Nabohjelp

Denne novellen er vist 7033 ganger.

Jeg jobber i helsevesenet, og har derfor skiftarbeid med kveldsvakter og en hel fridag innimellom. En av disse fridagene traff jeg Tove, naboen min, og hun inviterte meg til en kopp kaffe på terassen. Tove var en søt jente på samme alder som meg, 24-25 år. Hun lurte på om jeg kunne tenke meg å være hjelpe henne i utdannelsen hennes. Hun utdannet seg som massør, og trengte en del praksis utenom kurset. Hun hadde fått praksisplass på et sportssenter, men var redd det ikke ble nok timer. Hun hadde i tillegg fått lov å ta timer hjemme. Det eneste jeg måtte gjøre var å stille opp til massasje, og attestere på at hun hadde utført denne etter et bestemt program. Det sa jeg selvfølgelig ja til. Jeg hadde fått gått til både klassisk massasje og aromaterapi tidligere og visste at det var fantastisk deilig for både kropp og sjel. At hun i tillegg så virkelig godt ut gjorde heller ikke noe.
Hun hadde ikke fått seg massasjebenk ennå, så vi gikk til det store badet hennes hvor hun la ut tykke tepper på gulvet med en tykk frottehåndduk oppå. Jeg fikk beskjed om å kle av meg, og legge meg på magen med et tynt laken over meg, lukke øynene og nyte massasjen. Jeg visste selvfølgelig godt at jeg skulle ha underbukse på, men det gikk en liten djevel i meg. Tove kom tilbake og tente T-lys, satte på dempet musikk og slo av baderomsbelysningen. Før hun begynte strakk hun benene mine, og spredde dem godt. Hun satte seg bak meg og begynte på venstre fot og legg og arbeidet seg oppover til lår- og rumpemusklene. I det hun trakk lakenet tilside oppdaget hun at jeg ikke hadde noe under. Mens hun knar lår- og rumpemuskler kommer hun faretruende nær edlere kroppsdeler, og jeg kjenner at hun streifer ballene. Hun legger tilbake lakenet, og fortsetter på høyre side. Når hun kommer opp til lår- og rumpemusker igjen merker jeg igjen at hun rører ballene mine, og at det ikke er helt tilfeldig. Når hun er ferdig med baksiden av beina går hun i gang med ryggen. Jeg må sette meg på deg for å komme skikkelig til ryggen din sier Tove. Hun setter seg på rumpa mi, og vugger litt frem og tilbake mens hun knar ryggmusklene. Når hun kommer til korsryggen trekker hun lakenet av meg slik at nedre del av ryggen og rumpa er bar. Hun bruker godt med olje, og gir rumpa ekstra god massasje, og hun går godt ned mellom beina, og gir ballene og mellomkjøttet en liten omgang.

Nå kan du snu deg sier hun. Jeg ligger fremdeles med lukkede øyne og nyter tilværelsen. Hun begynner på høyre bein, og masserer godt opp i lysken og mellomkjøttet og jeg kjenner godt at berøringen av baller og pikk ikke er helt tilfeldig. Det samme gjentar seg på venstre fot, og både baller og pikk får etter hvert godt med olje Så deilig og glatt du er, sier Tove og stryker meg over ballene. Jeg må sette meg på deg igjen for å ta bryst og mage, sier Tove og reiser seg opp litt. Hun trekker lakenet av meg, og setter seg på lårene for å massere magemusklene, og hun gir samtidig pikken en omgang med olje. En slik pikk har jeg ikke sett før sier Tove, og sikter nok til den omskårne pikken min. Når Tove skal massere brystmusklene, flytter hun seg lenger opp og setter seg rett på ståpikken min. Hun tar hendene mine og legger dem på hoftene sine. Uten at jeg har merket det har Tove kledd seg naken. Jeg ser opp, og ser at hun har plassert seg slik at den oljeglatte pikken min ligger midt mellom to glattbarberte oljede lepper og hun har dandert to lange flotte innerleppene rundt pikken min. Hun går så i gang med å massere brystmusklene mine mens rugger hun frem og tilbake på pikken min som hun har gitt mer olje. Jeg begynner å massere klitorisen hennes, og får henne til å løfte på seg slik at jeg kommer til fitta hennes med hendene. Hun får problemer med å konsentrere seg om massasje mens jeg fingerpuler henne. Hun gir opp massasjen, tar tak i pikken min, og senker seg sakte ned og begynner å ri meg. Jeg masserer fremdeles klitorisen hennes, og hun kommer snart i en heftig orgasme. Jeg snur henne på ryggen bruker to finger i henne og gir henne en G-punktmassasje mens jeg masserer klitorisen med den andre hånden. Det tar ikke lang tid før hun går opp i bro og kommer i en heftig spruteorgasme. Jeg slikker i meg en del av væsken, senker meg over Tove og glir inn i henne. Jeg setter i gang og knuller henne mens hun selv masserer klitorisen sin. Det går ikke lenge før jeg kjenner at hun kommer igjen, og det pirrer meg også så mye at jeg ikke klarer å holde igjen, og spruter henne full. Etterpå ligger vi og slapper av og avtaler ny time. Denne gangen er vi helt nakne fra begynnelsen, og seansen gjentar seg flere ganger.

Tove syntes etter hvert det var litt urettferdig at det bare var jeg som fikk massasje, og ikke henne, selv om vi hadde en masse sex mens dette foregikk. Hun ville derfor lære meg massasje slik at jeg kunne massere henne når hun trengte det. Det var bare det at det var litt vanskelig å lære bort massasje når det var en selv som skulle masseres. Tove inviterte derfor en venninne som Tove kunne vise meg på. Vi møttes på badet til Tove hvor det var lagt ut tykke tepper på gulvet, og en tykk håndduk å ligge på, og Ellen, som venninnen het, fikk et tynt laken å legge over seg. Tove hadde skrudd opp varmen på badet, så vi var begge veldig lettkledde når vi begynte å massere på Ellen. Jeg starter bak på venstre ben, mens Tove viser meg på høyre ben hvordan det skulle gjøres. Når vi kommer opp til lår og rumpe ser vi at Ellen er fullstendig naken under lakenet. Vi kommer begge høyt opp mot bekkenbenet på Ellen og får knadd den spretne rumpa hennes godt. Vi bytter plass slik at behandlingen blir lik på begge sider. Når vi kommer opp på lårene til Ellen drar jeg fingrene mine over det glatte kjønnet til Ellen, og vi merker at hun sprer bena og løfter på rumpa. Jeg tar mer olje på hendene og masserer henne over den glatte fitta. Ellen kommer med klynkelyder, og har litt problemer med å ligge stille. Vi dekker henne til igjen, og fortsetter med å massere ryggen til Ellen.

Når Tove og jeg reiser oss for at Ellen skal legge seg på rygg for å få forsiden massert drar Tove av meg shortsen og t-skjorta samtidig med at hun vrenger av seg hipstershortsen og t-skjorta. Jeg har allerede stå, og jeg kan tydelig se at Tove er fuktig i fitta. Vi setter oss på kne og begynner å massere Ellen. Tove tar overkroppen, og jeg tar beina. Vi tar av henne lakenet, så hun ligger helt naken foran oss. Når jeg kommer opp og begynte å massere i lyskeområdet klarer nesten ikke Ellen å ligge stille lenger. Jeg begynner derfor å massere klitorisen hennes, og masserer hele området rundt fitta hennes. Det tar ikke lang tid før Ellen kommer i en heftig orgasme. Tove har i mellomtiden satt seg bak meg, og gir pikken in en deilig oljemassasje mens jeg stikker to fingre i Ellen og begynner å fingerpule henne. Når jeg merker at Ellen er i ferd med å komme igjen, senker jeg meg over henne og lar pikken gli sakte inn. Jeg legger meg over denne deilige oljeglatte kvinnen og begynner å pule henne. Tove går på kne bak oss, og fortsetter å massere klitorisen til Ellen samtidig som hun masserer ballene mine og mellomkjøttet. Jeg kjenner at det begynner å bygge seg opp et visst trykk, og når jeg merker at Ellen begynner å stramme kroppen for en ny orgasme klarer jeg ikke å holde meg mer og kommer som i en foss i henne samtidig med at hun også kommer.

Tove la seg så mellom beina til Ellen, og slikket henne ren for min sæd samtidig med at jeg setter meg over Ellen slik at hun kan suge pikken min. Jeg er straks i vigør igjen, og denne gangen er det Toves tur å få pikk. Jentene legger seg i en 69, og jeg stikker pikken i fitta til Tove mens de to jentene slikker og suger hverandre. Ellen kan selvfølgelig ikke unngå å slikke pikken min når den glir inn og ut av Tove, og jeg tror dette kjennes like pirrende for Tove som for meg. Jeg kjenner hun strammer rundt pikken min, og at hun kommer. Vi bytter plass igjen. Jeg legger meg på ryggen, og Ellen senker seg ned over pikken min mens Tove senker fitta ned over ansiktet mitt slik at jeg får gitt henne en skikkelig sugetur. Jentene sitter mot hverandre slik at de kan massere klitorisen på hverandre mens de blir slikket og pult. Jeg kjenner at jentene brygger på en orgasme igjen. Ellen rir meg fortere og fortere, mens Tove gnir fitta si over ansiktet mitt slik at jeg får fittesaft over det meste av ansiktet. Jentene faller nesten sammen over meg i en felles orgasme. Jeg får snudd meg slik at jeg ble liggende over Tove, og med pikken dypt inn i henne øker jeg tempoet og får snart en kraftig orgasme igjen.
Vi gjentar denne opplæringen mange ganger, og både Tove og Ellen og jeg var veldig fornøyd med ordningen.
Etter å ha trent massasje sammen, med og på Tove og Ellen mente Tove at det var på tide at jeg prøvde å massere en mann. Menns muskler er mye hardere å massere enn en kvinnes, og for å bli en god massør kreves det at en kan kna mannemuskler like godt som kvinnemuskler. Tove har en fetter er litt yngre enn henne som er aktiv idrettsmann, og som er muskuløs i følge Tove.

Tom, som han heter, kommer over til Tove en ettermiddag og var klar til å bli massert av Tove og meg. Tom var resultatet av et eventyr Toves tante hadde hatt i et afrikansk land, og han var brun som melkesjokolade og ca 1.85 høy. Vi forklarte han hva som skulle foregå, og vi gikk på badet for å gjøre oss klar. Når han står i boxertightsen ser vi at han har en god bule foran. Han legger seg på teppene foran oss. Boxertightsen er med lange ben. Vi får ikke massert lårene dine Tom, sier Tove og blunker til meg. Hun tar tak i buksestrikken for å trekke av han boxeren. Tom løfter lydig på rumpa, og lar Tove trekke av seg boxeren.
Foran oss ligger en 17-18 år gammel gutt med en fantastisk flott og muskuløs kropp. Det kan til og med jeg se selv om jeg er mann selv. Jeg står med lakenet for å legge over Tom, men Tove rister på hodet, så jeg legger det vekk. Tove blir litt blank i øynene av å se på denne flotte kroppen, og kaster av seg alt tøyet og gir signal til meg om at jeg skal gjøre det samme. Vi setter i gang med beina, og Tove forklarer meg hva som er forskjellen på å kna en mann og en kvinne, og hva jeg skal gjøre for at han skal få best utbytte av det. Når vi kommer lenger opp på Tom blir Tove blankere i øynene og når hun knar rumpa lar hun hendene gli godt mellom beina på Tom og lar stryker hendene over ballene til Tom. Hun setter seg på Tom når hun og jeg knar ryggen hans sammen, og Tom kan unngå ikke unngå å merke at Tove ikke har klær på seg, og at hun er så våt at det drypper av henne.

Vi blir ferdig med ryggen på Tom, og vi får snudd han slik at vi kan få tatt fremsiden. Behandlingen vi, og spesielt Tove har gitt han har gitt han ståpikk. Han har en lang og slank pikk som jeg tipper er nærmere 20 cm lang der den står som en gallionsfigur over magen hans. Vi ser at pikken hans vipper i takt med pulsen hans. Tove prøver å late som ingen ting mens vi masserer bena hans foran. Når vi nærmer oss lysken merker vi at Tom stivner til og at det pipler væske ut av pikken hans som drypper ned på magen. Tove bøyer seg over han og slikker i seg Toms smøring. Vi setter oss på hver sin side av Tom mens vi masserer magen hans og forsøker å ikke røre pikken hans. Tove har store problemer med å holde hendene unna pikken hans, og får til slutt gnidd den godt inn med olje. Hun gir Tom en skikkelig handjob, og når han kommer tar hun pikken i munnen og svelger en foss av sæd. Vi fortsetter etter hvert med resten av magemusklene til Tom mens pikken hans fortsatt står som et spett. Når vi skal massere brystmusklene setter Tove seg over han og bretter fitteleppene rundt pikken til Tom. Det ser ut som om Tove ikke har behov for hjelp med Tom, så jeg konsentrerer meg om å massere klitorisen til Tove mens hun vugger frem og tilbake over pikken til Tom. Jeg gir tegn til at hun skal løfte på seg, og jeg tar pikken til Tom og fører den inn i den fitta til Tove. Tove setter i gang med å ri Tom forsiktig i frykt for å ødelegge det mørke flotte dyret om sklir inn og ut av fitta hennes. Jeg knar klitorisen til Tove og pungen til Tom, og jeg hører at det er like før for begge to. Tove kommer med et hyl, og jeg kjenner at pungen til Tom trekker seg sammen, og at han fyller Tove med sæd igjen. Tove legger seg på brystet til Tom, og jeg ser at det pipler sæd it av fitta til Tove og nedover pikken til Tom. Jeg klarer ikke å la være, og slikker i meg det som renner ut. Jeg løfter Tove av Tom og slikker fitta hennes ren for sæd. Jeg har ikke smakt på andre gutters sæd tidligere, så det var en ny opplevelse. Dette gjør meg ekstra kåt, og jeg må ha Tove. Jeg senker meg over henne mens hun suger pikken til Tom til den står som en påle igjen. Tove gir Tom instrukser, og det iler i meg når han stiller seg bak meg, og jeg kjenner pikken hans langs min, og at den kommer inn i fitta til Tove sammen med min. Det er helt utrolig å kjenne en annens pikk samtidig inne i fitta til Tove.

Både Tove og Tom synes nok at dette er helt fantastisk, så det tar ikke lang tid før jeg kjenner at Tove begynte å røre ekstra mye på seg samtidig med at Tom satte opp farten et hakk. Vi klarer å komme samtidig alle tre, og blir etterpå liggende som noen våte filler. Etter noen kvelder får Tove lært meg å massere menn samtidig som Tove får pikk av to gutter samtidig mange ganger.