Hun kysse meg

Denne novellen er vist 27607 ganger.

Jeg kjenner tungen hennes sakte gli rundt leppene mine, og varmen fra pusten hennes. Vi står her alene, og det går ilinger gjennom kroppen min – dette er nytt, uvant. En jente.

Før jeg får summet meg, kan jeg kjenne hendene hennes på hoftene mine; hun lirker hendene opp under sidene av toppen min. det kjennes så deilig, Jentehender mot jentehud, de er myke og varme. Hun stryker meg over magen og opp langs ribbena mine før jeg kjenner at hun kommer bort bhen. Jeg kjenner at jeg lengter etter at hun skal dytte den vekk og ta på meg…

Jeg suger litt i overleppen hennes og tar mot til meg. Rødvinen har gjort meg tøffere enn jeg vanligvis er, og jeg lar hånden min gli langs halsen hennes og ned mellom brystene. Hun er fyldigere enn meg, og jeg kjenner brystene er myke og varme. Jeg lar den ene hånden smyge oppunder genseren hennes og drister meg til å kjenne ordentlig på det ene brystet hennes. Det er tungt i hånden min, men jeg kan likevel kjenne gjennom det tynne undertøyet at brystvorten er stiv og forventningsfull.

Vi kysser fortsatt, og jeg kjenner at det dunker i underlivet mitt – så kraftig at jeg er sikker på at hun hører det.

Det har vært en lang kveld med flere flasker vin, og vi har snakket om alt fra skole og jobb til følelser og våre respektive kjærester. Hun er den venninnen jeg alltid har tenkt på som sexy, men jeg har aldri turt å si det til henne før i kveld. Jeg har alltid lekt med tanken på å ta på og bli tatt på av en annen kvinne, men det har i grunnen alltid blitt med tanken. Men nå – like før hun skulle gå, hadde vi sett på hverandre med nyskjerrighet og lyst i blikket, og hun hadde vært tøff, kommet et skritt nærmere, og kysset meg.

"Har du lyst?" hvisker hun nå, med litt usikkerhet i stemmen. Jeg svelger og nikker, tar hånden hennes og leier henne inn på soverommet. Vi står tett inntil hverandre, og hun drar sakte toppen min over hodet på meg. Jeg hør det samme. Så løsner vi samtidig våre egne bher, og de faller til gulvet. Vi står så tett at brystene våre kunne ha rørt ved hverandre, knoppene hennes strutter, og jeg har lyst til å slikke på dem, bite i dem. Nå blir jeg den tøffeste, og knepper opp jeansene mine. Hun hermer, og til slutt står vi kun i truser- jeg i en sort liten hotpants, og hun i rosa g-streng.

Vi klatrer opp i min høye, uoppredde seng, og jeg stiller meg på alle fire over henne. Hun er så overraskende deilig, jeg blir så tent av å se henne, så jeg bøyer meg for å kysse henne igjen. Jeg slikker sakte på leppene hennes og hun svarer med å suge hardt på underleppen min. Hendene hennes kiler meg på lårene, og jeg kjenner de glir oppover, forbi hoftene, forbi magen, opp til brystene mine. Sakte kiler hun rundt brystvortene mine, før hun tar tak i begge to mellom tommel og pekefinger og ruller forsiktig. Det kjennes som om underlivet mitt sprenger, jeg kjenner det er fuktig mot hotpantsen min, og jeg skrever litt ekstra for å kjenne punktet mitt gni lett mot stoffet.

Jeg slipper munnen hennes og kysser henne nedover halsen mot knoppene hennes. Jeg tar en av dem i munnen, og hun stønner lett og presser kroppen sin mot meg. Jeg lar tungen min gli rundt dette litt rue, harde, mens jeg ruller den andre brystvorten mellom to fingre, som hun gjorde på meg. Jeg kjener at hun spenner seg i forventning, og jeg merker hvor tent jeg blir av å se henne lengte etter å bli tatt på.

Jeg smyger meg lenger ned mot navlen hennes og den lille rosa stringen, som lett sklir av når jeg dytter den ned med en hånd. Hun er velstelt og ren, men den tunge duften av kvinne kjenner jeg igjen fra meg selv, og jeg kan så vidt se en skinnende dråpe mellom bena hennes som vitner om at hun koser seg. Jeg dytter knærne hennes fra hverandre, og slikker rundt den våte sprekken som venter på meg. Hun gir fra seg et sukk av utålmodighet og presser seg mot meg. Munnen min treffer det våte, og jeg lar tungen min gli sakte oppover til jeg finner det jeg vet er der – den lille harde knoppen. Hun smaker deilig, og jeg suger meg godt fast mens tungen min glir løst opp og ned for å erte henne. Hun dytter knærne fra hverandre, trykker underlivet sitt mot ansiktet mitt, og borer hendene ned i madrassen mens hun stønner av vellyst. Jeg suger og slikker om hverandre, men sakte, sakte…

Hun er så varm, og knoppen hennes så hard, og jeg kysser den mens jeg lar to fingre smyge seg inn i det våteste, varmeste. Sakte, men rytmisk støter jeg dem inn og ut av henne, mens jeg suger som på et sukkertøy på knoppen like over.

Etter noen minutter tar hun tak i meg og dytter meg over på siden – nå sitter hun over meg, og hun tar tak i hotpantsen min som sklir lett av. Jeg er helt naken, og sitrer av spenning. Så tent tror jeg aldri jeg har vært før. Jeg griper om bystene hennes med begge hendre og knar, men hun dytter meg unna, og bøyer ansiktet sitt mot mitt bankende, glatte kjønn. Jeg lukker øynene, og kjenner en myk kvinnetunge gli sakte oppover, helt nede fra det myke nedenfor åpningen min, lekende innom det dype, våte, og helt opp til der hvor jeg skjelver når hun kommer borti. Hun griper meg rundt hoftene og slikker hardt, helt nedenfra og opp, gang på gang, til jeg må kvele et skrik. Endelig stopper hun og konsentrerer seg om det ille rosa punktet mitt, og jeg kjenner vellysten rumle innenfra et sted. Hun suger hardt og lenge på meg, og jeg lengter etter at hun skal la fingrene sine gli inn i meg og forsterke opplevelsen. Brystvortene mine peker mot himmelen, jeg tar tak i dem selv, og ruller dem mellom tommel og pekefinger. 

Jeg kjenner at jeg er like ved å komme, så jeg tar tak i henne og drar henne opp til meg. hun tar hintet før jeg får sagt eller gjort noe, og snur seg rundt, så jeg har de våte rosa kjønnsleppene hennes rett over ansiktet mitt. hun er dryppende våt, og knoppen hennes er hoven av nytelse, og jeg presser henne ned mot meg, og lukker leppene mine om henne samtidig som hun bøyer seg frem og fortsetter behandlingen av meg. vi suger og slikker intenst på hverandre, i det jeg plutselig kjenner fingrene hennes stryke meg langs hele sprekken min, hele veien bakfra og frem. jeg sitrer av kåthet hvergang hun streifer det aller hemmeligste bakerst, det er så overraskende godt at jeg nesten blir flau, men i stedet presser jeg kjønnet mitt mot ansiktet hennes og kjenner orgasmen bygge seg opp.

Så kommer den. Det er så deilig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, så godt at det nesten gjør vondt, men hun borer seg ned og fortsetter. Det ruller innenfra og ut i alle kroppsdeler, og jeg må dytte henne vekk for å få puste. Etterdønningene pumper, og jeg puster tungt en stund før jeg fortsetter på henne.

Hun stønner høyt og slipper taket i meg. Jeg skjønner hvor det bærer og lar fingrene mine gli inn og ut av henne mens jeg suger og slikker enda litt hardere og enda litt fortere. Jeg pumper og kysser i bare noen sekunder til før jeg kjenner at hun stivner i orgasme, og hun biter tennene sammen i forsøk på å kvele et rop mens hun gnir seg mot leppene og munnen min. mange sekunder går før hun begynner å slappe av, og jeg fortsetter roligere og roligere for å få det meste ut av orgasmen hennes. Til slutt dytter hun seg av meg og ligger naken og puster tungt med lukkede øyne ved siden av meg.

Så åpner hun øynene og sier: "Det må vi gjøre igjen en gang," mens hun smiler tilfredsstilt.

Legg igjen en kommentar