Ferieturen

Denne novellen er vist 12084 ganger.

Det hadde vært noen lange og harde uker, og Frank følte virkelig at han trengte en ferietur. Selv om han bare var 24 år, hadde han allerede vært mye ute å reist og fått jobbet seg opp et Platinum kort hos KLM. Ferien gikk til Dubai, med mellomlanding i Amsterdam, og allerede på flyet nedover til Dubai fra Amsterdam skulle det bli litt action på Frank.
Han hadde tidligere bare vært med en jente og var derfor nokså uerfaren, og den store drømmen var å ha sex med en eldre dame. I mange år hadde han siklet på kompisenes mødre, og viste veldig klart hvem som hadde sexleketøy og ikke. Men nå var Frank lei av å tenke på sex og damer, nå trengte han en ferie for å koble helt ut.
Setet han fikk på flyet var ikke veldig bra, og flyvertinnene kunne se i papirene at han hadde Platinum kort og gjorde alt de kunne for å finne et bedre sete, uten hell. Frank fikk god kontakt med den ene Norske flyvertinnen som ikke kunne vært en dag over 40, og en av de flotteste damene Frank hadde sett på lenge. Han kunne se igjennom det trange skjørtet at hun hadde på deg en G-streng, og ved et øyeblikk som hun skulle plukke opp noe fra gulvet kunne han se oppunder skjørtet hennes. Frank satt nå med en konstant harding i buksene, og prøvde så godt han kunne å skjule den med å ha I-paden over. Iogmed at det var et nattfly, så lå de fleste passasjerene å sov, nesten alle unntatt Frank som bare tenkte på den Norske flyvertinnen.
Når det bare var et par timer igjen før flyet landet i Dubai kom denne Norske flyvertinnen bort til Frank, og spurte om han kunne være med bak på «bakrommet» en tur slik at han kunne få seg litt bedre mat enn den slitne maten alle de andre på economy fikk i seg.
– Hei, jeg heter Stine – sa den blide damen med en forførisk tone i stemmen
– Frank her!
– Jeg så i papirene at du flyr ofte med oss, og det er fært at en med Platinum kort må sitte så langt bak på så dårlige seter, men flyet er fullt så vi kan ikke oppgradere deg. Men hvis det er noe annet jeg kan gjøre for deg så er det bare å skrike ut altså!
– Det går så bra så, nå er det bare et par timer før vi er fremme så jeg overlever nok – svarte Frank mens han prøvde så godt han kunne å ikke stirre på utringingen.
Flyvertinnen som het Stine tok et skritt nærmere Frank og la handa over den voksende kulen i buksene hans.
– Er du sikker på at det ikke er noe jeg kan gjøre? Jeg så ståpikken din ista, jeg ble så kåt! Jeg har ikke hatt sex siden mannen min gikk fra meg for 3 år siden!
– Er du sikker på at det er lurt å gjøre det her? Noen kan jo se oss, svarte Frank tilbake
– Slapp av, det kommer ingen hit. Jeg lekte med reisevibratoren min her ista mens jeg kikket bort på deg, svarte Stine før hun kysset Frank.
De klinte heftigere og heftigere, og siden det var en liten risiko for at det skulle komme en forfjamset pensjonist bak der for å hente seg et glass vann så beholdt de meste parten av klærne på.
Stine løftet opp skjørtet og tok av seg trusen, før hun tok handen til Frank ned mot fitta si for å vise han hvor våt hun var. Hun dyttet Frank mot veggen, kneppet opp buksene og gikk ned på kne og begynte å suge. Frank hadde ikke pult på mange år, og kjente med engang at han ikke holdt ut lenge med en så erfaren kuksuger. – Jeg kommer! Hvisket Frank lavt. Men Stine fortsatte bare, og sugde om mulig enda hardere og fortere, før hun svelget all spermen Frank hadde spart opp.
– åååh, det var deilig å smake litt skikkelig sperm igjen! Sa Stine mens hun slikket i seg de siste restene som var kommet på utsiden av munnvikene. Sett deg på stolen der, jeg må kjenne den store kuken din inne i meg nå, det har gått så lang tid siden sist!
Den 18 cm lange pikken til Frank var fortsatt stiv etter avsugningen, og han satt seg ned på stolen. Stine sank sakte ned på pikken med den glattbarberte fitta si – åh, jeg har savnet å kjenne en pikk inne i meg! Det blir ikke det samme med en vibrator – hvisket Stine mens hun rei pikken i lange rolige drag.
Stine satt oppå pikken med skjørtet rundt magen og hoppet fortere og fortere opp og ned mens den ene hånden søkte seg ned mot den store klitorisen.
– Å Frank, jeg kommer! Hvisket hun stille ut i det lille rommet mens hun rei opp og ned i en voldsom fart. Hun måtte bite seg i armen for å dempe et høyt skrik når orgasmen kom, og Frank sprutet fitta helt full samtidig. Stine rei saktere og saktere, men hun klarte aldri å stoppe.
– Oi shit! Det kommer noen! Få på deg buksene! Sa stine raskt.
En eldre mann kom inn og lurte på om det var mulig å få seg et glass vann, mens Frank satt på stolen som om ingen ting hadde skjedd helte Stine opp et glass vann til mannen.
Stine ga Frank en liten lapp – Her er nummeret mitt, ring meg når du kommer hjem, jeg håper vi kan gjøre dette oftere!
Fortsettelse kommer kanskje…

Legg igjen en kommentar