Min lærerinne

Denne novellen er vist 55490 ganger.

Lite ante jeg med mine stadige forelskelser i ungdommen rettet mot det motsatte kjønn at jeg flere år senere ville få et særdeles smakfullt vendepunkt i livet mitt. Flørting, kyssing og fantasier med mine jentevenner preget dog den ville tiden som tenåring, og jeg anså meg selv som åpen for det meste. Likevel fikk jeg ikke utløp for alle de innestengte lystene før jeg traff min lærerinne på universitetet.

-Gruppe fire til auditorium 2, gruppe fem til auditorium 6, gruppe seks.., roper den gråhårede mannen av en foreleser ut i det store rommet. «Gruppe seks», tenker jeg, «det er meg det». Jeg med mine stadige søvnvansker om nettene subber i halvsøvne til min oppropte lokasjon, og setter meg ned sammen med de andre studentene fra samme gruppe. Noen sekunder senere kommer et ukjent ansikt inn i rommet, og informerer oss om at hun vil være veilederen vår gjennom studieprosjektet. Nina. Nina heter hun. Hun kan ikke være mer enn fem-seks år eldre enn meg. «Søt, morsom, herlig, og ikke minst sexy!», tenker jeg om henne etter førsteinntrykket har banet seg vei til mine sanser. Halvlangt, mørkt og noe bølgete hår preger henne, og de marinblå øynene er ikke til å unngå å legge merke til. En struttende bakende vises gjennom de mørkeblå jeansene, og jeg kan så vidt skimte noen innbydende brystvorter under pologenseren. «Likevel så heterofil som en får ei dame!», sukker jeg i mine tanker.

Et par uker har passert og vi har det ukentlige møtet med veilederen igjen. På slutten av timen spør jeg Nina om jeg kan få et par ord med henne angående hennes hovedfelt i emnet. Hun svarer med et vennlig ja, og virker nysgjerrig men samtidig oppglødd over at jeg finner hennes felt så interessant. Vi blir sittende mens de andre går, og jeg kjenner meg litt nervøs for at jeg for første gang skal sitte alene med henne i et lukket rom. Bare jeg og hun. Hun ser forventningsfullt på meg med sine sjarmerende øyne, og jeg kjenner et enda større stikk av nervøsitet. Jeg klarer heldigvis å ro meg inn på banen, og samtalen er i gang. En samtale som er overraskende løs og uhemmet, helt fri for høytidelighet. Vi ler midt oppi det hele, og samtalen har plutselig tatt en helt annen retning enn slik den startet. Nå snakker vi om uteliv, studenttilværelse, og i tillegg har hun i en bisetning informert meg om at hun er en singel sjel. Jeg overrasker meg selv i det jeg lar hånden min stryke armen hennes lett i et avslappet og humoristisk øyeblikk, og blikkene våre møtes på en annen måte enn tidligere samtidig som det danner seg en uberegnelig stillhet i rommet. «Faen, nå har jeg ødelagt det!», tenker jeg umiddelbart, «den gode, gamle og vanvittig ydmykende avvisningen kommer nå, og jeg må heretter se helt andre retninger enn mot henne i veiledningsmøtene våre. Herregud, hva har jeg gjort!».

Det viser seg at jeg overtolker hennes reaksjon på min tilnærming i det hun fortsetter på diskusjonen vi hadde. Jeg puster lettet ut og tenker hun enten ikke forsto min tiltrekning til henne, eller at hun rett og slett bare overså det. Etter en tid igjen blir det noe stille, og hun titter undrende opp på meg.  -Det er noe merkelig ved deg, Susann, noe.., sier hun og stopper opp for å tenke. -Det er noe ved deg som jeg ikke helt klarer å beskrive, forklarer hun videre med et smil om munnen. Jeg ler og sier med humoristisk sans: -Det er som de alle sier, jeg kan ikke beskrives, jeg må oppleves.

 Hun reiser seg plutselig opp fra stolen og rekker ut hånden som et tegn på at hun vil jeg skal gjøre det samme. -Det er det jeg også tror, svarer hun på den noe tørre vitsen min. Nå har hun tatt tak i hånden min, og vi står tett mens vi ser hverandre inn i øynene. Jeg er usikker, og venter på en forklarende handling til ordene hennes. Det neste sekund legger hun begge sine slanke, pene hender på hofta mi og presser de velformede leppene sine mot mine. «Å, du hellige, så myk hun er!». «Drømmer jeg?!». «Det finnes en Gud!». All slags tanker farer gjennom hodet mitt i det jeg besvarer hennes tilnærming. Jeg kjenner hennes myke bryster mot mine små, og jeg føler på en lyst jeg aldri har vært i nærheten av med en mann.

Hendene våre farer sakte og kontrollert i alle retninger på hverandre, og noen småstønn kommer fra oss begge. -Susann, jeg kan ikke…, prøver hun å si gjennom all kyssingen og pustingen, men gir fort opp. Selv ikke en atomkrig kunne fått oss til å bryte opp øyeblikket vi har her og nå, ingenting kan løse opp det sterke limet mellom oss. Det er dette jeg har ventet på. Denne dama, denne settingen. Alt stemmer.

Jeg tar tak nederst i genseren hennes og løfter den over hodet hennes. En singlet som etterlater lite til fantasien viser seg, og mens jeg kysser henne på halsen og skuldrene trekker jeg stroppene ned frem til singletten har havnet like under de vakre, naturlige brystene hennes. Brystvortene har knoppet seg og jeg blir usannsynlig kåt og lysten av synet som møter meg. Jeg lar tunga sirkle rundt, og småbiter på henne, noe jeg antar hun liker i det hun gir fra seg små klynk. Jeg dytter henne mot bordet der vi, sammen med mange andre, for en time siden hadde vært inne på tema som omhandlet langt fra seksuelle handlinger.

Mens jeg trekker av henne buksene småkysser jeg på magen hennes, og lar henne få vite at jeg forguder alt ved henne. For det gjør jeg – hun er helt fantastisk! En sort blondetruse bærer hun rundt den feminine og formfulle rumpa si, og jeg tar tak i rumpa med begge hendene mens jeg kysser henne på innsiden av lårene. Hendene lar jeg ømfintlig vandre opp og ned langs henne, og det virker som hun har uendelig mange erogene soner slik som hun puster tungt og gir fra seg lyder. Tunga mi presser forsiktig på klitten hennes, utenpå trusa. Hun vil ha mer, det klarer jeg å lese fra kroppsspråket hennes. Jeg erter henne ved å la tunga fare langs kantene på trusa, med småstopp innom det aller mest følsomme iblant. Samtidig lar jeg fingrene mine leke med de tydelig følsomme brystvortene hennes.

Jeg adlyder nå hennes lyster, og tar trusa sakte av mens jeg ser henne i øynene som lyser av kåthet. Jeg tenker for meg selv at heldigere blir jeg bare ikke!

Det trusa tidligere skjulte møter meg med et vått og svulmende syn. Hun har frisert seg, likevel er hun ikke helt bar – akkurat slik jeg liker det. Jeg tar fingrene rundt leppene hennes, akkurat der de skjuler klitten. Jeg masserer sakte, intenst, opp og ned. Hun stryker håret mitt mens hun småstønner. Jeg legger munnen min rundt klitten hennes, og suger forsiktig og ømt. Jeg merker skjelvinger fra beina hennes, og dytter henne opp på bordet slik at hun ligger. Jeg lar en finger gli inn i henne, og jeg kjenner hvordan fitta hennes strammer rundt den. Jeg lar enda en finger gli inn, mens jeg fortsetter å suge på klitten. Jeg støter fingrene langt inn i henne, og jeg presser de mot veggene. Hun strammer til, og hele kjønnet hennes er nå rødt og oppsvulmet. Det renner våte safter ut av henne, og jeg tillater meg å smake på dem. Hun liker tydeligvis synet av det i det hun sender meg et lystent smil.

-Fy fader, så godt du smaker, sier jeg til henne så kåt som jeg også har blitt. Jeg fortsetter videre å leke med klitten hennes, og fingrene mine presser opp mot det deilige punktet hun tydeligvis har intakt. Hun gir fra seg herlige lystlyder mens jeg kjenner hun strammer godt rundt fingrene mine og kommer i en lang, kraftig orgasme. Jeg flytter ikke munnen min, men lar den omkranse klitten hennes helt til skjelvingene fra henne stopper. Jeg reiser meg over henne og kysser henne lenge. Ingen av oss har ord. Vi bare smiler, og kysser. Hun begynner å kle på seg mens jeg står og beundrer det vesenet som har gitt meg noe helt uforglemmelig. Hun går mot døra, snur seg mot meg og smiler. -Vi sees neste Torsdag, Susann.

Jeg sitter med et smil igjen, og gleder meg til å se de intetanende ansiktene på mine medstudenter ved neste møte.

Legg igjen en kommentar