Min fantasi blir virkelighet

Denne novellen er vist 58872 ganger.

Det er rart hvordan et hanglende forhold kan snu og blomstre opp bare man får snakket ut om ting som ligger og trykker. Vi er et samboer par midt i 30 årene og har vel alltid vert glade i hverandre. Men som i de fleste forhold kan ting skrante om man ikke har kommunikasjon og snakker ut innimellom. Ting var en periode ikke særlig bra og vi opplevde en liten krise i forholdet. Utrygghet og litt sjalusi begynte å prege oss begge, helt til vi tok oss en lang alvorsprat. Vi trodde begge at vi ville ut av forholdet, men fant fort ut at det var egentlig ingen av oss interessert i så vi bestemte oss for å satse på oss to og det angrer vi ikke på i dag.

Tiden gikk og ting modnet med tanke på hva som hadde hendt. Sex livet blomstret og har holdt seg der. Jeg begynte vel for alvor å skjønne hva hun ville ha på det området. Etter vi hadde vert ute eller på fest, hadde vi ganske hemningsløs sex som overgår samtlige one night stands jeg har vert med på. Vi begge var ganske happy med dette, kanskje spesielt hun. Den ville sexen gjorde over tid noe med meg og jeg begynte å bli ganske dristig i fantasien min. Hun kunne si mye opphissende når vi hold på og plutselig en gang spurte jeg henne midt i akten om det hadde vert deilig med en virkelig stor kuk og om hun ville ha to samtidig. Hun stønnet frem et jaaa.. Tanken på dette gjorde meg utrolig kåt og det ville ikke slippe tak i meg heller. Vi snakket først ikke så mye om dette, men første steg i den retning var at hun ville ha en ny dildo og ikke en sånn som vi hadde, den skulle være stoooor. Hun hadde ikke helt turt å si det tidligere, men nå kom det for en dag og vi gikk å kjøpte en seriøst svær sak. Hun spurte om jeg følte meg truet av den, noe jeg ikke gjorde. Den ble plassert på borde og vi var vel begge like spent første gangen for å se om hun klarte å få hele saken inn. Det gjorde hun, den skled rett inn i den søkkvåte fitta hennes. Må innrømme at jeg ble litt overrasket, mest av alt ble jeg vanvittig kåt av å se henne ri den store dildoen. Det hele endte med at hun ville ha både meg og dildoen i fitta samtidig. Det var helt ubeskrivelig deilig for oss begge og vi kom flere ganger den kvelden..

Tiden gikk og min fantasi begynte å ta helt av. Ble vel mer og mer besatt av å se henne bli knullet av en annen mann med virkelig stor kuk. Vet ikke hvorfor, da jeg kunne være litt sjalu til tider. Jeg begynte å hinte til henne om trekant og hun trodde først jeg mente med en annen jente. Da sa jeg det rett ut at jeg ville vi skulle finne en mann å ta med hjem. Hun varikke helt overbevist med det samme, så hun sa at jeg fikk ta det opp igjen en dag vi var i den stemningen. Ved første anledning altså på en fest, begynte jeg å hinte litt igjen. Hun var ganske kåt og sa at om jeg virkelig ville det var det bare å lete etter noen som kunne passe. Letteste måten å sjekke om han hadde det som skulle til var for henne å flørte og danse med en mann og så hun gjorde. Det var ganske rart å sitte der og se på henne oppføre seg som om hun var singel der hun kunne gjøre som hun ville, men jeg var allerede så kåt at det var ikke tvil om at dette ville jeg. Litt ut på kvelden hadde hun danset og flørtet med flere kandidater. Midt i en samtale jeg hadde med noen andre folk kom min samboer bort til meg og visket inn i øret at hun hadde funnet en hun kunne tenke seg og hun snudde seg og pekte diskret. Han var kanskje ikke helt hva jeg hadde forventet ut fra hva jeg vet om hennes smak, men så ganske ok ut og han hadde vel det hun var ute etter. Den fremmede vinket litt forsiktig tilbake. Herregud hun hadde allerede fortalt han hva vi hadde i tankene. Jeg ble helt varm, nå skulle det skje. Vi ble en liten stund på festen før vi ble enige om å dra hjem til oss. I taxien hjemover satt jeg foran og de to sattbak. Jeg kjente igjen hennes pust når hun er kåt og snudde meg. Der satt min samboer og skrevde mens vårt nye bekjentskap hadde en hånd ned i buksene hennes og fingret henne. Masse rare tanker suste i hodet mitt, men mest av alt ble jeg utrolig kåt av å se de to. Hun ga fra seg noen lyder jeg kjenner godt og plutselig tok hun tak i skrittet hans og begynte å massere. Jeg stirret og så en ganske stor bul på buksene hans. Kunne nesten ikke vente til vi kom hjem. Vi nærmest småløp fra taxien og inn i huset. Da alle tre satt i sofaen ble det et aldri så lite stille øyeblikk før jeg så på henne og nikket mot han. Hun snudde seg mot han og begynte å kysse ganske heftig. Pusten hennes fortalte gansketydelig at hun var kåt som aldri før. Hun tok tak i belte på buksene hans og dro vilt i det for å få det opp. Der spratt det frem en enorm kuk. Ikke at jeg er missfornøyd selv, men dette var heftige saker. Samboeren min var het vill og hun bøyde seg ned og tok den enorme kuken i munnen og begynte å suge den. Jeg likte virkelig det jeg så og ble vanvittig opphisset. Jeg gikk bort å strøkhenne over baken og litt på ryggen, men rygget litt unna for å nyte synet. Etter mye deilig suging reiste hun seg opp og rev av sine egne klær. Så gikk hun opp i sofaen og stilte seg med fitta over ansiktet hans og sa slikk fitta mi. Han slikket henne og hun stønnet mer enn jeg hadde hørt henne gjøre. Nå vil jeg ha kuken din sa hun plutselig og snudde seg med ryggen til han og satte seg ned og jeg kunne se hele den svære kuken gli inn i hennes våte fitte. Opp og ned red hun mens hun stønnet og sa det er så deilig med kuk, knull meg med den deilige kuken din. Så roet hun ned tempo, så bort på meg og spurte om jeg likte det jeg så. Men jeg var så satt ut av hele opplevelsen at jeg knapt klarte å få frem et ja. Vil du se han ta meg bakfra. Om jeg ville, jeg bare nikket. Hunstilte seg på alle fire i sofaen og nærmest ropte på mer kuk. Vår gjest varikke vanskelig å be så han reiste seg opp og kjørte kuken inn i henne hvorpå hun ga fra seg en blanding mellom et klynk og stønn. Jeg flyttet meg så jegkunne se det hele fra siden. Min samboer hadde visst ingen hemninger og ba meg finne frem kamera for å filme det hele og jeg snublet av gårde for å hente det. Dette var herlig, over kåt stod jeg der og filmet kjæresten min når hun blir skikkelig knullet av en stor kuk. Mannen begynte å ta litt styring og beordret henne i forskjellige stillinger. Hun stønnet og bar seg og det var ingen tvil om at hun likte det hele for like etter så jeg kroppen hennes rykke til og hun kom med noen kraftig stønn.

Deretter reite hun seg opp og ble ganske bestemt i stemmen. Beordret oss til å sitte i sofaen, tok video kamera og ba oss om å runke. Vi gjorde som vi ble bedt om, det hele var ganske spesielt. Der satt jeg ved siden av en fremmed mann og runket mens min sexy samboer filmet hele seansen. Vårgjest begynte å stønne som om han skulle komme og hun var ikke sein om å sette seg foran han og tok hele den svære kuken i munnen. Han sprutet hele ladningen i hennes munn. Dette var så opphissende at like etter kjente jeg min egen ladning var på vei og jeg reiste meg opp og sprutet over de deilige brystene hennes, for så å bare synke ned i sofaen.

Vi ble sittende helt stille en stund før min samboer tok tak i vår gjest og nærmest dro han inn i dusjen, mens jeg fikk beskjed om å blisittende. Hørte vannet begynne å renne, litt latter og fnising. Gjett om jeg lurte på hva de drev med, men jeg ble sittende. Etter en stund hørte jeg min samboer stønne og jeg var helt syk etter å gå å se, men klarte å holde meg i skinnet. Det klasket i vann og stønningen ble høyere. Kuken min begynte å våkne til liv igjen og jeg satt og runket den lett da de kom ut igjen. Vår venn hadde definitivt fått den opp igjen, det hadde min samboer antageligvis sørget for. Jeg ble beordret ut i dusjen så jeg gikk for å spyle meg litt. Det bygde seg opp en enorm kåthet. Da jeg kom inn i stuen igjen var de to i full gang. Min samboer satt med ryggen til han og red den store kuken hans. Hun stirret på meg der jeg stod og runket og nøt det hele. Han holdt henne i ro og økte til et heftig tempo der han lå under henne. Kunne tydelig se kuken gå inn og ut av fitta hennes. Du får ikke nok du sa jeg med et smil. Hun bare stønnet og sa, nei jeg vil ha kuk, masse kuk. Da husket jeg noe jeg hadde spurt henne om en gang tidligere. Jeg gikk bort til de to, stilte meg foran henne og spurte om hunville ha oss begge samtidig. Min samboer ble helt vill i blikket og bare stønnet et jaaa. Så jeg fant rette posisjon og førte kuken min mot fitta som allerede var full. Sakte gled den inn og der var vi begge menn inn i den deilige våte fitta hennes. Vår gjest hadde ingen innvendinger og likte tydelig det som skjedde. Det var en herlig følelse å knulle henne sammen med en annen kuk. Hun stønnet og klynket mens vi knullet henne hardt. Hun skrek nå kommer jeg og hele kroppen hennes ristet, så stønnet hun høyt, sprut i fitta mi. Det var ikke lenge etter at det nesten svartnet for meg og jeg sa, nå får du spruten i den deilige fitta di. Vår gjest ga fra seg noen lyder som tydet på at han var iferd med å komme så vi sprutet henne full samtidig. Aldri har jeg kjent fitta hennes så våt og full av sæd, det var vanvittig deilig. Lenge satt vi før vi gikk i dusjen alle sammen for deretter å gå til sengs for å få litt søvn.

Om morgenen måtte jeg kjenne etter om jeg likte vår nye opplevelse og det føltes overraskende bra. Jeg sperret plutselig opp øynene og snudde meg rundt. Der stod min samboer på kne mellom beina på mannen og sugde heftig på kuken hans. Herregud har du ikke fått nok spurte jeg. Nei sa hun mens hun smilte til meg. Kanskje du vil ha litt mer du også. Kuken min reiste seg og jeg runket den rolig. Dyttet av meg dynen så hun skulle se. Vil du ikke heller ha fitta mi sa hun og sendte meg et kåt blikk. Uten å nøle la jeg meg i stilling under henne og begynte å slikke den våte fitta. Hun var litt hovenetter natta, noe som gjorde henne ekstra følsom og hun stønnet mens hun bevegde hoftene i nytelse. Jeg reiste meg opp på kne bak henne og kjørte kuken inn. En ny herlig runde var i gang. Min samboer nærmest gurglet da hun prøvde å suge hele den svære kuken samtidig som jeg knullet henne hardt bakfra. Nå vil jeg ha denne svære deilige kuken i fitta sa hun og bare trakk seg unna min. Reiste seg delvis opp og skrevde over kuken hans. Hun red i et hurtig tempo, stønnet av kåtskap. Jeg stilte meg opp ved siden av henne og hun sugde kuken min nesten litt for hardt, men samtidig utrolig deilig. Etter en stund gikk jeg bort iskapet og fant frem noe glidemiddel, hun så på meg, jeg bare smilte. Nå skal du virkelig få sa jeg og smurte godt med glidekrem på kuken. Stilte meg opp bak henne og ba henne lene seg forover. Forsiktig førte jeg kuken mot analåpningen hennes og kjørte den sakte inn. Min samboer hylte av lyst og kåtskap. Å ja knull meg hard begge to. Tempoet økte og vi stønnet alle tre. Det begynte ånærme seg klimaks for meg og det ble ikke bedre av at hun ropte, sprut alt i rumpa mi, jeg er så kåt, knull meg for faen skrek hun. Jeg sa jeg ville sprute henne i ansiktet og hun ble bare villere. Vår gjest var ikke vond å be, så vi sto foran henne og sprutet begge ladningene utover hennes ansikt og nedover de deilige brystene hennes. Hva med deg da kom det fra vår gjest, skal ikke dukomme da. Min samboer smilte lurt og rakte hånden bort til nattbord skuffen og tok frem den digre dildoen vi hadde kjøpt. Mannen tittet bort på meg for så å stirre på min samboer som la seg bakover med spredte bein. Hun førte dildoen rolig inn og ut. Jeg og vår gjest kunne bare nyte seansen. Jeg tror hun likte å vise seg frem på denne måten, finn kamera ropte hun. Etter en liten stund lurte jeg på om hun ikke hadde tenkt å komme snart. Jeg så bort på mannen og ble litt paff, kuken hans begynte å bli hard igjen. Han runket den forsiktig og det tok ikke lange stunden før den var skikkelig stor og stiv. Min samboer smilte, så på meg og sa, nå skal jeg få deilig stor kuk igjen og du får ikke være med. Hun rakte frem hånden og tok tak i den enorme kuken og dro han mot seg. La seg på ryggen med beina opp over skuldrene og ba han om å knulle henne det han var god for.

Der stod jeg å filmet mens han kjørte kuken inn i henne og sa at nå skal du få kuk din umettlige hore. Min samboer ble virkelig knullet hardt og hun likte det. Hun snudde seg til en stilling vi to liker godt og jeg kunne se kuken hans gå ut og inn av en plaskvåt fitte. Det gikk ikke lange stunden før hun ristet i hele kroppen og kom. Like etter hørte vi vår gjeststønnet tungt og sprutet hele ladningen i fitta hennes. Det hele hadde gjort meg så kåt at jeg ga kamera til vår gjest og nærmest kastet meg over henne.Kjørte kuken i henne og kjente den varme våte fitta som var full av en annen manns sæd. Jeg knullet henne hardt og sprutet hele ladningen inn i fitta hennes. Vi sovnet igjen alle tre, ganske så utslitt. Etter noen timer våknet jeg av at noen gikk i døren, det var vårt nye bekjentskap som lusket seg ut. Jeg snudde meg rundt og så på min sexy samboer som lå der naken og sikkert ganske fornøyd. Kunne ikke la være å dytte i henne, hun åpnet øynene og så på meg med et smil. Vi gikk vel begge med en merkelig følelse i noen dager, før vi pratet om det som hadde hendt. Det har ikke blitt noen nye eventyr på oss, men vi har kost oss masse med video opptakene fra den natten. Har vel bestemt oss for at dette var en engangs hendelse, best å være forsiktig med tanke på forholdet, for det vil vi begge ha. Trekant med en annen kvinne har selvfølgelig vert tema, men vi får se hva tiden bringer.

Legg igjen en kommentar