Mitt møte med MAESTRO.

Denne novellen er vist 3206 ganger.

Jeg hadde vært så heldig å møte en meget trivelig mann her inne, av den meget dominante typen, men han pirret mine fantasier helt sinnsykt…. Det var ingen problem for han å be meg akseptere et treff med han, og jeg møtte faktisk opp.

Vi skulle møtes i byen hvor han bodde, for den var litt større enn den lille fjellbyen min, dette pga diskresjon. Jeg kjente spenningen bygge seg opp i meg når dagen endelig kom, men jeg la meg godt tilrette i badekaret, tente levende lys, røkelse, satte på meditasjonsmusikken min og skjenket meg et glass rødvin. I badekaret klarte jeg utrolig nok å slappe godt av, jeg vasket meg, og barberte legger, armhuler og fitte godt. Lo litt med meg selv når jeg barberte fitta mi, for det fortalte det jeg allerede visste, – at dette ville bli en kveld med sex, og ingen liker vi vel hår i maten…..???? 😉

Kjøreturen til nabobyen gikk også helt fint, kjørte ALT for fort, som vanlig, hadde på favorittmusikken min, så i stedet for å tenke eller grue meg, bare nøt jeg kjøreturen, for jeg simpelthen ELSKER å kjøre bil. Når jeg hadde parkert utenfor restauranten hvor vi skulle møtes, brukte jeg ett par minutter til å granske meg selv litt kritisk. Etter hans kommando, hadde jeg kledd meg i sorte, sexy strømper, som sluttet ganske nærme mitt aller helligste, røde sko, selvfølgelig stillettheler, et kort, rødt tettsittende skjørt, sort, tettsittende bluse, som viste kløften mellom brystene mine godt, og en liten rød veske over skulderen. Jo, jeg så godt ut, og menn i alle aldre snudde seg fortsatt etter meg når jeg gikk nedover gaten, mot restauranten.

Jeg så han med det samme jeg åpnet døren – Han hadde skjegg og bart, kraftig bygning, man så musklene som dirret under t-skjorten, men man ville nok falle for de glitrende, humoristiske øynene på et blunk… En litt forvirrende kombinasjon, med disse øynene…

Vi hilste hverandre med en klem og vi satte oss dermed ned. Pratet om løst og fast mens vi bestilte mat og drikke fra menyen. Straks bestillingen var gjort, bøyde han seg over bordet, hvisket meg stille inn i øret, – Har du fulgt oppfordringen min? Er du uten undertøy?  – Ja, jeg har fulgt dine ordre, sa jeg, med matt, svakt dirrende stemme. –Fint, sa han; da tar du imot under bordet, ett trådløst egg, og det fører du dypt inn i fitta di. NÅ!

Jeg fikk en blandet følelse der jeg satt. Litt i sjkk over at han skulle dominere meg allerede nå, og litt lettelse, for da hadde han kontrollen, og jeg trengte bare å føye meg etter hans ønsker… Jeg så han inn i øynene i det jeg skilte bene godt fra hverandre, og  førte egget dypt inn i mitt aller helligste. Jeg så at det glimtet til et kort men tilfredst smil over ansiktet hans. Han var fornøyd…

Under måltidet ga han meg mange overraskelser, når egget plutselig begynte å brumme inni meg, var det like før jeg satte maten i halsen. Han lekte med meg, pirret meg, ved å skru på og av når jeg minst ventet det, og han endrer alltid styrken, når han så at jeg likte det litt for mye, ble litt for tungpustet, eller ble litt for rød i kinnene.

Når måltidet var over, ga han meg beskjed om å gå til baren for å bestille kaffe med Bailys til dessert, det var mange mennesker der inne, og når jeg sto der og skulle bestille satte han plutselig på egget igjen, men med full styrke. Jeg hoppet i forskrekkelse, og kvep fittemusklene sammen så hardt jeg kunne, jeg var redd de andre menneskene rundt meg skulle høre lyden, eller til og med at egget skulle rive seg løs og falle i gulvet med ett smell…… Jeg fikk bestillt i full fart og skyndtet meg deretter, (så raskt det er mulig å skyndte seg, med bena knepet sammen fra kneet og opp), Tilbake til bordet, og min trygge stol, men jeg så hvordan det glimtet i hans øyne…. Han virkelig elsket dette….. Jeg kunne ikke bli sint på han, for innerst inne, så elsket jeg det også….. Det pirret meg, og jeg måtte tørke meg med servietten mellom bena innimellom, slik at saftene ikke skulle begynne å renne nedover bena mine….

Etter ”desserten” Satte vi oss inn i Taxien som sto å ventet for å kjøre oss hjem til hans hus. Det var en koselig, søt og ung taxidame som kjørte.

HAN ga meg beskjed om å sette meg midt i bilen, på midtsetet, og skreve så godt jeg kunne, deretter skulle jeg fange taxidamens blikk i speilet. Jeg gjorde som han sa, og deretter søkte jeg hennes blikk i speilet. Jeg hadde litt angst, for jeg tenkte at hun kanskje kunne se rett inn og hjem under det korte, røde trenge skjørtet mitt…. Men samtidlig så ga jeg fra meg ALT ansvar, jeg ga ansvaret til HAN! HAN var mi MAESTRO, og jeg utførte bare ordre….

I det jeg fikk øyenkontakt med taxidama, satte HAN igang egget på full styrke, jeg følte hvordan kroppen min ufrivilig rykket til av nytelse, slik at øynene mine ble slørete, og samtidlig så jeg forfjamselsen i hennes øyne og glimtet i hans øyne, og jeg følte at lyden fra mitt vibrerende egg overdøvde lyden av alt annet for ett par sekunder… Jeg kjente panikken gripe meg, og jeg stotret ut av meg, om min ”Date”  og vårt forspill som ”min maestro” hadde beordret… Taxidamen ble over all forventning blass i øynene, hun likte historien, tanken, og spurte om det var en mulighet for henne til å delta….

        NEI,  sa min MAESTRO, ” i kveld er denne kvinnen kun til min nytelse, men hvis du ønsker, så kan du stoppe på første bussholdeplass og gi henne 10 kjappe slag med hånden over fitten hennes, for at hun avslørte oss slik”.

Taxidamen svingte faktisk inn på første holdeplass, og i det hun snudde seg bak mot oss, så trodde jeg at hun skulle kaste oss av. Overraskelsen var derfor stor når det første slaget kom, og ett lite skrik ble presset over leppene mine, men mest av sjokk, jeg hadde ikke forutsett at dette skulle komme. Det var ikke spessielt harde slag, mer som kjærlighetsdask….

Hun ga meg de ti rappene over musa, snudde seg deretter tilbake og kjørte oss til bestemmelsesstedet uten et ord mer. Jeg følte skammen rive i kroppen min, men HAN satt bare med et tilfreds smil rundt munnen.

Vi gikk inn i huset hans, ett stort hus av nyeste mote, med en STOR kjøkkenøy midt inne på kjøkkenet. Før jeg rakk å se mere hadde han grepet tak i meg. Han bøyde meg over benken, og presset kuken si inn i fitta mi. Ikke mere forspill, ikke tanke for meg, nå var det KUN hans kyniske og dyriske behov som gjaldt. Han kjørte kuken sin dypt inn i meg, samtidlig som han kontrollerte vibrasjonene på egget, for egget pirret også hans kuk, der inne i fitta mi. Først var jeg i sjokk…. Tenkte for en drittsekk som kun tenker på sine egne lyster…. Men så kjente jeg måten han boret seg inn i meg på, måten egget og kuken vibrerte, levde og fylte meg opp, og jeg kom i den kraftigste orgasmen jeg kan huske. Kroppen levde sitt eget liv, jeg dirret, skaket, skjalv og var samtidlig spent som en gitarstreng. Fitten min kløp til rundt kuken hans som var dypt inne i fitta mi, etterkramper etter en kraftig orgasme. Jeg trodde dette var maks, så fortsatt stjerner og fyrverkeri….

Men så kjente jeg at han Strammet kroppen si, ble felt stiv, med kuken sin helt i bunn på meg, og han lot det komme. Jeg kjente den varme, gode sæden treffe fitteveggene mine, følte livmoren min ble beskutt, kjente hvordan hans store muskler sto i spenn i det han tok klitorisen min mellom sine to fingre, som om at han runket klitorisen min…

På ny kjente jeg orgasmen ri kroppen min, før den første orgasmen var over, kom neste og raste gjennom kroppen min… jeg kunne ikke holde vellystens hyl vekke…. Min kropp, mine tanker og lydene som kom over mine lepper var ikke lengre mine….

Det var som å bivåne ett par fra en annen plass, noen du hadde gått deg på, helt tilfeldig…. MEN – det var jeg som opplevde dette, jeg ” ELSKET” det, og kvelden hadde akkurat begynt……..

 

Sov godt i natt også, drøm gode drømmer…..

Nattaklem fra Afrodite 😉

Legg igjen en kommentar