Nattbading del 6: To gode venninner og en ung mann

Denne novellen er vist 30307 ganger.

Gro visste allerede om Jesper. Det hadde Astrid røpet på telefonen for en god stund siden. De hadde også sendt en del e-poster til hverandre i løpet av sommeren hvor innholdet hadde vært ganske detaljert mht. Jesper og Astrids elskov. Gro hadde gledet seg over dette og samtidig fortalt en del om hva hun og Hans hadde bedrevet tiden med. Det som imidlertid stod klart for det to venninnene, var at de ønsket å kjenne hverandre igjen på samme måte som den gangen på seilbåten sammen med Hans.

Hun sendte en tekstmelding til Gro;

«Når kommer du? Vil du forresten prøve ungpikken min?».

Det kriblet i magen da hun sendte meldingen. Det kom svar ganske raskt.

«Selvfølgelig vil jeg prøve ham , hvordan? Er der rundt syv»

Astrid svarte: «Når du kommer, gå rundt og inn på terrassen, resten fikser jeg. Bare vær med på leken som jeg vet du kan ».

Etterpå sendte hun en melding til Jesper og bad ham være der presis halv syv. Som vanlig var han presis.

Astrid satt i solstolen på terrassen og hørte han la til med båten. Hun hadde på seg den nye bikinien som var litt for liten. Som nevnt tidligere egnet det seg definitivt best til «hjemmebruk». Han satte seg på enden av solstolen.

«Du er fremdeles deilig å se på», sa han kjekt.
«Voldsom så tøff du er blitt da», svarte hun ertende.

Hun kjente han begynte å stryke henne over knærne og oppover på innsiden av lårene hennes. Astrid var allerede spent på det som skulle skje og hun kjente fuktigheten fort mellom kjønnsleppene. Han bøyde seg frem og sugde sakte på en brystvorte.

Han lå den ene armen rundt livet hennes og dro henne raskt inntil seg. Munnen hans lekte fortsatt med brystvortene hennes.

«Så deilig å ha deg her igjen. Du gjør meg så kåt», sa Astrid og kikket raskt på klokken. Det var ennå en stund til Gro kom.

«Hmmm, det er noe som har savnet deg og kroppen din også» sa han og viste frem bulen på buksen.

«Legg deg tilbake i stolen, så skal du få mer kos», sa han.

Tungen hans lekte nedover magen hennes og fortsatte utenpå bikinitrusen over den lengtende fitten. Astrid var våt og det var en stor mørk flekk av kjønnssafter på bikinitrusen hennes. Jesper så dette og sa:

«Det der er utrolig opphissende», sa han da han så det.

Han lirket en finger på innsiden av bikinien og skjøv stoffet til side. Hele den våte fitten hennes kom til syne og Astrid kjente han åpnet henne rolig med fingrene. Kjønnsleppene svulmet av kåthet og hun måtte bite seg i underleppen for ikke å skrike høyt når han lot tungen sirkle forsiktig rundt åpningen.

«Å, ja Jesper. Slikk meg der, åhh så deilig», nesten skrek hun.
«Jasså, damen liker dette?», svarte han ertende og fortsatte.

Etter en stund stakk han tungen inn i henne. Hun la hendene sine mot bakhodet hans og presset det inntil seg mens hun rullet med hoftene. Følelsen var enorm og orgasmen var på vei. Den begynte som lett skjelving og nærmest eksploderte da han, på hennes kommando, forsiktig stakk en finer inn i rumpen hennes. Hun klemte beina godt rundt hodet hans, mens hun riste og skav i en høyrøstet orgasme. Han hadde virkelig funnet ut hvordan han kunne gi henne sterke orgasmer.

Han hadde kledd seg naken og de lå ved siden av hverandre, mens Astrid pustet ut. Hun kjente den knallharde pikken hans mot låret og visste at overraskelsen var rett rundt hjørnet.

«Plass til en til, jeg klarer ikke stå se på lenger», hørte de en stemme som sa. Det var Gro, akkurat som bestilt.

Jesper skvatt til, reiste seg og prøvede å dekke seg til. Hva var knallrød i ansiktet, mens Astrid og Gro hadde nesten latterkrampe. Egentlig var det jo litt synd i ham også, men reaksjonen hans var til å le av. Han fikk panikk…

Gro stod på terrassen foran dem og fortalte at hun hadde fått det hele med seg, så det var ingen ting å være flau for.

«Nå hva sier du Jesper, kan jeg bli med?», sa hun mens hun la hodet litt på skakke med et bredt smil om munnen.

«Selvfølgelig skal du få være med», sa Astrid. «Eller hva?».
«Ehh, jo da, skal bare få pulsen tilbake», sa Jesper tappert.

Han hadde lagt fra seg skjorten han tappert hadde prøvd å dekke seg med og pikken hans var halvslapp. Gro tok et tak rundt den og den reiste seg momentant. Astrid kjente hun var våt og klar igjen.

«Kom, hjelp meg av med kjolen», sa Gro til Jesper.

Han stilte seg bak henne og dro ned glidelåsen. Sommerkjolen hennes falt av henne foran Astrid sto en naken Gro med deilige bryster og en helt glattbarbert fitte.

«Fortsett å kysse meg i nakken og på ryggen, Jesper».

Nesten intuitivt reiste Astrid seg og satte seg på knærne foran Gro slik at ansiktet kom helt inntil fitten hennes. Det glitret av fuktighet og hun var varm og vår, noe Astrid kjente da hun skilte kjønnsleppene hennes med tungen. 

Hun satt seg på benken og Astrid ba henne sprike mer med beina. Igjen delte hun kjønnsleppene med tungen og slikket klitorisen hennes bakover mot åpningen. Hun holdt på slik lenge, før hun begynte å kysse henne oppover magen, brystene og halsen. Tilslutt møttes tungene deres i et deilig kyss.

Jesper hadde stilt seg bak Astrid som nå stod på alle fire vendt mot Gro. Han åpnet fitten hennes og det gikk nesten for ham idet han kjørte pikken til bunns i henne. Han ble stående stille lenge med pikken i henne for å gjenvinne kontrollen. Gro satt helt på kanten av solsengen og presset underlivet frem med sprikende ben slik at Astrid kunne komme til fitten hennes med munnen.

Gro ga tydelig uttrykk for at hun likte behandlingen hun fikk. Innimellom kommanderte hun Jesper til å knulle Astrid hardere.

«Kom igjen Jesper. Kjør henne hardt!»

Jesper bare peste tilbake og økte tempoet. Utrolig at han holdt så lenge.

«Jeg kommer, gud som jeg kommer» skrek plutselig Gro.

Kroppen hennes strammet seg og hun eksploderte over ansiktet til Astrid som slikket henne rundt åpningen. Hun kjente saftene hennes rant ned i halsen sin.

Jesper kom også, voldsomt. Idet hun kjente sprutene hans i seg, veltet orgasmen frem også hos Astrid. Orgasmen kom nesten uten forvarsel og hun ble sendt rett til himmels. Hun melket pikken hans med fitten til det var tomt. De falt om hverandre og var svette og varme. Det eneste fornuftige var å hoppe i sjøen fra bryggekanten, noe de gjorde uten en tråd…

Legg igjen en kommentar