Nabosladder

Denne novellen er vist 26856 ganger.

Innenfor ryktenes verden finnes det flere forskjellige kategorier. Det finnes rykter som skader en persons omdømme og gjør denne uglesett i nabolaget; rykter som er positive, fremhever personens kvaliteter og gjør denne til en velrespektert figur; rykter som settes ut med hensikt enten for å hjelpe eller gjøre skade; rykter som sprer seg nærmest spontant uten at noen egentlig vet bakgrunnen for dem. Ryktene som verserte om Maria var spesielle i det at de kunne sies å passe alle disse betegnelsene. Da hun skilte seg fra mannen sin for et drøyt år siden begynte alle slags rykter å løpe. Noen sa bakgrunnen for skilsmissen var utroskap (noen sa fra henne, andre fra ham), andre mente det var at de ikke passet sammen. Praten om årsaken rant ut i sanden siden hun ikke selv ville kommentere saken ovenfor venninnene eller noen andre – en innesluttethet som i seg selv skapte nye rykter, om at det muligens var brutalitet inne i bildet. Allikevel begynte ryktene snart å endre kurs; de gikk mot fremtiden og hva Maria skulle ta seg til nå. En enslig kvinne på 32 år som hadde utseendet så til de grader med seg som henne var bare nødt til å få de 80 år gamle tedrikkende damene på bedehuset til å snakke nedsettende om hennes karakter; få de 50 år gamle grisene i meglerhuset til å lovprise hennes fysiske attributter på tradisjonelt ubehøvlet vis. Hennes utseende og selvsikre klesstil provoserte frem beundrende stirring fra alle hankjønn med et fungerende libido, og misunnelige blikk fra andre kvinner i samme aldersgruppe. De som kjente henne, likte henne. Hun var blid og hyggelig, ikke spesielt utagerende og vill, ei heller en person man ikke kunne stole på. Hun var engelsklærer på ungdomsskolen og klasseforstander for et førtitall femtenåringer. Hun var en av de mest populære lærerne blant elevene. Jentene ville være som henne, guttene fantaserte om henne. I virkeligheten var hun langt ifra promiskuøs. Hun var stille og rolig, så til de grader at sladderen ville nok snu seg til latter om nysgjerrigperene hadde hatt vett nok til å bry seg om sannheten.

                Thomas hadde nettopp fylt 22 år, og kjente også Maria. Hun hadde bodd i huset tvers over gaten i årevis, og hun hadde vært læreren til lillesøsteren hans. De traff hverandre støtt, men da de ikke hadde all verden å prate om, pleide de stort sett å hilse og gå videre. De var gode naboer og gjorde gjerne tjenester for hverandre – lånte ting og passet på ting; hentet inn posten for hverandre og sørget for at søppelkassene var satt ut på hentedagene. Slik hadde det vært i flere år, og etter at Thomas’ foreldre hadde flyttet inn til Oslo og latt ham bli boende alene i det gamle huset var det ham alle oppgavene falt på. Det var avtalen, det: Han fikk bo i huset gratis mot at han tok seg av det; ga det et strøk maling i blant, stelte hagen når det trengtes, og betalte de løpende utgiftene som strøm og kabelabonnement. Jobben hans dro inn mer enn nok penger til å dekke alle regningene, men han var allikevel glad for at han hadde sluppet å ta opp et digert huslån, så hett som boligmarkedet var for tiden. I og med at han nå var alene der, var det også han som på en måte representerte huset i kontakten med naboene. Hver gang noen tok kontakt for å høre om de kunne låne tilhengeren, en parkeringsplass til sine besøkende eller lignende, så var det ham de snakket med. Derfor var det ikke overraskende at Maria hadde lagt igjen en melding på mobilen hans og lurte på om han var hjemme i kveld. Han svarte at han var det; han ville være ferdig på byggeplassen tidlig i dag, siden en av underleverandørene hadde hatt problemer med å få frem en leveranse. Den ville trolig komme dagen etter i stedet, hvilket betydde at morgendagen ville bli lang. Han fikk nyte den tidlige kvelden så lenge som mulig, og bestemte seg for å begynne straks. Han parkerte maskinen for kvelden og ruslet ned mot bilen. Sendte også en melding og lurte på om Maria trengte noe spesielt. Han håpet det ikke var noe som tok altfor lang tid, som den gangen hun trengte hjelp til å få åpnet en lås som hadde rustet fast. Det virket ikke slik denne gangen; hun sa det var en enkel jobb der hun kunne gjøre det meste selv, det var bare et par ting hun trengte en mann til.

                Jada. Greit. Løfting, kanskje. Hun sorterer ting i kasser, han bærer dem opp på loftet? Kult. Som alle unge menn hadde han lite imot å stå til tjeneste for en vakker kvinne ved å løfte noen tunge saker. Han husket hvilket løft det mannlige egoet hans hadde fått da han hadde hugget ned det gamle furutreet i hagen hennes i for et drøyt år siden. Husket beundringen han mente å se i blikket hennes da han slepte de store kubbene opp på hengeren. Han kunne kanskje ha kappet opp kubbene i noe mindre stykker, men han hadde latt det være. T-skjorta han hadde hatt på seg var det ikke mye igjen av da treet var hugd i småbiter; den ble revet opp av greiner og kvist. Svetten rant, og musklene hans hadde anstrengt seg svært gjennom hele jobben… og ja, han hadde vel saktens strammet dem litt ekstra idet hun kom ut på terrassen med noe å drikke.  Ja vel, hun var gift, men hun var sexy som faen og han kunne vel drømme litt?  Men han hadde ingen store ambisjoner om å sjekke opp ei ti år eldre dame, selv om hun nå var singel igjen. Ifølge ryktet hadde hun blitt lesbisk, så det var vel ikke store muligheten uansett.

«Er hjemme tidlig i kveld, klar til å løfte det som skal løftes ;-)» skrev han og sendte meldingen før han slang mobilen i passasjersetet og satte seg i bilen. Stakk innom butikken på vei hjem og kjøpte en sekspakning med kald øl. Skulle bli deilig å slenge seg på sofaen og se TV. Han var hjemme før seks – første gang på så lenge han kunne huske. Dette prosjektet krevde stor innsats hele uka, og tretten timers arbeidsdager var regelen snarere enn unntaket. Lønnssjekken var tilsvarende stor, heldigvis, ellers hadde han aldri giddet.

                Han hev i seg noe kaldt å drikke og tørket seg om munnen før han ruslet over veien til nabohuset. Ringte på og hørte trinn i trappa. Maria åpnet og han kjente en umiddelbart rykning i underlivet. Hun gikk med en hvit bluse som viste det meste av de store brystene; de formelig hoppet ut mot ham da hun lente seg ut av døra.

«Heei! Kom inn, jeg har venta på deg!» sa hun smilende.

Han fulgte etter henne inn i gangen og tok av seg skoene. Han kikket opp etter henne idet hun løp ovenpå. Jeansen hennes satt som limt på. Det blonde håret hang ned til midt på ryggen og hun beveget seg som om hun danset opp trappa. Han kjente pikken stivne til enda et hakk, formene hennes var simpelthen perfekte. Han fikk komme seg opp på loftet og løfte de tunge sakene. Etterpå ville han ta en iskald dusj…

                Da han kom opp viste hun ham inn på loftstua. Det var tydelig at hun holdt på å pusse opp. Hun sa at hele stedet skulle bli nytt; hun hadde bestemt seg for å begynne på ny frisk med det meste. Dette rommet skulle bli TV-stue. Hun hadde kjøpt et veldig fint anlegg, som skulle leveres senere. I mellomtiden hadde hun kjøpt et digert teppe som hun nettopp hadde rullet ut der sofaen skulle stå.

«Fint, ikke sant?» spurte hun.

«Jo da… hva var det som skulle løftes, forresten?»

«Løftes?» lo hun. «Du har nok misforstått litt.»

«Du sa du hadde noe du trengte å…»

«Jeg sa jeg hadde en jobb jeg trengte en mann til, og den jobben er her, den,» klukklo hun videre, før hun begynte å ta av seg buksene. «Hvis det er noe som trengs å løftes her, så er det nok bare meg.»

«Eeeeh… nå skjønner jeg ikke hva du…» – han ble avbrutt av at hun hoppet på ham og dyttet ham inntil veggen, kysset ham hardt og satte neglene i brystet hans. Nærmest rev opp skjorta.

«Jeg har vært så utrolig kåt i det siste, skjønner du,» peste hun og begynte å ta av seg blusen. Under hadde hun en blonde-BH som så vidt holdt de to spretne halvkulene inne. «Har ikke hatt sex på over et år, og hver gang jeg ser deg blir jeg så sinnssykt våt. Hver morgen når du drar på jobb i de arbeidsskjortene og jeg ser musklene dine, så…»

«Maria, jeg.. jeg bare…» stammet han usikkert.

«Å, vær still med deg, Thomas. Jeg klarer ikke nøye meg med vibratoren min lenger – jeg vil ha pikken din, og jeg vil ha den nå.»

Hun begynte å kneppe opp buksa hans. Dro den nedover, slet i den, til den satt nede ved føttene. Da fikk hun den ikke lenger, og brydde seg ikke heller. Det hun ville ha satt lenger oppe. Boksershortsen han sto rett ut og hun gledet seg noe enormt til å se hva han hadde under. Eide ikke tålmodighet. Grep tak i den og røsket den nedover, lot den store pikken sprette frem. Hun slapp ut et fornøyd grynt og la hendene på den. Thomas stønnet og lot seg dra ned på teppet. Maria runket ham sakte. Dro forhuden ned og blottla hodet. Kjente hvordan den pulserte i takt med hjerteslagene hans. Hun gliste og la tunga på. Slikket hodet og tok det i munnen – holdt det der og lot tunga gli over det. Thomas stønnet høyt. Plutselig stoppet hun, reiste seg og dro av seg jeansen.

«Sorry, jeg klarer bare ikke mer.. må ha pikken din i meg. Jeg suger deg ordentlig senere, OK?» sa hun og krøp over ham.

«Eh…» var alt han fikk fram.

«Si fra hvis du kommer… jeg går ikke på pillen lenger.»

                Hun styrte ham på plass med hånden, holdt forhuden hans tilbake mellom tommelen og pekefingeren. Han kunne kjenne den varme spalten åpne seg for ham. Hun var så våt, og han så hard, at han skled rett inn. Hun satte seg ned, la hodet tilbake, lukket øynene og stønnet. Begynte å gynge langsomt frem og tilbake, nyte stivheten hans i fulle drag.

«Åh… herre… GUD, som jeg har lengtet etter dette…!!» utbrøt hun og begynte å bukte seg over ham.

Han klarte ikke tenke. Måtte bare ligger der og puste. Prøve å beholde bevisstheten. Hun begynte å ri ham, raskere og raskere. Til slutt kastet hun seg opp og ned på lemmet hans i en voldsom fart. Puppene danset over ham, ristet slik at de endelig slapp ut av BHen. De var herlige. Store og faste. Han løftet armene og la hendene rundt dem. De passet perfekt i hendene hans og han grep tak i dem. Holdt dem fast mens hun fortsatte å rundknulle pikken hans. Han klemte brystvortene mellom fingrene og nappet i dem. Stønnene hennes gikk over til kåte hyl. Han hadde aldri hatt ei så høylytt dame. Han merket seg først nå at vinduet sto på lufting. Skrikingen hennes måtte være hørbar langt ut på gaten. Hun fortsatte å ri ham. Gynget raskt frem og tilbake, og det ble varmt i den gjennomvåte fitta hennes. Til slutt skrek hun ut. Trakk pusten og skrek igjen. Og igjen. Han kjente fitta hennes pulsere rundt pikken og gjøre dem begge gjennomvåte. Han ble våt utover hele. Hun stønnet og ristet. Kom som et uvær. Håret hennes pisket ham over brystet. Han holdt på å sprute henne full der og da, men så stoppet hun og gled sakte av pikken. Hun ble liggende ved siden av ham og klore ham lett over brystet.

«Herregud, det var godt,» sa hun. «Lenge siden jeg har kommet så deilig… årevis siden jeg kom på en ordentlig kuk.»

«Er det så lenge siden?» fikk han frem.

«Har du ikke hørt det?» lo hun. «Grunnen til at jeg ble skilt fra min mann var at han ikke kunne tilfredsstille meg! Jeg er en sexgal, dominerende hore!»

Han måtte flire av hennes evne til å takle sladderen på en så selvironisk måte. Selv trodde han ikke på ryktene – og hvis han gjorde det, brydde han seg ikke om det.

«Å!» utbrøt hun plutselig og så medfølende på ham. «Hva med deg da? Du må jo være på randen av galskap, stakkar… Vil du jeg skal ta deg over kanten? Få deg til å komme?»

                Thomas nikket. Fikk ikke frem et ord. Hun krøp ned og begynte å stryke over den bankende pikken. Han hadde følelsen av at det ikke ville ta lang tid før han sprutet, men hun var utrolig flink til å trekke det ut i langdrag. Vekslet på å suge og slikke. Tok pikken hans inn i munnen og ut igjen, slikket og kysset på hodet, lekte med tunga opp og ned hele skaftet… og så begynte hun å bruke hendene. Hun grep rundt roten med den ene og begynte å runke ham med den andre. Han stønnet ukontrollert. Hun runket ham rett på pikkhodet, så glatt var han av saftene og spyttet hennes. Begynte det å bli tørt bare la hun munnen på og spyttet og siklet for å gjøre ham fuktig igjen. Hun runket ham fortere og smilte lystent mot ham. Lo rått og ga ham et blikk som inneholdt pur kåthet. Han kjente orgasmen bygge seg opp, knyte seg rundt pikken og stramme til i hele kroppen. Han stønnet og peste. Kjente rykningene bre seg fra ryggraden og utover. Hun smilte lystent og slikket ned langs pikken hans akkurat idet spruten forlot røret. Det rykket noe voldsomt i ham og satsen sto over hodet hennes og landet på henne; i håret, nakken, på ryggen. Hun merket rykningen i hånden og flyttet hodet raskt over pikken. Rakk akkurat å fange den andre spruten i munnen. Det dryppet ut igjen og hun la leppene over pikken og sugde i seg resten av det han hadde i seg. Klemte ut hver dråpe med hånda. Kilte ham under pungen og slikket mer.

«Mmmmmmh… » stønnet hun fornøyd og smilte. «Tilfredsstilt? Du kom jammen mye… er det så lenge siden for deg også?

«Jeg… jeg jobber mye…» svarte han.

                Hun dro ham på beina og tok ham med ut på badet. Sæd var vanskelig å få ut av hår, sa hun, men han skulle jammen få prøve. Hun fant frem håndklær og dro ham lekent etter seg inn i dusjen. Skrudde på og hylte. Han skvatt også til av det iskalde vannet; det tok noen sekunder før det ble varmt.  De ble stående der inne og stryke hverandre over huden mens vannet rant nedover dem begge. Han vasket håret hennes… lenge. Vasket den deilige kroppen hennes etterpå, fra topp til tå. Satt på dusjgulvet og vasket henne oppover beina, ville slikke imellom, men hun dro ham opp.

«Min tur til å vaske deg,» ertet hun.

Maria helte såpe i hendene og strøk ham sensuelt over den muskuløse overkroppen. Hun lot ham lene seg mot veggen og såpet inn hele ham, fra topp til tå. Forside og bakside. Viet ekstra oppmerksomhet mot pikken, som begynte å reise seg igjen av hennes nennsomme behandling. Hun spylte bort all såpen. Så tok hun igjen tak i lemmet hans med begge hender. En hånd klemte rundt roten, krafset i kjønnshåret med neglene. Den andre dro forhuden tilbake, og igjen kjente han den deilige våte munnen gli inn på pikken. Han pustet tungt. Kjente tunga hennes leke med ham. Kjente en av hendene gli inn mellom beina, under pungen, mot hullet. Kjente en finger presse seg inn. Han prøvde å slappe av i ringmuskelen og lot henne stikke fingeren inn. Faen, så kåt han ble. Stønnet. Hun sugde ham så deilig, gjorde ham vanvittig kåt og fikk ham til å hive etter pusten. Til slutt klarte han ikke mer.

                Han bøyde seg ned og grep tak i henne. Tvang henne opp. Grep tak under lårene og løftet henne opp mot veggen. Dusjkabinettet vaklet. Hun la beina omkring ham og lot ham sikte seg inn. Holdt seg selv oppe så han kunne slippe taket med den ene hånden og styre pikken inn i hullet. Han slapp henne ned på seg og kjente kuken støte i bunn. Brølte som en løve og jukket i henne det hardeste han var kar om; tok tyngdekraften til hjelp og lot henne falle ned på ham før han dro henne nesten helt av seg igjen. Hun stønnet vilt hun også, jublet. Hun kom borti krana. Vannet fosset nedover de kåte kroppene deres. Han kjente det nærme seg på ny. Hun holdt beina rundt ham og jukket imot så kabinettet skranglet. Skrek av vellyst. Han kom til å sprute. Hva ville hun…

«Kom! Kom bare!» ropte hun i opphisselse da hun skjønte hva som holdt på å skje. «Kom bare i meg, jeg tar en angrepille…! Bare ikke stopp.. ikke stopp, knull meg mer! Knull meg meeer!»

Han lystret og knep øynene igjen. Fokuserte på følelsen, prøvde å holde igjen. Skar en grimase, bet tennene sammen. Knep igjen og prøvde alt han var kar om å holde igjen. Til slutt ble det for mye. Den deilige, glatte fitta melket ham og han kjente beina svikte under seg. Sendte satsen rett inn i henne. Hun klamret seg til ham idet han presset pikken opp i dypet. Kjente rykkene i underlivet, presset seg mot bekkenet hennes. Han stavret seg opp på beina og var fast bestemt på å knulle den kåte naboen til det ikke var mer krefter igjen i ham. Han fortsatte å jukke seg i henne så lenge han kunne. Kjente hullet klemme rundt ham og saftene sive ut mellom dem. Til slutt begynte pikken å miste stivheten. Han gled ut og satte henne ned på gulvet igjen. Beina dirret og det var så vidt han greide å holde seg oppreist. Han gikk ut og tørket seg. Maria ble igjen litt til. Vasket av seg noe av kroppsvæskene. Hun kom ut da han nesten var ferdig med å tørke seg.

«Du var ganske høylytt oppe i sted… Hva kommer ryktet til å si om deg nå, tror du?» flirte han.

«Det har du da vel skjønt allerede; jeg har aldri brydd meg om hva folk sier om meg!» svarte hun og ga ham et perlehvitt smil. «Såh, kom deg hjem nå – du har tidlig jobb i morgen.»

                Han kledde på seg og gikk ut i gangen. Hun fulgte etter med et håndkle rundt seg, og etterlot seg våte fotavtrykk på parketten. Ga ham et klask på baken og et kyss på kinnet.

«Du? Ikke la det bli siste gang, OK? Stikk innom, jeg kommer til å trenge hjelp til å… løfte flere ting fremover.»

Han nikket og smilte. Gikk ut døra, og over veien til seg selv. Nå hadde han virkelig lyst på den ølen.

Legg igjen en kommentar