Min personlige slave – del 2

Denne novellen er vist 14009 ganger.

Maria kom ut fra toalettet og bråstanset, overrasket over å se meg rett utenfor. Jeg ble stående et øyeblikk og vente… ventet på å se om hun fremdeles påberopte seg fri under kodeordet, eller om hun igjen var klar for å underkaste seg. Hun sto og så meg i øynene, jeg smilte vennlig og ga henne vannflasken. Hun smilte forsiktig tilbake og tok imot. Skrudde av korken og drakk av hjertens lyst. Hun hadde nok vært like uttørket som meg; mesteparten av vannet gikk rett ned og jeg lurte på om hun kjente den samme oppkvikkende følelsen som jeg hadde kjent. Hun svelget og tok flasken fra munnen uten å snu den riktig vei… de siste dråpene rant nedover halsen og brystet hennes, og fikk det nok en gang til å gå kaldt nedover nakken på meg. Vanndråpene glinset mot den nakne huden og fikk meg til å smile. Vi ble stående og se på hverandre, og igjen satte jeg opp et uttrykk som ville spørre om hun igjen var klar for å bli min slave. Det gikk et par sekunder, så senket hun blikket og sa med lavmælt, men med tydelig stemme:

«Hva kan jeg gjøre for å glede deg, Herre?»

«Du har vært flink, du behager meg. Gå ut i dusjen, skru på vannet og vent på meg. Jeg kommer snart etter, slik at du kan vaske meg.»

Maria neiet lydig og gikk ut i dusjen i rommet ved siden av. Det var en genial løsning; halvveis inn i det avlange rommet var gulvet hevet opp med en terskel, og vegger og gulv flislagt med dusjhodet på veggen. Halve rommet var rett og slett satt av til dusjen, noe som ga godt med plass der inne…

                Jeg hørte Maria slå på dusjen idet jeg gikk ut på soverommet. Jeg hentet alle leketøyene jeg hadde. Glidemiddelet tok jeg også med… alt sammen skulle brukes flittig. Det var litt tricky å få med meg alt sammen på én gang, men det gikk da på et vis. Jeg satte sakene fra meg på en hylle like ved dusjen, og ble stående en stund og nyte synet av den flittige slaven min, som sto under dusjen og ventet. Hun var nydelig med vannet rennende nedover seg slik. Jeg steg over den høye terskelen og inn i dusjen sammen med henne, og etter å ha strøket over den glatte huden hennes en stund, bare for å ha mettet hendene i tillegg til øynene, stilte jeg meg inntil veggen. Ga tegn til Maria at hun skulle begynne å tjene sin herre, og hun la hendene på brystet mitt og begynte å vaske av meg svetten. Hun var tydeligvis oppsatt på å gjøre en god jobb, for hun tok ned såpen og begynte å såpe meg ordentlig inn… tok seg god tid og gned over huden min med langsomme bevegelser. Halsen og bak ørene, nakken og utover armene, ned under dem og over hele overkroppen… Hun vandret rundt meg og fortsatte nedover rygg og mage etter hvert som hun kom dit. Hendene hennes var myke, forsiktige, og hun rørte andektig ved meg som om hun kjærtegnet – nei, tilba hver eneste del av kroppen min. Hun gled umerkelig ned bak meg og jeg kjente rumpa bli glatt og skummete. Fingrene hennes gled inn mellom rumpeballene og sørget for å rengjøre hver eneste krok… Jeg kjente pikken stivne litt idet hun lot fingrene gli over rumpehullet før hun forsatte videre nedover. Hun var nennsom med selve lemmet; vasket pungen varsomt før hun fortsatte inn mellom lårene. Jeg tente vanvittig på tanken at det hun vasket av der var de tørre restene av sitt eget spytt fra tidligere… Til slutt ble hun sittende på gulvet bak meg mens hun vasket bena mine – helt ned til føttene og mellom tærne.

«Herre, vil du stille deg her og skylle av deg…?» tilbød hun idet hun reiste seg og ledet meg inn under vannspruten.

Vannet traff meg midt på hodet, rant nedover og skylte av såpen. Hendene hennes hjalp til ved å gni varsomt over huden min. Det var godt, og jeg bestemte meg for at hun etterpå skulle få massere meg ordentlig.

«Herre, skal jeg vaske håret ditt?» lød stemmen melodiøst.

Jeg nikket, og hun flyttet vannstrålen ved å vri på spyleren før hun stilte seg bak meg. Jeg lukket øynene og kjente hvordan hun gned inn sjampo med fingertuppene. En herlig følelse, å få vasket håret – jeg hadde alltid likt at frisørene gjorde det. Nå hadde jeg en slave som gjorde det for meg, og hun brukte betraktelig mer tid og innsats enn damene på Nikita: Hun ville tjene sin herre og glede ham, ikke bare utføre en oppgave. Etter lengre tids hodebunnsmassasje flyttet hun spyleren tilbake og skylte bort alt. Jeg følte meg myk og avslappet, og en aldri så liten smule kåt. Å ha den sexy, nakne kroppen til Maria smygende rundt meg som en kosende hunnkatt mens hun ærbødig berørte meg overalt var unektelig opphissende. Det ble ikke mindre da hun malende sa:

«Er det noe mer jeg kan gjøre for deg, Herre…?»

«Ja, du kan bruke denne…» sa jeg og plukket ned analvibratoren fra hylla.

«Javel, Herre…» svarte hun og skulle til å stille seg på huk idet jeg avbrøt henne.

«… på meg

                Hun reiste seg igjen, tydelig overrasket, men adlød. Plukket ned flasken med glidemiddel og stilte seg inntil meg. Så meg i øynene mens hun sank ned mot gulvet til hun satt på huk, med ansiktet rett foran den voksende pikken min. Like etter kjente jeg de varsomme hendene utforske meg på nytt; de gled inn mellom lårene og opp mot baksiden, slik de hadde da hun hadde såpet meg inn. Jeg lukket øynene og nøt oppvarmingen; hun begynte forsiktig og kjente på meg med fingertuppene – fikk meg til å slappe ordentlig av. Det var ikke til å nekte for at Maria var flink…  Jeg kjente plutselig følelsen av glidemiddel over det bakerste hullet; hun helte det ned mellom rumpeballene og gned raskt frem og tilbake over åpningen med fingeren. Like etter kjente jeg den presse seg varsomt inn, og jeg slappet av i lukkemuskelen for å la henne gjøre det. Hun fortsatte å bruke fingrene for å gjøre meg ordentlig glatt, til hun mente jeg virket klar for vibratoren. Den kjentes kjølig mot åpningen idet hun dyttet den innover, og jeg stønnet og konsentrerte meg for å slappe av. Vibratoren var bøyd, var tykk som en tommelfinger ytterst og ble tykkere nederst. Den fylte meg mer og mer etter hvert som Maria dyttet den opp i meg der jeg sto med spredte ben på det flislagte gulvet. Så slo hun den på, og jeg kjente herlige vibrasjoner dirre langt inni meg; den kilte mot indre organer og fikk det til å krible i bena.

«Herre, vil du at jeg skal stimulere lemmet også…?» sa hun etter at hun hadde fått vibratoren på plass.

«Ja…» sa jeg svakt, «…ja, få meg til å komme… og slave, du vet hva du skal gjøre når jeg kommer…»

«Ja, Herre, jeg skal svelge all sæden din…»

                Hun tente meg noe sinnssykt. Jeg måtte stå med spredte ben på grunn av vibratoren, men hadde en sterk trang til å klemme dem sammen og stramme hele underlivet. Det kunne jeg ikke, jeg måtte slappe av i musklene, alle jeg kunne kontrollere… Maria la hendene rundt pikken og begynte igjen å bruke de fantastiske hendene sine. Munnen kom like etter – den utrolige, vidunderlige munnen… Med jevne mellomrom puffet hun på vibratoren og presset den så langt inn det gikk, før hun fortsatte behandlingen av pikken. Tunga hennes slikket over hodet og hendene runket meg jevnt og forsiktig. Det gikk ikke lang tid før jeg begynte å sprute.

                Maria reagerte øyeblikkelig – idet jeg stønnet høyere enn normalt kastet hun seg mot meg og tok meg langt inn i munnen. Hun fortsatte å runke meg som best hun kunne, men slapp ikke taket med leppene… jeg stønnet jevnt og langvarig, det kjentes ut som at orgasmen ikke ville komme ordentlig i gang… det bare fortsatte og fortsatte, bygde seg opp mer og mer, og knep stadig hardere i underlivet. Til slutt strammet det seg så hardt at det nesten ble smertefullt, og jeg stønnet oppriktig ut i vilden sky. Plutselig rykket det til i meg, og det var først nå den ordentlige orgasmen begynte, virket det som. Maria lagde plutselige lyder, som om hun ble overrumplet, men hun tok ikke munnen fra meg – hun holdt en hånd på vibratoren og en annen rundt det struttende lemmet mens hun fortsatte å slurpe i seg det som kom ut. Det varte en evighet; kilingen i underlivet ville ingen ende ta, og jeg måtte støtte meg til veggene med hendene for å holde meg oppe… skjønt, Maria hold et fast grep rundt meg med armen hun holdt vibratoren med…

                Plutselig var det over. Jeg våknet opp. Ingen skjelvinger, ingenting – bare en jevn, deilig øm følelse.

«Herre…» hørte jeg nedenfra, og møtte blikket til min vidunderlige personlige slave. «Jeg… jeg svelget alt… alt sammen… det var veldig mye…»

«Flink… du er veldig flink…» sa jeg og strøk henne over håret mens jeg gispet etter luft.

Maria smilte, først beskjedent, så full av stolthet. Tydelig glad over at herren hennes var fornøyd med henne fortsatte hun sakte å runke meg mens ereksjonen svant hen. Hun kysset, suttet og slikket på kroppen min; mage, lår… Hun skrudde av vibratoren og dro den sakte ut slik at jeg ble vant til følelsen. Til slutt skvatt den ut og jeg oppdaget at jeg trakk et lettet sukk. Vibratoren hadde definitivt gjort sitt til at orgasmen ble så lang.

«Herre… er det noe mer jeg kan gjøre for deg…?» spurte slaven igjen, pliktoppfyllende.

«Ja,» svarte jeg raskt. «Reis deg opp, og still deg inntil veggen med bena spredt.»

Jeg visste nøyaktig hva jeg ville gjøre: Belønne slaven min. Jeg fant frem en eggeformet buttplugg av ren silikon, og en vibrator et par hakk større enn den jeg selv hadde brukt. Maria sto med ryggen til under dusjen, med håndflatene mot veggen – som om hun holdt på å bli ransaket av politiet…  Jeg stilte meg opp bak henne og startet den store vibratoren. Førte den uten å nøle opp mellom bena hennes slik at den presset mot fitteleppene. Hun lagde koselyder og spredte bena lengre fra hverandre. Jeg dyttet på vibratoren til den fant riktig vinkel og skvatt opp i henne. Presset oppover til den nådde bunnen og trakk den straks utover igjen… pulte henne langsomt slik noen minutter til hun begynte å bli tungpustet. Da helte jeg glidemiddel ned langs korsryggen hennes. Smilte da det rant ned i rumpesprekken og Maria gispet opphisset. Jeg gjorde som henne og masserte det utover i åpningen for å gjøre henne glatt. Like etter var pluggen på vei inn i henne. Den så altfor stor ut til å kunne penetrere det trange hullet, og slaven ynket seg da også idet jeg presset den innover.. men plutselig skvatt den innenfor, og Maria stønnet høylytt av velvære.

«Åååå..! Jaaa… åh, Herre, så god du er med meg…»

Stønningen hennes, lydene av leketøyene i kroppsåpningene hennes, synet av den vakre kvinnen penetrert av objekter jeg hadde dyttet inn i henne… alt dette gjorde meg opphisset, fikk hjertet til å svulme og hamre med en kraft jeg aldri hadde kjent maken til. Det behagelige vannet sprutet fremdeles ned over oss – til tross for at jeg hadde trodd at varmtvannet måtte ta slutt for lenge siden – og jeg var fast bestemt på å belønne slaven min med orgasmer som perler på en snor.

                Det tok ikke lange tiden før hun mistet kontrollen. Leppene begynte å skjelve og stemmen ble uklar, bena dirret og hun gispet etter luft hver gang jeg dro vibratoren ut av henne. Da holdt jeg den opp mot de svulmende kjønnsleppene og lot henne kjenne effekten av vibrasjonene mot klitoris. Et lite hvin, en ny orgasme, vibratoren inn i dypet igjen og nye rystelser. Det hele ble en melodiøs kakofoni av lyder; gisp og sukk, voldsomme stønn og kvalte, lavmælte skrik. Slaven kom igjen og igjen, det virket ikke som hun greide å stoppe – ikke så lenge jeg fortsatte å pule henne. Silikonpluggen presset mot hennes indre organer og vibratoren sendte kontinuerlige skjelvinger gjennom de mest følsomme områdene.

«Aaaa… Herre, jeg…» begynte hun før stemmen skalv for mye til at jeg kunne tyde hva hun sa. «Ååå… jaa-aa-aaaa…»

«Bare kom, slave, du har fortjent det,» sa jeg og fortsatte behandlingen.

«Jeg… ååå ja, fortsett, fortsett, Herre…» stammet hun med skjelvende stemme.

                Jeg fortsatte. Knullet den glatte fitta taktfast med vibratoren, varierte vinkel iblant og presset opp mot innsiden av veggene hennes. Maria sto oppetter veggen med spredte, skjelvende ben – iblant virket det som at hun skulle skli og falle på måten hun vred seg, men hun klarte å holde seg oppreist. Jeg bare fortsatte. Hun stønnet og skrek, kom med små klynk og hvin hver gang jeg gjorde noe uventet, bet seg i leppa og kastet på hodet. Først da jeg begynte å bli sliten i armene og støl i ryggen av å sitte på gulvet under henne, først da begynte jeg å roe ned.  Vibratoren gikk fremdeles på full styrke, og Maria skalv fremdeles i bena – lik en rådyrkalv som nettopp hadde reist seg for første gang. Det var ikke måte på hvor tent jeg ble av å se den vakre kvinnen slik. Da jeg stanset helt og dro den tykke vibratoren ut av henne, kom hun så det sprutet.

                Hun utbrøt et skjelvende hyl idet vibratoren skvatt ut av fitta og orgasmekrampene sendte en kraftig stråle med klar væske ut mellom bena hennes. Det kom ikke mer, men Maria ble stående og skjelve helt til hun ikke klarte å holde seg oppreist lenger og sank sammen på gulvet i dusjen. Jeg skrudde av vibratoren og vasket den mens slaven ble sittende og hente seg inn. Hun hikstet og pustet mens hun satt der under dusjen, som nå definitivt begynte å bli kald. Jeg skrudde av vannet og gikk ut for å tørke meg. Ga henne et håndkle som tegn på at hun skulle gjøre det samme; hun stavret seg på bena, tydelig sliten, før hun fulgte mitt eksempel og begynte å tørke seg. 

**

Jeg gikk ut på kjøkkenet og hentet noe å drikke. De tassende nakne føttene til Maria hørtes bak meg etter hvert; hun var ikke langt unna. Uten å vente på henne gikk jeg først ut i stua og satte en CD på repeat, og deretter tilbake mot soverommet hvor jeg fant frem en liten flaske massasjeolje. Da hun dukket opp i døråpningen sa jeg at hun skulle få massere meg. Jeg la meg godt til rette på senga og lukket øynene. Ventet. Det tok en stund før hun kom, men til slutt satte hun seg opp i senga ved siden av meg; jeg kjente knærne hennes synke ned i madrassen på hver side av venstrebenet mitt, og like etter kjente jeg hendene hennes gli over skuldrene. Hun helte olje på – kanskje en smule for mye – og begynte å stryke meg over ryggen med jevne bevegelser. Jeg så for meg de rike patrisierne i Romertiden, som fikk slavene sine til å smøre seg inn med olje før de skrapet det av med en bronseskrape. Slaven min var også her for å gi meg mest mulig velvære.

                Hendene hennes gled over meg, sakte, mykt… slaven tilbad sin herres kropp. Hun sa ingenting, og jeg ble liggende der en god stund og nyte behandlingen hun ga meg. Nyte musikken, varmen og fingrene hennes. Hun masserte meg forsiktig over hele ryggen og ga meg deilige ilinger nedover ryggraden. Tankene svevde tilbake til det hun hadde gjort med meg i dusjen, og det jeg hadde gjort med henne. Det var deilige tanker. Jeg lå der lenge. Så lenge at jeg sovnet.

                Da jeg våknet hadde jeg sovet i mange timer… det var lys utenfor vinduet… og slaven var borte. Jeg satte meg opp og blunket, prøvde å kjenne etter hvordan jeg følte meg, og kom til at jeg egentlig hadde det ganske fantastisk. Jeg kjente faktisk matlukt. Var det mulig at Maria simpelthen hadde gått ut på kjøkkenet?

«Herre…» hørte jeg straks jeg hadde tenkt det, og fikk øye på henne i døråpningen med et brett i hendene. «Herre, jeg… har lagd frokost.»

Hun sto ydmyk i døråpningen, stirret i gulvet; hun hadde neiet dypt idet jeg så på henne. Slaven hadde altså på eget initiativ avsluttet massasjen kvelden i forveien på et eller annet tidspunkt, og hadde lagd frokost til herren sin neste morgen; hva hun hadde bedrevet natten med visste jeg ikke, og var usikker på om jeg skulle bry meg med det. Idet hun satte fra seg brettet med cornflakes, melk og varm te, bestemte jeg meg for ikke å gidde. Slaven hadde fått korreks dagen i forveien; nå var hun oppsatt på å tjene og tilfredsstille sin herre, og hvem kunne vel straffe henne for det…

                Jeg spiste frokosten hun hadde gjort i stand, og hun tok straks brettet med ut igjen – jeg la meg tilbake på senga og ventet til hun kom tilbake. Det tok bare sekunder, og snart var hun ved sengekanten igjen, med det samme pliktoppfyllende uttrykket i ansiktet.

«Er det noe mer jeg kan…» begynte hun slik hun pleide.

«Kle på deg frakken din. La undertøyet være.»

Det var vel åpenlyst hva jeg tenkte på? Hun snudde seg straks, gikk ut i gangen og tok på seg frakken. Jeg reiste meg fra senga og fulgte etter henne ut i gangen med en stigende ereksjon. Da jeg kom ut til henne, grep jeg armen hennes og snudde henne rundt slik at hun sto med ansiktet mot veggen. Den hvite frakken rakk henne akkurat til knærne og var ikke vanskelig å få av veien… hendene mine gled opp langs lårene hennes og over den myke rumpa. Hun spredte bena idet jeg ga tegn til det; alt jeg behøvde å gjøre var å dytte henne i en bestemt retning, så ga hun etter og fulgte mine ønsker. Idet jeg hadde henne presset mot veggen med spredte ben hadde jeg en bankende ereksjon; hun var så deilig, så myk og varm, og fullstendig under min kontroll… pikken la seg opp mellom lårene og gjorde meg tungpustet allerede før jeg hadde begynt. Sekunder senere hadde jeg presset pikken opp i henne og gjorde henne tungpustet også. Hun stønnet slik hun pleide – ekstatisk og glad for deg jeg ga henne – hver gang jeg jukket i den herlige, glatte fitta. Jeg peste, og svetten rant. Til slutt kom jeg, uten at jeg tenkte på å stoppe; jeg bare økte kraften i støtene og lot sæden pumpes inn i dypet. Da jeg dro ut pikken rant det kjønnssafter av den, og jeg tørket av meg på frakken hennes før jeg plukket opp skoene og undertøyet hennes fra gulvet. Idet jeg bøyde meg ned fikk jeg sett hvor dryppende våt hun var mellom bena… Jeg hadde sprutet i henne og hun var glatt og klissete; hun kom til å gå ned bakken fra huset med saftene sildrende ned innsiden av lårene…

«Nå kan du gå,» sa jeg og ga henne skoene og de to minimale undertøysplaggene.

«Takk, Herre,» svarte hun og neiet ustøtt.

                Maria forlot huset med skoene i hånda og undertøyet i veska. Jeg gikk i dusjen for å skylle av meg, og mens jeg sto der tenkte jeg på hvor fantastisk det hadde vært å ha besøk av en villig slave.

Jeg var fullstendig tilfredsstilt… og håpet på at hun ville komme tilbake siden, for å være slaven min flere ganger.

Legg igjen en kommentar