Kontoret

Denne novellen er vist 17099 ganger.

Jeg satt på en benk og lot som jeg leste. Egentlig speidet jeg som en gal etter deg. Jeg visste at du kom til å ta lunsj snart, og da ville jeg være klar. Et lite skjørt og en lett topp er alt jeg hadde på meg. Varmen var trykkende. Endelig kom du gående ut av kontorbygningen. Jeg tror ikke du så meg. Jeg ventet et øyeblikk før jeg gikk over gaten. En svak bris kilte meg under skjørtet. Man blir så følsom når man går uten truse…

Jeg tok heisen opp til kontoret ditt, og håpet at du ikke hadde låst døra. Det hadde du ikke.  Det første jeg ser når jeg sniktitter inn, er skrivebordet. En lys treplate skjuler baksiden av det. Med et hjerte som banker intenst i forventning, setter jeg meg på huk under skrivebordet ditt. Ingen kan se meg før de kommer på baksiden, eller om de legger seg flat ned på gulvet og kikker under den smale sprekken. Jeg trakk bena oppunder meg og gjorde meg så liten jeg bare kunne. Jeg kjente hvordan jeg sitret av forventning. Hvordan kom du til å reagere? Ville du bli sint? Kaste meg ut? Eller ville du gi deg hen til fantasien, og bare nyte? Jeg gjettet det siste. Vi hadde begge snakket om denne scenen lenge. Utbrodert den til hverandre i deilige detaljer, men ingen av oss hadde vel trodd at vi faktisk turte å gjennomføre det. Inntill nå. Nesten uten at jeg selv merket det, hadde den ene hånden min smøget seg opp langs undersiden av låret mitt. Når jeg satt slik, med bena oppunder meg, hadde skjørtet glidd ned, og kjønnet mitt var nesten helt blottlagt. Jeg strøk forsiktig ned mot musa, og kunne ane fuktigheten allerede før jeg berørte. Plutselig hørte jeg skritt i gangen.

Var det deg? Eller en av kollegaene? Jeg holdt pusten i spenning. Jeg hørte hvordan du sa noe til en som gikk forbi, og lukket døra bak deg. Stoppet du et øyeblikk ved døra? Hadde du oppdaget meg? Du gikk bort til skrivebordet og satte deg. Trakk deg inntill. Jeg klemte meg så langt mot veggen som jeg kom. Du måtte ikke merke meg. Ikke ennå. Heldigvis satte du deg ikke helt inntill. Du begynte å skrive noe på pcen din. Bladde i noen papirer. Jeg satt musestille og prøvde og puste normalt. Det var et under at du ikke hadde oppdaget meg enda. Eller hadde du det? Telefonen din ringte, og du tok den. Snakket og skrev, og snakket igjen. Tydelig at det var en av kollegaene dine. Jeg tok mot til meg, og forsiktig la jeg en hånd på låret ditt. Du skvatt voldsomt, men ble sittende. Du var mer stammende når du snakket igjen, men forholdt deg likevel rolig. Du begynte å trekke stolen ut for å se under hvem som satt der, men jeg tok tak med den andre hånda og trakk deg inntill. Du skulle ikke få se meg, ikke enda. Jeg lot hånden gli langsomt oppover låret ditt, og la den nesten tilfeldig over skrittet ditt og presset svakt. Jeg skjønte at du så ned. Kanskje du kjente igjen hånden min. Jeg lot den gli ned på motsatt side, og forsvant helt.

Jeg begynte helt nede vad anklene dine denne gangen. Tok meg god tid og strøk meg langsomt men bestemt oppover. Da jeg streifet skrittet ditt igjen kunne jeg kjenne hvordan du hadde vokst. Jeg presset håndflaten opp mot deg, og strøk hardere. Du stønnet svakt, nesten umerkelig. Det var tydelig du hadde fått problemer med å konsentrere deg i telefonen. Jeg smilte for meg selv, dyttet deg litt lenger unna, og tittet opp på deg. Øynene våre møttes, og vi smilte. Jeg hadde satt meg på kne nå, og begynte å kneppe opp knappene i skjorten din. Hendene mine stryker over naken varm hud, og jeg nyter synet av deg. Neglene risper deg svakt, og du stønner igjen. Jeg beveger meg nedover, og forsiktig åpner jeg glidelåsen i buksen din. Du hadde blitt så hard at stoffet i buksen din strammet veldig. Jeg slipper deg ikke med øynene mens jeg løsner buksene dine. Du legger på akkurat ide jeg bretter den til side. Snuser inn lukten av deg, og gnir deg litt mot boxeren din. Du er voldsomt hard nå. Jeg kan høre hvordan pusen din går raskere, øynene dine er mørknet, og det banker under hendene mine. Jeg reiser meg på kne og kysser meg nedover magen din. Lar tungespissen lage en våt snirklende stripe nedover magen. Ved bokseren stopper jeg opp litt. Kikker lekent og ertende opp på deg. Biter tak i strikken, og drar den litt ut fra magen din. Lar den smekke deg så vidt, og du ynker deg lattermildt. Jeg hjelper til med hendene, og bretter boxeren ned. Lar deg slippe helt ut i fri. Sultent ser jeg på deg. Du er så kåt at det allerede har piplet frem en våt dråpe på toppen av hodet. Du aner ikke hvor lyst jeg har. Jeg greier ikke styre meg, men må smake. Jeg strekker tungespissen frem og slikker den salte dråpen i meg. Du skvetter til i det den våte tungen min treffer deg. Jeg lar den gli over hodet ditt enda en gang. Gjør den myk og våt, og sirkler sakte over og rundt. Tungespissen kiler strengen og du legger hodet tilbake i nytelse. Stønner igjen.

Jeg beveger meg nedover stammen, og opp igjen. Slikker og kysser med våte lepper. Når jeg når toppen lar jeg leppene gli over hodet. Så vidt atskilte lar jeg hodet gli inn mellom dem. Du sukker skjelvende mens jeg lar deg gli lenger og lenger inn. Så langt jeg greier. Du smaker herlig. Jeg presser leppene sammen og drar deg ut igjen. Titter opp på deg igjen når du er ute. Du ser ned på meg, og prøver ikke engang å skjule hvor kåt du er. Jeg legger en hånd nederst på skaftet ditt og styrer deg tilbake i munnen min. Tungen og leppene mine omslutter deg helt. Med en hånd runker jeg deg, mens jeg suger deg i samme tempo. Du har vansker med å holde underlivet i ro. Pusten din går helt ukontrollert. Jeg dytter deg enda litt lenger ut, så jeg kommer til med den andre hånden min. den smyger seg ned mellom bena mine, og masserer. Jeg er våt, varm og møter ingen motstand når to fingre synker inn mellom leppene mine. Jeg stønner med deg i munnen. Du ser ned og oppdager hva jeg driver med. Da du ser det stønner du høyt. Du hikster at det er ikke lenge før det går for deg, og jeg setter opp tempoet. Jeg setter opp tempoet med meg selv også, men greier visst ikke gjøre to ting samtidig. Jeg får heller vente, dette er din nytelse. Du skjelver under meg nå, kaster hodet fram og tilbake. Jeg setter opp intensiteten enda en gang, og du eksploderer i munnen min. Du stønner og trekker deg sammen i krampe. Jeg melker deg tom, og svelger saftene unna. Du ser ned på meg med glassaktige øyne, og puster i hivende hikst. Jeg reiser meg, retter på skjørtet mitt, kysser deg lett på munnen og går med et smil.

Legg igjen en kommentar