På solsengen

Denne novellen er vist 20481 ganger.

 Det var en varm sommerdag og jeg ligger på magen på solsengen med rumpen struttende opp. Solen har passert 23 grader på gradestokken og jeg kan kjenner solstrålene forsiktig steker på kroppen min og gjør meg varm og våt. Terrasse døren åpner seg og jeg kan høre min mann gå mot meg der jeg ligger på solsengen.  For å ikke forstyrre meg for mye så setter du deg forsiktig ned på siden  av solsengen og kysser meg lett på skulderen. Jeg smiler og kjenner at hånden din forsiktig stryker rumpen min under bikini underdelen.  Du elsker rumper og spesielt min som du alltid tar et godt tak rundt og kjenner på når du knar hendene dine sammen. Men denne gangen kjenner jeg at du lar hånden din forsiktig fortsette ned mellom beina mine, men stopper når du kjenner hvor våt jeg er der. Jeg smiler inni meg og venter på at du skal la fingrene dine fortsette nedover skrittet mitt.  Men til min forbauselse tar du hånden din bort og går og setter deg i stolen på terrassen. Jeg reiser meg opp og ser at du sitter der med et stort glis rundt munnen. Når du skal tease meg på den måten så tar jeg gjerne igjen.

Jeg går og henter sololjen min og kler meg naken.  Jeg går forbi deg der du sitter og hører du trekker pusten dypt når du ser den nakne kroppen min gå forbi deg. Jeg legger meg på solsengen og begynner å smøre inn kroppen min med deilige og forsiktige bevegelser og passer på å smøre puppene og innsiden av lårene mine litt mer. Jeg reiser meg opp når jeg er ferdig og flytter solsengen min mot deg. Jeg legger meg ned og spriket beina mine så du ser rett på fitten min , som glinser av kåthet.

Du begynner å bli urolig der du sitter, men velger å bli sittende. Jeg ønsker å gjøre deg enda kåtere og begynner å beføle meg selv. Jeg stryker fingrene mine nedover magen min og ned til de våte leppene mine. Jeg stryker fingrene opp og ned  på mine ny barberte lepper og lar en finger forsiktig gli inn i meg. Jeg ser fort bort på deg og ser at du drar ned buksene dine og begynner å stryke den harde og kåte pikken din. Jeg fingrer meg selv litt til , men stopper plutselig og slikker av fittesaften av fingrene mine med tungen. Jeg putter fingren inn i munnen min å begynner å leke suge den. Jeg åpner øynene mine og ser pikken din står rett opp og ned der du sitter alene i stolen din.

Jeg går bort til deg. Du tar med en gang hendene dine rundt kroppen min og lar hendene dine gli ned mot rumpa mi. Jeg lener meg mot nakken din og begynner å slikke og bite i øret ditt. Mens jeg gjør det setter jeg meg oppå deg og kjenner at kjeppen din glir inn i meg mens du stønner høyt. Med en gang du har bunnet meg, så reiser jeg meg igjen og setter meg på bordet.  Jeg setter hvert bein på hvert av armlenene på stolen din og spriker. Du lener deg fremover og slikker og sutter forsiktig på klitorisen min.

Du reiser deg opp ,tar tak i hoftene mine og presser deg inn i meg og fyller meg helt opp.  Jeg ligger der og klynker og vrir meg av nytelsen du gir meg. Du tar tak i beina mine og legger dem over skuldrene dine så du kommer enda lenger inn i meg.  Etter å ha tatt meg noen ganger og fått meg til å små skrike så tar du tak i den ene armen min og vrir meg på siden og presser deg inn igjen mens du holder meg hardt på rumpen.  Etter hvert reiser jeg meg opp og setter det ene kneet på stolen og lar det andre beinet ligger over armlenet. Du tar tak i puppene mine og presser deg inn i meg bakfra. Du presser kroppen min enda nærmere din og kjenner på meg mens pikken din glir inn og ut av meg. Vi stønner høyt begge to og nyter sexen sammen. Du hvisker i øret mitt at du snart kommer, så du går og legger deg på sol sengen.

Jeg legger meg over deg med den våte fitten min mot ansiktet ditt og suger deg mens du forsiktig sutter og koser deg med fitten min. Plutselig tar du tak med armene dine rundt på innsiden av beina mine og drar hofte partiet mitt frem og tilbake sånn at du får små pult fitten din med tungen din. Jeg stopper opp og stønner av nytelse og klarer så vidt å suge deg. Jeg skjerper meg og begynner å suge fortere og fortere så du til slutt må stoppe å bruke tungen fordi nytelsen blir for stor. Du kjenner orgasmen kommer og noen sekunder etter kan jeg kjenne at sæden din spruter mot ganen min. Du faller forsiktig sammen på solsengen etter orgasmen. Jeg er på vei til å reise meg så jeg kan gå inn for å kle på meg noen klær når jeg kjenner at du plutselig tar du tak i kroppen min og jeg skriker før jeg lander med ryggen på gresset. Du legger deg over meg og smiler og kysser meg.
Jeg fikk aldri tatt på meg noen klær fordi vi ble liggende å nyte hverandre i flere timer på gresset.  

Legg igjen en kommentar