vi var ved club’en så vi guttene stå ved inngangen,og så etter oss, de så ganske kjekke ut der de sto med strippete skjorter,og trange jeans.

Da vi ropte hei så de mot oss,de hadde en sterk sensuell karisma.

De smilte,man kunne se kritt hvite tenner, de hadde en uvanlig hvitt farge så de så mest ut som sexye vampyrer der de sto, men jeg syntes ikke helt at de var helt min type.

Etter en stund så Veronika at Fredrik så på Maria som hun var kjøtt, men hun så jo nydelig i den svarte,korte,trange kjolem med en veldig utfordrendest utrining mens jeg var i et par hvite jeans med en mose grønn tynn singlet, man kunne kalle Maria for den nydelig jenta mens jeg var litt mer lubben en henne, men folk sa at jeg hadde det perfekte utsene med store bryster en small midje og en sprett rompe.

Da vi hadde kommet inn satt vi oss i et hjørne for å kunne høre på  musikk mens vi var i fred mens vi snakket.

Etter hvert begynnte vi å bli litt dritings etter de mange shotene,og vinen så jeg bestemte meg for å gå hjem, da jeg hadde sakt dette sa Christian ‘ må du gå nå når vi hadde så morsomt ?’  så jeg sa bestemt ’ ja, jeg føler meg ikkje helt bra’ så jeg sa ha en fin natt,og hade til min vennine  som danset med de 2 guttene da jeg gikk hjem.

Da jeg hadde gått 2 km så jeg en mann som kom bak meg, han hadde gått bak meg ca 1 km.

Jeg begynnte å bli bekymret så jeg gikk i en bakgate der jeg trodde jeg var trygg, men da jeg hadde rundet hjørne kjente jeg at gikk over en glatt sten og stupte fremover med hodet først plutselig kom to hender som tok meg i hofta,og dregde meg til en stor brystkasse som kjentes så hard, men i tillegg myk ‘ hva gjør en så pen dame ute så sent,og alene i tilegg?’ sa den mørke stemmen, hun snudde seg,og så den mest perfekte mannen hun noensinne hadde sett han hadde blondt hår, grønne øyner + han var maskulin, men slank.

Jeg syntes at han så veldig kjent og fasinerende ut der han sto.

‘hørte du meg ?’ sa mannen , men jeg var i drømme land ’hæ.. hva var det du sa ?’ sa jeg spørrende.

‘hva gjør en så pen dame som deg ute så sendt ,og alene?’ gjentok han med den mørke sexye stemmen hans  ‘ hmh… jeg har akkurat vært på en klubb, men hvem er du ?’  sa jeg til denne mystiske mannen foran meg ‘ husker du ikke meg Veronika?  Det er Erik fra videregående!’ sa han.

Jeg ble helt overrasket da jeg skjønnte det  ‘ Erik thomsen!’

   jeg skal fortelle hvem er Erik er.

Vi gikk på videregående da vi ble sammen , han var min første elsker, men da var han han spinkel som en gren mens no var han den svære mannen.

‘ Erik er det deg.. hehe… lenge sia sist… sist gang jeg så deg var du vel LITT anderledes’ sa jeg til Erik sarkastisk ’Man kan jo fikse ganske masse med å trenne’ sa han,og sendte et fantasisk smil som de fleste kvinner ville drept for å se ’ jeg lurte på om du ville spise middag med meg på fredag?’ sa han , jeg ble helt nervøs der jeg stod,og ville si JA , men klarte ikke det så jeg snudde meg,og løp fra han til mitt hus som lå 1 km derifra.

Da jeg kom hjem tenkte jeg at jeg var så dum, den gangen jeg blir bedd ut begynner jeg så springe fra han mens jeg var helt desperat etter oppmerksomhet fra en mann, men hvordan kunne jeg få takk i han når jeg ville si ja takk til invitasjonen.

Etter 4 dager med uten søvn fordi at hver natt drømte jeg om han ringte telefonen, da jeg tok den opp hørte jeg en velkjent stemme som sa ‘ hallo Veronika, jeg lurte på hvorfor du bare løptre fra meg, og om du ville spise middag med meg ?’     jeg bare sto der en stund før jeg sa ‘hvordan klarte du å få tak i mitt telefon nr?’  jeg kjente bare plutselig at en lyst kom opp , men denne følelsen var helt anderledes enn de som jeg hadde fått før ‘ har du hørt om telefon katalog’ sa han med humoristisk sans , jeg måtte bare flire litt med, jeg takket ja til invitasjonen, men jeg følte meg ganske nervøs etter på fordi mange tanker kom opp som hva skulle jeg ha på meg, og om jeg skulle ta med meg noe, men jeg glemte det etterhvert som tiden gikk.

Da det var bare 1 time til jeg skulle kjøre til Erik(han hadde beskrivd veldig bra hvor jeg skulle kjøre til å komme til der han bodde) hadde jeg funnet ut hva jeg skulle ha på meg , jeg skulle ha en fin kort sommer kjole med masse forskjellige blomster på,og jeg skulle ha ballerina sko som var hvitte med rosa røde sløyfe på.

Da jeg sto utenfor et ganskje stort hus med 2 etarser som var i gull farge,utenfor var det blomster neste overalt , ringte jeg på dørklokka da døra ble åpnet, der stod Erik med en hvit med blåe striper skjorte,og grønn slips han så så kjekk ut der han stodd med et smil,og sa velkommen til mitt hjem.

Inne var det et veldig maskulint interiør,men elegant i tillegg på en rar måtte.

Helt inne i et hjørne sto et bord for 2 pent dekket på, og i midten sto et stearinlys som brente som et lys fylt av løfter,og gleder.

Erik trakk ut stolen og sa ‘ værsegod og sett deg mens jeg henter maten’ jeg  satt meg ned forsiktig ned på stolen mens Erik trakk den inn til boret før han henter maten.

Det var veldig romantisk,og maten var veldig god,jeg syntes at det var virkelig rart at vi pratet så lett sammen selvom det var gått masse år fordi jeg var jo 24 år.

Etter en stund etter middagen satt vi oss i sofaen med et glass hvit vin mens en romantisk låt kom ut av stereo anlegge,plutselig kjente jeg en arm svinge seg rundt meg,og la seg ned på skulderen.

jeg begynnte å følle meg virkelig nervøs, men jeg ville at han skulle kysse meg så jeg så opp på han,og vættet leppene mine får å visse det ‘ er du sikker på dette?’ sa han med en skjelven stemme, jeg nikket for å visse min avjøelse til han.

Han tok våre glass,og satt dem på bordet som sto foran det varme,men moderne sofaen i skinn, han la meg ned forsiktig,og la de myke leppene over mine.

Det ble intenst,og varmt.

Jeg tok armene mine rundt nakken hans for å komme nærmere han,han løftet meg opp fra sofan,og bærte meg til soverommet.

Da vi hadde kommet inn på soverommet så jeg at det var helt nydelig,det var masse detaljer,og farger.

Han la meg ned på sengen mens han hjalp meg med å ta alle plagene jeg hadde på den myke kroppen min som var så myk i hanes nærver, at det føltes som at han tryllet bort klærnene mine bare med en hånd bevegelse.

Etter at han hadde hjelpet meg av med klærnene hjalp jeg ham, først av sokkene så skjorta og så boksa, jeg kikket på den silke strippete bokseren, man så at den hadde blitt stiv der, så jeg la munnen rundt kuken , han stønnet .

Jeg hjalp han av med bokseren, da den hadde kommet av så jeg den enorme monsteren han hadde’den har visst forandre seg siden jeg hadde sett din sist’ sa jeg,og hikstet.

Jeg la leppene rundt pikken hans som var helt stiv akkurat, jeg la ene handa på den stive kuken,og begynte å trekke forhuden fram og tilbake til slutt klarte ikke han å kontrollere han måtte hende på brysten for å massere dem mens jeg ronket ham.

Til slutt bandt jeg  han fast med to belter som lå på senge stolpen , jeg la meg sånn at han hadde den våte fitta mi foran seg mens jeg behandlet ordentlig med at jeg slikket pikken hans mens jeg hadde den andre handa på den store myke pungen mens jeg gjorde dette hadde han begynnt med å slikke den svulmende fitta mi som hadde blitt ekstremt våt.

Jeg snudde meg sånn at vi lå fjes mot fjes.

Jeg så inn i øyene hans,de hadde  blitt mer rød etter jeg så dem sist.

Jeg la leppene mine over hans lepper før jeg begynnte å kysse han nedover til brystkasset hans.

Da jeg hadde kommet ned ditt la jeg leppene mine over brystvorten hans…

Legg igjen en kommentar