Treningsrommet

Denne novellen er vist 14335 ganger.

I løpet av en rolig dag på jobb hadde jeg klart å samle så mye energi i kroppen, så da bestemte jeg meg for å ta meg en tur ned i kjelleren på treningsrommet før jeg stakk hjem.

Kom meg kjapt i garderoben og fikk skiftet fra de skitne jobbklærne til treningsklær, fylte flaska med vann og løpte ned på treningsrommet.

Bestemte meg fort for at tredemølla ble en bra begynnelse på treningsøkta. Headset med skikkelig god løpemusikk var på, så da var det bare å starte det som skulle bli den beste treningsøkta fram til nå. Når jeg hadde løpt rundt 1,5 km merka jeg at det kom noen gående ved min side. Det var han, la oss bare kalle ham K. K var altså mekanisk avdelings desidert deiligste fyr, han var høy, med et kåtere blikk enn alle mannfolk jeg noen gang hadde møtt og en gylden brun muskuløs kropp. K snudde seg mot meg, smilte og sa hei, og sendte meg et skikkelig kåt blikk før han snudde seg for å gå inn på styrkerommet. Det kjentes ut som om jeg skulle skli av hele tredemølla, så våt ble jeg.

Jeg smilte mitt søteste smil tilbake og svarte med et andpusten hei tilbake.

Tredemølla står plassert rett ved døråpninga til styrkerommet, så da har jeg innsikt over nesten hele styrkerommet. Han hadde visst bestemt seg for en real økt med benkpress denne dagen, da han kom bort ved benkpressen tok han av seg genseren. Jeg prøvde mitt beste å la vær og vise min begeistring, for dette synet kunne jeg lett vende meg til. Men som den dårlige skuespilleren jeg er, var jeg ikke vanskelig å lese. Og dette fikk altså K med seg, han smilte stort og lå til en liten cocky latter.

Mens jeg gjorde meg ferdig med dagens løpeøkt, gjorde han seg klar for sin styrkeøkt. Akkurat i det jeg skulle gå, ropte han på meg. ”Hey, kunne du tatt vannflaska mi som står der?” Jeg snudde meg, så en vannflaske stående på en benk ikke langt bak tredemølla jeg hadde brukt. Jeg tok tak i vannflaska hans, kjente at pulsen gikk fortere og trusa var nesten gjennomvåt. Plutselig hørte jeg han hviske inntil øret mitt ”Den tightsen fikk rumpa di til å se enda bedre ut enn til vanlig!” Før jeg fikk gitt han noe respons på det han sa, kjente jeg de store sterke hendene ta et godt grep om hoftene mine og han bare dro dem mot den harde manndommen han hadde i buksa. Han ga meg et forsiktig lite kyss på skuldra, før han sakte men sikkert kyssa seg oppover halsen min. Da han beit forsiktig i øreflippen klarte jeg rett og slett ikke holde meg mer, jeg stønna høyt, for dette er altså noe av det beste jeg vet. Jeg kjente ene hånda hans begynte å bevege på seg, den kom bare nærere og nærere den våte åpningen min, jeg stønna vilt for jeg kjente at i dag kom det ikke til å ta lange tiden før jeg kom til å komme.

Jeg var så tent, og tanken på at hvem som helst av de 170 ansatte i firmaet kunne komme inn dørene når som helst, gjorde det bare enda mer pirrende.

Det var da han snudde meg, vi kyssa hardt og lenge før han grep ett skikkelig tak om rumpeballene mine, løfta meg opp og kjørte meg oppetter døra. Han kysset meg ømt nedover halsen, ned mot puppene og dro av meg singleten og studerte puppene mine langt om lenge før han tok av meg bhen og beit litt forsiktig i ene nippelen. Bulen i buksa hans var så hard der han sto og pressa den mot meg, så nå var det på tide at jeg tok styringa. Jeg skubba han fra meg, slik at vi ble skilt, og jeg kom ned på bakkenivå igjen. Jeg førte ham bort til benken rett bortenfor, dro ned buksa hans og skubba han ned på benken slik at han satt. Så satt jeg meg på kne foran ham, studerte manndommen hans og smilte opp mot ham før jeg begynte å leke meg med den piercede tungen min forsiktig rundt det deilige lille hodet. Han stønna som jeg aldri har hørt en mann stønne før, dette likte han virkelig. Jeg stappet den helt passelig store manndommen i munnen og begynte å suge, jeg fortsatte leken med tungen og runket ham. Jeg kjente at stønninga hans tente meg skikkelig, så jeg tok ene hånda og dro av meg tightsen.

Plutselig dro han meg i håret slik at munnen min forsvant fra den deilige staken hans, mens han reiste oss begge opp på beina. Han ga meg et skikkelig godt kyss før han snudde og dytta meg ned i doggy på benken. Jeg lente hodet mot den kalde gule murveggen, det var godt å få kjølt seg ned litt for kjakene var gode og varme. Jeg tok et skikkelig grep på en knagg hang rett over hodet mitt, og kjente hendene hans ta tak i trusa mi, og dro den av. Endelig skulle jeg få den gode manndommen hans inni meg. Han førte den inni den våte åpningen min. Han holdt et fast grep om hoftene mine mens han lot sin aller helligste gli inn og ut av meg, det gikk fortere og fortere. Å herregud som jeg stønna, det var rett og slett noe av det beste jeg har vært med på. Etter hvert roet han tempoet igjen, men denne gangen roterte han litt med begges hofter og kjørte manndommen sin så langt inn han bare klarte. Jeg tok ene armen min rundt nakken på ham for å løfte opp overkroppen litt, snudde hodet mitt og presset hodet hans mot mitt, og kysset ham hardt. Så slapp han ene hånden fra hofta mi, spredde leppene mine, og brukte to fingrer til å leke med den lille tappen.

Han dro dem opp og ned på hver side av tappen, og roterte dem i ring over den. Nå dro han seg også ut med den herlige manndommen sin. Jeg kjente det kriblet i hele kroppen, nå nærmet det store klimakset seg. Og jeg stønna høyere enn jeg hadde gjort før, for dette var rett og slett bare helt fantastisk. Han snudde meg igjen, satte meg ned på benken spredde beina mine og plasserte hodet midt i mellom. Tunga hans begynte å leke seg med den lille tappen min, dette var noe han absolutt kunne. For det tok ikke lange tiden før kriblingene i kroppen min gikk helt amok og varmen tok overhånd. Nå var det endelig her, det store klimakset, hele kroppen min ristet. Jeg fikk den heftigste orgasmen jeg noen gang har hatt. Jeg brukte noen sekunder på å få samlet meg igjen, før jeg førte ham oppå benken igjen. Nå var det han som skulle få oppnå klimaks. Jeg begynte atter en gang å leke med tunga på det lille deilige hodet hans, jeg storkoste meg mens jeg sugde på den deilige manndommen hans. Vi stønna nesten i kor, så det må ha vært minst like bra for han som det var for meg. Jeg tok en liten titt opp på han, han grep et skikkelig tak i benken, strammet musklene så de bulte ut av armene. Nå visste jeg det, han nærmet seg det store høydepunktet han også. Håndbevegelsene mine ble kjappere, hodet mitt gikk fortere og tunga likte seg mer enn noen gang. Og der kom det. Den salte varme kroppsvæsken, jeg ventet mens han fikk sprutet ferdig i munnen min før jeg svelget den. Jeg satt meg ned litt, før han løftet meg opp stående, dro meg inntil seg og ga meg et skikkelig lang og vått kyss. Vi fant klærne våre og kledde på oss. Og akkurat i det jeg var på vei ut døren snudde jeg meg mot ham og sa, ”Dette må gjentas, K!” Han lo litt før han svarte ”Ja, det må det absolutt.” Og blunket med ene øyet. Jeg ruslet glad og fornøyd opp i garderoben for å ta meg en lang og god dusj, mens han gikk inn for å trene litt mer styrke før han gikk.

Legg igjen en kommentar