My beloved Master

Denne novellen er vist 14773 ganger.

Etter halvannet år sammen med min kjære forlovede bestemte jeg meg for å fortelle han hva som virkelig tente meg, hva jeg virkelig ville at han skulle gjøre med meg i de sene nattetimer.  Jeg var usikker på hvordan det ville bli tatt imot men tok sjansen. Og den sjansen resulterte i den beste natten i mitt liv…

Jeg satt hjemme i sofaen og surfet, og ventet forventningsfullt, jeg visste at han ville komme snart nå. Det var bare noen dager siden jeg fortalte han om fetisjen min og var usikker på hva jeg kunne forvente når han kom inn døren.  Jeg satt med musikk i ørene og hørte ikke at døren gikk opp og at han kom inn. Jeg kjent brått to sterke hender som tok tak i skuldrene mine, og jeg virvler rundt. Der stod han, med et strengt uttrykk i ansiktet. – Har du ikke lagd middag enda?…Jeg tok ut øreproppene for å høre hva han sa, og skjønte fort at jeg burde ha hørt han første gangen. – Jeg går og dusjer, og når jeg kommer ut igjen forventer jeg at du er godt i gang med maten.
Jeg satt straks i gang med maten, og var nesten ferdig da han kom ut fra badet med bare håndkle rundt livet. Jeg kjente blodet ruse i en enorm fart gjennom kroppen og jeg gikk bort for å kysse han, men i stedet tar han tak med hånden rundt halsen min og så strengt på meg. Jeg skjønte at jeg skulle fortsette med maten som jeg hadde fått beskjed om og ikke gjøre noe annet. Jeg spiste når jeg fikk beskjed om det, ryddet og vasket opp når jeg fikk beskjed om det. Når jeg kommer tilbake i stua sitter han i sofaen og smiler, et smil jeg kjenner godt igjen. Han reiser seg og kommer bort til meg, legger hånden bak i nakken min og kysser meg til jeg blir så mo i knærne at jeg et øyeblikk lurer på om de klarer å holde meg oppe lenger. Han slipper taket og ser på meg med øyne som enhver jente vil drukne i og sier til meg: Nå vil jeg at du skal gå og skifte, og gjør det fort.  Jeg liker ikke å vente.
Jeg løp inn på badet og skiftet til den korte gjennomsiktige nattkjolen min og utelot undertøy.  Da jeg kom ut i stua igjen satt han i sofaen, og jeg gikk bort til han. Så at synet av den gjennomsiktige nattkjolen og null undertøy hadde sin virkning på han. Han satt naken i sofaen med den harde pikken sin, og jeg visste hva han ville selv før ham sa det. – Sett deg på kne… Jeg gjorde fort som han sa, han tok tak i håret mitt og tvang hodet mitt ned, helt til munnen min omsluttet hans harde lem. Jeg lekte med tungen rundt hodet, som jeg visste at han elsket. Jeg hørte at han likte det, han stønnet. Jeg så opp på han et sekund, men ble møtt med en håndflate mot kinnet. Det sved. –Ba jeg deg om å slutte?… Stemmen hans buldret gjennom hele leiligheten. –Nei Master, svarte jeg og fortsatte. Kjeven begynte å verke etter er stund, og jeg tror nesten han holdt igjen for å teste meg, om jeg ville gi meg på grunn av smertene, eller holde ut som en ekte tøs gjør, til han kom.  Han tok tak i håret mitt og førte hodet mitt raskere opp og ned, og jeg skjønte at det var like før han kom, og sugde alt jeg maktet til jeg merket den spermen hans som sputet ut i munnen min.  Jeg svelget, og var lettet over at kjeven min skulle få litt hvile nå. Han reiste seg brått opp, og dro meg med opp i samme slengen. Han stelte seg bak meg og la en hånd rundt halsen min og tok en hardt grep rundt brystet mitt med den andre, og klemte til i nippelen, akkurat der piercingen satt. Når han klemte til der han gjorde kjente jeg en intens smerte som skjøt gjennom meg, men ikke en lyd unnslapp leppene mine.  Han kysset halsen min og lot den ledige hånden skli nedover magen min og ned til den allerede våte fitta mi og kjærtegnet den. Denne gangen kunne jeg ikke unngå å la et lite stønn glippe ut mellom leppene mine, og det straffet seg. Hånden rundt halsen klemte til og stoppet lufttilførselen min. Men fingrene hans jobbet stadig rasker e og jeg merket at den kjente følelsen av at musklene strammer seg i underlivet og hele kroppen begynner å dirre og spenne seg snek seg inn over kroppen min.  – Master, kan jeg få lov å komme? Det var så vidt jeg fikk trukket inn nok luft til å presse ut ordene. Jeg håpet så inderlig på et ja, for jeg kunne ikke skjønne hvordan jeg skulle klare å holde tilbake denne orgasmen.  – Nei Tøs, du får vente… Jeg tror han visste like godt som meg at jeg ikke kom til å klare og vente, men at han likevel ville teste meg. Musklene i kroppen strammet seg stadig mer, og det samme gjorde Masters grep om halsen min. Det tok ikke lang tid før orgasmen raste gjennom kroppen min og paralyserte hver muskel. Grepet rundt halsen løsnet og jeg snudde meg rundt og så på min Master, han var ikke blid, det så jeg på han. – Bøy deg fram og legg hendene på senga. Du skal telle og takke for hver gang pisken treffer deg, forstått? – Ja Master, jeg beklager… Men det virket ikke som han tok notis av unnskyldningen min. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å gjøre som han sa, og håpe at det ikke var mange piskeslag jeg skulle få. Jeg var både nervøs og redd, dette var første gangen som hans slave og jeg visste ikke hvor hardt eller mye han ville slå.
 Jeg trengte ikke lure på dette lenge, for før jeg fikk sukk for meg suste pisken gjennom luften og traff meg med en utrolig kraft, og som antakelig etterlot seg et veldig rødt markert merke på rompa mi. Jeg måtte bite tennene sammen for og ikke skrike, men i stedet konsentrere meg om å takke og telle som jeg hadde fått beskjed om. – Eeen, Takk Master… neste piskeslaget traff meg like hardt og uventet. – To, Takk Master… Etter 52 talte piskeslag kunne jeg ikke fatte og begripe hvor mange flere slag jeg skulle få, tårene rant i strie strømmer ned kinnene mine og knærne truet med å svikte der jeg stod og skalv i hele kroppen. Men jeg visste at om jeg ga uttrykk for at jeg ikke orket mer, ville straffen bare vare lenger. Han stoppet ved 80 slag. – Har tøsa nå lært at man ikke kommer når Master sier nei? – Ja Master, hulket jeg. Jeg reiste meg opp og så på han gjennom tårene, han la hånden på kinnet mitt og smilte. – Du var flink nå tøsa mi. Men kvelden er ikke over enda. Han kysset meg lett på pannen, før han kastet meg ned på sengen og ga meg beskjed om å ligge der mens han hentet utstyret. Han kom tilbake igjen med en pose, og dro opp et par håndjern som han smekket på meg før jeg rakk å reagere, like etter dro han opp gagballen og festet den, og til sist satt han på blindfolden så alt ble svart rundt meg. Helt ærlig så følte jeg at jeg var i smertehelvete nå, gagballen som holdt den vonde kjeven min oppe og de såre rompeballene som lå ned på det rue lakenet. Men på en merkelig måte føltes det også godt. Jeg lå lenge uten at min Master gjorde noe eller ga seg til kjenne og jeg begynte å bli engstelig, men visste jeg kunne stol e på han.
Ikke lenge etter hørte jeg en durelyd, en lyd jeg hadde hørt mange ganger ført og gjenkjente med en gang og trakk et lettelsens sukk da han kjørte den vibrerende dildoen inn i fitta mi. Jeg merket at han flyttet litt på seg, og ikke lenge etterpå tok han ut dildoen og kjørte inn den harde pikken sin i fitta mi med et hardt støt som gjorde at jeg fikk mest lyst til å skrike, men lydene ble stoppet av gagballen. Han støtte kraftig inn og ut av meg med et raskt tempo, og han tok et godt tak i håret mitt og dro det bakover så hodet fulgte etter. Han dro raskt av meg hele nattkjolen og blottla hele kroppen min. Ikke lenge etterpå tok han av håndjerna og rev meg rundt, fortsatt med blindfolden på og gagballen i munnen. Men han styrte meg som han ville, på en måte så jeg forsto hva jeg skulle. Han ville jeg skulle sette meg over han og ri han til han fikk sin orgasme.  Jeg satt meg over han og lot han gli sakte inn i meg. Han dro meg ned til seg, og han bet meg i brystene, først lett, men hardere etter hvert. Sånn fikk jeg ikke sitte lenge, for før jeg visste ordet av det stod jeg på alle fire mens han tok meg bakfra, smerten jaget gjennom kroppen min samtidig som jeg kjente håndflaten hans treffe de allerede såre rompeballene gang på gang.
Nok en gang tok han tak i håret mitt, og holdt det stramt bakover. Tempoet økte og stønningen hans ble stadig høyere og jeg skjønte at det var ikke lenge igjen før han kom.  Det var heller ikke lenge igjen før jeg kom men jeg turte ikke komme uten Masters tillatelse igjen. Det var heller ikke lett å spørre om lov med gagballen i munnen, men det var som om han leste tankene mine. – Kommer tøsa snart nå? Jeg kunne nesten se for meg at han smilte mens han spurte. Jeg prøvde å lage en lyd som skulle få han til å forstå at jeg straks kom, og han forsto. – Det er greit tøs, kom sammen med Masteren din. Han pumpet på stadig fortere nå og det var bare snakk om sekunder før han kom nå. Samtidig som min egen orgasme skyllet den utrolig deilige følelsen gjennom kroppen min kjente jeg også at min Master kom kraftig inn i meg og fylte meg opp.
Vi sank sammen i sengen, og kroppen min dirret av smerte og utmattelse. Master tok av meg blindfolden og gagballen og strøk meg kjærlig gjennom håret og kysset pannen min. – Takk Master, fikk jeg hvisket til han. Jeg la meg med ryggen til han, og han la armene rundt meg, og sånn lå vi til vi sovnet, tilfreds og utmattede.

 

Legg igjen en kommentar