Min beste sex-opplevelse

Denne novellen er vist 31874 ganger.

Hei! Vil gjerne dele min beste sex-opplevelse her 🙂
Det var sommeren 2007, Jeg og kjæresten min var på campingferie i Sverige.
 
Vi fant en idyllisk campingplass nær Malmø.. etter vi hadde satt opp campen satt vi oss ned å kosa oss med hvertsitt glass vin.
Vi fant ut at vi hadde lyst til å ta ett kveldsbad før vi skulle legge oss. 
Vi gikk ned på stranda, å når vi så at det ikke var folk i nærheten så kasta vi alle klærne å unna oss ett deilig nakenbad 🙂
 
Vi bada lenge og kosa oss uti vannet… jeg kjente at jeg begynte å bli kåt der jeg så den deilige slanke sommerbrune kroppen til kjæresten min.
Vi holdt rundt hverandre å jeg kyssa ho forsiktig på halsen…. Vi bestemte oss for å gå opp i teltet å kose oss litt… men når vi var kommet oss opp på stranda var jeg så kåt at jeg måtta ha ho der og da…. vi la oss ned i sanden, hun satt seg oppå magen min å  kyssa meg… tanken på at det kom noen gjorde oss begge veldig kåte.
 
Hun begynte å kysse hele kroppen min nedover og nedover… helt til hun tok den harde kuken min i munnen å begynnte å suge meg.. deilig…..
hun slikka og sugde meg å så stadig opp på meg å smilte… vi visste begge hvor tente vi ble av dette!
Hun kom sakte opp mot munnen min igjen å kyssa meg… hun tok tak i kuken min å førte den inn i den deilige våte fitta…. hun var så kåt at hun stønna høyt når jeg sklei inn i henne……
Vi visste begge at det kunne komme noen, men vi var så kåte at vi ikke rakk å tenke noe serlig mere på det…. plutselig stopper hun å legger seg ned på meg… hun hvisker i øret mitt "det står noen å ser på oss!!" jeg kikka bak meg og der stod det 2 par i begynnelsen av 30 årene som var ute på en kveldstur å kikka på oss… de bare smilte til oss….
Jeg kikka kjæresten min inn i øynene å putta kuken min inn i den delige varme, våte fitta hoses igjen… og, ho hadde heller ikke tenkt å gi seg fordi om vi hadde publikum! hun satte seg opp å ridde meg fort og hardt! jeg kjente at det bygga seg opp til en fantastisk orgasme i det ho la hodet bakover å stønna for full hals i det ho kom… jeg klarte heller ikke å holde tilbake lengre, så jeg spruta ho full! ho satt oppå meg å rista i en delig orgasme.. når alt var over la ho seg ned ved siden av meg å der lå vi helt til publikummet vårt hadde reist…
 
Vi var der i 3 netter, og vi hadde strandsex HVER kveld vi var der!!  
[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar