Nattbading del 3: Joggeturen

Denne novellen er vist 21916 ganger.

Dagene gikk med fint vær og stressfølelsen var i ferd med å slippe taket i kroppen hennes. Astrid pleide å slappe av i sengen før hun stod opp for å lage kaffe. Frokosten ble inntatt på verandaen med avisen. Utpå ettermiddagen, etter at hun hadde vært og handlet og snakket med de av øyboerne hun kjente, bestemte Astrid seg for å ta en joggetur. Selv om det var ferie og fri, var dette en av dagliglivets vanlige rutiner hun aldri forsømte; Joggeturen. Hun skiftet joggeantrekket som om sommeren bestod en joggetights, sports BH, sportstopp, pulsklokke og drikkebelte. Da hun kledde på seg, kom hun til å tenke på en samtale hun hadde overhørt mellom to av hennes mannlige kollegaer som satt og kikket brosjyre hvor en kvinne med nesten samme antrekket var avbildet. De var begge enige om at det så sexy ut og at treningshverdagen var ganske morsom med den moten med tettsittende treningsantrekk for kvinner. De hadde nok et poeng. Selv kikket hun alltid på rumpen til menn med tettsittende treningstøy. Hun knøt skoene stamt, noe hun alltid gjorde når hun hadde tenkt å ha en hard økt. Turen ut til fyrlykten var nesten seks kilometer med vekselvis skog og kupert terreng med små stier. Hun presset seg hele veien og var ganske kjørt da hun nådde frem til den lange trappen som ført opp til selve fyrtårnet. Det var sent og solen var i ferd med å gå ned i havet. Hun satt i en liten gressbakke for å tøye ut. Det var stille og solen var et nydelig der den ildrød forsvant ned i horisonten.

Da hun reiste seg for å begynne på veien tilbake oppdaget hun båten til Jesper nede ved et av naustene som tilhørte fyret. Hun gikk for å se etter ham. I det hun kom ned bak naustet fikk hun øye på ham inn gjennom et av vinduene. Hun bråstoppet av det hun så. Gjennom vinduet så hun Jesper sitte dypt nede i en gammel sofa. Han har tatt av seg shortsen og sitter i bare trusen. Den stramme unge guttekroppen var solbrun og fin. Hun gikk nærmere og klatret opp på en kasse som stod foran vinduet. Han satt og leste i et blad. Ikke hvilket som helt blad, heller. Hun var så nær at hun tydelig kunne lese tittelen «Hardcore Camping». På forsiden var det bilde av en ung jente med relativt utfordrende bekledning som tydeligvis hadde tenkt seg på campingtur. Trusen bulte stort av ståpikken hans. Fornuften tilsa at hun burde gå og la ham være i fred. Hun likte imidlertid det hun så. Brystvortene hadde allerede knoppet seg og bitt ømme, mens fitten ble varmere og varmere.

Han reiste seg litt og dro av seg trusen. En kraftig og stiv ungpikk kom til syne. Den reiste seg litt på skrå opp fra en skog av mørke kjønnshår. Jesper lente seg tilbake i stolen og bladde videre i pornobladet. Hun festet blikket på ny på pikken som han nå dro rolig. Den dirret av stivhet. Igjen lot han hånden gli opp og ned langs undersiden av pikken. Han dro forhuden tilbake og det blå-lilla hodet kom fem. Bevegelsen stoppet og han konsentrerte seg spesielt om pikkhodet. Hun viste at rett berøring der hadde god effekt. Han satt og vekselvis bladde og runket i flere minutter. Hun klarte ikke å løsrive seg. Hun ble kåtere og kåtere av det hun så. Det brant kroppen hennes.

Med ett la han fra seg bladet og konsentrerte seg fullt og helt om runkingen. Med den ene hånden masserte han pungen, mens den andre runket i et raskt og bestemt tempo. Det gikk fortere og fortere helt til kroppen hans stivnet idet han kom. De første sprutene gikk oppover magen og brystkassen han. Astrid ble fascinert av det hun så. I det han begynte å sprute, fortsatte han å runke raske tak. Dette gjorde at det skvatt sæd alle veier. Det siste hun så var en andpusten Jesper som satt tilbakelent i sofaen med en halvstiv og klissete pikk etter å ha sprutet en, etter hennes begreper, stor dose med sæd. Han må ha vært skikkelig kåt…

Astrid satte ny personlig rekord med god margin på veien tilbake til sommerhuset. Tre ganger den kvelden masserte hun seg frem til sterke intense orgasmer. Først ved hjelp av fingrene i dusjen. Etterpå bestemte hun seg for å trimme bikinilinjen. Innsåpingen, barberingen og etterbehandlingen med den svalende oljen gjorde at hun ikke klarte å holde seg. Mens hun satt sprikende på benken, men øynene lukket og synet av Jespers pikk på netthinnen, masturberte hun seg raskt frem til en ny utløsning. Da hun tok på seg den myke velurjoggedressen hun ofte hadde på seg etter trening, kjente hun at det på langt nær ikke var nok med to orgasmer den kvelden. Etter et kort kveldsmåltid klatret hun rett til sengs hvor hun nærmest brutalt kjørte vibratoren inn i fitten og på kort tid ga seg selv kveldens tredje og sterkeste orgasme. Hun skrek høyt idet hun kom og skal være glad hun var på hytta og ikke hjemme, for da hadde kanskje naboen kommet løpende til med den gang. Hun var deilig utslitt da hun falt i søvn den kvelden. En ting stod imidlertid klart for henne: Hun bare måtte kjenne Jespers pikk i seg. Hun måtte finne en måte å forføre ham på.

Legg igjen en kommentar