Min historie

Denne novellen er vist 9913 ganger.

Var på vei hjem fra 14 dager på jobb, bor i brakkeleir og ikke mye damer der, var kommet på toget og måtte inn og kvitte meg med noen pils på toalettet.

Ble stående i kø bak ei dame og ble prat om hvor varmt det var og hvor treig NSB var, kunne ikke dy meg og ble lett stirrende på hennes lett struttende bak, er svak for velformede rumper…

Ble hennes tur til inn, og ble aleine utenfor og tenke på den deilige baken hennes og kjente ble lett stiv i buksa da hun plutselig åpnet døren og kikket på meg å sa at jeg måtte komme inn å hjelpe henne….

Skjønte først ikke noe, men så så blikket hennes og fortet meg inn og låste døren bak meg og vi gikk rett i klinsj og kysset rått, lot hendene gli nedover og klemte rundt hennes deilige bak, hun lot hendene gli ned til skrittet mitt og stønnet litt da hun kjente den stive pikken min inni buksa, straks tok hun tak i beltet og åpnet det og dro i buksa så den datt ned sammen med bokseren så pikken spratt ut i friluft, jeg hadde da alt fått en hand oppunder skjørtet hennes og strøk hun over kjønnet som alt var svakt fuktig.

Da stønnet hun, må kjenne pikken din inni meg nå kom igjen og ta meg, reiv da ned trusa hennes og snudde henne rundt og bøyde henne lett framover og lot pikken finne veien av seg selv mot den våte sprekken hennes, gned den mot fitta hennes så den ble fuktet av saftene hennes før jeg lot hodet gli helt inn i grotten, da stønnet hun, kjør på jeg må ha pikken din hardt.

Mens jeg jokket på lot jeg en hand gli rundt for å kose på klitoris, men der var hun selv allerede i gang for fullt så tok bare tak i hoftene hennes og konsentrerte meg om å holde ut lengst mulig, var jo gode 14 dager siden hadde hatt sex.

Kjente hun strammet mer og mer rundt pikken og satte rumpa enda hardere mot meg og stønnet så ble vanskelig å holde igjen, da sa hun bare kom igjen og sprut meg full, vil kjenne det kommer for deg inni meg.

Kjørte på mens hun støttet seg med en hånd mot veggen og en på fitta og gikk ikke lenge før jeg kjente det begynte å stramme ordentlig i staven inni henne, stønnet inn i øret hennes at nå var det ikke lenge før jeg kom, da strammet hun ekstra til rundt pikken og jeg var uten mulighet til å holde igjen mer.

Kjente det bare strammet til i ballene og det bare fosset ut av pikken i store støt, mens det holdt på så stønnet hun, deilig, deilig, nå går det for meg også jeg kjente da at det begynte å renne safter ut av henne og nedover lårene mine og jeg måtte holde hardt rundt henne for kjente beina sviktet.

Slik ble vi stående litt mens jeg kjente pikken sakte bli mindre og gli ut av fitta.

Da snudde hun seg, kysset meg og sa, dette trengte vi vist begge to mens hun smilte.

Vi fikk ordnet oss litt og skulle til å åpne døra da hun sa, jeg heter Britt forresten, jeg fikk stammet fram, Truls her så forsvant hun ut og jeg gikk tilbake til mitt sete nytømt og i mye bedre humør          

Legg igjen en kommentar