Min kone får mer, del I

Denne novellen er vist 49166 ganger.

Vi hadde lenge snakket om hvor fint det kunne vært å hatt med en mann ekstra i senga, min kone og jeg. Ofte når vi elsket ble dette et tema, men vi hadde aldri gjort noe mer med det.

 

Så skjedde det at vi var på reise til en by på Vestlandet. Vi hadde spist på hotellets restaurant og vært i baren en stund da vi kom i kontakt med to karer som bodde på samme hotellet som oss. De skulle hadde vært i Nordsjøen og skulle hjem nordpå, men måtte overnatt i vente på fly tur neste dag.  De spurte om å få sitte ved bordet vårt noe som vi selvsagt sa ja til.

 

Etter at glassene var tømte spanderte Tore en runde, jeg tok en ny pils, mens min kone fikk en whisky, noe som hun liker veldig godt i det gode lag. Vi satt i en bue rundt et bord, slik at Tore ble sittende ved siden av min kone som heter Liv. De pratet en del sammen og jeg og Kåre snakket en del. Jeg måtte etter hvert et nødvendig ærend ut og tok meg samtidig litt frisk luft. Da jeg kom tilbake var Kåre blitt sittende på den andre siden av Liv noe som var ok for meg. Praten forsatte og drikke var det på bordet hele tiden. Jeg så at det bli litt flørting mellom guttene og min kone, men syntes det var ok. Så forslo Kåre at vi kunne ta en tur på rommet hans. Han hadde en god flaske der og vi ble alle med opp. Rommet var stort, men stoler var det lite av så jeg fant en, Tore en annen,  mens min kone og Kåre ble sittende på sengekanten. Flasken kom frem, en god Backe Xo. Jeg så at min kone trivdes i selskapet og snart var også teamet sex. Kåre og Tore hadde ikke fått fitte på 2 uker og lengte begge hjem. Begge var gift, og godt opp i 40 årene. Jeg og Liv var litt yngre, vel 35. Tore mente jeg var heldig som hadde fitte med meg og jeg jo var enig i det, men blant gode venner så kan vi vel dele litt sa jeg og så på min kone… Hun skvatt litt til, men tok seg fort inn igjen. Kommer an på varene det, sa hun og så på Kåre. Kåre tok henne forsiktig på låret og hun skrevet lett ut med bena slik at han kom lengre opp og under skjørtet hun hadde på seg. Jeg og Tore satt tvers over og hadde god utsikt etter hvert som skjørtekanten gled opp over de glatte lårene.

 

Liv så på meg og jeg smilte igjen. Jeg merket at Tore begynte å ta seg litt i skrittet, det begynte vel å ble litt trangt der.  Kåre hadde nå handen helt opp på musa til min kone. Så la meg se hva dere har da, gjentok hun. Tore og jeg reiste oss opp og gikk bort til henne, du får pakke ut varene selv sa Tore og min kone dro ned glidelåsen og knappet opp buksa. Kuken han spratt frem, stiv og temmelig lang og tykk. Hun begynte å dra litt i han og vokste enda et par hakk. Så var det min tur. Buksa gikk ned på kne, trusa samme vei. Kuken spratt frem og min kone kysset den på tuppen som så mange ganger før. Kåre knidde henne på fittta og hun satt med bena godt fra hverandre. Så tok hun kuken til Tore i munnen og begynte å slikke og suge på den, førts forsiktig, men etter hvert langt inn og gode sug. Med den andre handen runket hun meg lett, å gned meg litt på ballene. Kåre masserte puppene hennes og knappet opp blusen sammen med meg. Han løsnet Bh en bak og puppene datt ut. Vi tok å masserte de sammen alle tre, mens den ene handen til Kåre massert fitta til min kone. Kuken til Tore fikk seg en realbehandling av min kone. Etter en stund ville hun se på varen til Kåre også som hun sa. Han reiset seg opp og knappet selv opp buksa. Kuken hans stod som et spett og Liv tok tak i den, dro forhuden helt bak, kysset lett og tredde hele munnen godt inn på skaftet til Kåre. Med Kåre stående rett foran seg, meg i høyre handa og Tore sin i venstre fikk hun kuk som det hold. Hun byttet på å suge på kukene våre og runket oss lett med hendene, etter behandlingen som ble gitt så det ut som alle hadde det veldig bra. Vi klemte på puppene hennes og holdt henne bak hode og munnpulte henne etter tur. Dette er noe jeg vet hun liker og hun kastet et blikk opp på meg nå og da og jeg smilte tilbake.

 

Etter en stund la vi henne ned på rygg, hun lå på tvers av den store sengen. Vi tok av henne på overkroppen og Kåre brettet skjørtet helt opp på magen. Trusen forsvant og den glattbarberte deilige fitten henne kom til synet for oss alle. Kåre bøyde seg ned å stakke tungen godt inn i den allerede dyvåte sprekken. Tore og jeg slikket på puppene hennes. Hun klynget seg voldsom og dro i kukene våre så jeg skjønte at Kåre gjorde en god jobb der nede. Hun dro Tore sin kuk opp til munnen sin og begynte og suge han voldsomt. Jeg konsentrerte meg om puppene, noe som tenner henne og plutselig skrek hun høyt og trykket fitten sin mot ansiktet til Kåre. Da hun var ferdig så han opp med et brett smil, og ansiktet dunket av fittesaften til min kone.  Nå akte han seg litt opp og stakk den store kuken sin inn i henne. Vi forsatte behandlingen der vi var. Kåre pulte henne etter hvert kraftig og Tore ble sugd som bare min kone kan. Jeg kjente at jeg selv nærmet meg en utløsning og flyttet handen hennes vekk fra kuken min, men forsatte med puppene. Kåre trakk seg med et ut og sprutet sæden utover magen og puppene til  min kone. En lading skvatt helt opp i ansiktet på henne mens han runket de siste dråpene ut.

 

Etter dette var det Tore sin tur å få prøve den våte fitta til Liv. Han la seg ned og min kone satt seg opp på han. Hun la seg godt fremover slik at puppene kom ned til munnen hans. Han tok godt tak i rompa hennes og støtet skikkelig til. Pul meg ropte hun, pul meg mer. Nå var hun kanonkåt. Jeg stakk kuken min frem til henne og hun tok den vilt i munnen. Så kom hun igjen og skrek ut, Tore kjørte på og sendte ladningen opp i fitten hennes. Jeg selv sprutet i munnen og ansiktet hennes og sæden rant nedover på puppene og dryppet ned på Tore som lå under. Hun la seg ned over Tore og jeg kunne se at han småjukket på den dyvåte fitta hennes, mens kuken etter hvert ble litt slappere og skled ut sammen med sæd og fittesaft.

 

Nå var Kåre klar igjen. Han så på meg mens hans små runket kuken sin og jeg så kjør på, hun tåler det.  Liv la seg på siden, Kåre krøp opp bak ryggen hennes og lirket kuken inn på plass. Med bena godt sprett var det deilig for oss andre å se kuken til Kåre som pulte fitten til min kone, våt av sæd og saft skled kuken frem og tilbake. Tore stilte seg med kuken foran ansiktet til min kone. Den var halvslapp og hun tok tak i den og suget den opp igjen. Jeg bivånet det hele og etter hvert økte takten på alle sammen. Min kone var på vei med en ny orgasme og Kåre gned med venstre handa på klitten hennes mens hun skrevde godt ut og lot meg seg hvor godt fitten hennes ble pult. Så kom hun igjen, med kuken til Tore godt inne i halsen kom den noen voldsomme gruggle lyder fra henne. Kåre kjørte på og snart etter sprutet han inn i fitten hennes. Dette gjorde min kuk voldsom stiv og da han trakk seg ut overtok jeg plassen. Jeg la henne på magen, med meg opp og stakk kuken inn i den dyvåte fitta hennes. Tore stod på kne foran og munnknullet henne. Jeg lå med stive armer og knullet min kone det jeg var god  til.

 

Tore var den første som kom. Han fylte munnen til min kone med sæden sin og hun svelget villig unna. Jeg merket at min kone igjen var nære en utløsning og snudde oss rundt slik at jeg lå på ryggen i senga og hun på ruggen oppå min mage. Kåre kom til hjelp med munnen sin og slikket henne mens jeg dunket pikken min inn i henne med godt tak rundt de deilige puppene. Dette var en drømme stilling.  Hun kom ganske fort og jeg var ikke langt unna. Jeg sprutet godt i fitten hennes og mye rant ut av henne i den stillingen.    Hun var nå godt gjennomknullet av oss alle og lå strekk ut på rygg, med bena godt fra hverandre og en dyvåt fitte gapene mot oss. Da skjedde det. Kåre som hadde sittet i stolen en stund kom frem til sengen og begynte å slikke fitten hennes igjen. Jeg og Tore lå på hver sin side med slappe kuker. Min kone snudde seg mot meg og kysset meg, jeg tok handen over hennes pupper og kjente halvtørket sæd og saft som jeg smurte rundt puppene hennes. Hun smilte og klinte mer med meg. Tore masserte puppen hennes også og Kåre slikket den klisset fitta mer intenst igjen. Jeg kjente det våknet i junior og førte handa til Liv på plass, slik at hun kunne masser ballene og kuken litt. Hun la bena over ryggen til Kåre og trykket han på denne måte mer ned mot fitta. Han holdt rundt lårene hennes og slikke og tungepulte henne. På nytt kom hun med et hyl og presset underlivet godt opp i ansiktet på Kåre. Jeg og Tore reiste oss opp i knestående og min kone runket oss skikkelig med en kuk i hver hand. Pul meg noen skrek hun, pul meg mer. Tore byttet plass med Kåre og han stakk kuken i munnen på hennes. Kåre ble sugd og runket vekselvis med meg. Tore knullet nå den deilige fitta og etter en stund sprutet han i fitta hennes igjen. Min kone var klar for en ny orgasme og jeg la meg ned og fungerpulte og slikket tappen hennes til hun kom. Da jeg snudde meg så jeg at Kåre hadde sprutet i munnen på henne og utover ansiktet. Nå var det bare jeg som hadde en stiv en og ikke fått min orgasme igjen. Jeg flyttet litt på meg slik at jeg kunne stikke den inn i munnen til Liv. Så sugde hun til og jeg munn knullet henne mens jeg fortsatt hadde et par fingrer i den dyvåte fitta. Kåre bøyde seg ned fra andre siden og rotet også med fitta hennes. Det ble et voldsom syn og jeg kjente at jeg sprutet ut i løse luften. Sannheten var at det gikk langt inn i munne på min kone og hun med mine og Kåre sin fingrer og munn i fitten, kom hun igjen, mens kuken min var i munnen hennes. Jeg kjente hun godt til i kuken min i det hun kom.   

 

Vi ble liggende en stund å slappe av i senga. Klokka var passert halv tre og det hadde godt tre timer siden vi gikk på rommet, det meste var benyttet til sex. Tore sa etter hvert takk for seg og gikk til sitt eget rom. Kåre sa at vi godt kunne bli hos han om natten og etter litt småprat og kos der jeg og han lå på hver sin side av min kone. Vi kjente på den klissete fitten hennes som hadde rikelig med sæd fra oss alle tre i seg. Kåre masserte lett på fitten til Liv, mens vi snakket. Hun ville har mer og snudde deg mot kuken hans og tok den i munnen. Den var slapp, men hun sugde den etter hvert stiv. Hu lå nå i 69 med han. Han slikket fitta og sprekken hennes, det rant sæd og safter ut og hun trykket fitta mot ansiktet hans. Han tok en finger og massert rompe hullet og stakk etter hvert en finger inn der, mens han fortsatt slikket på fitten. Hun sugde kuk og slikket balle, runket han og sugde igjen. Jeg lå ved siden av og så på og kjente at junior voks seg stor og god. Min kone reiste seg opp og satt på ansiktet til Kåre og kom i en kjempeorgasme med fingeren hans godt jagende i rompa. Jeg stile meg foran og runket satsen min utover puppene hennes, det rant nedover magen og ned på Kåre. Så la hun seg ned på rygg, kne stående med en klar invitasjon til Kåre om å komme med kølla. Han stakk den i fitta, men flyttet den etter hvert opp i den trange rompa hennes, som så lagt hadde vært uprøvd i natt. Han kom greit på plass, startet rolig og etter hver kom han helt inn. Han jullet på, hun lå på albuen med ansiktet begravet i en pute. Jeg krøp litt inder og sugde fats i et brøst mens jeg masserte det andre og fitten hennes. Hun kom igjen og i det samme kom Kåre i rompa hennes. Han la seg tungt over henne med pikken helt inn i rompa,  jeg kom meg unna. Han ble liggende der å smujukket på henne med fortsatt en god stiv kuk. Hun likte dette og etter hvert økte han tempoet igjen. Min kone skrek ut en enda en orgasme og Kåre sprutet på nytt i rompa hennes, uten å ha vært ute av den siden forrige sprut. Vi lå slik en stund og han sovnet med kuken inn i rompa hennes.

 

 Kåre skulle ta et fly om morningen og hadde bestilt vekking. Telefonen ringte og jeg hørte han tok den. Sa lå han seg inn til min kone igjen og begynte at ta på henne langs puppene og ned over magen. Hun halvsov, men lot bene sprike ut da handa hans skled ned over den vakre fitten. Der masserte han henne og jeg merket at hun begynte og våkne til. Lett klyngene så hun på mot meg og jeg tok fatt i hennes pupper og sugde litt på de. Jeg så hun smårunket Kåre sin nå etter hvert stive kuk. Hun snudde seg på siden mot meg og lot Kåre føre den stive kuken sin i fitta og presset rompa mot han. Jeg tok en hand ned og massert klitten hennes og kjente kuken til Kåre som etter hvert økte tempoet. Kåre tok tak rundt puppene til Liv og kjørte voldsom på. Hun jukket i mot og stønnet da hun kom mot han. Kåren kom kort tid etter og sprutet litt i fitta og runket den siste delen ut over fitta hennes. Så gikk han ut på badet for å ta en dusj. Jeg spurte min kone hvordan hun  hadde hatt det og hennes svart at det var helt fantastisk at vi kunne gjøre dette sammen. Å bli godt rundpult hadde vært en drøm lenge sa hun. Vi hørte dusjen ble slått av og min kone gikk ut på bade for å tisse. Da dette tok litt tid gikk også jeg ut. Jeg åpnet badedøra og der satt min kone på toalettet med Kåre sin stive kuk i munnen. Jeg gikk bort og begynte å runke min voksende kuk ved siden av henne. Hun konsentrerte seg nå bare om kuken til Kåre, tydelig at hun hadde fått smaken på denne. Hun sugde, slikket og munnpulte han. Til slutt tok hun kuken ut og runket den kraftig mens hun tok en hand og masserte ballene hans. Han sprutet ut over ansiktet og puppene hennes, selv om det ikke var den helt store satsen som kom. Min kone slikket kuken ren, grundig og vel. Tiden var begynt å renne ut for Kåre som måtte nå flyet sitt. Frokost i matsalen fikk han ikke, men to orgasmer er vel heller ikke å forakte.

 

Jeg og Liv gikk opp et par etasjer til vårt eget rom. Vi tok en grundig dusj og la oss i sengen. Vi var begge trøtte og full av inntrykk fra natten. Vi pratet sammen om det som var skjedd og var enig om at det var en god nytelse som frister til gjentakelse, men det bør komme spontant og vi skal begge være med. Hun likte veldig godt Kåre og kuken hans, den var litt større en min og ganske tykk fortalte hun, men det viktigste var han at kunne bruke den og resten av seg selv.  Jeg la med over min kone og knullet henne i ren misjonerstilling mens praten stilnet hen. Bilder av kuker og min kones fitte skled gjennom hode mitt i det jeg sendte morgensatsen min inn i fitta hennes. Så sovnet vi og stod ikke opp for langt på dag.

Legg igjen en kommentar