Villkatten, del 1

Denne novellen er vist 14427 ganger.

  Hvor ble det av henne? Det var da vitterlig dette flyet hun hadde sagt hun skulle komme med. Jeg hadde ventet en stund alt. Hadde ryddet og organisert som en gal hele dagen for at ting skulle se bra ut. I ukevis hadde denne jenta gjort meg ustyrtelig kåt på chatten og nå hadde hun endelig gått med på å komme på besøk. Gud, som jeg gledet meg. Gruet meg også. Var utrolig nervøs. Hadde aldri gjort noe liknende; truffet en sexchat-partner i levende live med det formålet å gjøre fantasiene til virkelighet. Ikke rart jeg var nervøs; fantasiene våre hadde vært i grenseland for hva som bør være lovlig, og hva som er fysisk mulig. Hun var den mest sexy jenta jeg noen gang hadde sett. Eggende, fysisk, intens. Mørkt, fyldig hår til nedpå skuldrene og et blikk som ettertrykkelig sa: «Ta meg.»

                 Hun var også gift. Jeg husker følelsen da hun fortalte meg det, etter at vi hadde hisset hverandre opp i dagevis. Hva jeg tenkte kan vel best beskrives som: «Pokker.» Jeg øynet allikevel et visst håp da jeg fikk høre at de levde i et temmelig frisinnet ekteskap; de hadde begge hatt sex med andre og likt det. Det er alltid en blokade for fantasien å vite at en person garantert aldri vil gjøre med deg de tingene hun sier. Så lenge det er det fjerneste håp, den minste lille mulighet, kan fantasien løpe fritt og gjøre en grensesprengende kåt. Det var det hun hadde sagt hun ville gjøre med meg når vi treffes. Sprenge grenser. Utvide dem. Flytte grensene for nytelse så langt at det burde være forbudt. Hvor var hun? Jeg gikk ut av bilen og bort til ankomsthallen. Det tok bare sekunder før jeg fikk øye på henne. Hun gikk med en hvit topp med delvis bar rygg og en mørk bukse. Det sorte håret skinte i sola som falt inn gjennom vinduene. Jeg så på henne idet hun dro bagen sin av bagasjebåndet og la den på en tralle. Hun gikk rundt på andre siden og plukket opp en liten ryggsekk før hun trillet av gårde med bagen. Det var som å se på en danseoppvisning… Alt hun gjorde, alle bevegelser gjorde at jeg fikk mer og mer lyst på henne. Gud, så heit hun var. Så utrolig lyst jeg hadde på henne.

                 Hun så meg ikke. Det var planen. Hun skulle ikke se meg. Hun gikk ut til drosjene og satte seg inn. Jeg satte meg inn i bilen og fulgte etter til hotellet. Så henne gå inn, og gjettet meg til hva som skjedde innenfor dørene. Hun ville gå bort til skranken, spørre etter romnøkkelen, og få den i hånden sammen med en konvolutt. Rommet hadde jeg reservert på forhånd. Jeg hadde vært innom tidligere og gjort klar «innredningen». Siv ville finne rommet klart for en lek hun ikke hadde vært med på før. Hun var en kvinne som elsket å dominere. Det var noe av det hun ønsket å lære meg, bare på en annen måte. Hun skulle lære meg hvordan man brukte en kvinne etter sitt eget forgodtbefinnende; hvordan man brukte kvinnekroppen til å tilfredsstille seg selv. Jeg hadde tent på den tanken under en samtale vi hadde – jeg fortalte at jeg elsket å tilfredsstille kvinnen, da hun spurte om jeg noen gang hadde tilfredsstilt meg selv, uten å bry seg om partneren? Hadde ikke det… hvorfor skulle jeg det, når jeg tente slik på å gjøre det godt for henne? Jeg ble vanvittig kåt av å høre en kvinnes stønn idet jeg slikket henne, hvorfor skulle jeg ikke ønske å gjøre det for henne?

  «Fordi det også er vanvittig opphissende å bli brukt,» hadde hun svart.

Det var noe i det. Mange – både menn og kvinner – gir uttrykk for at de liker at partneren bare tar dem iblant. Det kan være opphissende til tider å gi blaffen i forspillet og bare gå rett på sexen; faktisk var den beste sexen jeg noen gang hadde hatt en akt som varte i mindre enn et minutt, så opphissende var det.

                 Jeg hadde hatt feil innfallsvinkel; sett problemet på feil måte. Jeg hadde sett for meg en dominerende posisjon i senga som en mann som gjorde som han ville med en kvinne, mens jeg egentlig skulle ha sett det som en kvinne som lot mannen gjøre det han ville. Det falt på plass da Siv hadde fortalt meg noe jeg egentlig hadde hørt før, men ikke forstått ordentlig; at det er den submissive – «slaven» – i et S&M-forhold som har kontrollen. At kontrollen ligger i at vedkommende kan få det til å slutte når som helst, men velger å ikke gjøre det. Om jeg fikk gjøre som jeg ville med henne så ville det være fordi hun tillot det. På samme måte kunne det i et vanlig seksuelt forhold være den som ble brukt som var den som ønsket det mest… hvis man da kunne bruke et slikt uttrykk. Ett blikk på Siv var mer enn nok for å gi meg lysten til å la henne gjøre alt hun ville med meg. Bruke eller bli brukt, jeg ville garantert ha like lyst som henne.

                 Jeg ble sittende i bilen og se inn glassveggen mot resepsjonen. Jeg så henne gå mot heisen og forsvinne opp. Kikket på klokka; jeg hadde opprinnelig tenkt å gi henne en drøy halvtime, men det kunne neppe skade å vente enda litt. Hun skulle lide. Bli vill av kåtskap. Jeg hadde skrevet noen instrukser til henne som hun skulle lese idet hun kom inn på rommet. Jeg så på klokka igjen og prøvde å estimere hvor lang tid det ville ta henne, og i samme øyeblikk irriterte jeg meg over at jeg ikke hadde tatt tiden selv da jeg var inne noen timer tidligere. Ikke at det spilte noen rolle. Jeg holdt på å miste meg selv. Om jeg skulle gjøre dette som jeg hadde planlagt det måtte jeg være betraktelig kaldere. Ikke at det burde bli et problem utad – jeg har alltid vært flink til å holde et uberørt ytre til tross for et virvar av tanker spinnende rundt i hodet. Jeg slapp kløtsjen og kjørte meg en tur. Jeg hadde valgt dette hotellet fordi det ikke lå inne i byen, og dessuten bare 10 minutter hjemmefra. Det var lettere å få tiden til å gå hvis jeg hadde noe å gjøre. Jeg kjørte hjem og hentet noen småting, puttet dem i sekken og gikk ut i bilen igjen. En tanke slo meg… ja, hvorfor ikke. Jeg gikk inn og begynte å lage meg en kopp te. Det ville ta en stund til. Et drøyt kvarter, kanskje. Hvis jeg surfet litt på nettet mens jeg drakk den ville det kanskje ta en halvtime. Jeg gjorde det, men klarte ikke la være å tenke på hvordan hun måtte ligge der i båndene jeg hadde bundet fast under senga… Jeg hadde gjort klar løkker, så alt hun trengte å gjøre var å putte ben og armer inn og stramme til. Armløkkene ville stramme til bare hun dro i dem. Før hun gjorde det, måtte hun ta på seg øyenbindet. Hun ville ligge der, helt naken på senga, bundet fast og uten å kunne se.

               Jeg drakk opp teen og skrudde av PCen. Orket ikke utsette lenger. Tok meg selv i å løpe opp trappa. Pulsen gikk i taket og jeg satte meg bak rattet. Tok noen sekunder til å roe meg ned. Jeg skulle være rolig, det var ikke meningen å… skitt au. Rygget ut og kjørte ut mot veien. Jeg kunne ikke komme til hotellet fort nok. Hadde det vært politi ute nå så hadde jeg sannsynligvis mistet lappen. Men jeg kom frem, parkerte bilen og gikk inn i resepsjonen. Hadde min egen nøkkel fra før. Gikk, nei – fløy opp trappene, ble stående utenfor rommet med nøkkelen i hånden. Hvert øyeblikk nå ville jeg sette nøkkelkortet i låsen og åpne. Hun ville høre noen komme inn og låse døra, uten å kunne se hvem det var. Jeg ville ikke si noe som helst, og lurte på hvordan hun ville… Helvete heller, hvorfor stå der og vente og tenke…

               Jeg satte nøkkelen i døra og åpnet. Gikk rett inn og låste døra bak meg. Satte fra meg sekken og tok frem kameraet. Rundt hjørnet sto senga… og der lå hun. Det finnes ikke ord i det norske språket – eller noe annet språk, for den saks skyld – for å beskrive hvor sexy hun var der hun lå naken og bundet på senga. Jeg siktet og skjøt. Hun hørte blitsen og løftet hodet. La det ned på puta igjen og vred på seg. Stønnet litt, på en nesten frustrert måte. Jeg skjønte hvorfor idet jeg gikk opp til henne. Hun lå i kryss… jeg holdt kameraet over henne og siktet midt mellom bena. Fitta var drivende våt og det glinset i safter idet blitsen lyste henne opp. Hun stønnet. Jeg tok flere bilder, og gikk tilbake til bordet. I sekken hadde jeg flere ting, men det var ikke tid for å bruke dem enda. Jeg hadde på forhånd tømt minibaren og fylt opp kjøleskapet med andre ting… blant annet et par bokser krem. Jeg tok frem en av dem og kunne ikke la være å glise. Jeg hadde vært redd for at jeg ikke ville klare å motstå henne; at jeg ville kaste meg over henne og voldta den vakre kroppen straks jeg så henne. Her sto jeg og kjente hjertet slå vanvittig, men hjernen virket. Tankene var klare, og jeg fokuserte på det jeg skulle gjøre: Plage henne. Hun stønnet klagende idet jeg sprutet kremen utover henne; begynte øverst og lagde sirkler og figurer over brystene, nedover magen og videre… Jeg stoppet idet kremen nådde venusberget hennes – en liten stripe krem ble liggende ned mellom bena hennes; den stoppet rett over fitta. Jeg tenkte meg at kremen kom til å smelte av kroppsvarmen hennes etter hvert og visste med ett hva jeg ville gjøre: Begynne øverst. Jeg hentet jordbærene jeg hadde satt på bordet tidligere og plasserte noen av dem utover kroppen hennes; et i navlen, et par på brystvortene, og så ga jeg henne et i munnen.

               Jeg bøyde meg over henne uten å komme borti. Hørte pusten hennes. Hun slapp ut et lite gisp idet jeg la leppene på halsen hennes og sugde i meg kremen. Jeg tok meg god tid. Sugde og slikket i meg med tungespissen, var så vidt nær huden hennes. Kjente kroppen hennes spenne seg, hun dro i båndene. Sugde i meg et jordbær og fortsatte med kremen. Hjertet banket noe vanvittig, det var som om jeg løp 100-meteren, men allikevel skalv jeg ikke på hendene – uten at jeg forsto hvorfor. Jeg hadde snarere forventet meg å skjelve som et aspeløv. Tunga løp over henne, begynte å berøre huden mer. Var nedi med leppene. Reaksjonen lot ikke vente på seg. Jeg hørte henne hive etter pusten. Reiste meg halvveis opp og så på henne. Hun var rød i kinnene og pustet tungt, tydelig opphisset. Jeg slikket det ene brystet hennes rent og lot tunga kile piercingen hennes. Hun stønnet høyt da jeg nippet tak i den med leppene. Men jeg gikk ikke videre, bare fortsatte i samme spor. Sugde og slikket sakte i meg mens hun lå og vred seg og stønnet av kåthet. Brukte tid, som jeg hadde lovet. Jeg nærmet meg slutten; slikket i meg kremen nedover det glatte venusberget. Som forventet hadde kremen begynt å smelte. Jeg stilte meg mellom bena hennes og la munnen over fitta. Hun ynket seg høylytt idet den varme pusten min traff henne og tunga sakte slikket opp kremen som hadde begynt å renne ned mellom kjønnsleppene. Jeg slikket sprekken hennes forsiktig med tungespissen; boret den lett innenfor og slikket oppover. Det knirket i senga idet hun strammet båndene og dirret i kroppen.

  «Jeg blir gal…» gispet hun.

Jeg lurte på hvor nær hun var ved å komme. Bestemte meg for å finne det ut. I kjøleskapet hadde jeg et leketøy jeg hadde kjøpt; en glassdildo med bøyd tupp som skulle være god til å stimulere G-punktet. Siv hadde fortalt at hun kunne sprute som bare det hvis hun ble virkelig opphisset. Jeg gikk tilbake til senga med den nedkjølte glasstaven og satte meg ved sengekanten. Plasserte den glatte tuppen mot åpningen. Hun kjente det kalde glasset og gispet. Rev i båndene. Jeg dyttet den langsomt inn i det glatte hullet. Det rant av henne. Hun hev raskt etter pusten og det var som om hun prøvde å løfte seg opp av senga. Det gikk ikke; jeg hadde lagd solide løkker, og hun hadde tatt dem ordentlig på seg. Båndene strammet rundt håndleddene og hun satt virkelig fast. Jeg tok kameraet i den ene hånden og begynte å ta nærbilder av hullet hennes idet jeg dyttet glasstaven innover. Vred lett på den, frem og tilbake, dyttet den helt inn og dro den ut igjen. Idet den gled ut av hullet hennes skrek hun… Stønnet høyt, som en brunstig sel, og stivnet fullstendig. Spruten sto ut av henne. Traff meg på brystet og nedover magen. Kameraet ble en smule vått, så jeg la det bort. Jeg hadde fått tatt et bilde idet dildoen gled ut av henne… lurte på hvordan det ble.

              Siv ble liggende og vri seg, og puste tungt; brystene hevet og senket seg og jeg tok meg i å stirre på de to deilige piercede brystvortene. Hun svettet og det rant av fitta hennes. Hele rommet luktet kåt kvinne; jeg elsket det. Ville kaste meg over henne. Knulle henne fra sans og samling, kjøre pikken opp i henne og ta henne så hardt at hun skrek… Men det var én ting jeg ville enda mer. Jeg løsnet båndene rundt bena hennes. Hun dro opp bena og samlet dem – ble liggende i en slags fosterstilling, drivende våt. Båndene som holdt hendene hennes løsnet jeg i andre enden og tok dem løs fra senga, men lot hendene sitte i løkkene. Jeg dro henne ut av senga og bandt hendene hennes fast bak ryggen. Dyttet henne ned på gulvet, og tenkte akkurat raskt nok til å kaste en pute på gulvet foran henne. Hun ble sittende på kne foran meg, fremdeles med bind for øynene, fremdeles lett skjelvende etter den rivende orgasmen. Jeg kneppet opp buksa og dro ned glidelåsen. Lot buksa falle til gulvet og så hvordan hun våknet til da hun skjønte hva jeg holdt på med. Hun slikket seg rundt munnen og stønnet lavt. Jeg dro ned boxershortsen og slapp pikken løs. Jeg hadde aldri sett den så hard før; jeg var så opphisset at det holdt på å gå for meg der og da. Siv lente seg lett forover til leppene berørte hodet. Jeg tok tak innerst og dro forhuden tilbake. Hun nølte ikke og la straks munnen over hele det pulserende hodet. Jeg stønnet idet jeg kjente tunga hennes slikke undersiden… leke med meg og slikke det glatte hodet rent for kåtsafter. Hun ble ivrigere, ville ha pikken i munnen, sluke den hel… hun presset seg inn på staken og tok omtrent halve i munnen. Det svimlet for meg der jeg sto med buksa rundt føttene. Så i taket og nøt følelsen av den våte munnen hennes. Hun begynte å munnknulle meg, tok pikken lenger og lenger inn, helt ned i halsen, helt til roten av meg. Kjente leppene hennes berøre huden min før hun slapp meg ut igjen. Plutselig sluttet hun. Jeg så ned og kjente kulden mot den våte pikken nå som munnen hennes ikke var rundt den lenger. Hun blåste forsiktig på hodet og jeg holdt på å bli gal. Ville ta tak i hodet hennes og kjøre pikken hardt ned i halsen hennes, men jeg gjorde det ikke. Jeg lot henne holde på som hun ville. Det kriblet i hele kroppen og jeg hadde problemer med balansen; lurte på om jeg skulle sette meg, men så begynte hun igjen. Slikket hodet med en leken tunge som var overalt; under, over, rundt og rundt. Jeg stønnet. Begynte å miste kontrollen. Kjente at det holdt på å gå for meg. Stønnet høyere. Kunne ikke for det. Jeg hadde ikke sagt et ord så langt. Nå glapp de første ut av meg:

  «Å…f…faen…» utbrøt jeg idet jeg kjente krampene begynne i underlivet.

               Sæden ble pumpet opp i meg og ut gjennom kanonen. Det var akkurat slik det føltes, som en kanon som ble ladd. Det knøt seg i hele meg og jeg så både stjerner og planeter som så langt var uoppdaget av astronomer idet Siv presset munnen inn på meg på nytt. Spruten sto noe voldsomt ned i gapet hennes. Hun stønnet. Jeg stønnet. Hun nøt det. Jeg forsvant i følelsen. Jeg kunne knapt stå på bena; hun sto allerede på kne. Jeg fortsatte å pumpe ladningen inn i munnen hennes, og hun svelget unna. Lagde kåte små lyder, som om hun holdt på med en deilig dessert. Hun fortsatte til rykningene hadde gitt seg og det ikke kom ut en dråpe til. Hun slikket lett på hodet. Til slutt mistet jeg balansen. Jeg snubla i mine egne bukser, falt bakover og landet på rumpa, til Sivs endeløse latter. Jeg kom meg på bena og lot buksene ligge. Tok av meg skjorta også, så jeg var like naken som henne.

               Det svimlet for meg fortsatt. Det var en vanvittig orgasme. Jeg gikk bak henne og bandt opp båndene. Hun smilte bare. Jeg tok av øyenbindet og gikk forbi henne og bort til barskapet. Der fant jeg frem en flaske hvitvin og et par glass.

  «Tørst?» spurte jeg.

Hun stirret på meg. Smilte lurt og holdt øynene mine med blikket mens hun reiste seg opp. Jeg merket at vi var av samme høyde da hun kom gående sakte, nærmest forførende mot meg. Hun tok begge glassene og satte dem på bordet; gjorde det samme med flaska. Snudde meg rundt og dyttet meg baklengs mot senga. La hånda på brystet mitt og puffet meg resolutt bakover så jeg falt ned på madrassen.

  «Veldig» sa hun med et forførende smil, «men ikke på vin!»

Hun begynte å binde fast bena mine, og tok igjen båndene jeg hadde brukt på armene hennes og bandt dem fast til senga. Liten tvil om hva hun ville. Hun kom til å ete meg levende, rive meg i filler som en sulten tiger – jeg visste det, og jeg hadde ingenting imot det. I mitt forrige forhold hadde aggressivitet og lidenskap nærmest vært fremmedord i sexlivet. Jeg ønsket meg entusiasme, lidenskap, innlevelse – å virkelig kunne slippe meg løs og nyte sex på det viset det var ment å skulle nytes. Jeg la min skjebne i Sivs hender; jeg var hennes, til å gjøre med hva hun ville. Og hun ville mye…

 

Legg igjen en kommentar