Oak hill

Denne novellen er vist 36154 ganger.

Det er komplisert å forklare hva jeg arbeider med. Det er et slags feriested, men likevel ikke. Jeg har klienter, som jeg kaller dem, og samtlige betaler betraktelige summer for en ukes opphold eller mer. Jeg kunne arbeidet hver dag, hele året, om jeg hadde villet. Men jeg forsøker å begrense meg. Forsøker å samle dem alle opp. Alle de sultne klientene mine.

På den måten kan jeg ha på det meste rundt tyve stykker samtidig, men da er det virkelig travelt, og på det minste har jeg vel en seks, syv stykker. Pacheck, en av mine ansatte, maner meg stadig til å ta vare på meg selv. «Vær smart. Tenk på deg selv også. De går ingen steder». Og det har han forsåvidt rett i. Klientene mine har jo ingen annen plass å gå.

 

Klientene mine er alle ulike. Menn og kvinner, men flest menn. Blant mennene finnes de unge og bortskjemte i tyve-årene og de eldre og mer sedate i seksti-årene. Og de midt i mellom; de stressede kameleonene, de agressive forretningshaiene. Men alle har de penger. Og alle har de sulten i seg.

Sulten etter det tabubelagte. Det mørke og usynlige. Det grensesprengende. Det altoppslukende.

 

Og alt det finner de hos meg. Eller det vil si, hos oss. Jeg, Pachech, Monok, Reben, Javer, Artis, Pavel og Oko. Og jeg er den eneste kvinnen her. Det er det beste med hele jobben.

 

Og ja, forresten. Mitt navn er M.

 

                                                           ********

 

                                                              Uke1

 

Jeg overlot som regel arbeidet med å velge de aktuelle klientene blant alle som søkte, til Pachech. En sjelden gang logget jeg meg selv på og leste noen tilfeldige søknader mens jeg nippet til en konjakk eller et glass vin. Det var nok fordi jeg så ofte ble skuffet av det jeg leste, at jeg overlot det hele til Pachech.

Menn som ønsket prisliste over de aktuelle tjenestene. Menn som kun skrev; » Er du virkelig kåt?». Menn som ville ha et «treff». Helst samme kveld. Hva var det med dem? Aktuelle tjenester? Vi tilbød alt. Enkelt og greit. Det var bare to regler. Ingen mindreårige. Ingen fysiske helseskader som gav varig mèn. Enkelt og greit. Og pris? De som spurte, de kan ikke betale. Eller er uvillige til å betale det det koster. For det har sin pris. Å få stilt sin sult.

Og om jeg var kåt… hele livet mitt dreide seg på en eller annen måte om lyster. Klart jeg var kåt. Treff? Du har ikke skjønt noenting, dumme lille mann.

 

Så Pachech screenet og videresendte meg de aktuelle. Og det var disse jeg leste gjennom. Profiler. Bilder. Bestillingslister. Pachech ba om en liten selvlaget video tilslutt. Nakne satt de og fortalte om sine drømmer og ønsker. Sine synder og sine pinsler. En naken, litt ukomfortabel mann med slapp penis mellom bena. Og på slutten er han mindre ukomfortabel og lemmet dirrer stivt opp og frem. Vipper i lengsel. Men han rører den selvfølgelig ikke. Så lener han seg frem og slår av kameraet. Jeg vet at når kamera er av, så trenger han bare runke noen sekunder før han spruter. Men etterpå er han like lite tilfredsstilt som før.

Det er sånne som ham som kommer hit.

 

Jeg får jenter også. Pachech plukker bare ut noen få. Jeg er ekstra kresen til dem. De vil ofte så mye, men bryter raskt sammen når de er her. Og ikke på en god måte. Det har jeg erfaring med. Slike som tror de er dominante, men bare hyler og skriker. Slike som tror de er masochister, men vil hjem allerede første eller andre dagen. Skuffende små vesener egentlig.

Men av og til er det en mannlig klient som har lest boken «Historien om O» og vil ha med seg en kvinne han ser på som slaven sin. Vi har strenge regler for slikt. Det er sjelden han får være her samtidig med henne. Og intervjuet hennes må overbevise oss om at dette er noe hun virkelig vil, og ikke bare ham.  Ofte vil de vi skal filme for dem. Hvordan hun er og slikt. Det gjør vi, men alltid med maske på henne.

 

Og noen ganger er det kvinner som har vært her før som det ene eller det andre, og som søker på vegne av en venninne med samme interesser. Disse er ofte ganske trygge å velge, for de har gjerne god forståelse av hva de må gjennom og hva som kreves.

 

Jeg satt på sofaen og vippet et glass med konjakk mellom fingrene, mens jeg så leste gjennom bestillingslisten til en klient vi mest sannsynlig kom til å akseptere. Han var typisk slik vi så etter og en klienttype vi hadde mange av.

Bondage. Caning. Anal dildo. Ydmykelse. Straff. Wet. Suspense.

På videoen så jeg en mann i midten av førti årene med en kropp preget av friluftsliv og sunt kosthold. En penis som begynte å reise seg når han nevnte ydmykelse. God lengde. Ikke spesielt tykk i diameter, men med markert hode. Ganske fotogen faktisk. Ansiktet var selvfølgelig ikke med og det var alltid like spennende hver gang å treffe dem under intervjuet og få et ansikt til alle kroppene. Jeg ble iallefall ofte overrasket.

Det banket på døren og jeg svarte. Pachech kom inn. » Det vil passe å begynne om en time, M. Er det noe du mangler?».

» Nei takk, Pachech. Alt er i orden.»

» Du vet det vil være tidkrevende i dag, M. Jeg tenkte kanskje at det ville hjelpe deg å ta en utløsning nå før vi begynner?»

Jeg bøyde nakken og strakk ut litt såre pc muskler. Pachech hadde rett. Jeg burde lette litt på presset før jeg gikk ned. Dagens runde ville bli krevende. Tre klienter som alle skulle gjennomgå en lang seanse uten mulighet for deres utløsning. Det var opphissende i seg selv, og skulle jeg la opphisselsen få overtaket, ville jeg kanskje bli fristet til å eskalere prosessen for tidlig.

» Ja takk, Pachech. Jeg burde tenkt på det før, i og med at vi har den lange Suspense-øvelsen idag. Hent Oko og  Pavel til meg.»

Han skjulte godt sin skuffelse, min Pachech. Helst ville han sikkert ta hånd om meg selv, men jeg trengte litt annen stimuli idag. Pachech ville få nok.

 

                                                                  **********

 

Oko og Pavel kom inn på kne gjennom døren etter Pachech. Iført sine heldekkende, sorte latex dresser, var alt man kunne se av dem øynene. Jeg likte disse dressene fordi de gav alle muligheter. Det var smale glidelåser man kunne gli igjen over øynene, dersom man ønsket det. Egen glidelås for munnen. Egen glidelås for området i lysken og egen glidelås for rumpen. Føttene var bare. Lyden av den knitrende latexen fylte rommet og jeg kunne høre kroppene deres pulsere og bukte seg under stoffet. «Pachech. Åpne for munn.» Pachech trakk straks opp glidelåsen over munnene deres. Åpningen gav rom for leppene deres og fornøyd noterte jeg meg den dype rødfargen på dem, en farge så intens at den umulig kunne være ekte.

» Oko, på sengen. Ligg på rygg midt på.» Han adlød uten nøling og beveget seg smidig på knærne over gulvet og opp i den enorme himmelsengen som tronet i dette rommet. «Pachech. Sett deg bak ham og bygg opp puter mellom bena dine. Jeg vil ligge.» Og Pachech gjorde slik jeg sa. Pavel og Oko hadde begge slanke og smale lemmer. De var på grensen til hengslete og penisene deres var lange slanger. Begge var de mørke i håret og jeg likte å se dem sammen fordi de var så like av byggning og utseende. Men lydene deres var vidt forskjellige. Pavel var mørk i stemmen og Oko veldig lys. Oko kunne ynke seg på den vakreste måte, mens Pavel peste mer og utstøtte grove grynt. Jeg lot Pachech dra opp glidelåsen mellom bena mine på den lilla latex hotpantsen jeg hadde på. Korsettet over i lilla og svart latex, løftet opp brystene mine og presset vortene over kanten. Deretter la jeg meg til rette på rygg mellom bena hans, slik at jeg hvilte mot brystkassen hans. Hans hvite silke gevanter kjentes glatt og kjølig mot skulderbladene mine og i korsryggen kjente jeg lemmet hans som allerede var hardt under silkebuksen. Jeg foretrakk ofte at han brukte slike klær, slik at hans enhver kroppslige reaksjon var umiddelbart synlig for meg.

Jeg løftet opp baken, spredte rumpeballene mine med fingrene mine og plasserte meg slik at rumpehullet mitt stødig fylte Oko sin munn. Jeg presset på tarmen slik at jeg fikk mest mulig åpning og kjente Oko sin tunge straks smette innforbi åpningen. Det var umulig for ham å puste gjennom nesen i denne stillingen. Inni mellom ville han bli nødt å trekke luft med munnen. Men han ville vente lengst mulig og kun gjøre det når det ble helt nødvendig.

Gjentatte ganger knep jeg sammen rumpehullet for deretter  å presse ut. Og hver gang kjente jeg tungen hans arbeide inn og ut. Haken hans presset mot mellomkjøttet. «Pachech. Brystene mine.» Og straks ble vortene mine gnidd harde og store og Pachech sin enorme penis presset hardt opp langs ryggsøylen min. «Pavel. På kne mellom bena mine.» Knitringen av latexen fylte meg med forventninger. Han satte seg lydig mellom bena mine. » Pavel. Tungen inn i fittehulen. Knull den sakte med tungen og la nesen støte mot klitoris samtidig». Han bøyde seg ned, la seg på brystet, og så fylte det svarte latexhodet rommet mellom bena mine. Tungen kom inn i meg og nesen presset rett på klitoris. Nå begynte det å bli godt. Jeg ville drøye utløsningen lengst mulig, for å gjøre den sterkere og slik vare lengre i kroppen for kvelden. Okos innstendige tunge som krøllet seg inn i rumpehullet mitt, Pavel som sakte penetrerte meg med tungen sin og Pachech sine kyndige hender som masserte vortene mine. Ekte nytelse. Det eneste jeg manglet var det lille ekstra. Den lille spissen på det hele. Jeg smøg hendene under rumpeballene mine, åpnet dem videre og presset meg hardere ned på Oko sitt ansikt. Presset ut rumpehullet. Oko klynket svakt. Han fikk ikke luft. Tungen hans var fremdeles inni meg, tryglende. Jeg gned hardere nedpå. Han klynket påny. Mer desperat denne gangen. Jeg ventet til lyden ble sår. Så lettet jeg litt på meg og kjente at han slukte luft. Pachechs lem dirret nede ved ryggen min. Det hadde gjort ham ekstra opphisset også. Oko som led litt. Pavel pustet tyngre mellom bena mine. De var som flokkdyr som alle været at noe skulle skje. Været det og ønsket det. Jaget lederen videre. Jeg gjorde mine til å reise meg på albuene og Pachech var der straks og støttet meg opp. Pavel holdt fremdeles stillingen. Det ville han gjøre helt til jeg ba ham slutte eller endre den. Han ålte seg lengre opp i sengen etter meg, med tungen limt inn i meg og nesen fast mot klitoris. Oko forsøkte også å følge etter, men tilslutt støtte hodet hans mot Pachec og han kom ikke lenger opp. Jeg manøvrerte meg opp på huk, men bakoverlent, avhengig av Pachech sin støtte i denne stillingen. Pavel sin tunge gjorde meg nesten svimmel. Jeg var ikke helt klar på hva jeg ville gjøre nå, men flokken presset meg videre, videre til nye grensesprengende områder. «Pavel. Sett deg med et kne på hver sin av Oko sitt bryst.» Pavel trakk hodet vekk fra meg og gjorde slik jeg ba om. Ivrig og spent. Det var derfor jeg var M. «Trekk ned glidelåsen for pikken din og ta ut pikken». Med raske hender trakk han glidelåsen ned og lot pikken sin folde seg ut. Den var halvstiv. » Ikke la den bli stiv, Pavel. Oko, gap opp. Pavel, fyll ham med den varme strålen din og Oko; ikke svelg. Spar alt du kan i munnen.» Nå peste Pavel tungt. Jeg visste han likte wet, men han visste, slik som vi andre også gjorde, at Oko mislikte det. Og bare derfor, ønsket jeg at han fikk det.

 Pavel hadde alltid lett for å slippe urinen frem. Selv måttejeg alltid konsentrere meg veldig for å få det til mens jeg hadde sex, men Pavel kunne bare slå på en bryter, virket det som. Og mens hans tisset en fast stråle inn i Oko sin munn, slapp han ut pusten i tunge  og korte stønn, og hans nytelse var tydelig for oss alle. «Stopp, Pavel. Jeg tror det er fullt nå. Det renner over.» Jeg så væsken sildre over leppene og kjaken til Oko. Nå måtte han puste gjennom nesen, som var rett under rumpehullet mitt, for å hindre væsken fra å forsvinne fra munnhulen hans. «Pavel. Pikken din. Ta den litt inn og ut av munnen til Oko». Og Pavel fulgte ordren. Det kom lette plaske lyder. Ved lyden av dem, slapp Pachech frem et stønn. Han fingret fremdeles med vortene mine. » Nok Pavel. Gjør den stiv nå.». Han runket lett foran meg og den lange slangen kom frem. «Nå Oko. Nå skal du fylle rumpehullet mitt med den gyldne væsken til Pavel. Du må sprute den inn i meg med munnen din.» Jeg senket meg over munnen hans og presset utover med åpningen min. Så kjente jeg det. Den varme væsken fylle meg. Oko var sikkert bare glad til for å få tømt munnen sin. Jeg knep igjen for å holde det inne. Pachech var ivrig nå, han hadde skjønt hva vi skulle. Grise til Oko. Han løftet meg opp under armene mine og fikk meg i posisjon. Jeg satt på huk over ansiktet til Oko nå, konsentrerte meg. Så lot jeg alt slippes løs over ansiktet hans. Oko hvinte. Sutret. «Pavel. Sprut på ham.» Bare få sekunder etter at jeg hadde sagt det, kom Pavel sin sprut i klaser over leppene til Oko og på latex neseryggen og det ene latex kinnet. De dype gryntene hans gjorde Pachech hardere i fingrene og jeg nøt den litt hardhendte behandlingen på vortene mine. Jeg lente meg bakover mot putene og hvisket Pachech sitt navn. Han lirket seg løs. Pavel flyttet på seg og tok over brystene mine. De visste hva som skulle til nå. Pachech la seg ned mellom bena mina, der jeg fremdeles lå på hodet til Oko som nå småhulket ydmyket. Hulkene hans, nesen hans mot rumpehullet mitt som jeg gned meg skamløst mot, Pachech som lykkelig sukket i det han åpnet munnen sin og la den over fitten min…fullkomment. Han slikket meg sakte, mens han sørget for at spermklattene kom med på tungen hans og ble dratt over klitorisen min. Han slukte i seg hulkene fra Oko sin munn med sine egne lepper og slapp dem løs igjen over mine skamlepper. Tilsist sugde han inn klitoris og Oko strakte på seg slik at tungen hans kom inn i fittehulen min. Pachech sine ivrige stønn, Pavel som malte over brystene mine, Oko som klynket tilbedende. Jeg kom i bølger over denne kakafonien av deilige lyder.

Når ekstasen hadde lagt seg og kroppen fyltes med ro, vasket Pachech meg ømt med fuktige kluter. Pavel og Oko lå sammen krøllet på gulvet ved sengen. Jeg lå med den ene armen slapt hengende ned over sengekanten. » Oko. Du lider så nydelig.» Stillheten i rommet var den av harmoni og det var en av de øyeblikkene hvor alt er perfekt. » Pavel og Oko. Tilbake til rommene deres. Jeg vil ikke trenge dere mer i dag.» Jeg hørte lyden av dem når de forlot rommet og jeg ble alene med Pachech. Han gjorde seg ferdig med klutene og hentet et glass kaldt vann med is, slik jeg likte det. Jeg så på bulen under silkebuksen hans mens jeg drakk og tenkte på hvor lenge siden sist det var siden jeg hadde latt ham komme. Det begynte å bli en stund. Jeg ville snart planlegge hans neste utløsning.

» Føles det bedre, M?»

» Ja takk, Pachech. Hent meg om 15 minutter, så skal jeg være klar.»

Han bukket seg ut av rommet og jeg ble alene med mine ventende forberedelser. Når jeg var klar, skulle vi ned i kjelleren. Og der ventet de.

På M.  

Legg igjen en kommentar