Nabojenta – Del 1

Denne novellen er vist 27580 ganger.

Jeg setter meg i stolen foran vinduet og ser ut på månen. Nattestillheten råder, bare suset fra trafikken noen kvartaler lenger bort er å høre. Jeg løfter venstrearmen og kaster et blikk på klokka. Straks ett. Jeg lener meg tilbake og kjenner hvordan pikken
allerede er halvstiv, en ikke ubehagelig stramming inne bak jeansen. Nå gjenstår det bare å se om han holder ord, gutten i bygården på den andre siden. Vi møttes på baren på hjørnet forrige helg. En sliten og uhip plass der det sjelden dukker opp andre enn stamgjester. Her får man være i fred og jeg liker å være i fred. Denne kvelden satt jeg for meg selv og nøt en dobbel whiskey og savnet i grunn ingenting da denne pratesjuke ungvalpen dukket opp. Gutten forteller at han nettopp har flyttet inn i bygården. At han ikke kjenner noen her. At han er fra en liten plass der alle kjenner alle. At han kom hit med kjæresten sin. At de studerer et eller annet svada på Blinderen. At han ikke har vært i Oslo mer enn at han kan telle antall besøk på ei hånd. Og nå prøver han å bli kjent med nye mennesker, han er så interessert i mennesker, alle slags mennesker i grunn.

Jeg merker det allerede da, denne åpenheten og lengselen etter å leve ut en eller annen fantasi den trange og gjennomsiktige bygda hans ikke kan romme. Det er ene og alene derfor jeg gidder å høre på ham, denne bablende jyplingen. Vi blir sittende og prate og gutten drikker raskt. Samtalen dreier inn på temaet damer og selvsagt- sex. Eller, det er gutten som absolutt skal fortelle meg alt om dama si. Hun er den beste han noen gang har hatt, fin og fantastisk på alle måter. Ikke er hun kjedelig i senga heller, hun er med på litt av hvert hun, jada- gutten ser bort og flirer for seg selv i det han sier det. Jeg tenker for meg selv at jeg har nok opplevd mye mer av litt av hvert enn denne konfirmanten fra bygda. Men jeg sier ingenting, bare ser på gutten med hevede øyenbryn. Gutten prater videre, blir grovere i beskrivelsene.
– Hun er sjukt god til å suge, hvisker han mens han lener seg farlig langt inn i komfortsona mi. Jeg nikker anerkjennende.
– Det må hun ha lært seg en plass før meg, fortsetter gutten og jeg ser at gutten halvt tenner på og halvt hater tanken på kjæresten som suger en annen mann.

– Men hun lar meg ikke pule henne i rompa da sier gutten og tømmer ølglasset i en siste, stor slurk. Kjipt i grunn, men man kan ikke få alt heller, sier gutten og forlater emnet før jeg i det hele tatt har kommet med en kommentar. Ansiktet mitt har den samme halvinteresserte masken men det er bare utenpå. Inne i meg og ikke minst nede i buksene er jeg slett ikke upåvirket av sagaen om den unge bondepiken med den ivrige sugemunnen og det gjenstridige rumpehullet. Hun høres ut som min type. En slik jeg trenger like mye som hun trenger meg.
Det er fare for at steinansiktet mitt glipper aldri så lite da gutten plutselig sier:

– Vet du at vi kan se rett inn i leiligheten din gjennom soveromsvinduet.

Nå sitter jeg her og stirrer mot soveromsvinduet deres. Vanligvis er vinduet dekket av en sort rullgardin men i kveld er rullgardinen dratt opp og jeg skimter noe hvitt der inne. Kan det være sengen deres foran vinduet? Fem over ett, jeg kjenner skuffelsen og irritasjonen bite i meg. Fyllevrøvl fra en valp uten sosiale antenner, jeg burde da vite bedre. Akkurat i det jeg er i ferd med å forlate kikkerplassen foran vinduet til fordel for mer vettug bruk av tiden slås lyset på. Jeg skvetter tilbake på plass, hjertet hamrer bak singleten. Gutten er ikke snau. Han sprader inn i soverommet i bare bokseren og krabber opp i senga foran vinduet. Han myser ut i mørket, strekker på seg så ribbena synes under det spinkle brystet.

Han skrur på lampen ved siden av seg. Et dust lys fyller rommet. Jeg løfter hånden i en diskret hilsen. Gutten gjør det samme. Deretter snur han seg og vinker ivrig. Det er henne. Hun tør ikke komme inn. Hun står der ute i entreen, trekker i den korte kjolen i et fåfengt forsøk på å gjøre den lengre. Hun er redd brystene skal falle ut og hun kan egentlig ikke gå særlig elegant på høyhelte sko. Jeg vet det. Gutten vinker på henne nok en gang. Hun kommer ikke. Hun tenner meg allerede med motvilligheten sin. Åh, så meget mye mer enn om hun hadde kommet seilende ned en strippestang med en slikkepinne i munnen.

Nå går gutten ut av synsfeltet mitt. To sekunder, pikken min er steinhard av forventning. Der er hun, akkurat slik jeg forestilte meg henne. Jeg smiler for meg selv. En deilig, liten sak, fyldig uten å være feit, naturblondt rufsete hår som henger ned i ansiktet. Hun er utkledd i den klassiske frekk pike habitten uten å være det. Nettingstrømper, hofteholdere, korsett med et lite skjørt. Fantastisk. Og ja, hun trekker i skjørtet. Ser ned. Gutten dytter henne foran seg og velter henne ned på senga. Så han er sjefen. Eller prøver å være det.

Han trekker henne opp med et grep i den blonde hårmanken, trekker henne inntil seg. Ser mot meg, kikkeren i vinduet. De ser på meg begge to, gutten frekt smilende, hun vantro med åpen munn. Sugemunnen. Jeg håper å få se den i aksjon og enda mer hvis ting går som jeg har begynt å planlegge at de skal gå- jeg håper å kjenne den rundt min egen pikk. Der en slik munn hører hjemme. Hun lukker munnen, snur hodet, ser på ham som skal forestille kjæresten hennes. Snakker ivrig, sier ting som: er du helt gæren, tenk om andre ser oss, æsj, han er jo gammel, tenk om han er farlig, jeg vil ikke likevel, du må være sprø ass…Jeg vet det, det gjør ikke noe. Jeg vet hva jeg kan få henne til å gjøre. Jeg vet hva jeg kan få henne til å føle.

Gutten gir henne en smekk over baken med flathånda. Hun rykker til. Så dette er en del av leken deres. Han begynner å kysse halsen hennes mens den ene hånda kjæler med de fyldige puppene. Mykt først så hardere og raskere, brystvortene titter over kanten. Nå drar hun kjolen på plass med den ene hånda (jeg viser ikke puppene til han der!) Han irettesetter henne med et nytt, lite klaps på den runde baken og det er nok til at hun lar ham velte herligheten ut av korsettet. Gutten sender meg et blikk som sier se hva jeg har å leke med, du, jeg overser det, fokuserer heller på brystene hennes. Prøver å forestille meg om den halvveis ufrivillige kjælingen gjør henne kåt eller ikke. Det er vanskelig å si for jeg kan ikke lese ansiktet hennes, hun snur seg vekk og skjuler seg bak håret.

Jeg åpner buksene og trekker fram kuken. Runker et par sakte drag, venter på å få se mer av henne. Nå tar gutten tak i skjørtet og forsøker å trekke det opp over magen hennes. Hun trekker ned, gjør motstand. Åh, jeg elsker henne. Hun er perfekt, så perfekt og så malplassert i hendene på den umodne kødden. Nå presser gutten hendene ned mellom lårene hennes, hun kniper sammen, det rykker i pikken min, det er jenta si. Gutten tar tak i håret hennes og trekker bakover helt til hun villig spriker og blotter en deilig, barbert fitte. Hvorfor tenkte jeg ikke på å ta med meg kikkert? For sent å lete i skuffer og skap etter en nå. Jeg vil så gjerne se ordentlig, lære den nakne fitta hennes å kjenne. Vet at jeg kan gjøre ting med den hun aldri vil glemme, vet at…ooooh yes, nå blir hun tvunget til å ta på seg selv for meg. Gutten dytter hånda hennes ned mot skrittet, sier noe i øret hennes, kanskje: Ta på deg selv for ham, di skitne tøs, og det er det tøsa gjør. Hun glipper med øynene og jeg innbiller meg at gutten sier og du skal se på ham mens du gjør det. Det er det hun prøver på, overvinne sjenansen og se på meg her jeg sitter og runker i takt med fingrene hennes. Den vesle hånda jobber ivrig der nede i mørket mellom lårene hennes og jeg skulle ønske jeg kunne se akkurat hvordan hun gjør det. Slikke fittesaften av de hardt arbeidene fingrene hennes og fortelle henne nøyaktig hvor skitten og deilig hun er. Mine hender på brystene hennes, klype hardt i brystvortene når hun nærmer seg. Ikke la henne komme før jeg bestemmer.

Gutten kommanderer henne til å stå på alle fire. Han er inne i henne med et hardt støt. Tar tak rundt hoftene hennes og peiser på. Hun får det hardt så det holder nå, tøsa, gutten hennes har det travelt. Puppene hennes rister for hvert støt, gjør meg enda kåtere. Ser for meg at jeg holder hodet hennes, munnknuller henne i samme rytme. Hun trenger å bli brukt den der. Bli brukt skikkelig og lenge, men fyren som tar henne varer nok ikke stort lenger. Jeg er nær å komme selv nå, hånda går som en maskin opp og ned over kukhodet. Får satse på å få det ut før showet er over, sprute over ansiktet og puppene hennes…åhh, jaaa, han griper tak i håret hennes og tvinger ansiktet hennes i min retning. Lukkede øyne, åpen munn, knulle den munnen, knulle den vesle tøsemunnen….Gutten knekker sammen over henne, tømmer seg dypt i varmpult fitte mens jeg stønner og spruter sånn halvveis tilfredsstillende over salongbordet. Jeg vet ikke om hun kommer, tipper hun ikke gjorde det eller faker, nå holder de i hvert fall rundt hverandre, ramler sammen på senga. Hun stryker ham over ryggen. The show is over. Vel, jeg bare vet han ikke tilfredsstiller henne slik hun trenger og jeg tar sjelden feil. Jeg smiler for meg selv på vei bort til badet. Hun skal bli min, den jenta der.

Jeg har bestemt meg for å jobbe med saken. Tanken på trekant har streifet meg. Servere min kjære nabo noen glass og legge det frem som noe alle har prøvd bortsett fra han. To menn og ei dame. Det kunne funke. Men aller helst vil jeg ha henne her for meg selv. Det krever litt mer jobb å få til.

Jeg er ute og kjører en sur og kald regnværskveld en ukes tid seinere. Jeg er på vei hjem fra trening og tenker egentlig mest på å få i meg noe skikkelig mat etter en lang dag da jeg brått får øye på henne på fortauet. Jeg er nesten hundre prosent sikker på at det er henne. Jeg tar en usving og kjører sakte tilbake. Det er henne. Hun har ikke fått øye på meg, går bare og stirrer rett frem med skuldrene oppunder ørene. Fryser sikkert. Stakkars liten. Jeg stopper bilen og ruller ned ruta.

– Hei, vil du sitte på?
Hun skvetter til, ser på meg og blir knallrød i det søte ansiktet. Hun kjenner meg igjen.
– Vi er jo naboer, skal jo samme vei? Jeg smiler mitt mest sjarmerende smil og blunker til henne.
Hun smiler forsiktig tilbake. Blir stående og fomle med skulderveska. Hun er på glid nå.
Jeg spretter ut av bilen og holder opp døra, svinger galant med armen.
– Vær så god, frøken.
Hun rødmer enda mer, setter seg inn med blikket festet på støvlettene. Jeg presenterer meg med for og etternavn, tar hånden hennes, holder den litt ekstra. Hun er kald, jeg er varm.
– Så kald du er, sier jeg med det rette snevet av bekymring i stemmen.
– Vil du jeg skal sette på litt mer varme her?
Hun nikker takknemmelig, ser så vidt på meg. Jeg ser hvordan kroppen hennes nyter overgangen fra kulde til varme, hun slipper seg tilbake i bilsetet, lukker øynene noen sekunder. Få henne varm og avslappet, det hjelper alltid.
– Jeg liker støvlettene dine, sier jeg, stryker henne forsiktig over kneet der støvlettene slutter. Hun takker, smilet åpner ansiktet hennes et hakk. Jeg kan kvinner.

Jeg sier jeg skal et par ærender først, spør om hun har det travelt. Hun rister på hodet. Jeg spør hva slags musikk hun liker, hun svarer alt mulig, jeg setter på noe rolig elektronika. Det eneste som mangler nå er et glass vin for den perfekte date i bil. Jeg spør henne om studiene og om hun trives i leiligheten, hverdagslige og ufarlige ting. Hun tør opp og prater, jeg lytter nøye til det hun sier, stiller oppfølgningsspørsmål. Jeg er allerede ute av byen, det ser ikke ut til at hun legger merke til det. Hun ser på meg og prater løs nå, ikke så ulikt typen hennes men langt mer behagelig å høre på. Jeg sier jeg liker dialekten hennes, hun blir overrasket, Oslo-folk sier jo at de ikke forstår meg?
– Men jeg forstår deg, sier jeg og ser henne rett inn i øynene, hun smiler stort og rødmer igjen. Jeg vet ikke om hun tenker forståelse på mer enn et plan, men jeg gjør det.
– Jeg synes dialekten din er sexy, sier jeg og svinger til venstre i en rundkjøring.
Jeg vet hvor vi skal. Hun ser ikke ut til å bry seg, spør ikke hvor vi er på vei. Hun nyter mitt nærvær slik jeg nyter hennes.

Jeg stopper på en bensinstasjon, sier jeg holder på å sulte i hjel. Jeg spør om hun har lyst på noe, hun begynner med det vanlige nei, nei ikke noe til meg, så typisk for slike jenter, men jeg får overtalt henne til å la meg spandere en hamburger. Hun er virkelig sulten, hun hiver i seg begjærlig. Jeg kan se av måten hun spiser på at det er mangt et skjult begjær der inne under overflaten. Jeg skal lokke det frem alt sammen. Men en ting av gangen. Nå er hun varm, avslappet, mett og en smule mer fortrolig med meg. Det er en god begynnelse.

Det regner enda kraftigere nå, vindusviskerene går på full guffe og jeg blir snart nødt om å ta en pause. Jeg vil ikke krasje nå som livet er i ferd med å bli riktig så fint å leve. Heldigvis er jeg like ved målet. Parkeringsplassen foran den nedlagte fabrikken der vi garantert får være i fred.
– Så flaks at du fikk øye på meg akkurat nå, sier hun og ser ut av vinduet på høljregnet.
– Alltid til stedet for jomfruer i nød jeg vet du, sier jeg og smiler ertent til henne.
– Ja, oss jomfruer, sier hun med trykk på det siste ordet.
– Så du er ikke jomfru altså? Jeg ser på henne med et overdrevent overrasket uttrykk.
– Ehh…nei, det vet da vel du? Hun skakker på hodet og forsøker seg på et flørtende smil uten helt å tørre å spille spillet.
– Ja, når jeg tenker etter så, svarer jeg og stopper bilen.
– Vi må vente til det regner litt mindre, sier jeg og hun nikker enig.
– Du fryser ikke nå? Jeg møter blikket hennes samtidig som jeg legger hånda på låret hennes, rett over kanten på støvletten.
Dette er det avgjørende øyeblikket. Jeg er ingen overgriper. Jeg er ingen idiot. Det er game over om hun trekker seg unna nå. Men hun gjør ikke det. Hun ser ned på hånda mi, varm mot det kalde låret hennes. Jeg lar den ligge der litt. Kjenner at jeg er i ferd med å bli hard men forsøker å ignorere det. Nå gjelder det å holde seg kald og klar. Jeg stryker forsiktig frem og tilbake.
– Du har ikke nylonstrømper en gang jo, sier jeg.
– Nei…sier hun lavt.

Jeg klemmer rundt låret hennes. Mjuke, faste, herlige lår perfekte å dekke med kyss og bitt. Binde sammen. Tvinge fra hverandre. Piske, stryke, alt etter som. Bildene farer gjennom hodet mitt. Hun puster med åpen munn nå. Jeg vet ikke om hun er klar over det.
– Du har skikkelig muskler her, sier jeg og klemmer til. Det nykker i henne.
– Kiler det? spør jeg
– Ja, litt, svarer hun og fniser.
– Jeg kan se du trener en del, sier jeg og begynner å massere låret hennes. Faste, sakte bevegelser. Hun slapper av. Jeg holder på en stund uten at hun sier noe. Først det ene så det andre. Bena hennes glir i fra hverandre. Jeg trekker opp skjørtet hennes litt for å komme til. Hun gjør ingenting for å hindre meg.
– Hva liker du å trene da? spør jeg og lar høyre hånds tommel stryke opp langs innsiden av låret hennes. Det går en liten rykning gjennom henne.
– Jeg…eh…alt mulig, sier hun raskt med anstrengt stemme.
– Du er ei jente som liker alt mulig du, slår jeg fast og hun nikker raskt.

Jeg fortsetter å stryke henne lett, lett på innsiden av begge lår. Fra støvlettkanten og helt opp der fingrene mine kjenner blonder og varm, klam hud. Sakte opp og sakte ned. Fingrene mine nyter den myke huden samtidig som pikken min pines innestengt i bokseren. Men jeg har en strategi og selvkontroll og foreløpig går alt etter planen. Pusten hennes blir stadig tyngre. Jeg trykker på en knapp og setet går sakte bakover. Hun lener hodet tilbake med lukkede øyne. Hun nyter. Om hun har et aldri så lite snev av dårlig samvittighet for tullingen hun bor med fortrenger hun det nå.

Jeg bøyer meg sakte ned og løfter varsomt på skjørtet hennes, danderer det over magen. En lekker hvit blondetruse kommer tilsynet. Jeg skyver lårene hennes ytterligere tilside og trekker inn duften av våt fitte.

– Får du alt du liker da? hvisker jeg, blåser varm pust mot den kåte fitta hennes. Jeg kysser henne langs trusekanten, sugende, dvelende kyss. Hun stønner høyt. Jeg stryker videre oppover magen hennes. Hun trekker mageskinnet inn mot ribbena, gisper i pur nytelse.
– Kommer du lett da? spør jeg og fingrene på den venstre hånda mi har funnet en bh i ruglete stoff under genseren hennes. Jeg lirker inn et par fingre, stryker undersiden av brystet hennes.
– Nei, mumler hun.
– Så du må jobbes litt med, svarer jeg. Hun sier ingenting, gjør bare små bevegelser med bekkenet for å prøve å få munnen min til å treffe fitta hennes.
– Det er en jobb jeg kunne tenke meg å gjøre, sier jeg og kysser navlen. Jeg merker at det rykker i armene hennes, hun vil dytte meg lenger ned, men hun tør ikke som den underdanige tøsen hun er. Hun kan bare ligge her og motta det hun får, det er i hennes natur og jeg vet det så vel. Hun er perfekt.
– Vil du helst komme en gang skikkelig eller flere ganger etter hverandre? spør jeg.
Hun svarer ikke og jeg tipper svaret er at hun sjelden kommer i det hele tatt, i hvert fall ikke med den udugelige typen sin.
– Hvor ofte får han deg til å komme da? hvisker jeg ertende og hun svarer ikke.
– Tenner han deg slik jeg gjør? Spør jeg og ser på ansiktet hennes. Det er blussende rødt og varmt, øynene er fortsatt lukket.

Jeg legger munnen over trusa hennes, kysser henne lett og forsiktig. Reaksjonen lar ikke vente på seg, hun stønner like høyt som om jeg skulle slått henne. Jeg har lyst til å slå henne, rive av henne trusa og slikke henne til nesten over kanten for så å slå igjen, gi henne nytelse og smerte til hun ikke vet hva som er hva. Tungen min er en evighetsmaskin, hard som en finger, som en pikk jeg kan slikke så lenge som helst. Slikke klitten hennes hoven og sår, slikke til hun trygler om nåde, straffe henne til hun kjenner sin plass. Til slutt, få henne til å komme så hardt at det nuller ut alt hun tidligere har opplevd med noen mann.

Det jeg gjør nå er å friste henne, tenne henne med lange tungestrøk over silke og blonder. Jeg kjenner omrisset av lepper og klitt mot tungen min, kjenner smaken av ung, kåt kvinne. Hun smaker salt og tydelig, ikke nydusjet og sterilt, hun smaker kvinne slik jeg liker det. Hun stønner raskt og uten kontroll nå. Bevisst eller ikke har hun begynt å kose med brystene sine, hentet dem frem fra bhen. Jeg lar henne holde på som hun vil. Siden skal jeg trene henne opp til å adlyde meg og da skal hver lyd og hver bevegelse hun kommer med være underlagt min vilje. Det bustete, lyse håret, den halvåpne, stønnende munnen, hendene som vekselsvis åpner og lukker seg rundt det fyldige, myke…Jeg må bruke all min viljestyrke for å avslutte. Jeg teller til tre inni meg før jeg brutalt fjerner munnen fra den herlige fitta og trekker skjørtet hennes ned.

Hun sperrer opp øynene, ser på meg med blikket breddfullt av skuffelse og vantro.
– Det regner ikke lenger sier jeg, og det stemmer faktisk.
Hun stirrer bare på meg mens hun forsøker å få klærne sine på plass. Munnen hennes skjelver. Jeg er ikke laget av sten, jeg får vondt av henne, men jeg gjør bare det som må gjøres og jeg gjør det for begges skyld.
– Du er en utrolig nydelig kvinne og jeg er veldig tiltrukket av deg, men jeg vet også at du er i et forhold, sier jeg som en forklaring.
Et forhold som ikke gir deg noe særlig, legger jeg til i tankene mine. Og jeg kan se det i måten hun ser på meg på, det sinte, tårefylte blikket. Hun vil ha meg, hun vil virkelig ha meg nå. Hun skal få, hun skal få så hun virkelig kjenner det i hele den deilige tøsekroppen sin, så visst skal hun få men dessverre ikke akkurat i dette øyeblikk.

Jeg kjører henne hjem i stillhet. Hun sitter og stirrer rett fremfor seg, sitrende av frustrasjon. Jeg stopper ute av syne for han som eventuelt måtte stå og glane i leiligheten hennes. Jeg griper håndleddet hennes i det hun skal til å reise seg fra bilsetet. Hun rykker til, ser skremt på meg.
– Du…jeg mente virkelig ikke å ødelegge dagen din, men dette må vi gjøre på skikkelig vis, sier jeg.
– Hva mener du…? spør hun lavt.
Jeg trekker henne inn i armene mine, hun synker sammen med et klynk. Hun er fullstendig i min makt nå. Jeg vet hun kan kjenne den stadig steinharde kuken min presse mot rompa si. Kjenne hvor lyst jeg har på henne.
– Jeg vet du trenger en mann som kan å behandle deg, hvisker jeg og jeg vet du fortjener skikkelig nytelse.
Hun flakker med blikket og rødmer. Jeg smiler og stryker henne over kinnet.
– Jeg vet også at du trenger litt disiplin og oppdragelse, sier jeg og klyper lett i det myke kinnet. Hun møter blikket mitt nå og jeg ser det glitre i øynene hennes i det jeg sier:
– Du trenger en mann verdig din underkastelse. Du trenger å få være ei slavetøs, for det er det du er. Stol på meg, jeg skal finne en løsning for oss begge.

Jeg kysser henne, hardt og lidenskapelig på munnen. Før hun rekker å summe seg har jeg fått henne ut av bilen og hun vakler av gårde mot leiligheten uten å se seg tilbake.

YES! Jeg dunker hendene i rattet og gratulerer meg selv med vel overstått del 1 av planen. Nå gjenstår kun del 2 før hun er min og jeg tror ikke det vil bli så vanskelig med henne med på laget. Og så hun som bare trodde jeg var en ekkel, gammel kikker…jeg flirer for meg selv. Jeg er ikke riktig så steingammel, dessuten holder jeg meg bra for alderen. Jeg er bedre trent enn mang en dvask 25-åring og jeg har alt håret i behold og vet jeg kler gråstenken i det. Jeg har aldri hatt problemer med understellet og aldri hatt problemer med å lese en kvinnes lyster og behov. Ei venninne kalte meg den slemme broren til George Clooney og det kan sikkert være en passende beskrivelse.

Jeg springer inn på badet, vrenger ned buksa og kommer etter et par, raske drag. Jeg ser for meg henne, naken, bundet og ydmyket i det jeg dynker kroppen hennes med sæd i tankene. Jeg sovner et kvarters tid seinere og drømmer om den fantastiske fortsettelsen…

Legg igjen en kommentar