Lovlig snill mot Åse

Denne novellen er vist 19214 ganger.

Han kjørte de siste par hundre metrene opp til huset som hadde vært hjemmet hans under oppveksten. Veien var så lite brukt at gresset hadde grodd gjennom grusen. For et utrent øye var det vanskelig å se at det noen gang hadde vært en vei der.
 
Varmen i kåken var slått på med mobilen for cirka ett hundre mil siden. Med én gang han kom inn merket han at systemet virket; Det var lunt og godt både i kjøkkenet og stua. Brygget seg en kopp kruttkaffe og spiste et par skiver brød før han skiftet til treningstøy og gikk ut for å løpe den lange bilturen ut av kroppen.

Litt yr i luften, og nå i slutten av september var det allerede begynt å bli skumring såpass sent på dagen. «Ta det med ro nå», tenkte han, «jogg deg varm før du begynner å ta skikkelig i».

Tankene fløy av seg selv. Jobben var ikke helt ute av hodet, og han tenkte på dén ettermiddagen for en uke siden, da han ringte sjefen og fortalte at prosjektet var ferdig i løpet av fredag, og at han fra neste uke kom til å ta ferie og opptjent fritid i halvannen måned framover. Sjefen protesterte, men da svarte han bare at han i stedet kunne tenke seg å slutte dersom det var et problem å få ta fri. Dét hjalp!

Fredagen kom. En rapport på flere hundre sider ble overlevert firmaet. Rapporten innebar arbeidsledighet for folk han kjente fra tidligere gode tider i firmaet. Før han dro fikk han sagt at ferien ville bli brukt til å vurdere om han skulle fortsette i jobben. Og da hans kone gjennom mange år foreslo at han skulle reise «hjem» og ta ferie både fra henne og resten av verden var det ikke vanskelig å komme seg av gårde.

Pust, pes! Nei, han jogget ikke langt før han merket at det hadde vært lite mosjon i det siste! Hjertet slo hardt og pusten gikk tyngre enn det som var vanlig….for ham, da.

Passerte et menneske person ved et veikryss, og hørte et rop; «Hei Bjørn»!  Det gikk flere sekunder før han registrerte det og sakket farten, kikket seg tilbake. En skapning iført regntøy sto og vinket til ham! Ikke mulig å se om det var noen han kjente så han jogget rolig tilbake.

Kvinne, ingen tvil, på anslagsvis hans egen alder. Regntøyet kamuflerte resten temmelig godt. Men hun viste fram et smil det var noe kjent ved.

«Hei», sa han for å vinne litt tid til å finne ut hvem det var. Hun skjønte nok at han ikke var sikker, så hun strøk hetten på regnjakken vekk, og et praktfullt kastanjebrunt hår falt ned til skuldrene.» Åse «? utbrøt han med litt tvil i stemmen.

«Men Bjørn da, at du ikke kjenner igjen din favorittlærer»?

Minnehjulet raste rundt i hodet hans og han husket plutselig to litt sjenerte tenåringer som jobbet sammen med matten. Skjønt sammen, det var hun som var den glupe av dem og som lærte ham mer enn noen hadde klart å få inn i hodet hans. Hun var den fødte lærer. Og nå snakket hun igjen!
 
«Hvor ble du av»?

«Tja, si det».
Plutselig slo det ham at denne dama hadde han ikke sett siden…de var ferdige på skolen og hun reiste til byen for å gå på gymnaset.

«Da jeg kom hjem til jul første året på gymnaset var du borte, noen sa du var reist til sjøs,     andre at de ikke visste. Hvor ble det av deg?» gjentok hun.

«Neei, jeg reiste jo til sjøs da, som alle andre».

«Vet du, jeg savnet deg, lenge. Og jeg ante ikke hvor du var.»

Han kjente det kriblet i litt i magen mens hjernen jobbet overtid; Herregud, han sto nesten og prøvde å forsvare seg mot et eller annet… Munnen snakket av seg selv.

«Du kunne jo spurt moren min»?

«Ja, og dét trodde du jeg turte»?

«Åse, jeg må løpe videre før jeg stivner helt».

«Gjør det noe da»? Nå smilte hun det frekke skrå smilet  som han trodde han hadde glemt.

 «Håper vi snakkes», sa han før han løp videre.

«Det blir nok før du aner», sa hun for seg selv, før hun ruslet opp til huset sitt.

En times tid senere satt han ved kjøkkenbordet, nydusjet i boxer og slåbrok. Hygget seg med lunken kaffe med brød og pålegg mens han tenkte glemte tanker fra barne- og ungdomstiden. Radioen strødde hørbar musikk ut i rommet og han følte faktisk at roen «senket seg i sjelen». Bra! Nå funderte han på hva som ville ha skjedd dersom Åse og han hadde fortsatt å gå på skole sammen. Ville det blitt…? Tankene ble avbrutt av banking på døren. Hvem pokker, det er vel ikke, nei….dét gikk vel ikke an? Men her var det bare å ønske velkommen uansett!

«Kom inn»!

«Hei, jeg kunne ikke la være å komme i kveld, du vet hvor nysgjerrige vi jenter kan være».

Den utvidede definisjonen på jenter, tenkte han.

«Hei, så trivelig at du kommer, nå får jeg et påskudd til å sette på ny kaffe».

«Jeg er lei for det, men jeg drikker ikke kaffe».

«Te, da»?

«Du? Jeg tok med en flaske vin. Er ikke det like bra, eller er du en helsefreak som ikke…»?

«Æsj, hold nå opp! Er ingen freak, og ingenting er som et glass vin i godt selskap, vent, så skal jeg hente glass»!

Tankene ropte at han burde få på seg noen flere klær.

Sto foran skapet og tok ut glass da han kjente henne rett bak seg. Kunne de ikke sitte i stua selv om den var halvmørk? Da ville det jo bli lettere å prate? «Enig», svarte han, mens han minnet seg selv på å hente ei bukse. Ja, en halv «grilldress» fikk holde i dette selskapet!

De satte seg i hver sin stol, nippet til vinen og begynte å mimre med søte og hyggelige stemmer.

«Herregud», sa han, «vi er da ikke helt oldinger heller. Hva har skjedd i livet ditt»?

Hun fortalte skjematisk om et liv med utdanning, gode jobber uten- og innenlands.

«Men ikke mann og barn og hund og Volvo»?

«Giftet meg med en fyr som ikke var det han utga seg for. Vi fikk ikke barn, heldigvis, og nå er jeg skilt, ikke lykkelig skilt, men godt. Flyttet hit i vår og driver en enmannsbedrift med hjemmekontor og PC. Ser ut til å gå bra. Og mer orker jeg ikke si om dèn saken».

Ansiktet hennes sa resten, meldingen var «ikke grav mer». Greit nok. Nå kom stemmen hennes igjen. Hans tur.

«Enn du da»?

Han fortalte om et omflakkende liv rundt i verden med alle slags jobber. Om hvordan tilfeldighetene brakte ham til hovedstaden, om hvordan han begynte å ta skoler og kurs ved siden av jobb, kone og barn. Om årsaken til at han kom hit nå, utenom folks vanlige ferietid, for å «få ro i sjela og få prate skit med kjentfolk». Jo, hun skjønte dén. Han benytta sjansen og smatt ut et aldri så lite ærend…

Da han kom inn hadde hun satt seg i sofaen og flytta glasset hans etter. Hun smilte og spurte om han var redd for å sitte nær henne.

«Vi var jo ikke det da vi var unge.»

Han satte seg ved siden av, og kjente en svak duft av dyr parfyme. Deilig! Ble litt trykkende, litt stille, før han tok mot til seg og snakket videre.
 
«Du….hvordan har du det – egentlig»?

«Egentlig – har jeg det bra. Lite forpliktelser, et betalt hus, og økonomien gir armslag til å gjøre hva jeg vil. Men…litt stusselig, for det er jo ikke mange av våre jevnaldrende igjen. Og de som fortsatt bor her er så inni hampen opphengt i make og unger at det ikke er mulig å føre en samtale om mer menneskelige ting».

«Menneskelige? Som hva da»?

«Tja, deg og meg for eksempel».

Han kjente det begynne å krible i steder på kroppen som burde ligge lavt, bokstavelig talt. Altså, han var jo gift, godt gift! Snill kone, en bra tilværelse… Dér var stemmen hennes igjen.
«Så forsiktige vi var. Ikke akkurat utadvendte og nysgjerrige på hverandre».

Han kunne ikke noe for det, nå fikk han være litt ærlig! Hun var jo flott!

«Du, snakk for deg selv! Jeg var nysgjerrig så det holdt, men det var vel frykten for at du skulle jage meg ut om jeg prøvde meg på noe…som holdt meg tilbake.»

«Bjørn»?

«Ja».

«Kan jeg få kysse deg»?

Hun ventet ikke på noe svar, bare akte seg de siste centimetrene tett inntil ham og la armen forsiktig rundt, la hånden mot hårfestet i nakken, dro ham inntil seg og leppene møttes. Først forsiktig, prøvende, munnene nappet hverandre forsiktig, og tungespissene møttes, nesten som to små fugleunger som kikker over reirkanten for første gang. De kysset hardere, tungene kjørte karusell rundt hverandre til de stoppet. Trakk pusten øynene så på hverandre, så etter en slags hemmelig beskjed. Han bøyde seg og kysset henne like under øret og nedover halsen. Han kjente hun grøsset, og stoppet.

«Våger du ikke å fortsette?», sa hun stille mot munnen hans.

«Åse, jeg vil kysse deg, hele deg, gir du meg lov»?

«Ja, Bjørn», sa hun høyt. «Jeg vil, vil»!

De reiste seg opp og leide hverandre inn på soverommet, ble stående mot hverandre og kysse. Hun løsnet beltet på slåbroken hans, trakk den over skuldrene og lot den falle på gulvet. Kysset ham på munnen, halsen og brystet samtidig som hun lot hendene gli langs denne fine mannekroppen, og inn mellom dem. Hun fant det hun søkte og stoppet brått. Så på ham med store øyne og ba kam ta av henne kjolen. Han adlød, og plutselig sto hun foran ham i bare BH og en minimal truse, begge smaragdgrønne, de passet perfekt til hårfargen.

«Du er en juvel» utbrøt han, klarte ikke å la være.

Bøyde seg og tok av seg buksa, og så sto de begge i undertøyet. Han slo dyna til side, løftet henne opp og la henne varsomt i sengen som om hun var av glass. Så krøp han etter og de dro dyna over seg for å få varme. Hendene gikk på oppdagelsesferd over lengtende kropper. Hun søkte seg nedover mot skrittet hans, dro i boxern og fikk den av!
 
«Få se», sa hun. Trakk pusten nesten som i et hikst. «Jøss! Så det var altså noe i ryktene».

«Ryktene?»? Han var ærlig overrasket i stemmen.

«Noen av jentene hadde hørt av sine brødre at du var så stor».

«Var pikken min et diskusjonstema blant dere damene uten at jeg ante noe»?

«Ja, he he, tro det eller ei»! Hun smålo, øynene smilte også, og nå kom det mer!

«Siste året vi gikk på skolen diskuterte vi seriøst hvem som skulle prøve å finne ut av det, men motet sviktet. Den som var nærmest til å melde seg frivillig var Berit. Men hun fikk også kalde føtter»!

«Ha ha, hvem skulle tro det var deg som skulle finne det ut først? Var det bare derfor du kom i kveld»?

«Nei, det er det ikke. Du må ha visst at jeg var veldig svak for deg den gangen. Å – som jeg ønsket at du skulle lagt armen rundt meg, eller kysset meg. I det minste ta litt på meg».

Han slapp et sukk. Automatisk.

«Jeg var nok ikke så kravstor, nei. Fløy liksom i den syvende himmel bare jeg fikk sitte ved siden av deg når vi drev med matten. Men dét er vi jo i ferd med å gjøre noe med «!

Han bøyde seg over henne, kysset pannen, øynene, munnen og halsen, samtidig som han stakk en arm bak og løsnet BH’n. Avslørte de vakreste brystene han trodde han noen gang hadde sett. Bøyde seg ned og kysset brystvortene, som reagerte med å reise seg da tungen hans traff forsiktig første gang. Merket hun stivnet til i kroppen.

«Hva er det?», hvisket han. «Liker du det ikke»?

«Jo Bjørn, jeg liker det, men alt er så uvant. Du aner ikke når sist noe slikt skjedde med meg, må bare bli vant til deg. Vær bare forsiktig med meg».

Han kjælte brystene hennes med fingertuppene samtidig som han kysset henne nedover kroppen. Den buete magen og ned mot venusberget som var prydet av en velfrisert kastanjebrun trekant, myk som en plen om våren. Han skjøv den minimale trusen nedover og over tærne og kastet den på gulvet. «Legg deg på magen» befalte han.

Hun kikket på ham og snudde seg langsomt.

Så begynte han å slikke henne forsiktig i nakken, kjælte med fingrene ut mot skuldrene og nedover på begge sidene hennes. Han satte seg skrevs over henne og lot tungen gli i sikksakk nedover langs ryggraden helt ned til de nydelig skulpturerte rompeballene som ble forsiktig massert mens hun hele tiden pustet tyngre. Innimellom merket han hennes små skjelvetokter.

Hendene og tungen løp videre ned baksiden av lårene og helt til føttene. Han snudde henne rundt og kysset søte kvinnetær, en etter en, og slikket og masserte seg oppover leggene og lårene helt til lysken. Han løftet bena hennes, bøyde seg ned og slikket henne i knehasene, noe som fikk henne til å klynke høyt. Videre oppover innsidene av lårene – og der – der fikk han se hennes kjønn. Han tok bena lengre fra hverandre og så at leppene slapp tak i hverandre. Kunne se rett inn i blomsten, for sånn var den; En Kala på vei til å springe fullt ut.

Bøyde seg ned og berørte leppene forsiktig med tungespissen. Hun klemte lårene kraftig rundt hodet hans og reiste seg brått opp i sengen! Så på ham med det forskrekket uttrykk og nesten ropte: «Hva i all verden er det du gjør»?

Han frigjorde seg fra lårene og spurte om hun ikke var blitt slikket før? Hun ristet energisk på hodet og hvisket et «nei».

«Vil du ikke la meg være den første da? Jeg kan bare si at det kan være veldig godt om du slapper helt av og lar meg styre».

Hun slappet av igjen og han løftet opp knærne og fikk spredd bena. Dèr var den nyutsprungne «Kalaen» igjen! Bøyde seg ned  og begynte forsiktig å slikke på kjønnsleppene, skilte dem mer fra hverandre med fingrene og lot tungen langsomt følge sprekken oppover mot klitten. Han gjorde et lite stopp før han våget å røre den, for han ante at her var det ikke så mye erfaring at det gjorde noe. I det tungespissen traff ropte hun høyt av forskrekkelse, men han forsatte å massere og leke på og rundt tappen, mens hun hele tiden ga fra seg små korte lyder. De viste jo at hun ikke hadde det vondt! Han hentet mer fuktighet fra åpningen for å gjøre det glattest mulig, Saftene hennes smakte himmelsk, og han brukte tunga som en katt ved en melkeskål da hun igjen slo lårene over ørene hans så han satt fast som i en skrustikke. Hun lå plutselig i en bue, som en spent stålfjær i flere sekunder og trakk pusten inn og inn og inn – før hun like plutselig falt sammen med en lang klagende lyd, som i smerte.

Han snudde hodet opp mot henne og ble helt forskrekket da han så hun lå med vidåpne øyne i et stirrende blikk og med tårer rennende ned på kinnene. Flyttet seg raskt opp og ristet i henne et par ganger før hun trakk pusten og begynte å blunke mens tårene rant.

«Du…hva er det, har jeg gjort deg vondt, eller»?

Hun bare ristet på hodet og fikk omsider spurt «Hva skjedde, hva gjorde du med meg? jeg har aldri opplevd noe slikt før».

«Si meg jenta mi, har du aldri opplevd en orgasme»?

«Om det var orgasme…så har jeg nok aldri opplevd det. Kan vi snakke om det senere, for nå vil jeg at du skal pule meg på ordentlig».

Hun bøyde seg ned og tok pikken hans i nærmere øyensyn, Kjælte med den og lot fingrene gli opp og ned i forsiktige runketak.

«Den er våt, har du kommet»?

«Nei, men det varer ikke lenge om du forsetter slik».

«Bruker jenter å slikke gutter? Jeg har lest om det, men aldri prøvd. Vil du at jeg skal prøve»?

«Bare om du vil».

«Hvordan gjør jeg det»?

Han forklarte hvordan hun kunne begynne bare på hodet. Leke med tungen rundt og ned og opp på skaftet, og hvordan hun kunne begynne med å ta hodet inn i munnen. Ville ikke at hun skulle gjøre noe stort ut av det, for han var nærme nok bristepunktet uansett. Hun gjorde som han sa, og nå kunne han føle at hun hadde talent!
 
Hun kikket opp på ham og fikk et anerkjennende nikk før hun slapp.

«Bjørn, nå tror jeg at jeg vil ha deg inn i meg. Men du må love å være forsiktig, for jeg har ikke opplevd noe så stort».

«Jeg skal være forsiktig, Åse, jeg kan ikke tenke på å gjøre deg noe vondt».

Han krøp ned mellom lårene hennes og bøyde seg ned mot «Kalaen» med munnen, men hun stoppet ham.

«Jeg vil ha deg på ordentlig»!

Han lente seg fram og gned pikkhodet fram og tilbake i sprekken for å få litt smøring, satte det forsiktig mot åpningen hennes og kjente motstanden. Bad henne om å slappe helt av, så kom alt til å bli bare godt. Holdt et lett press helt til han begynte å gli sakte innover. Trakk den litt ut før han lot den gli inn igjen, helt inn til han merket at hun spente seg litt. Han lente seg over henne og ble liggende helt rolig mens de kysset og kjælte med hverandre der de kunne komme til. Da hun begynte å bevege hoftene begynte han å kjøre langsomt frem og tilbake i den trange, men glatte hulen hennes.

Hun begynte å bevege seg raskere mot ham mens han tenkte på alt som var kaldt, isbreer, snøfokk og skiturer for ellers var han redd det ikke ble noe langt ritt. «Kom», stønnet hun, «kom, pul meg, jeg vil ha deg langt inne i meg, jeg vil ha den sæden din som jeg alltid ville hatt aller innerst inne! Kom min kjære».
 
Han skjønte ingen ting, men han støtte hardere og raskere til han kjente at spruten var på vei, og i det den begynte å komme klarte han ikke å holde tilbake et rop av full hals. Det nesten svartnet for øynene på ham. Kom til seg selv av en smerte i ryggen. Det var Åses negler som tok tak da hun kom i sitt livs andre orgasme med et njååååa. Akkurat da var han glad det var langt til folk!

Ble liggende delvis over henne mens pikken ble mindre. Plutselig boret hun neglene i rumpeballene hans. «Du våger ikke å stikke av ennå», sa hun, «du skal være der – lenge»!

«Ønsketenkning», lo han før hun rullet dem rundt og inntok rytterstillingen over ham.

«Kan det nok være, men jeg vil ønsketenke litt til»!

Med henne sittende overskrevs snakket de om dere felles opplevelser, om hennes eks som serverte et 3 minutters pliktnummer tre fire ganger i året. Han hadde elskerinner både her og der, viste det seg. Etter en stund, da. Dråpen som fikk det hele til å flyte over var at fyren hadde sterilistert seg uten å si noe til henne…allerede før de ble gift…

Bjørn ristet på hodet, merket samtidig at han gled inn i en døs. De ble liggende på siden mot hverandre, han var glidd ut. De lå bare der og holdt rundt, småkjælte, til søvnen tok dem.

Han våknet av at telefonen ringte, så på klokka, jøss, ti! Strakk armen ut bak seg – ingen.
Hadde han drømt?

Telefonen fortsatte, han tok den.
«God morgen kjære, er du trett etter bilturen?» Det var kona. Hva skulle han svare, annet  enn et gruggent «ja, og så tok jeg meg en løpetur da jeg kom fram».

«Det skjønner jeg. Fikk du besøk»?

«Hva mener du – besøk»?

Her måtte tenkes fort, bråfort!

«Ja det gjorde jeg».

«Tenkte med det, ja, for Åse er jo flyttet nordover igjen»?

«Kjenner du henne? spurte han litt fårete.

«Jeg har kjent henne i mange år. Hun har ikke hatt det enkelt stakkar. Jeg har ikke sagt noe til deg om det for jeg vet hun har vært svak for deg helt siden dere gikk på skolen. Så du må bare ta godt vare på henne og vær snill med henne».

«Hva mener du? Snill? Jeg har da ikke tenkt å forgripe meg på dama»?

“Ingen av dere er dumme, så dere finner nok ut hva jeg mener».

Hva? Men dér var stemmen hennes igjen; Veldig snill i tonefallet…

«Ha det fint, kjære. Og du? Hils Åse og gi henne et kyss fra meg. Også»!

Klikk.

Jaså? Fra meg også?

Han måtte flire, det var noe jentehumor her! Akkurat som jentehumoren om pikken hans, den gangen i skoletida…

Jaja. Snudde seg mot kjøkkenbordet, det måtte bli kaffe. På bordet lå en lapp, lett å lese.

«Middag hos meg kl sju i kveld. Ta med tannbørste, pysj trengs ikke. Og vin har jeg også. Klem fra Å…»

 

Legg igjen en kommentar