Norgesbesøk.

Denne novellen er vist 5745 ganger.

Jeg hadde kommet i kontakt med et koseligt og åpent ektepar fra Norge, her over nettet, på denne dating siden. Kjemien passet perfekt fra første øyeblikk, og vi hadde utvekslet fantasier, drømmer og erfaringer. Dette paret var veldig likt meg, med tanke på at de var så åpne og ønsket å prøve nye ting, uten forutsetninger. Vi begynte ganske snart å drømme om et møte i det virkelige liv, og de tilbød seg å skaffe meg flybiletter, slik at jeg kunne komme på besøk hos de for en langweekend. Hjertet banket ekstra i det jeg satte meg inn i flyet, og tankene raste i hodet mitt…. Hegge gud, hva har jeg gjort? Har jeg mistet forstanden fullstendig? Hva var det jeg risikerte?

Når jeg hadde kommet av flyet, og sto å ventet på bagasjen min, slet jeg med nervene, jeg kjente hvor klam og blek huden min var, og jeg følte meg rett og slett syk… Ja, ja…. Nå var jeg her, jeg måtte prøve å bevare fatningen, og gjøre det beste ut av det…

Når jeg omsider hadde fått kofferten min, gikk jeg med tunge skritt mot utgangen, men samtidlig kriblet det av sommerfugler i magen min.

Der sto de! Ventet på meg, begge smilende, men jeg så at de var nervøse også, og det beroliget meg litt. Men hjelpe meg…. Jeg skjønte raskt at jeg ikke hadde noe å frykte… Kjemien stemte også i ”the really life”, så praten gikk lett og uanstrengt, vi var som gamle venner.

De hadde et koseligt eldre hus, litt enslig i utkanten av den lille byen, det var hjemmekoseligt og i vakre omgivelser. Maten de hadde forberedt, trengte bare å varmes og mens vi ventet på den satt vi og pratet rundt kjøkkenbordet med rødvin i glasset, og rolig musikk i bakgrunnen.

Etter noen glass vin og god mat, gikk jeg i dusjen for å freche meg opp litt etter reisen, og jeg ikledde meg en sort, sexy og tettsittende kjole, med sexy undertøy under. Sort hofteholder med sorte strømper, sort tanga truse og en pen sort BH, og selvfølgelig sorte høyheler.

Når jeg kom ned fra badet igjen, hadde di satt seg godt tilrette inne på den koselige stuen, det var vin i glassene, det brandt listig i peisen, og musikken var passe høy, slik at det gikk an å prate, men også slik at det lokket til en dans. Mannen i huset, Ove bød meg opp til dans, og vi danset en rolig dans, tett inntil hverandre, han var en god kysser, og når han presset meg inntil seg, kjente jeg at kuken hans sto som et spett i buksen av forventning. Men, jeg ville ikke la Ove slippe til ennå, så når sangen ebbet ut, fulgte jeg han tilbake til sofaen og tok med meg Eva ut på gulvet for en dans i stedet. Ove be sittende litt slukøyd i sofaen, men kviknet rask til når jeg og Eva begynte å kysse. Jeg likte smaken av henne, måten hun besvarte kyssene mine, hun formelig søg seg fast i tungen og leppene mine. Vi danset sensuelt med hverandre, samtidlig som vi tok av oss kjolene begge to, og ble dansende rolig i bare undertøyet. Vi ble modigere, og jeg hørte et kåt stønn fra Ove i det jeg vippet konens bryst ut av BHèn for å beføle og slikke hennes bryst. Brystvortene til Eva reagerte momentant, samtidlig som hun fikk det litt sløve over øynene. Jeg ble ytterligere pirret av hennes reaksjon, og danset bak ryggen hennes, snudde henne med ansiktet mot sofaèn hvor Ove satt å fulgte med. Danset meg tett opp til ryggen hennes, mens jeg presset meg inntil henne, og tok tak i begge hennes brystvorter. Litt hardt, såpass at det kom ett lite stønn over leppene hennes, i fryd blandet med litt sjokk. Jeg beveget meg sakte tett inntil henne, i rolig tempo, jeg kjente at jeg ble fuktig i trusen av forventning. Jeg flyttet hånden min sakte nedover kroppen hennes, fortsatt med ansiktet mot sofaen hvor Ove satt og fulgte med, med store, kåte øyne. Fingrene mine traff trusekanten, og jeg lot fingrene mine gli varsomt over trusen, kjente formen av klitoris som strittet, kjente leppene, varmen og fuktigheten fra hennes kåte mus. Jeg så at Ove ville reise seg, han vile være med på leken, men jeg signaliserte – ”Ikke ennå”

Jeg lot fingrene mine beføle henne litt hardere over trusen hennes, over klitoris, over leppene, over hennes våte fitte, samtidlig som jeg presset brystvorten hennes mellom tommelen og pekefingeren min. Passe hardt, såpass hardt at jeg visste at Eva fikk en blandingsfølelse av litt smerte, samtidlig som ren nytelse. Eva begynte å bevege seg mere, i rytmiske bevegelser mot meg, hun ble varmere og pustet tyngre. Jeg smøg en finger under trusekanten, og kjente at hun var skikkelig våt…

Deretter siktet jeg henne inn på stuebordet, Ove skjønte tankegangen min, og skyndtet seg til å sette vinglassene våre over på hjørnebordet i stedet. Jeg geleidet Eva varsomt ned på det lave stuebordet, slik at hun ble liggende på ryggen, og Ove nesten satt med nesen i underlivet hennes, slik han var plassert i sofaen.  Ove hadde åpnet buksen sin nå, og hadde den store, harde og kjøttfulle kuken sin i hånden, jeg så det piplet ut litt kåtsafter fra tuppen, men jeg ga han fortsatt ingen tilladelse til å få delta ennå…

Jeg dro forsiktig trusen av Eva, og hun bevret under meg i det jeg bøyde meg over henne, bare blåste litt på klitoris. Jeg begynte sakte og meget varsomt å sleike henne. Først på innsiden av lårene, så nærmere og nærmere det magiske punktet. Hun hevet underkroppen mot munnen min, ville jeg skulle gi henne det jeg ønsket, og jeg kysset henne svakt på klitoris, før jeg lot tungen min begynne å leke forsiktig med Evas klitt.  Jeg lot tommel og pekefinger skille fitteleppene hennes, slik at alt lå åpent foran meg. Eva stønnet tungt og underlivet hevet seg mot meg, jeg la bena hennes over nakken min, slik at også rumpehullet ble fritt, og jeg lot tungen min leke rundt hennes anus, frem mot fitta og over klitoris.

Ove som satt og så dette showet på nært hold, pustet og stønnet ennå høyere, ville bryte inn, for å kjøre kuken sin inn i en av oss, men samtidlig var han helt paralysert over scenen som utspant seg rett foran han.

Jeg skjønte at Ove måtte ha litt mere, så når han begynte å beføle brystene mine, lot jeg han gledelig pirre meg litt ekstra. For når har rullet brystvortene mine mellom de to fingrene sine, kjente jeg at jeg ble ennå våtere av fittesafter.

Jeg gjorde tungen min helt stiv, og presset den som en liten kuk inn i anus på Eva, og et lite skrik av lyst ble presset ut av henne, jeg pulte henne i anus med tungen min, mens jeg hadde noen fingre inn i den klissvåte fitten hennes. Jeg kjente på rykningene i underlivet hennes, at hun nærmet seg klimaks, og jeg hørte pusten og tempoet på hånden til Ove som runket hardere og raskere ved siden min, og jeg kjente saftene fra meg selv, at det var klart for neste steg.

Jeg boret langefingeren min dypt inn i anus på Eva samtidlig som tre fingre var dypt inne i den våte, varme fitten hennes og jeg gapet over klitoris med munnen min, lot tungespissen min løpe raskt opp og ned over klitten hennes.

Eva kom i en kraftig orgasme, hun hylte og skaket på bordet foran meg, samtidlig som Ove stilte seg over henne og lot sin sperma klaske over brystene hennes. Det var en fullkommen orgasme for begge to.

Hvordan de tilfredsstilte meg etterpå, kommer i neste kapittel 😉

Sov godt, alle mine venner her inne. Kanskje var det oss jeg pratet om???

Nattaklem fra Afrodite J

Legg igjen en kommentar