Mattis

Denne novellen er vist 12004 ganger.

Det var festivaltid og jeg gledet meg skikkelig. Masse herlig musikk og med metalsjangeren følger jo selvfølgelig langhåra karer. Jeg sukka for meg sjøl. Det finnes ikke noe finere enn langhåra karer. På den lange bussturen til festivalområdet la jeg merke til en av disse flotte langhåra metallerne. Han satt noen seterader foran meg og jeg regelrett sikla hele veien. Håret var langt, til livet, mørk blondt og småkrøllete. Han hadde en slitt band t-skjorte på og svarte olabukser, sånn passelige ettersittende. Siklinga mi ble ikke bedre. Jeg kjente det ble våtere og våtere mellom lårene mine, men selv jeg syns det var for drøyt å gjøre noe med det på bussen. Jeg fikk vel heller prøve å finne meg en som ikke var for full i løpet av festivalen.

 

Vel framme på stedet for årets festival for min del mistet jeg raskt den kjekke karen fra bussen av syne. Ikke at det ikke fantes andre flotte mannfolk å se på, men jeg følte liksom at jeg delte noe med han fra bussen. Annet enn bussturen altså. Jeg fant plass til teltet mitt litt i utkanten av campingområdet for å slippe å være inne i det mest herja området. Satte det opp og ordna med underlag og sovepose. Dagens konserter starta ikke før om et par timers tid. Jeg benyttet sjansen til å gjøre noe med ulminga og våtheten mellom låra. La meg ned på soveposen og lot fingrene jobbe, herlig var det. Jeg så for meg Langhår fra bussen, enda bedre hadde det vært om han var der sammen med meg.

 

Jeg sminket meg og tok på meg en tynn singlet og et skjørt før jeg fulgte resten av mengden inn på konsertområdet. Jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle få med meg Dimmu konserten. Satset på at de spilte noen sanger jeg kunne, dessuten var det jo dit flertallet av langhåra metallere med skinn og nagler gikk. Paradis for min del.

Jeg storkoste meg under konserten, jeg headbanga og veiva med neven, musikken i seg selv var nok til å gjøre meg kåt på nytt. Det var mye folk og trangt så tett opptil scenen. Jeg kunne kjenne hver centimeter av personen som sto bak meg, definitivt hannkjønn. Jeg snudde meg så vidt og så rett inn i de blå øynene til Langhår. Det var nesten så jeg knakk sammen i knærne, han var oppslukt av musikken og la vel knapt merke til at jeg så på han. Sikkert like greit for jeg så vel ut som en fisk på land. Det ble ennå våtere mellom lårene mine, siden jeg nøt varmen hadde jeg ikke tatt bryet med å bruke truse. Det var nesten så jeg angret nå når jeg kjente at det rant mellom lårene mine.

 

Jeg snudde blikket mot scenen igjen og straks kom et refreng alle kunne, ergo ble alle dytta nærmere scenen og Langhår sin kropp ble presset i full lengde mot min, jeg kunne ikke dy meg og gned rumpa mot han. Jeg syns unektelig jeg kunne kjenne en reaksjon, eller var det bare mine overkåte tanker som fantaserte? I neste øyeblikk lå det en arm rundt livet mitt og en stemme hvisket meg i øret, i en grad man kan hviske under en Dimmu konsert, «Lille fristerinne, står du der og gnir stussen din mot meg?» Jeg syns jeg kunne høre et snev av latter i stemmen hans. Jeg gned meg ennå hardere mot han for å konstatere at det gjorde jeg. Det ble definitivt hardere der jeg gned ja. Hånden hans snek seg under singleten min og opp mot det ene brystet, jeg buet ryggen nøt hvert sekund da han fikk tak i brystvorta mi og klemte til. Jeg var så kåt at det bare var deilig. Den andre hånda hans snek seg under skjørtet mitt, jeg oppfanget et begeistret stønn da han kjente jeg var truseløs. Det tok ikke lange tida før han fant klitten min og en våt og klar fitte. Han kjentes skikkelig hard ut nå og jeg kunne ikke tenke meg noe bedre enn å få kjenne han inni meg. Tror det er første gang jeg har ønsket at en konsert skulle slutte før tida. Han flytta den andre hånda ned til fitta mi også og kjørte to fingre så langt opp han kom. Samtidig fingra hans å godt, så godt på klitten, midt under siste refrenget på siste sangen, da alle i publikum hoppet i takt til musikken og skrek teksten, hylte jeg ut i den beste orgasmen jeg hadde fått noensinne. Ikke søren om denne karen skulle få slippe unna før han hadde gitt meg det jeg ønsket meg mest. Ikke at jeg tror jeg hadde sluppet unna heller for den saks skyld.

 

Vi skyndet oss av gårde mot campen, jeg ledet vei til teltet mitt, enda en fordel med at jeg plasserte det i utkanten. Ikke at noen ville brydd seg, men jeg foretrakk det sånn.

Det var så vidt vi rakk å lukke glidelåsen i teltåpningen før han nesten kastet seg over meg og kysset meg dypt og krevende. Jeg vrengte av han band t-skjorta og starta på knappene i buksa hans. Skjørtet mitt var ikke-eksisterende allerede og singleten fulgte straks etter. Han vrengte av seg jeansene og boxeren og jeg så sultent på kuken som vippet ut av den. Jeg satte meg på kne og sugde han sakte og med tunga lekende over hodet noen ganger før jeg la meg ned og spredde beina det jeg var god for. Han var ikke sein om å reagere og plasserte seg mellom beina mine og kjørte kuken sin hardt inn. Jeg var så våt at han gikk rett til bunns. Det var like før jeg kom igjen. Deilige mannen støtte i vei, raskere og raskere. Jeg trakk beina godt opp og hørte på stønninga at jeg om mulig gjorde det enda bedre for han. Jeg sneik hånda ned for å hjelpe til, to fingre på klitten samtidig som han støtte inn og ut. Var ikke lenge før jeg kom nå. Jeg beit og småsugde på øreflippen hans, skikkelige godlyder begynte å høres fra halsen hans. Jo hardere og raskere jeg sugde, det hardere og raskere støtte han. Jeg kjente hele han spente seg. Like etterpå kom han, og som han kom. Han sank til slutt ned over meg og pustet tungt inn og ut flere ganger før han klarte å si noe. «Hei forresten, jeg heter Mattis»

 

Legg igjen en kommentar