Møte med en fra chatten

Denne novellen er vist 6749 ganger.

Jeg satt som vanlig hjemme alene om kvelden etter at ungene hadde lagt seg. Jeg hadde sjenket seg et glass vin og det var ingen ting på tv. Jeg fant ut at jeg skulle utforske chattens verden. Logger meg inn et sted og kommer raskt i prat med 3 – 4 menn. De virket hyggelige alle sammen og jeg fleipet og tullet med de alle. Men en av de utmerket seg på en positiv måte. Mann kalte han seg, ikke akkurat originalt, men ordene hans var det. “Hei, vil du være med på en fantasi” Det ufarliggjorde det hele og gjorde at jeg straks ble mer interessert i denne fyren enn de andre.

 

Fantasien ble en deilig opplevelse, lett å slippe deg løs når du er helt anonym, og liker den du fantaserer med veldig godt. Ideer ble utvekslet og tanker ble luftet. Vi fortsatte å møtes på chatterommet i noen uker. Så kom temaet om å møtes på bane. Jeg husker ikke om det var han eller jeg som nevnte det, men møtes skulle vi. Første møte ble planlagt til et offentlig sted, vi gikk og snakket en god stund og kjemien fra chatten var der definitivt også i rl. Og til slutt smeltet vi sammen i et langt kyss. Tok ikke lang tid før vi begge forbannet at vi var på et offentlig sted og ettersom det var en flott høst dag så var det mange folk rundt oss og ikke noe løv på trærne.

 

Men litt kos ble det, han fikk kjenne hvor våt jeg ble, av å være der sammen med han og med tanke på de deilige fantasiene vi hadde delt, og jeg fikk også kjenne hvor tent han var. Vi var enige i at vi måtte definitivt møtes igjen. Og denne gangen skulle det ikke være på et offentlig sted. Til min fortvilelse minnet han meg stadig på de fantasiene vi hadde delt da vi enda var to anonyme fremmede for hverandre. Nå skulle de settes ut i livet og jeg så frem til det med skrekkblandet fryd.

 

Alt var avtalt på forhånd. Han skulle hente meg på jobben. Det føltes litt rart da jeg satt meg inn i bilen hans, hva tror han om meg som møter en nesten fremmed for sex. Men det gikk fort over da jeg fikk en kjempe bamseklem og et kyss som fikk meg til å glemme alt annet før han spurte skal vi kose litt i dag. Bilturen var koselig. Han satt og strøk meg over låret, mens jeg koste med nakken hans. Praten satt løst. Så var vi fremme ved bestemmelsesstedet.

 

Klærne forsvant fort, endelig så kjente jeg den varme huden hans mot min, vi klina og koste med hverandre. Jeg tok han i munnen og han smakte deilig. Jeg lot tunga mi leke opp og ned over staven hans, rundt hodet, sugde han på ballene samtidig som jeg runket han. De var så deilig å høre hvor oppisset han var , hvor fort pusten hans gikk. Brått tok han tak i hodet mitt og dro meg opp så leppene våre møtes igjen. Jeg kjente fingrene hans inni meg, og vi begge stønnet høyt av nytelse. Min tur sier han. Jeg legger meg tilbake og sprer bena godt. Å gud du er jo så våt at det renner av deg utbryter han. Så jeg kjenner tunga hans på klitten. Det er så deilig å kjenne den varme pusten hans mot kjønnet mitt, tunga hans som elsker med klitten min og fingrene hans inni meg. Jeg gir meg helt over til nytelsen, kjenner at jeg klarer ikke å holde orgasmen tilbake stort lenger. Jeg sier at nå må du stoppe hvis ikke så kommer jeg, men han vil at jeg skal komme i munnen hans og med fingrene hans inni meg. Selv om jeg har fortalt han at det da kan ta litt tid før jeg er klar igjen. Jeg kjenner musklene mine knyter seg sammen, går opp i bru og roper høyt, han fortsetter å fingre og sleike helt til den siste sammentrekningen har sluppet taket og jeg ligger der og puster tungt. Min første serieorgasme tenker jeg og smiler. Da kommer han opp til meg igjen, holder rundt meg og kysser meg. Hånden hans stryker ømt over kjønnet mitt. Sånn blir vi liggende kliner og prater, hele tiden stryker hånden hans kjønnet mitt, det ligger ikke noe krav i det, bare kosing. Etter hvert kjenner jeg at jeg blir kåt igjen, han merker at jeg puster tyngre og hånden hans blir mer krevende og mer pirrende. Jeg runker han lett. Kysser hele kroppen hans tar han i munnen igjen. Suger han hardt. Han sier jeg vil komme inni deg. Han glir rett inn på tross av en ikke ubetydlig størrelse. Det er så deilig å kjenne han inni meg. Kjenne han fyller meg helt opp. Begge roper ut i nytelse idet han sklir inn. Jeg klarer ikke mer enn å hikste frem at det er så deilig og om hans grynt er forsøk på ord vet jeg ikke. Jeg kjenner han glir ut og inn, det er så deilig. Kjenne at han er langt inni meg samtidig som vi holder blikk kontakten. Det tar ikke lang tid før jeg kjenner at dette kommer ikke til å vare lenge. Jeg sier klarer ikke holde igjen lenger, og eksploderer i en kjempe eksplosjon Orgasmen kjennes helt uti tærne, den varer og varer. Og da tar det ikke lang tid før han kommer og. Rykningene går gjennom hele kroppen hans og han tømmer alt han har. Etterpå ligger vi og puster ut i hverandres armer, og er helt enig i at dette skal vi gjøre igjen.

Legg igjen en kommentar