Min nymfomane kone, del 4

Denne novellen er vist 26298 ganger.

Det hadde vært noen deilige hvetebrødsdager. En rundreise på de britiske øyer med turer i utmarka, shopping, god mat og herlig sex; en bryllupsreise å minnes mange år fremover. De to ukene var imidlertid snart over, og jobben begynte neste mandag. Vi hadde en liten helg igjen, og mesteparten ville brukes på hjemreisen. Ettersom flyet ankom Oslo så sent, hadde vi bestilt hotell på Gardermoen. Vi tenkte å bli over der og begynne bilturen hjemover dagen etter, så vi slapp å stresse – for øvrig en metode vi hadde benyttet på hele reisen. Vi stresset ikke fra sted til sted, men tok livet med ro og bekymret oss ikke for noe. Vi brukte nesten ikke klokker, og svarte ikke på telefoner fra jobb; sjefen visste godt hvor jeg var, og at jeg ikke kom tilbake før tiden. Både Lisa og jeg ønsket å kose oss så mye som mulig de to siste dagene før vi måtte tilbake til striskjorte og havrelefse.

Vi sjekket inn på hotellet og hoppet rett i dusjen, noe som trengtes etter en lang flytur. Vi sto der inne en stund og kjente det varme vannet sile nedover kroppen, men av en eller annen grunn hadde vi ikke sex. Nesten hver gang vi dusjet sammen så hadde vi oss på en eller annen måte, men vi tenkte visst ikke på det denne gangen. Jeg vasket håret hennes, noe jeg elsket å gjøre, og etterpå hoppet jeg ut og tørket meg. Jeg tok på meg en bukse og la meg på senga mens jeg skrudde på TVen. Vi hadde ikke fått med oss noe særlig med nyheter på turen, og det så da heller ikke ut til å ha hendt noe nytt; bomber i Midtøsten, misfornøyde politikere og annen hurlumhei; jeg tok fjernkontrollen og lette etter Eurosport. Der var det en eller annen tennisturnering, så jeg ble liggende og følge halvveis med på det til kona kom ut fra badet.

"Skal vi gå ned i baren en tur?" spurte hun mens hun tok på seg en tett, rød kjole.

"Kan vi godt," svarte jeg mens jeg nøt synet av de runde, deilige brystene hennes idet hun dekket dem til med den tettsittende kjolen. Jeg elsket hvordan kroppen hennes så ut i slike klær. Hun var som Venus av Milo, påkledd. Det flammende rødbrune håret hennes fløt nedover skuldrene og fremhevet formene på en måte som fikk hormonene til å flomme. En slik kvinnekropp var skapt for å elskes.

Vi ruslet etter hvert ned i baren for å ta en drink. Lisa satte seg i en grønn sofa mens jeg bestilte yndlingsdrinken hennes – vodka stinger. Vanligvis ble jeg skuffet idet bartenderen ikke visste hvordan man lager denne, men mannen bak disken her hadde ingen spørsmål. Han ga bare et kort nikk og hentet riktig type glass. Jeg bestilte også en whisky til meg selv. Minutter senere vendte jeg tilbake til sofaen og la armen rundt kona. Vi ble sittende og prate en stund og observere de andre i baren. Det var ikke mange, men enkelte forretningsreisende og flymannskap hadde funnet veien ned til vannhullet – etter hvert dro vi også kjensel på et kjent fjes. Da vi gikk over veien fra terminalen til hotellet hadde vi sett et og annet flymannskap gående med de karakteristiske trillekoffertene sine, men jeg kunne ikke huske å ha sett den lille blonde flyvertinnen fra utreisen. Hun kom gående bort til bardisken sammen med det jeg antok var en kollega, og hun var ikledd noe ganske annet enn uniformen. En lys topp holdt på plass en velformet byste som hadde blitt skjult av de diskré arbeidsklærne, og en mørk bukse satt tett rundt hoftene og levnet ingen tvil om at hun var en ung kvinne i ypperlig fysisk form. Den slanke midjen munnet ut i en fast, rund bakende som jeg bare så vidt klarte å ta blikket fra idet hun satte seg ved baren sammen med venninnen. Det slo meg at på samme måte som min kone var hun svært vakker uten å være oppdollet; hun hadde et utseende som ikke trengte å pyntes unødig med sminke. Det blonde håret hadde hun satt opp i en enkel hestehale som kastet seg spenstig frem og tilbake hver gang hun snudde på hodet.

"Å… se så fin hun er!" hvisket Lisa meg i øret. Faktisk så var det hun som hadde sett henne først, og som nå satt i sofaen med et nærmest lengselsfullt blikk. Pusten hennes gikk etter hvert tyngre, og jeg la merke til det slørete blikket hennes idet hun tømte drinken og ba meg hente en til. Jeg gikk til bardisken med glassene og ba om to nye. Jeg smilte og sa hei til flyvertinnen, uten å vite om hun kjente oss igjen fra flyturen. Jeg tenkte over det noen sekunder og skjønte hvor usannsynlig det var. Med hundrevis av reisende å forholde seg til hver dag og nesten to uker etter det første møtet var det ikke spesielt sannsynlig at hun husket oss, selv etter det som skjedde på flytoalettet. Jeg fikk drinkene og gikk tilbake til sofaen der Lisa ventet.

"Snakket du med henne? Fant du ut hvor gammel hun er?" sa hun og grep glasset sitt. Jeg ristet på hodet og svarte:

"Nei, jeg tror ikke hun husker oss."

"Spurte du henne?" fortsatte Lisa mens jeg satte meg ned.

"Nei…?" svarte jeg, og hun ble sittende en liten stund og nippe til drinken, uten helt å ville ta blikket fra jenta ved baren. Hun sto der sammen med kollegaen en stund, men etter et kvarters tid ble hun alene. Venninnen tok tilsynelatende en tidlig kveld. Da ble Lisa umulig å styre.

"Hva skal du?" spurte jeg.

"Jeg vil… jeg må bare bort og…" svarte hun smilende idet hun gikk bort til baren og tok kontakt med den lille flyvertinnen.

Jeg var halvveis flau over fremgangsmåten, hvordan kona mi gikk bort til fremmede og spurte dem ut, og halvveis nysgjerrig på hva som ville skje videre. Hver gang Lisa gjorde noe impulsivt pleide livet å bli mer interessant. Nå sto hun borte i baren og snakket livlig med flyvertinnen. Jeg lente meg tilbake i sofaen og nøt synet av de to vakre kvinnene ved bardisken. Det tok ikke lang tid før jeg skjønte at Lisa sto og flørtet med henne: Jeg gjenkjente hennes subtile smil og hvordan hun knapt merkbart strøk over huden til den hun snakket med – det var ikke tvil: Hun ville ha henne. Sjarmen hennes var uimotståelig, det visste jeg; det tok ikke lang tid før de begge to var på vei over til bordet vårt med nye drinker.

"Fikk du svar?" spurte jeg kona flirende.

"Jeg er tjuefire," svarte flyvertinnen og la til: "og jeg heter forresten Trude."

Trude viste seg å være svært hyggelig i tillegg til umåtelig sexy, og vi satt i sofaen en halvtimes tid og koste oss. Hun hadde ikke husket oss med én gang, ikke før min kone hadde nevnt episoden på flyet. Det var hennes første frikveld på lenge. Så mye som hun hadde jobbet det siste halve året trengte hun desperat å slappe av, og de neste fire dagene skulle hun ikke gjøre annet. Siden hun bodde et stykke unna ville hun tilbringe natten på hotellet før hun dro hjem dagen etter, og siden hun var sliten og anspent ville hun ha en drink eller to før kvelden.

"Det finnes da bedre måter," sa Lisa med et kryptisk smil.

Hun lente seg inntil flyvertinnen og hvisket noe til henne, og før jeg visste ordet av det hadde de reist seg begge to, tømt glassene og var på vei ut av baren. Lisa snudde seg og vinket på meg med fingeren. Jeg fulgte etter bort til heisen og gikk inn sammen med damene. Kona mi sto bak Trude og masserte skuldrene hennes; den blonde flyvertinnen lente seg tilbake med lukkede øyne og nøt behandlingen. Jeg hadde ikke drukket mye; et par-tre whisky kanskje, men alkoholen gjorde meg susete i kombinasjon med synet av de to deilige kvinnene. Jeg så min kones lyse fingre gli frem på forsiden av Trudes mage, og kjente ereksjonen reise seg idet hun flyttet hendene oppover og grep om de runde brystene mens hun forsiktig kysset henne oppover nakken. Den lille blondinen rødmet i kinnene og pustet tyngre etter hvert som Lisa gjorde henne mer og mer opphisset. Da hun åpnet øynene kjente jeg igjen blikket, et sløret blikk av ren kåthet, det samme som min kone fikk hver gang hun ikke lenger kunne styre seg. Hendene hennes var på vei oppover min kones kropp og hun skulle akkurat til å snu seg mot henne idet heisen var fremme på riktig etasje, og hun ble dyttet ut døra. Jeg fulgte etter de fnisende jentene bortover korridoren og bort til hotellrommet vårt. Det var jeg som hadde nøkkelen, så de ble stående og kysse hverandre oppetter veggen. Hendene deres strøk over bryst, mage, hals, rygg; om noen hadde kommet gående bortover gangen akkurat da, ville de ha sett to vakre, unge kvinner rundelske hverandre med klærne på, et syn jeg gjerne ville ha for meg selv. Jeg åpnet døra og slapp dem inn. Det tok ikke lang tid før de holdt på å rive av hverandre klærne. Alt min kåte kone hadde på seg var kjole og truse, så de faste brystene havnet raskt under Trudes søkende hender. Dette var jo helt klart forskjellsbehandling, så også flyvertinnens topp ble revet av og lagt på gulvet. Brystene hennes var større enn min kones, men ikke fullt så faste. Håret hennes falt nedover halsen idet hårstrikken ble kastet et eller sted ut i rommet, og buksa ble dratt nedover bena etter at jenta som hadde dem på ble dyttet ned på senga.

Jeg sto borte ved døra til badet med fuktige øyne. Det var som å se på en slåsskamp; jentene rev av hverandre klærne og kastet seg over hverandre. Kysset og sugde på hverandre med grådige lepper. De var helt samstemte, det var som om de kunne lese hverandres tanker og avtalte alt på forhånd. Fra en heseblesende clinch på sengekanten la Trude seg raskt over min kone og dro av henne trusa. Sin egen hadde hun alt fått revet av seg av den kåte villkatten hun hadde hoppet opp i senga med; nå lå de i 69 og slikket i seg safter med stadige stønn av vellyst. Flyvertinnen brukte både hender og tunge, og jeg kunne se at hun visste hva hun gjorde. Etter kort tid kjente jeg igjen de små bevegelsene min kone gjorde med bena når det nærmet seg for henne; hvordan hun lå urolig og skiftet stilling, jukket opp med underlivet og prøvde å finne feste med tærne. Det hadde bare gått noen få minutter idet Trude begynte å sveipe klitoris med tunga og tok henne over kanten. Et par høylytte stønn, og min lille nymfe kom som et uvær. Flyvertinnen lente seg bakover og smilte fornøyd før hun lot Lisa komme opp til å legge seg mellom lårene sine. Synet av de to elskende kvinnene gjorde meg vanvittig kåt. Jeg tok av meg buksene og begynte å runke den bankende pikken. Blikket mitt møtte flyvertinnens idet hun lå med hodet oppetter veggen og ble slikket av min kone. Hun pustet høylytt med åpen munn mens hun stirret på meg der jeg sto; jeg fikk nesten følelsen av at hun ville komme samtidig med meg, men det var ikke sjangs. Min kone var fantastisk til å bruke tunga, og hjalp den lille blondinen til orgasme raskere enn jeg kunne følge med. Et kort lite skrik, og hun dyttet unna hodet hun hadde mellom lårene. Hun lukket øynene og ble liggende og dirre i fosterstilling.

Jentene hadde slikket hverandre til orgasme og var strålende blide. Jeg visste imidlertid at min kone bare ble opphisset av å komme; én orgasme var ikke nok. Det var bare oppvarmingen. Straks etter vinket hun meg bort til sengekanten. Jeg stilte meg foran henne og lot henne sitte på kne i senga og suge meg. Hun dro forhuden helt ned og holdt fast rundt roten mens hun tok pikkhodet i den varme, våte munnen. Tunga slikket over hodet i vide sirkler på en måte hun visste jeg elsket. Trude kom krabbende bort til sengekanten for å se på, og akkurat idet jeg lurte på om kona hadde tenkt å spørre henne om hun ville smake, sluttet hun å suge og lot flyvertinnen overta. Metoden hennes var annerledes; hun brukte hendene mer og runket meg sakte mens tunga slikket tuppen av pikken. De hadde gjort meg kliss våt av spytt og sikkel, og den varme pusten hennes skylte over pikken som en iskald vind. Det var herlig.

Akkurat idet jeg begynte å fortape meg i følelsen, grep kona tak i blondinen igjen og la seg over henne på senga. Kåte lepper og grådige hender tok for seg av alt de kom over; de begynte ømt og varsomt, og ble etter hvert mer voldsomme. Med fingrene dirrende på musa hennes fikk nymfen min snart flyvertinnen til å stønne ut i nytelse igjen. Hun stønnet på en herlig måte; halvt skrikende, halvt ristende som om hun kjørte over en humpete vei. Det skulle ingenting til for å få henne til å komme. Etterpå ble de to deilige liggende og stryke hverandre over huden. Jeg ble ustyrtelig kåt.

"Jeg tror mannen min trenger ei kåt fitte… vil du ha ham?" spurte Lisa.

"Gjerne!" var svaret. "Fy faen som jeg trenger det jeg og…"

"Ja, du kjentes trang ut; det var så vidt jeg fikk fingeren inn," sa min kone med et glis.

"mm… så mye som jeg reiser og jobber blir det aldri noe på meg – er år og dag siden sist."

Trude la seg på rygg med sprikende ben og lot meg legge meg over seg. Jeg presset den bankende harde pikken mot den trange åpningen, men det var ikke råd å komme inn i henne. Hun brukte fingrene til å åpne seg og skar en grimase idet jeg trengte inn i den våte fitta. Jeg kom ikke halvveis inn engang før jeg måtte dra den ut igjen, så trang var hun. Jeg presset meg inn på nytt, litt lenger denne gangen, og fortsatte på samme måte til jeg var nesten helt inne. Hadde hun ikke vært så drivende våt, hadde det vært direkte smertefullt. Grunnen til at det ikke gikk for meg med én gang var nettopp det at hun var så trang; hun klemte til så hardt at det svei, men etter et minutts tid begynte hun å bli mykere. Smertegrimasene gikk over til grimaser av pur nytelse, og smerten gikk over til ren ekstase. Jeg jukket raskere og brystene hennes duvet i takt der hun lå på ryggen med bena rundt meg.

"Er hun deilig, skatt? Deilig og trang?" kom det fra min kåte kone. Jeg klarte ikke svare, jeg bare stønnet og lagde gurglelyder, mens Trude kom med små kåte hyl hver gang jeg støtte lemmet i bunn på henne.

"Å, Gud så herlig!" ropte blondinen med en grøtete stemme, nesten som om hun var på gråten.

"Godt å bli knullet?" hvisket Lisa opphisset i øret hennes.

"Åh! Å ja!"

"Skal han ta deg hardere?"

"Å ja! Mer! Haaaaarderee…"

Flyvertinnen stønnet i takt med støtene og jeg grep et fast tak i de duvende brystene mens jeg jukket pikken i henne det hardeste jeg kunne. Jeg knullet den lille blondinen så senga dunket mot veggen og til slutt rant begeret over.

"Ta den ut og sprut på henne!" sa Lisa idet hun hørte stønnet jeg pleide å utbryte før det gikk for meg.

Jeg dro pikken ut av den varme grotten og runket i høyt tempo til det rykket i underlivet. Spruten sto utover senga og traff de to herlige kvinnene. Sædklasene landet både her og der; mage, bryster, hals og lår. Kona la seg med ansiktet under meg og lot de siste dråpene renne ned i sin ventende munn. Hun slikket seg rundt munnen og smilte fornøyd. Etter orgasmen mistet jeg balansen og veltet ned på senga.

Vi ble liggende der og kose med hverandre en lang stund. Trude hadde fått en skikkelig sprut utover magen og brystene, og hun gned det utover så hun ble helt seig og klissete. Selv lå jeg og lyttet til hjerteslagene mine; hele kroppen sitret, og hodet spant som om jeg nettopp hadde hoppet av en løpsk karusell. De to deilige kvinnene hadde gjort meg vanvittig kåt, og orgasmen som fremdeles sendte små etterskjelv gjennom meg var noe av det mest fantastiske jeg hadde opplevd. Nå lå de to og koste seg med hverandre. Små kyss, enkelte rasp med neglene, fingre som søkte seg til følsomme steder… Det ble etter hvert klart for meg at hverken min kone eller flyvertinnen hadde fått nok.

Akkurat idet jeg holdt på å klarne i hodet og finne tilbake til den normale hjerterytmen, kjente jeg en kjølig hånd stryke meg over magen. Det raslet i laken og håret til en av dem gled over bena mine; siden jeg lå halvveis under dyna visste jeg ikke hvem det var, men hvem det enn var, begynte hun straks etter å slikke meg. En leken tunge slikket over ballene og den ømme pikken, som av denne behandlingen begynte å røre på seg igjen. Forsiktige fingre kjælte med pungen mens en hånd holdt rundt roten av pikken; den varme, våte munnen omsluttet så hele den voksende staken og begynte langsomt å suge meg. Hun tok seg så god tid at jeg nesten sovnet, hadde det ikke vært for den herlige følelsen som spredde seg gjennom meg hver gang tunga strøk over hodet på pikken. Jeg lå bare helt stille og nøt det hele, til jeg igjen var hard nok til å trenge inn i en fitte. Da merket jeg at hun begynte å åle seg oppover mens hun kysset meg på magen og brystet. Min kåte nymfes hode kom til syne og hun smilte dovent til meg mens hun lirket pikken på plass mellom lårene sine med hånda. Jeg lukket øynene og kjente pikken gli inn i den herlige grotten hennes, og hun begynte sakte å gynge frem og tilbake oppå meg. Slik lå vi tett sammen og elsket en god stund, og etter hvert begynte også Trude å røre på seg. Vi lå på skrå, tvers over dobbeltsenga, og vår lille elskerinne krøp ned mellom bena våre og lekte seg med fingrene. Jeg kjente Lisa spre bena for henne for å slippe henne til; jeg gjorde det samme, og straks etter begynte hun å slikke og sutte på det hun fikk tak i. Det var en merkelig følelse å kjenne ballene bli sugd på mens min kones fitte gled opp og ned på den stive pikken. Det var fantastisk deilig. Jeg bare lå der under den varme dyna, og ble både knullet og slikket av to herlige damer på én gang – uten å måtte gjøre noe som helst selv. Jeg kunne ha ligget der resten av livet. Slik gikk det imidlertid ikke; etter en stund begynte kona å puste tyngre og gni underlivet hardere mot meg. Hun økte tempoet til hun satt halvt oppreist og jukket meg hardt frem og tilbake. Slik hun satt nå visste jeg at hun snart ville komme; hun jagde orgasmen sin og ville ikke gi seg før hun hadde fått det hun ville, og hun satte opp en forvridd grimase idet Trude begynte å massere rumpehullet hennes.

"Åh, herregud ja…" stønnet hun idet flyvertinnen spurte om hun likte å få en finger i bakhullet.

Ganske snart kjente jeg Trudes hender leke seg fritt der nede; to fingre i min kones rumpe og en kjælen hånd rundt ballene mine. Min kone kom så hardt at hun hikstet. Orgasmen gjorde henne drivende våt og hun skled av meg midt i en orgasmebølge. Hun ble liggende halvveis oppå meg og trykket ansiktet ned i halsgropen på meg mens hun utbrøt små klynkende hvin. Men hun slapp ikke unna; Trude fortsatte å bruke fingrene på henne til det gikk for henne på nytt. Jeg måtte holde henne fast med armene, så vill ble hun. Bena sprellet og ristet og stemmen ble så lys at klynkene hennes forsvant. Siden fortalte hun meg at det var den beste orgasmen hun noen gang hadde hatt.

"Det så veldig deilig ut…" hintet Trude fra fotenden etter at konas orgasme hadde gitt seg. Hun hadde begynt å runke meg forsiktig for at ereksjonen ikke skulle gi seg, men det var ingen fare. Synet av min kone i en slik voldsom ekstase gjorde meg ubeskrivelig kåt.

"Hva ønsker du deg…? Jeg gjør hva du vil, jeg," svarte jeg.

Hun satte opp et fornøyd glis og kom glidende over meg. Lisa akte seg ned på siden av meg og gjorde plass til vår blonde venninne. De svette kroppene våre gled inntil hverandre og jeg kjente flyvertinnens stive brystvorter presse seg mot brystet idet hun la seg på riktig plass. Hun satte neglene i meg og prøvde å presse seg ned på pikken uten å bruke hendene, men etter at den hadde bommet og sklidd opp mellom lårene hennes to ganger mistet hun tålmodigheten, kom med et frustrert grynt og la hånda bak ryggen. Med pikken i fast grep styrte hun meg inn i seg og satte seg ned. Igjen kjente jeg den fantastiske trange musa klemme rundt lemmet mitt, og jeg la meg tilbake og nøt følelsen. Hun holdt meg nede og lot meg kjenne på henne; klemte til i små kontrollerte rykk og fikk meg til å stønne av nytelse. Like etter begynte hun å ri meg i samme tempo som Lisa, som begynte å komme til hektene etter den rivende orgasmen. Hun krøp sakte ned til fotenden og begynte å gjøre det samme som Trude hadde gjort, til blondinens fornøyde klynk. Slik holdt vi på med varierende tempo i kanskje tjue minutter. Flyvertinnen kom ikke slik min kone hadde; til slutt ble hun sliten og la seg over meg og bare nøt følelsen av pikken inni seg. Slik ble vi liggende til ereksjonen svant hen og det trange hullet klemte pikken ut av seg. Vi sovnet i senga alle tre, tett omslynget, varme, svette og klissete.

Tidlig neste morgen skulle vår venninne av gårde, mens vi hadde litt bedre tid før vi måtte videre. Jeg våknet av at hun akte seg over meg og ut på sengekanten. Hun smøg seg ut av senga og lette etter klærne sine. Det tok en stund før hun fant dem; vi hadde kastet av oss fillene uten å tenke på hvor vi la dem. Til slutt fikk hun med seg alt og ruslet inn på det flislagte badet. Jeg smilte ved synet av den stramme rumpa som forsvant inn bak døra, men straks etter fikk jeg se fremsiden igjen også. Hun hadde lagt merke til at jeg var våken og kom tilbake for å hente meg.

"Bli med inn i dusjen? Jeg har litt tid på meg før jeg må gå…"

Jeg var ikke vond å be og dro av meg dyna. Kona gryntet og dyttet meg bort da jeg forsøkte å vekke henne for å spørre om hun ville bli med, så jeg lot henne sove. Trude grep hånda mi og småløp inn på badet. Lyset mot de hvite flisene sved i øynene, så jeg skrudde det av og lot døra stå åpen. Flyvertinnen hoppet inn i dusjen og skrudde på varmtvannet, og snart sto vi under vannspruten sammen og kjælte med hverandre. Hun var et godt hode kortere enn meg, og jeg masserte skuldrene og vasket håret hennes mens hun sto med ryggen til. Selv sto hun stille med en hånd mellom bena og kjælte for seg selv. Hun sa at det aldri gikk for henne uten stimulans av klitoris, men fikk hun klitten slikket så gikk det for henne nesten med én gang – det hadde min kones deilige tunge bevist natten i forveien…  Ikke før hadde hun røpet dette, så satte jeg meg ned på det flislagte gulvet mellom bena hennes. Hun var ikke vanskelig å be, og stilte seg over meg med det ene beinet lagt over skulderen min. Vannet rant nedover henne og traff meg tidvis i ansiktet mens jeg slikket henne; hver gang jeg sugde på klitten hennes lente hun seg fremover og støttet seg mot veggen med hendene, slik at vannet rant nedover ryggen hennes i stedet. Da jeg skjønte dette holdt jeg rumpa hennes i hendene og presset henne mot meg mens jeg begravde munnen i den saftige fitta. Jeg slikket henne det beste jeg var kar om, og hver gang jeg var borti den harde lille klumpen hennes, gispet hun og holdt på å ramle overende. Til slutt suttet jeg på klitten og nektet å slutte. Sekunder senere kom orgasmen skyllende over flyvertinnen i takt med vannet som flommet nedover kroppen hennes. Hun ble så følsom at hun dyttet meg unna og stilte seg inntil veggen. Der sto hun til hun kunne snakke uten å skjelve i stemmen.

"Så deilige dere er, begge to," sa hun med et tilfreds smil. "Aldri kjent maken, jeg…"

"Vi synes du er deilig og," svarte jeg reiste meg opp. Jeg grep fatt i henne og kysset henne. Jeg holdt henne i håret og vi ble stående og smake på hverandre. Tungene våre lekte lidenskapelig mens vannet fortsatte å renne nedover og gjøre rommet fullt av damp. Jeg hadde blitt ordentlig hard av å tilfredsstille henne. Den stive pikken lå klemt opp mellom oss, noe hun ikke kunne unngå å legge merke til. Plutselig avbrøt hun kysset og satte neglene i meg.

"Vil du knulle, eller skal jeg suge deg…?" hvisket hun.

"Jeg vil ha fitta di…" svarte jeg og grep tak rundt lårene hennes. Så liten og lett som hun var, klarte jeg enkelt å løfte henne opp og presse henne oppetter veggen. Hun stønnet og lot meg ta henne som jeg ville. Jeg støtte pikken inn i den trange fitta og dunket meg i bunnen på henne. Hun la bena rundt meg og klemte seg fast, og høylytte stønn kom fra oss begge etter hvert som jeg knullet den kåte flyvertinnen. Små klaskelyder hørtes hver gang jeg støtte i det glatte hullet og dunket henne mot den flislagte veggen, og ganske snart begynte det å nærme seg for meg. Jeg endret ubevisst fra dype, harde støt til raske små jukk innover i henne, og hun klorte meg på ryggen i opphisselse.

"Kommer du…?" utbrøt hun mellom stønnene.

"Aah, ja…" fikk jeg frem, og hun slapp ned bena og hoppet ned slik at pikken skvatt ut.

"Sprut i munnen på meg…" krevde hun og satte seg lynraskt ned på kne.

Siden hun var så liten måtte jeg lene meg fremover, og pikken ble hardere av at jeg presset den ned. Resten tok Trude seg av; hun kastet seg over meg og sugde pikken med stor innlevelse, runket meg i rasende tempo mens tunga vispet rundt det følsomme hodet. Jeg støttet meg til veggen og kjente orgasmen komme. Jeg utbrøt et stønn og sendte den tynne spruten i ansiktet hennes. Hun kastet hodet fram og slukte pikken helt roten. Tok hele staken så langt inn det gikk, langt ned i halsen. Jeg sto og skalv i bena mens orgasmen skylte over meg og sprutet det jeg hadde igjen av sæd rett ned i halsen hennes. Hun ble sittende og melke meg helt tom, nektet å slippe taket før jeg hadde sprutet ferdig. Jeg visste at det ikke kunne være verdens største ladning etter den store orgasmen kvelden i forveien, men det føltes som om jeg hadde en brannslange mellom bena, som tømte et hav av sæd i det villige gapet til blondinen. Selv etter at orgasmen hadde gitt seg ble hun sittende med pikken i munnen. Hun så opp på meg med uskyldige bambiøyne mens munnen gled inn og ut på staken som sakte, nesten umerkelig, begynte å bli mykere. Det føltes som om hun sugde stivheten ut av meg; den bløte, varme munnen slurpet livsvæsken ut av kroppen min – nesten som om hun levde for å suge pikk og ikke kunne gjøre annet. Da jeg la hånda på hodet hennes som tegn på at hun kunne stoppe, kom hun med en bestemt lyd og nektet å holde opp. Jeg lente meg bakover mot veggen for ikke å ramle og lot henne holde på. Hun beholdt pikken i munnen til hun var overbevist om at det ikke kom mer ut av den; da hun slapp den ut, var den helt slapp og myk igjen.

Da jeg kom til meg selv hadde hun gått ut av dusjen og forsvunnet ut av badet. Jeg gjorde meg ferdig og grep et stort håndkle før jeg gikk ut jeg også, og ute i gangen møtte jeg på henne – ferdig påkledd og på vei ut døra.

"Det var en helt fantastisk natt," sa hun mens hun skriblet ned et telefonnummer på en lapp. Hun ga meg den og smilte. "I tilfelle dere vil finne på… noe… en gang."

Hun rødmet og skyndte seg ut døra. Idet den lukket seg hørte jeg kona røre på seg under dyna. Jeg gikk tilbake til senga og la meg sammen med henne – fullstendig utkjørt, og fullstendig tilfreds.

Legg igjen en kommentar