Min fredag

Denne novellen er vist 11732 ganger.

Vekkeklokken ringer og jeg strekker meg etter den…det tar noen sekunder der i mørket før jeg kommer på hvilken dag det er! Det er siste fredag i måneden. Min faste lunsj dag med Axel!

 

Jeg står raskt opp av sengen og på vei til badet går jeg naken forbi helfigur speilet i gangen. Jeg stopper og betrakter meg selv i speilet. Stryker hendene mine nedover magen, den er flat og ender i den nybarberte fitta mi som allerede er hoven etter å ha drømt om daten min i natt.

Hendende mine fortsetter over de runde hoftene mine og opp igjen til brystene. De knopper seg og jeg grøsser. Jeg gleder meg!

 

Det er vanskelig å være alvorlig på bussen til jobben. Rart det der at alle er sure om morningen, de skulle bare ha visst hva jeg tenkte på.

 

Jeg logger meg inn på jobben i sentrum. Jeg jobber i et stort advokatfirma. Kaster et kjapt blikk på klokken og ser at det bare er fire timer til lunsj.

 

Klokken nærmer seg 12.oo og jeg går raskt til kantinen. Jeg ser Axel med en gang. Han er en kjekk, høy blond mann i dress. Vi har møttes fast til lunsj i det siste året!

 

Han møter blikket mitt over alle menneskene. Jeg kjenner at det knyter seg i magen og sitrer og dunker i skrittet mitt. Jeg motstår lysten til å stønne høyt. Jeg vet at jeg er våt og klar for han allerede.

 

Axel snur seg og går mot heisen som tar han til garasjen under kontorbygget vårt. Jeg småløper ned trappen. Kroppen min er i helspenn.

 

I garasjen er det stille. Jeg åpner en sluse mot privatparkeringen og der er han plutselig ved siden av meg. Han har ventet. Jeg kjenner lukten av han og varmen fra kroppen hans gjennom klærne mine. Jeg klarer nesten ikke puste.

 

Han kysser halsen min samtidig som han tar hendende mine.

«hvordan er det med deg» sier han. «jeg har savnet deg». Han suger på øreflippen min og jeg kjenner at fitti mi dunker og jeg klarer ikke å la vær å stønne høyt. Jeg er så utrolig kåt!

 

Han klemmer hendende mine og blikket hans venter på samtykke fra meg. Jeg smiler mot han og nikker.

 

Vi går raskt til garderobe området i garasjen, det er alltid tomt på denne tiden av dagen.

 

Vi går inn og jeg låser døren fra innsiden, snur meg og ser på han. Han smiler. Små linjer rundt øynene hans viser at han er voksen. Utrolig at han fortsatt har denne virkningen på meg.

     

Han kysser meg hardt. Holder meg fast inntil seg. Jeg kjenner hendende hans nedover ryggen min. De er faste og bestemte på vei mot rumpa mi. Han visker noe i øret mitt som jeg ikke hører. Vi rygger mot en høy benk og han løfter meg opp på den. Han deler beina mine med kroppen sin og kommer helt inntil meg. Han knepper opp blusen min og løsner bh’min.

Bøyer seg ned og lar tungen leke med bryst vorten mine. De knopper seg og strutter mot han. Røde og harde!

 

Jeg legger hodet bakover mot murveggen, lukker øynene og nyter det han gjør med meg. Nyter leppene hans, tunga hans og hendende hans. Det går rundt for meg og jeg er svimmel!

 

Han løfter på skjørtet mitt, ser opp på meg og ler! «ingen truse i dag, Lena?» Jeg smiler;

«enklere slik ikke sant?» «mmm» sier han og forsvinner mellom beina mine. Jeg kjenner tungen hans skli inn i meg. Kjenner at den leker frem og tilbake på tappen min.

 

Jeg vrir meg og vet at det ikke skal mye til før det går for meg. Varmen flyter oppover i fitta mi, det strammer seg og rykker til i meg. Jeg presser han mot kjønnet mitt! Plutselig er ansiktet hans ved mitt igjen.

 

Han kysser meg bløtt, jeg kjenner at han putter to fingre inn i meg! Rytmisk går de frem og tilbake mens han kysser nakken min, halsen min og munnen min!

Kyssene hans smaker av meg! Jeg vil ha han nå helt inn i meg! «Ta meg» sier jeg til øret hans.

«du kjenner at jeg vil ha deg».

Jeg fomler med beltet hans og hjelper pikken hans ut.

Han er hard og varm, dunker i hånda mi! Jeg tar han i munnen, lar leppene mine skli halt ned til skaftet på pikken hans. Sklir frem og tilbake. Han vokser i munnen min. Jeg stopper og fører han inn i meg.

Jeg ser på ansiktet hans. Han puster tungt og holder blikket mitt. Jeg kysser øret hans og lar tungen min leke med øreflippen hans. Suger og biter litt i den kjøttfulle flippen!

 

Jeg føler meg nedover ryggen hans og kjenner hvorledes musklene hans jobber når han er inne i meg! Jeg kjenner at han er dypt inne i meg og det er så utrolig deilig! Jeg kysser han hardt og lenge.

 

Han støter rytmisk inn og ut av meg og jeg kjenner at jeg kommer han merker det og øker takten slik han spruter inn i meg samtidig som orgasmen ruller over meg!

 

Jeg klamrer meg til han og kjenner hvordan utløsningen sprer seg i hele kroppen min.

 

Etterpå puster vi ut. Han trekker seg ut av meg. Vi ler litt mens vi retter på tøyet. Hjelper hverandre. Jeg kjenner hvordan kroppen min er varm og doven på en god måte.

 

Vi sniker oss ut av garderoben og går mot heisene.

 

Han trekker meg inntil seg og kysser meg forsiktig.

«takk vennen, du styrer dette» sier han. «det er opptil deg om vi sees igjen siste fredag neste måned. Du vet hva jeg vil»

 

Jeg vet allerede hva jeg vil!

 

Vi går hver til vårt.

 

Tilbake på arbeidsplassen min lander jeg på stolen med et brak. Lise min kollega lurer på om jeg har tatt sol i lunsjen. «Du er rød i kinnene og på halsen» sier hun.

 

Jeg smiler og snur meg mot PC min. Jeg skriver en mail til Axel;

Takk for hyggelig lunsj….vi sees fredag om en måned.         

Legg igjen en kommentar