Småbarnsmoren på sommerfest

Denne novellen er vist 8639 ganger.

Ferdig sminket, kysset jeg samboeren og dattera mi før jeg spradet ut av døra.
Jeg var på vei til sommerfest med jobben og hadde dratt på en lys fin sommerkjole og høyhælte sko. Jeg er lav, har fremdeles noen få ekstra kilo, men to gode pupper og en rund og godt formet rumpe.
Jeg følte meg sexy og klar for kvelden, og det hjalp også på at samboeren ble helt vill å prøvde å få seg hva som helst fra meg før jeg gikk ut døra.

Jeg kjørte selv til møteplassen hvor det gikk felles buss til et lokale jobben hadde leid.
Da jeg kom inn i bussen, var stemningen allerede på topp, og et sete var allerede holdt av til meg. Han som hadde holdt av var en avdelingsleder jeg hadde pratet mye med profesjonelt, og bare over epost.
Lars, som han heter, satt der og smilte til meg i sin marineblå dress og sitt smågrålige hår. Han var 50, gift, familiefar, og veldig kjekk.
Jeg satt meg ned og før jeg visste ordet av det, kom det en spritflaske forbi som var på rundtur, og jeg slapp ikke unna.
Etter 40 minutter med øl, sprit og mye lett flørting, var vi endelig fremme, og vi som hadde hatt plassering mot bakdelen av bussen, mer eller mindre veltet ut av døra.
Vi lo og koste oss mens vi gikk inn på lokalet, og jeg kjente på hvordan selvtilliten hadde bygd seg opp etter det jeg følte var uhemmet og ulovlig flørting fra mange kollegaer forskjellige «grader».

Vi spiste, drakk og pratet godt under hele middagen helt til desserten var sklidd ned. Da åpnet det for litt dans og med alkoholnivået på alle, så ble dette så godt som rave-party og selv de eldste av sjefene var ute å danset. Alle danset og slo seg løs, samtidig som det også ble mye tett dansing, og jeg til tider kjente noen hender som tok seg litt til rette uten at jeg reagerte noe på den diskrete befølingen om jeg kan kalle det for det.
Det var først da det var tid for litt limbo jeg tenkte skikkelig på det. Da jeg bøyde meg bakover så godt jeg kunne, kjente jeg puppene mine presset opp mot hodet mitt, og da jeg la hodet også bakover i forsøket om å komme under stokken, så jeg rett i ansiktet på en siklende gjeng med menn.
Etter litt småpanikk om at jeg muligens hadde flørtet og vist meg frem for halve arbeidsstaben, ble jeg avledet og glemte det.

Sett bort ifra tidenes fyllefest med jobben, flørting og masse hygge, var ikke kvelden noe ut over det normale, og bussen som skulle frakte alle tilbake stod på utsiden. Jeg satt meg inn bakerst etterfulgt av Lars.
Bussturen starten med entusiasme fra de fleste, men denne dabbet fort av. Jeg ble sittende å prate med Lars, mens noen snorket og andre bare stirret ut av vinduet.
Vi pratet mye, og selv om han dro samtalen mye inn på privatlivene våre og hvordan vi ellers hadde det hjemme, tenkte jeg ikke stort om dette før han fortalte at han var alene hjemme og at jeg gjerne måtte komme innom på et glass før det var kvelden samtidig som han la en hånd på det nakne låret mitt og smilte.
Jeg kunne ikke annet enn å ble litt brydd, samtidig som jeg av en eller annen grunn svarte spørsmålet hans med: «Gjerne det»… og kanskje litt overentusiastisk også faktisk..
Vet ikke hva som kom over meg, men den behagelige flørten og stemningen hadde gjort noe med meg.
Min samboer som lå hjemme og sov og passet på vårt felles barn, var ikke lengre i tankene.

Vi gikk bare et par minutter fra der bussen slapp oss av, til vi var hjemme hos han. Han hadde et fint stort hus, og når vi kom inn var det masse fine bilder av hele familien hans. Han tok meg i hånden og dro meg lett mot kjøkkenet før han slapp opp og sa at han skulle ordne et glass champagne til oss.
Jeg ruslet videre inn i stuen og ble stående å se på utsikten før jeg gikk ut på verandaen å ble stående å lene meg mot gjerdet.
Plutselig hørte jeg en streng stemme, det var Lars, og hele stemningen var endret. Han tok meg i armen og dro meg strengt inn.
-Hva tror du naboene vil si om at du står her å viser deg på min alenehelg!?
Jeg prøvde å beklage meg men den nye Lars lot meg ikke få inn ett ord før han nesten slang meg inn mellom sofaene. Han kom tett opp til meg, holdt bestemt rundt meg, og sa: hold deg unna vinduene, skjønner du?
Et nølende «mhm» var det jeg fikk ut, før han kysset meg lett på halsen. «Sommerfugler», «ståpels», «kriblinger» og alle andre ord for kåthet som skøyt gjennom kroppen min, var akkurat det jeg følte.
Han satt seg ned i sofaen, holdt lett på lårene mine men han strøyk litt opp og ned, før han plutselig trakk meg bestemt mot seg.
Hendene hans bevegde seg raskt opp mot rumpa, og han kløp tak i hver rumpeball så han nesten løftet meg.
-Åh! brummet han idet han slapp opp og ga meg et rask klask med begge hendene.

Han reiste seg opp, tok et lett tak rundt halsen min, og ga meg et kyss, før han sa: «Kom!» og gikk mot trappen og opp.
Jeg fulgte etter i all spenning jeg følte. Opp trappen, bort i gangen før han åpnet døra til soverommet, gå inn der og finn deg til rette, jeg kommer straks sa han før han gikk inn på naborommet som jeg så var et bad.

Jeg gikk inn på soverommet, og kneppet opp kjolen som hadde noen knapper i kløften før jeg ble distrahert av bildene av han og kona.
Ganske raskt kom han tilbake, han hadde kastet fra seg dressjakka, og hadde åpnet skjorten, mens dressbuksa var urørt. Han hadde en stram og trent kropp, mye bedre enn hva jeg hadde trodd.
Han gikk bestemt mot meg, før han stod rett bak meg. Han tok et ganske kraftig, bestemt tak i midjen min, og trakk meg inntil han. Han kysset meg på nakken og litt over skuldra før hendene hans plutselig sklei raskt fra midjen og direkte opp på puppene. Han tok så godt tak at det nesten gjorde vondt. Han presset dem opp, rundt, klemte dem før han sa: «Du gjorde deg litt klar ja, det var flink pike».
Litt overrasket stønnet jeg svakt av behandlingen, før jeg lente meg bakover og kysset han. Vi kysset intenst og et bestemt tak kom fort rundt halsen min mens han kysset meg og stønnet.
Jeg lot den ene hånden min skli ned brystet og magen hans, før jeg tok tak i den halvharde pikken hans.

Da tok han et steg tilbake og sa strengt «Vent! Hvem har sakt at du for lov til å forsyne deg?»
Jeg ble stående forvirret der mens han stod å så på meg med et strengt ansikt.
-Når du har gjort deg fortjent, skal du få det du vil ha
Etter han sa dette, satt han seg ned på sengen, så på meg, opp og ned, før han sa: «ta av kjolen!»
-Jeg ble litt satt ut av hvordan han behandlet meg, samtidig som jeg dro kjolen opp over hodet.
Jeg stod nå forran han, en av mine sjefer, i bare den lille sorte g-strengen og en matchende sort bh.

«Kom hit!» sa han streng.
Jeg tok et steg mot han, litt usikker på om han nesten likte det han så ettersom han ikke reagerte med å kaste seg over meg som jeg egentlig er vant til.
Jeg holdt meg på hoftene, strøyk meg opp over magen, strøyk forsiktig over kanten av bh’en, før han lot hendene skli ned over magen igjen. Tok en nytt tak i hoftene mine, før han vred meg rundt.
Jeg følte jeg stod på utstilling der for han, mens han satt rett bak meg, jeg kjente pusten hans på rumpeballene og i rumpesprekken før han rappet til den ene rumpeballen min, og stønnet grovt.
Han dyttet meg så jeg bøyde meg litt fremover.. «mmmmm» hørte jeg bare, før han ga meg et kyss på rumpa.
Han strøyk hendene rundt på den, kjente på den, utforsket den, før fingrene forsvant inn i sprekken, og jeg kjente hvordan fingrene sklei over en småfuktig g-streng.
Jeg skvatt nesten litt da jeg innså hvor påvirket jeg var av dette.
Han tok tak i g-strengen min, dro den ned, før han reiste seg opp. Han stønnet mens hendene hans lekte seg opp mot puppene. BH’en trakk han bare rett av over hodet mitt, før han tok et godt tak i hver av dem.

Han dyttet meg mot sengen, så jeg ble liggende på magen i senga, mens beina fremdeles stod i gulvet.
«ÅH!» Sa han høyt, der han stod over meg. Han satt seg ned mellom beina mine og dykket rett inn. Han presset hele hodet inn i skrittet mitt, og kjørte tunga som langt han kunne inn i den våte fitta mi.
Jeg stønnet høyt til, og i det jeg stønnet, så rappet han til over rumpa mi igjen, før han fortsatte og slikke meg.
Jeg hadde aldri blitt slikket på denne måten før, så rått og brutalt, vekslet litt mellom å slikke meg å knulle meg med tunga si, og jeg bare holdt meg fast i lakenet mens jeg prøvde å ikke stønne for høyt.

Plutselig slikket han meg fra fitta mi, og rett opp til rumpehullet. Jeg stønnet til høyt, nesten i et lite skrik. Dette var noe jeg ikke hadde følt før, og heller ikke blitt slikket bak.
Igjen rappet han til over rumpa mi med det samme jeg stønnet til, før han fortsatte. Samtidig som han slikket meg bak, førte han 2 fingre inn meg, og jeg trodde øynene skulle trille rundt så godt som det var.
-Jeg snudde meg mot han, og sa: «Få kjenne pikken din!»
-«NEI!» -sa han bare tilbake, «du får vente på din tur, og den kommer snart.»
Litt overrasket igjen, fortsatte jeg å nyte behandlingen hans, og det tok ikke lang tid før jeg prøve å stoppe han før jeg kom.
«Stopp, jeg kommer! Jeg vil ha pikken din» -husker jeg at jeg sa til han. Men det førte bare til at han slikket meg enda mer, og fingret meg enda villere helt til jeg ristet i beina av en skikkelig orgasme.

-«Sånn!» sa han og reiste seg opp. «Nå kan du komme hit å kneppe opp» sa han og lot skjorta falle til gulvet.
Jeg la meg over på ryggen og så bare andpusten på han. Han stod der i bar overkropp, dressbukse og en skikkelig kul på buksa.
Jeg sklei ned fra senga, ned på knærne forran han. Han åpnet beltet og jeg begynte å åpne buksa hans. I det jeg skulle trekke ned smekken falt buksa til gulvet, og han stod der i en hvit bokser, å den stive pikken kunne nesten ses rett igjennom. Jeg tok et tak i den, og strøyk den mens jeg stønnet.
Han tok plutselig tak i kjeven min, og sa, «ikke noe somling nå, nå er det min tur!» samtidig som han trakk ned bokseren med den andre hånda.
Når han slapp kjeven min, så jeg rett på en knallhard pikk som stod rett mot meg.
Den var ikke så veldig lang, helt normal, men den var tykk. Skikkelig tykk.
Jeg tok et godt tak i den og runket han mens jeg så opp på han. Jeg gapte og han presset den på med en gang.
Jeg lekte med tunga på hodet, før han begynte og presse mer, dypere og dypere. Jeg gapte så stort jeg kunne.
Jeg fikk ikke hele inn, selv om jeg tror jeg skulle klart lengden, så var det tykkelsen som stoppet det.

Han begynte å jukke den inn å ut av munnen min, stønnet og tok et fastere tak i håret mitt.
Etter en liten stund, førte han hodet mitt mot sengekanten, og begynte å munnknulle meg mot senga.
Jeg gapte så godt jeg kunne mens jeg kjente hvordan jeg følte jeg kom til å revne kjeven av dette.

Plutselig stoppet han, førte meg opp etter håret, og la meg inn på senga, han fulgte etter og satte seg bak meg. Jeg hørte hvordan han spyttet, før jeg kjente noen fuktige fingre som tok meg nedentil. Like etter kom den tykke pikken hans, han la den mot fitta mi, og lot den bare skli helt til han gled inn i hullet.
Når han først hadde truffet inngangen, begynte han rask og jukke seg innover. Jeg stønnet høyt, og da tok han et godt tak i håret mitt og puppen min. Han kløp meg i nippelen mens han fortsatte og jukke, litt hardere nå.
Til slutt kom han helt til bunns i meg, og fikk pult meg hardt i doggy, før han kastet meg litt rundt i noen posisjoner, før han kastet seg på ryggen og sa, «nå er det din tur igjen».

Jeg krabbet over han, satt meg på huk, og førte han inn igjen. Han dyttet meg rett nedpå den og stønnet. Han begynte å pule meg undenifra mens han tok et nytt tak rundt halsen på meg, kvelte meg lett mens han kysset meg og pulte så hardt han kunne.
Jeg stønnet og måtte lene meg mot han mens han kjørte den tykke pikken sin inn i meg, helt til han plutselig stoppet, og kastet meg ned på sengen før han selv hoppet oppå.
-«Jeg kommer» sa han mens han krabbet oppover i senga mens han runket. Han stoppet helt på siden av ansiktet mitt før han sa, «sug».
Jeg gapte opp, og ikke lenge etter han hadde truffet leppene mine, stønnet han høyt, det rykket i hele han, og han pumpet noen tykke ståler med sæd så langt inn i halsen på meg at jeg brakk meg.

Han så bare strengt på meg, før jeg svelget unna. Så sa han bare «flink pike».

Jeg fikk sett på klokken å så at den var 04, og sa: «faen!»
-«Hiv deg i dusjen du, så ringer jeg en taxi»

Den ble en dusj, før jeg tok på kjolen igjen, g-strengen fant jeg ikke, og fikk heller ikke lov å lete etter den.
Jeg begynte å angre ekstremt mye med en gang jeg satt meg i taxien. Tenkte på min samboer og barn som var hjemme, samtidig som jeg hadde nytt kvelden.
Men fikk litt vondt av han da jeg kom hjem og kysset han på munnen med sædsmak, heldigvis sov han for tungt.

Og sjefen får jeg grove blikk og meldinger fremdeles, selv om dette skjedde i starten av sommeren.