Min nye venninne, del 4

Denne novellen er vist 14777 ganger.

Jeg våknet midt på natten av at det tikket inn en tekstmelding. Se til å kom deg på jobb, det er horetid. Jeg ble lysvåken og kjente hvordan ordene gjorde meg fittevåt.
Jeg tok på meg en blondestrømpebukse med hull i skrittet og et korsett i lakk og mine høye støvler i rød lakk. Jeg kjente meg skikkelig billig og horete. Jeg tok på meg en stor vinterkåpe og dro til leiligheten til min venninne.
Hun åpnet kjapt, hun hadde på seg en sort kjole som viste alt og de enorme brystene veltet ut.
– Vi har en litt spesiell kunde som du vi må ta oss av i fellesskap, sa min venninne strengt.
Mannen var et sted i femtiårene, en skikkelig gammel gris. Han hadde stor måne og mage. Han satt i stuen helt naken og lekte litt med kuken sin.
– Se har kommer horen alle snakker om. Jeg vil gjerne legge igjen sæden min i deg, kjøre den deilige sæden min inn i fitta di, sa han.
Jeg kjente skammen bre seg i kroppen og jeg kjente avsky for mannen, på samme tid som slike gamle griser tenner meg og det vet det ludderet jeg har av en venninne. Hun hadde skaffet han spesielt til meg.
Venninnen min ba meg strengt om å legge meg opp på bordet. Da kunden gjerne ville undersøke meg.
Han stønnet og jeg kjente de små hendene hans over alt. Han ba meg om å åpne opp så han kunne se fitta mi. Så stakk han de små fingrene sine under kjolen min, gjennom hullet i strømpebuksen og inn i min våre fitte. Han roterte rundt inni meg og jeg kjente hvordan saftene mine rant. Han tok ut fingeren og lo.
– Ser man det, du er en skikkelig kåt en du, dette skal bli deilig sa han.
Han ba meg kle av meg alt utenom bh og støvlene. Jeg gjorde som han befalte.
– Sett deg opp på bordet og vis meg fitta di, jeg vil se alt, sa han.
Jeg satte meg på bordet, skrevde så han kunne se alt, kjente at brystvortene mine var harde og at de ville ut av den trange bhen. Jeg la hodet bakover og nøt at han satt der og så på meg.
– Lek med fitta di, sa han.
Jeg førte fingrene ned til fitta mi og kjente hvor våt jeg var, det kom lyder og jeg kjente skammen.
– Jeg vil smake på horefitta, sa han.
Jeg la meg bakover på bordet og åpnet lårene og lot gamlingen slippe til.
Han stakk tungen inn i hullet mitt og jeg kjente at det rykket i fitta mi og saftene bare rant ut av meg. Jeg bare lå der og tok imot. Han presset seg hardt inn og sugde seg fast. Jeg kom i en voldsom orgasme og jeg hadde ingen kontroll, han ville ikke gi seg bare sugde seg fast. Så jeg kom med en skikkelig stråle, det bare rant ut av meg. Det gjør det når jeg får voldsomme orgasmer.
Men nå var gamlingen kåt og ville ha oss begge to. Han var våt i fjeset av fittesaften min. Men langt ifra mett. Han ba meg ligge meg oppå venninnene min, slik at han kunne ta oss begge to på en gang. Jeg føler meg som en virkelig mann da sa han. Jeg får aldri nok fitte, aldri.
Jeg la meg oppå venninnen min og gned kjønnet mitt mot hennes mens hun fikk kuk i seg. Det var utrolig opphissende. Jeg lå oppå og lekte meg med brystene hennes, sugde og knep i knoppene hennes. Hun stønnet at hun er en hore og vil ha masse kuk i fitta si. Men så stanset gamlingern. Nå var det min tur, han ville veksle litt på sa han, men han hadde bestemt seg for å gi meg kuksaften sin. Jeg kjente jeg ble kåt av denne kinky mannen. Alle kvinner elsker å få kuksaft i seg, det er selve livskraften.
Han peste og stønnet og skrek at nå horer, nå kommer jeg. Jeg kjente saften hans inn meg.
– Du skal dele saftene min med venninnen din, sa han.
Venninnen min la seg ned og begynte å slikke fitta mi. Jeg kom igjen i en voldsom orgasme.
Men nå var jeg klar for litt skikkelig puling med gamlingen. Så jeg spurte ydmykt om jeg kunne få massere han. Han takket ja til det og la seg på ryggen. Du skal få fittemasasje sa jeg. Jeg satte meg oppå han og gned kjønnet mitt over han. Hele overkroppen hans glinset, han var fynket i mine safter. Det var veldig opphissende.
– Nå må horen ha kuk, kan jeg få ri deg, spurte jeg.
– Kom med horefitta di, ditt ludder, skrek han. Jeg satte meg oppå han og kjente hvordan kuken hans gled inn i meg. Ingenting er deiligere enn å ri, jeg elsker det. Jeg formelig melket kuken hans, jeg brukte musklene mine og knep til.
Venninnen min hadde nå satt seg oppå munnen hans. Vi lekte med brystene til hverandre. Nappet, bet og pulte. Jeg kysset venninnen min, hun kysser så deilig. Jeg fikk enda en orgasme, men gamlingen var ikke ferdig. Så venninnen min ville også ha kuk. Det var litt av et syn å se den store kroppen sitte og knulle. Jeg visket henne i øret at hun er en deilig hore, jeg hørte på øpusten hennes at det var like før og hun kom i en voldsom orgasme, den store kroppen ristet.
Denne mannen er nå en av våre favoritt kunder, en skikkelig gammel gris som elsker fittene våre.

Legg igjen en kommentar