Møte med en ukjent, del 3

Denne novellen er vist 4481 ganger.

Jeg har på forhånd sett meg ut en forlatt bedriftsbygning på et av industrifeltene på veien ut til flyplassen. Var innom der i går og gjorde de siste forberedelsene til siste del av vår sex-lek. Du aner selvfølgelig ingenting om dette, og regner med at nå skal vi rett til flyplassen. Før du kom i dag, var jeg på nettet og bestilte en flybillett til deg på et seinere fly, slik at vi skulle få noen ekstra timer sammen.

Jeg stopper på en bensinstasjon og ber deg sitte helt stille mens jeg binder et skjerf over øynene dine. Jeg vil ikke at du skal se hvor vi er på vei. Du sier ikke noe, men jeg skjønner at du er litt urolig. «Ta det helt rolig» sier jeg «Det er ingenting å være bekymret for.» Jeg svinger ut på hovedveien igjen og kjører videre.  Etter noen minutter nærmer vi oss destinasjonen, og jeg svinger av og inn på en humpete og dårlig vedlikeholdt vei. Lyden av motorveien forsvinner i det fjerne. Jeg kjører inn en gammel garasjeport og stopper bilen. Det er helt stille. Du virker nervøs i det jeg åpner døra på din side og hjelper deg ut av bilen. Jeg fører deg over en dørstokk og inn i rommet jeg har gjort klart. Det høres et dypt drønn i det jeg drar igjen den tunge ståldøra. Du begynner å ane hva som skal skje, og opphisselsen fra restaurantbesøket begynner å gjøre seg gjeldende igjen. Vi har e-mailet litt frem og tilbake og fortalt om hvilke fantasier vi har, og en av fantasiene dine er å bli bundet fast og tatt litt hardt. Dette har jeg tenkt å la deg oppleve i kveld. Jeg tar armene dine sammen foran på magen din, og setter på deg et par håndjern. De kjennes kalde mot huden din, og du grøsser litt. Så løfter jeg armene over hodet ditt og hekter håndjernet i en krok som henger ned fra taket. Jeg tar en saks jeg har liggende og klipper av deg kjole, BH og g-streng så du står der helt naken. Det eneste du har på deg er skjerfet som er knyttet over øynene dine. Dette er en situasjon du har fantasert om mange ganger. Du har aldri turt å sette den ut i live, men nå står du midt oppe i det, og du kjenner at det er lenge siden du har vært så våt. Jeg gir deg et par faste slag på den ene rumpeballen din med flat hånd. Det smeller godt, og du stønner høyt. Hver minste berøring sender en strøm av vellyst gjennom kroppen din og ut til klitorisen. Du kjenner at dersom den bare fikk litt stimulanse ville du kommet med én gang. Det smeller til da jeg slår deg på den andre rumpeballen. Jeg tar i litt, og du begynner å få røde merker etter hendene mine. Jeg tar tak i håret ditt og drar hodet bestemt litt bakover mens jeg sier lavt med bestemt stemme: «Ikke tenkt på å komme uten lov. Kjenner du at det er like før må du spørre først.»

Jeg kniper litt hardt i brystvortene dine og du stønner til igjen. Du kjenner at dette begynner å bli helt uutholdelig. Jeg setter meg på kne foran deg og slikker deg forsiktig på de ytre kjønnsleppene. Dette gjør deg bare enda mer frustrert, og jeg smiler for meg selv. Jeg har deg akkurat der jeg ønsker. Jeg fører forsiktig to fingre inn i deg og tar de sakte ut igjen. Jeg kjenner at du kniper for å få meg til å bli værende, men jeg vil bare pirre deg litt mer. Stikker fingrene inn igjen og tar de ut og inn noen ganger i rolig tempo. Jeg kjenner at du stivner til i kroppen, og du spør med gispende stemme om du kan få lov til å komme. «Nei», svarer jeg. «Hold tilbake, og ikke kom før jeg gir deg lov». Jeg fortsetter forsiktig fingringa av deg litt til, så trekker jeg de ut og går litt tilbake. Vil gi deg litt tid til å roe deg ned før jeg fortsetter. Jeg har aldri har gjort noe som dette tidligere, men jeg kjenner at dette gir meg en følelse av makt som jeg virkelig nyter. Jeg går bort til det ene hjørnet av rommet og kler av meg så stille som mulig. Du begynner å bli litt urolig siden du hverken kan se eller høre noe. Jeg lister meg sakte bort til deg bakfra og løfter opp det venstre beinet dit og kjører pikken brutalt rett inn i grotta di. Du nesten skriker ut av vellyst. Jeg sier at nå kan du komme når du vil, og det tar bare noen sekunder før du rister i det den første orgasmen jager gjennom deg. Jeg fortsetter å pumpe på, og du kommer igjen og igjen. Jeg gir meg ikke før jeg har kommet og fylt deg opp med det som måtte være igjen etter forrige runde på hotellrommet. Når jeg trekker meg ut, blir du hengende i håndjernene. Beina er ikke i stand til å bære deg lengre. Jeg hekter deg av kroken og låser opp håndjernene. Jeg setter deg ned på et pledd jeg har lagt på gulvet, og tar av det skjerfet du hadde over øynene, og du ser på med meg et salig glis. «Takk!» er alt du klarer å si. Jeg går til bilen for å hente kofferten din, slik at du kan ta på deg de klærne du hadde da du kom tidligere i dag. Kjolen og undertøyet pakker jeg ned i en pose så jeg kan kaste det i en konteiner på veien hjem.

Når du har kommet tilbake til denne verden, og har fått på deg klærne setter vi oss i bilen og fortsetter turen til flyplassen. Jeg forklarer at du ikke trenger å tenke på å rekke flyet og gir deg den nye billetten din. Jeg slipper deg av ved inngangen til terminalbygget og vi avtaler å treffes online dagen etter.

På veien hjem tenker jeg på det som har hendt de siste timene. Det er litt leit at vi bor på hver vår kant av landet. Det gjør at vi nok ikke kan treffes så ofte. Det er første gang jeg har hatt sex men noen andre enn kona etter at vi ble gift, men vi har begge blitt enige om at vi kan oppsøke litt spenning på si dersom vi forteller alt når vi kommer hjem. Kjenner at jeg gleder meg litt til å fortelle hva jeg har opplevd denne lørdagen. Neste helg har kona avtalt et sex-treff, så da er det jeg som kommer til å få servert saftige beskrivelser.

 

Legg igjen en kommentar