Min fantasi

Denne novellen er vist 10453 ganger.

"Gå av på bussholdeplassen og vent på meg der. Du skal ha på deg kort skjørt, stay-ups og lange støvletter. Resten bestemmer du selv. Men før du går av bussen skal du ta av deg trusen og gi den til meg når jeg kommer"
Dette var instruksene jeg fikk før vårt første møte.
Jeg våknet tidlig og kjente at jeg både var nervøs og kåt. Skulle jeg virkelig reise og møte en jeg bare hadde snakket med på msn og på tlf. Han sa han hadde erfaring innen SM og det var noe jeg tente på men jeg hadde aldri prøvd det, så jeg var litt redd for at han skulle gjøre noe jeg ikke ville like. Men jeg måtte møte denne mannen som gjorde meg kåt bare jeg hørte stemmen hans.
Jeg sto opp og tok meg en dusj, hendene strøk over kroppen og jeg fantaserte om at det var hendene hans som var på vandring. Strøk over brystene, knep litt i brystvortene. Lot en hand gli nedover til den fant klitoris, koste med den, lot en finger gli inn i musa…Men jeg måtte stoppe før jeg fikk orgasme, ville vente med den til jeg møtte han.
Bussturen var lang, jeg ville frem fortest mulig…
Jeg hadde fortalt en venninne at jeg hadde møtt en kar på nett og at jeg nå skulle reise og besøke han, hun sa at jeg var gal som turde det, men også at jeg måtte gjøre som jeg ville. Jeg satt og tenkte på dette, var jeg virkelig "gal"? Jeg var jo singel, jeg skadet jo ikke noen andre ved å gjøre dette. Jeg hadde jo muligheten til å trekke meg ennå, men det ville jeg ikke gjøre. Jeg viste at jeg kom til å angre på det senere hvis jeg trakk meg nå.
Jeg sendte han en melding når jeg satt på bussen "Er der snart, gleder meg" Svaret tikket fort inn på mobilen min."jeg gleder meg til å kysse deg, lukte deg og smake deg. Og du skal få suge kuken min i bilen. Husk å ta av deg trusen."
Jeg la jakken min over fanget, såg bort på passasjeren ved siden av. Han satt med ansiktet mot meg, men det såg ut som om han sov. Heldigvis hadde jeg på meg en lang jakke og vesken min stod i setet ved siden av meg så den skjulte meg litt. Jeg prøvde å ta av meg trusen uten å bevege meg for mye…det gikk bra. Tror ikke han merket noe, for han beveget ikke på seg og øynene var fortsatt lukket. Det var litt spennende og tenke på om han oppdaget hva jeg holdt på med, men jeg tror jeg hadde blitt veldig flau hvis han hadde forstått det. Jeg la trusen i jakkelommen, den kjentes litt fuktig ut men det var ikke så rart siden jeg var så kåt. Klarte ikke å tenke på annet enn at jeg skulle få oppleve noe nytt i kveld.
Da jeg gikk av på bussholdeplassen var han ikke der, jeg ventet litt og håpte at han kom før eg vart altfor kald. Jeg følte at alle kunne se at jeg ikke hadde truse på og at eg skulle møte en fremmed mann for å ha sex. Begynnte å lure på om han i det hele tatt kom til å møte opp, kanskje jeg måtte stå her til neste buss kom? Sendte han en melding at jeg stod og ventet på han og begynnte å bli kald. "kommer så fort jeg kan og jeg skal få varmen i deg igjen;)"
Jeg gikk inn på narvesen mens jeg ventet, jeg hadde nesten ikkje spist noe, visste jo at han skulle lage mat til meg, men jeg måtte ha noe i kroppen. Betalte og snudde meg for å gå ut igjen, da gikk jeg rett på en høg, kjekk mann. HAN.. Jeg fekk en god lang klem og vi gikk til bilen hans. Jeg tenkte at han her virker snill, dette går bra. Vi satte oss inn i bilen. "Har du noe til meg?" Jeg tok fram trusa og ga den til han. "Mmmmm…lukter deilig, la meg få kjenne på deg"
Jeg ble litt flau, dette gikk fort. Men han skilte bena mine og strøk fingrene over mine glattbarberte lepper. "Å, så deilig du er, gleder meg til å få slikke deg".
"Vi har en lang biltur forran oss, og du skal få suge meg hele veien" Han startet bilen og begynnte å kjøre.. Knappet opp buksen sin og jeg bøyde meg over og slikket han på kukhodet, lot hodet gli inn i munnen min…mmmm…deilig. Vanligvis er jeg veldig sjenert, men jeg tenkte at det er et en gangs tilfelle, jeg skal ikke se han flere ganger.
Så jeg slikket og sugde kuken hans så godt jeg kunne, håpte at han likte det. Det kom noen lave stønn fra han og jeg fortsatte på samme måte som før.
Jeg liker veldig godt å suge kuk og nå skulle jeg gjøre det hele veien hjem til han, noe som tok ca 40 minutter med bil. Måtte ta noen pauser i tett bebygde strøk, men ellers låg jeg med hodet i fanget hans og koste meg. Mens jeg slikket han strøk han meg over ryggen og rompa, dro opp skjørtet mitt og lot fingrene kose med musa mi. Jeg var så våt og såg frem til å få kuken hans inn i meg.
Etter en stund parkerte han utenfor huset sitt, vi gikk inn og jeg tok av meg jakken men fikk beskjed om å beholde støvlettene på. Han førte meg inn på stuen, tok av meg blusen og skjørtet så jeg bare hadde på meg korsett og strømper. Kysset meg og sa jeg var deilig og at han gledet seg til kvelden og natten. Han la seg ned på sofaen og ga tegn til at jeg skulle suge han mer. Jeg la meg ned mellom bena hans og sugde så godt jeg kunne, kjente kjevene var begynnt å bli ømme, lenge siden jeg hadde sugd så masse på en kveld. Etter en lang stund sa han at vi skulle legge oss på gulvet i 69. "Endelig" tenkte jeg, hadde ventet lenge nok no på å kjenne tungen hans mot fitta mi. Han vekslet på å slikke meg mykt og hardt og det var så deilig, glemte nesten å suge han, men da minnet han meg på at jeg skulle suge. Jeg pleier ikke å komme fort når jeg blir slikket, men denne mannen viste hva han gjorde og det varte ikke lenge før jeg kom i kveldens første orgasme.
"Har du husket å ta med deg en vibrator?" "Ja, det har jeg gjort" "Hent den" Jeg hentet vibratoren min og la meg ned på ryggen. Han slikket meg og førte vibratoren inn i fitta mi, jeg lå bare å tok i mot. Merket at neste orgasme ikke var langt unna, det var så deilig, kjente varmen bre seg i kroppen, prøvde å ta bort hendene hans, det vart for sterkt for meg. Men han ble streng i stemmen og sa eg skulle flytte hendene mine. Jeg måtte bare lyde han for hver gang jeg prøvde å komme unna, dyttet han bort hendene mine. Følelsene ble bare sterkere og sterkere, jeg trodde jeg skulle eksplodere og kom i en voldsom orgasme…rykkningene i kroppen ville ikke stoppe.. for første gang i mitt liv ga en mann meg sprutorgasme…det var det beste jeg hadde opplevd. Men samtidig var jeg litt flau, sprute slik. Men han sa at jeg var deilig og at han likte at jeg sprutet. "Var det ikke derfor du kom hit da? Mye deilig sex" "Jo"
"Nå skal vi slappe av litt og jeg skal lage middag til oss. Du kan bli med ut på kjøkkenet og holde meg med selskap, og etter middagen blir det dessert."
"Og du er en del av desserten" Jeg stusset litt over det han sa, men glemte det fort. Jeg kledde på meg skjørtet og blusen igjen, og gikk ut på kjøkkenet. Satte meg ved bordet og såg på han, fekk god tid til å studere han mens han lagde mat. Likte virkelig det jeg såg, han var høy, minst ett hode høyere enn meg. Og han hadde en deilig, fast og rund rompe. Rompen er noe av det første jeg ser på hos en mann, og denne her likte jeg. Fikk lyst til å stryke over den, men ville ikke forstyrre han i matlagingen.
 
Snart var maten ferdig og praten gikk om løst og fast mens vi åt, men igjen kom han med det hintet om at jeg skulle være desserten.Så da vi var ferdig med maten, gikk vi inn på stuen igjen. Vi kysset og strøk på hverandre, han tok av meg skjørtet og blusen igjen. Jeg knappet opp buksen hans og dro den av han, boxeren fulgte samme veien. Jeg måtte bare suge kuken hans igjen, men han hadde andre planer.  Han dro meg opp på beina og tok av meg korsettet, kysset og koste med meg.
"Sett deg på bordet der" "Legg deg ned" Jeg gjorde som han sa.
Han bandt meg fast opp på bordet, la ei pute under hodet mitt, så jeg skulle ligge godt. Han snudde seg og gikk ut døren "Kom nå gutter" ropte han. Jeg hylte og prøvde å komme meg løs, han snudde seg i døren, flirte og sa "Jeg skulle bare sjekke om du var våken" Jeg pustet lettet ut og la hodet bakover igjen. Selv om det hadde vært deilig med flere menn, kjente jeg meg ikke klar for det i kveld. Han kom inn igjen og bandt et skjerf forann øynene mine, jeg hørte han romstrerte litt rundt meg før skrittene han forsvant. Følte meg veldig naken der jeg lå, skulle ønske jeg hadde på meg litt mer enn bare strømpene. Hørte han var på kjøkkenet, mikroen ble satt på "hva skal han nå?". Litt etter kom han tilbake, jeg følte at han stod ved siden av meg men han sa ingenting. "Au" noe varmt traff magen min, jeg rykket til hver gang dette varme traff kroppen min, fra magen og opp til puppene og så ned på fitta. Plutselig ble det skiftet til noe kaldt…flere drypp med kaldt som smeltet og rann nedover siden på meg.. Noe av det kalde fikk jeg også på musa mi, det rykket deilig i musa. Så fikk jeg smake på det kalde..mmmm…iskrem.. "Du husker vel jeg sa at du skulle være desserten i kveld?" "Mhm" var alt jeg klarte å si. Det varme fikk jeg også smake på…bjørnebær..
Han slikket meg over puppene, nedover magen og mot fitten. Silkket i seg all isen og bjørnebærene. Det var deilig bare å ligge slik og ta imot…deilig med en mann som visste hva han ville. Han Slikket og sugde seg fast i klitorisen min..sendte ilinger gjennom kroppen min. Jeg kjente en finger gli inn i fitta, han masserte g-punktet samtidig som han slikket og sugde på klitorisen.. jeg kjente orgasmen nærme seg igjen og denne gangen kunne jeg ikke hindre han til å gjøre det han ville, siden armene og bena mine var bundet fast i bordet..jeg prøvde og komme meg løs, men det var helt umulig..orgasmen kom over meg igjen, kroppen ristet og jeg skrek ut..
Så forsvant han igjen ut på kjøkkenet, lot meg ligge der og komme til hektene igjen, fortsatt bundet fast til bordet. Han kom tilbake og stilte seg mellom bena mine. Jeg lurte på hva han nå skulle gjøre, håpte på å kjenne kuken mot fitten mi, men nei ikke enda. Han lot en finger gli over leppene mine, strøk over klitoris og lot en finger gli inn i fitten min. Jeg lå bare å nøt behandlingen han ga meg, litt øm men han var forsiktig. Han tok bort fingrene sine og dyttet noe inn i meg, jeg ante ikke hva. Det var ikke en vibrator det kjente jeg, men jeg forstod ikke hva det var før han trakk det ut og puttet det inn i munnen min.  "Banan!!?!" Jeg måtte bare le, det var første gang noen hadde brukt en banan på meg og jeg ante ikke hva jeg skulle si om det.
Nå kjente jeg at han sto nede ved bena mine igjen og endelig fikk jeg kjenne kuken hans i fitta mi for første gang. Han lot den gli sakte inn og sakte ut igjen….pirret og ertet meg. Jeg ba om at han måtte knulle meg hardt men han bare lo, tok det rolig en stund til. Lot en finger kose med klitten min, jeg var ikke langt unna en ny orgasme. Han satte opp tempoet og knullet meg godt og hardt, jeg kjente orgasmen kom og like etterpå kom han også.
Han slapp meg fri og vi la oss på madrassen på gulvet, strøk og holdt rundt hverandre. Pratet og bare nøt å ligge slik tett sammen. Etter en stund merket jeg at han begynnte å bli hard igjen, jeg la hånden min rundt kuken hans og runket han stor og hard. Det er så deilig å kjenne den harde kuken i hånden, men samtidig er den myk…jeg måtte smake på den igjen, lot tungen gli over hodet og slikket oppover skaftet før den forsvant inn i munnen. Denne gangen klarte jeg ikke å suge han så lenge, ville ha han inn i meg igjen. Så jeg satte meg over han og lot kuken gli sakte inn i fitten min, han fylte meg helt opp. Jeg red han sakte, nøt å kjenne han gli inn og ut av fitten min. Det gikk ikke lang tid før jeg kom igjen, når orgasmen hadde roet seg litt, ba han meg stille meg på alle fire. Han kom inn i meg bakfra og knullet meg rolig, og siden det ikke var så lenge siden jeg hadde komt, kjente jeg orgasmen nærmet seg igjen. Han økte tempoet og knullet meg i noe som virket som en evighet og jeg kom flere ganger, jeg tenkte at nå klarer jeg ikke mer og da kom han i meg…
Vi ble liggende en liten stund før vi gikk inn på soverommet. Krøp tett inntil hverandre og da sovnet jeg på armen hans og siden har jeg ligget der;)

Legg igjen en kommentar