Mitt nye prosjekt

Denne novellen er vist 4227 ganger.

Dette er skummelt. Jeg har begynt på et ambisiøst prosjekt. Jeg aner ikke om jeg vil være i stand til å gjennomføre det, men jeg vil forsøke å komme med oppdateringer om fremgangen her på bloggen. Jeg har nesten akkurat begynt, og føler veg egentlig at jeg har tatt meg vann over hode. Heldigvis har jeg ingen forpliktelser knyttet til dette, så jeg kan i teorien bruke så lang tid jeg vil på å få det ferdig.

Prosjektet dreier seg om å skrive en erotisk kriminalroman. Jeg har lenge ønsket om å skrive noe mer enn enkle noveller, og en idé har begynt å forme seg som kan lede til noe.  Jeg vil ikke si noe om plottet, men det vil inneholde en solid dose sex, noen lik og selvfølgelig en selvsikker og egosentrisk politimann som forhåpentligvis vil ha kontroll på s(t)aken 😉

Noe av handlingen vil være knyttet til et fiktivt BDSM miljø i Randers i Danmark, så dersom noen av dere som leser dette er aktive innen BDSM ønsker jeg å komme i kontakt med deg/dere for å lære litt mer om dette. Det er mye man kan lese på nettet, men det er noe helt annet å få ting beskrevet og forklart av noen som er «fagpersoner».

Utforsker

Legg igjen en kommentar