New York baby

Denne novellen er vist 23083 ganger.

Det hele skjedde på en guttetur til New York hvor vi skulle gjøre de vanlige guttegreiene som er å drikke seg noe utover det vanlige full, bruke penger man ikke har og dra på strippeklubb. Lite visste jeg at turen hadde veldig mye mer i vente.

Den ene kvelden avtalte vi å treffe et par jenter hjemmefra som studerte i der og som mer enn hjertelig vil vise oss nattlivet i byen som aldri sover. Kvelden startet i leiligheten til jentene Oda, ei søt blondine fra Oslo og Stine ei venninne hjemmefra som vi kjente ganske godt fra før alle mann. Vi har rotet litt sammen på fest men aldri ligget sammen, noe jeg alltid har hatt lyst til. I tillegg var det to andre skolevenninner som var med på moroa. Stine og Oda er to ekstremt tiltrekkende jenter, uten å overdrive, begge har nydelige fjes med et vakkert smil og forførende øyne. En full pakke om du vil. Noe de brukte til deres fordel, for når vi skulle inn på et utestedet de ofte brukte kom alle jentene inn, mens vi gutta måtte vente på at det kom en innenifra og sa vi var godkjent. Resten av kvelden ble vi på utestedet drakk flørtet og koste oss. Da kvelden tok mot slutten bestemte vi oss for å dra på hotellet vi bodde på for å fortsette festen. Derfor dro alle seg ut på gaten og hoppet inn i første og beste «yellowcab» som suste forbi utenfor. Plutselig så var det bare meg, Stine og Oda igjen på fortauet og uten at jeg helt husker hva eller hvordan endte vi opp i en taxi i retning leiligheten til jentene. Vi tuller litt med hverandre jeg sitter i midten og holder rundt dem begge, samtidig som jeg og Stine kysser begynner Oda og stryke meg på låret, lengre og lengre oppover, ønskende etter oppmerksomhet. Jeg rekker ikke snu hodet mot henne engang før hun jeg møter de fuktige leppene hennes. Vi sitter bak i taxien og kliner, tafser og maserer hverandres kropper helt til sjåføren stopper langs gaten og kremter med et lite lurt smil om munnen. Vi var fremme.

Ferden går opp trappene, fire etasjer og inn døren, nå begynner det å bli hetere, ingen har direkte sagt noe eller hintet til hva som er på ferd til å skje, det bare skjer helt av seg selv. Videre innover gjennom en smal entré geleider Stine meg, med hånden sin i min og de vakre smaragdgrønne øyene sine plantet i mine. Jeg klarer ikke la være å smile og merker nesten ikke at Oda har allerede begynt å kle av seg den svarte trange kjolen hun hadde på. Oda er en liten jente, rundt 163 cm med et par runde, store pupper som så sterkt ønsker å bli sluppet ut i det fri. Hun kaster rundt på det blonde håret fra side til side, mens hun vrikker kjolen over hoften og viser frem den lekre rumpa jeg har stirret på hele kvelden. Stine derimot er kanskje 8-9 cm høyere, og en mer petit jente, med lange sexy bein, spretne små pupper og en deilig rund og veltrent rumpe. Det er nesten for godt til å være sant at de har blitt så gode venner. Jeg klemmer Oda inntil meg ser henne inn i hennes mørke blå-grønne øyne, presser leppene mine mot hennes i kanskje det mest opphissende kysset i mitt 25 år gamle liv. Samtidig hekter jeg av bhen hennes og lar de store frodige puppene velte frem. De er enda bedre enn jeg hadde forestilt meg. Runde, dråpeformede med mørkebrune nipler skarpe som kniver står vannrett ut i rommet, klare for behandling, noe de får. Tungen min går lekende lett over nippelen, akkurat så den berører henne, så en gang til men rundt i sirkler rundt brystvorten. De blir hardere og hardere før jeg blåser forsiktig på den så den blir kald i tillegg, hun ynker seg og jeg åpner munnen og omkranser herligheten med leppene mine. Jeg leker meg med begge brystene hennes og sakte masserer rundt klitorisen utenpå den lille, sorte stringen med blondekanter. Imens jeg har kost med Oda, har Stine kledd av seg ned til undertøyet, som for øvrig er som det skulle vært rett ut fra en Victoria Secret – katalog. Herregud så sexy, lyserosa matchende bh uten spile og en halvgjennomsiktig g-streng. Da Oda ser henne dytter hun meg litt til siden, tar tre steg mot Stine og kysser henne, hekter lett av bhen slik at de feilfrie, runde b-cup puppene kommer tilsynet. Sengen er plassert midt i stuen, halvveis innebygd som en himmelseng, disse sexy jentene deler seng hver dag hele året, noe som har surret i tankene mine siden vorspielet.

Jeg detter bakover på senga og stirrer rett inn i to par perfekte sett med pupper. Det ene paret mer nydelig enn det andre. Oda vrikker av seg den lille sorte g-strengen før hun retter seg mot Stine og kysser henne på skuldra – halsen – kinnet, som ender opp i det mest intense tungekysset jeg noen gang har sett. De står foran sengekanten, kysser, stryker, lukter og nyter hverandres kropper, det er virker som det her ikke er første gangen de har kost litt med hverandre. Det ser hvert fall ikke ut som det skal bli den siste. Jeg ligger på ryggen med beina delvis på gulvet, og nyter synet av behandlingen jentene gir hverandre. De gir seg i en liten latter og snur seg mot meg, begge stirrer på meg og Stine klyver opp i sengen rett mot meg. Hun setter seg oppå skrittet mitt og sakte gnikker underlivet sitt mot mitt, rundt og rundt, hvor hun tydelig kjenner den bankende pikken min presse mot fitta hennes. Jeg holder begge hender rundt midjen hennes og fører henne rundt møter bevegelsene hennes og tørrpuler henne, mens jeg nyter synet av venninnen hennes kommer krabbende opp i sengen kliss naken mot meg. Hun plasserer seg over hodet mitt, med et lår på hver side med ansiktet mot venninna si. Oda knepper opp skjorta mi, lener seg fremover og Stine møter henne i enda et heftig tungekyss. Jeg drar henne nedover mot Stine og sprer beina hennes så hun sitter på fjeset mitt og sprer den våte fitta si for meg. Tunga mi glir inn i henne, jeg slikker henne fra rompehullet og så langt tunga mi rekker fremover igjen, nyter den gode syrlige smaken av saftene. Hun stønner og nyter behandlingen, hun presser seg ned på ansiktet og nesten rir tungen min. Samtidig som jeg har tungen min dypt gravet inn i Oda drar Stine av meg buksa og stryker på den steinharde pikken min over boxeren. Jeg ser ingenting, men tilslutt kjenner jeg to hender rundt roten av skaftet og en varm fuktig munn omslutte det blodsprengte hodet mitt. Det går en varm iling gjennom kroppen min og jeg må konsentrere meg for å klare å jobbe med den deilige fitta til Oda. Stine kan kunsten å suge pikk, hun masserer de store ballene mine med den ene hånda og den andre rundt skaftet, mens to/tredjedeler av staken forsvinner inn i denne vakre jenta sin dype munn. Hun tar den helt inn så jeg hører hun lager små brekningslyder og at det renner spytt nedover ballene mine. Fra mellom beinene til Oda kan jeg nyte lyden av småstønningen til Oda og Stine slurp og stønn med munnen full av knallhard pikk, så stopper hun opp og den våte munnen hennes blir byttet ut med en enda, om mulig våtere fitte. Hun trer seg nedpå litt og litt, for selv om hun er søkkvåt er hun ganske trang, men uten problem fyller jeg henne opp til bunns, og vel så det. Hun rir meg i cowgirl stilling og jeg kan skimte fra mellom leppene til Oda den glattbarberte pikken min forsvinne inn og ut av henne. Helt sinnssykt og gi oralsex til noen samtidig som man er balledypt i noen andre.

Jeg klarer ikke lengre å slikke Oda ordentlig, så hun reiser seg opp og setter seg på huk vedsiden av og kysser Stine på halsen, klyper lekende og stryker på de faste puppene hennes. Stine rir meg som en helt, kuken glir inn til bunns og nesten så langt ut at kuken vipper ut av henne. Jeg begynner å møte henne hver gang hun rompa hennes treffer, hardere og hardere for hvert jukk, hun liker det for hun klarer ikke gjøre annet enn å smile, le og hyle, så jeg legger hånden min mot klitorisen hennes mens hun rir meg. Det får henne til å stoppe, setter seg opp og gjør plass til meg, slik at jeg kan få knulle henne. Mens tommelen jobber seg oppover mot krampe rundt og over fitta hennes knuller jeg henne i faste og bestemte tak, nedenfra og opp. Hun vrir seg og hyler høyere og høyere, men det er ikke nok, så jeg tar tak rundt nakken hennes drar henne mot meg så rompa hennes letter og ryggen bøyer seg, jeg tar et godt tak i håret hennes og klemmer henne fast, hardt og bestemt. Nå går ikke pikken inn og ut i rolige tak, jeg knuller henne så hardt og fort at hun omtrent letter fra madrassen for hvert støt inn i henne og ut fra bevegelsene hennes er det akkurat slik hun vil ha det. Oda, som har tatt over massasjen av kjønnet til Stine gir henne et par gode klask på rompa, som får henne til å vri seg enda mer av nytelse. Jeg tar et enda bedre tak i håret hennes, drar hodet bakover, stirrer henne i de vakre blanke, nesten tårevåte øyene, tar hånden min på haken hennes, fører henne mot meg og det som starter som et kyss ender med intens våt tungekrig. Jeg slipper henne og hun knekker sammen over meg, gispende etter luft. Hun reiser seg opp og trer seg av den fortsatt knallharde kuken min som fortsatt står rett ut om ett spett, bare dekt av Stine sine deilige safter.

Stine legger seg andpusten på ryggen og jeg reiser meg opp og plasserer Oda på alle fire på sengekanten foran meg, sprer beina hennes så den lyserosa og klissvåte grotta hennes åpner seg og gir meg full tilgang, med en hånd på hver skinke åpner jeg henne enda mer og fukter tungen min. Tungen strekker seg ut og finner frem til rompehullet, jeg slikker henne i sirkler og presser tungespissen innover i det lille trange hullet, og jeg kjenner at hun slapper av og nyter behandlingen. Samtidig som tungen min glir mellom rosen og de rosa saftene hennes har Stine lagt seg foran Oda med beina spredt i et ønske om å få litt behandling av sin kjære venninne, noe Oda ikke nølte på.

Jeg prøver å forevige synet foran meg når jeg ser ned på to smellvakre jenter hvor den ene med bøyd rygg på alle fire med rompa mot meg og munnen og to fingre godt innarbeidet i den trange fitta den hos den andre. Når jeg fortsatt slikker Oda bakfra holder jeg blikk-kontakten med Stine, en helt surrealistisk følelse. Nå klarer jeg ikke å vente mer jeg må kjenne denne lille snerte blondinen rundt pikken min, jeg reiser meg opp og rister av dråpene med precum ned på rompa hennes og styrer pikken inn mot åpningen. Hodet forsvinner inn i henne, hun skyter ryggen og åpner seg enda mer opp for meg, så uten problem går hele staken rett til bunns. Hun løfter hodet fra kjønnet til Stine, spenner kroppen og hikster. Før jeg trekker meg ut igjen kjenner jeg musklene masserer hele kuken fra hodet til roten med veggmusklene. Med begge hender på hoftene hennes begynner jeg på knulle henne rolig, men nesten med engang mumler hun hardere opp fra fitta til Stine. Hardt skal hun få, tenkte jeg og virkelig hardt bakfra ble det, jeg bruker all min gjenværende kraft etter Stine og man hører ballene klaske for hvert støt. Fra tippen på hodet til roten, gang, på gang, på gang, på gang. Hun klarer ikke å ta seg av Stine lengre så Stine begynner å leke med seg selv mens hun ligger på rygg med langfingeren i fitta, masserer hun klitorisen med håndflaten og den andre hånden rundt den ene av de to perfekte puppen, så stirrer hun meg i øynene og biter seg lekende i underleppen. Nå må jeg virkelig konsentrere meg for å ikke sprute Oda full, så jeg er nødt til å bryte øyekontakten med Stine. Uten å tenke meg om klasker jeg Oda hardt med flat hånd på den deilige runde rompa hennes og hun setter i et enda høyere brøl enn jeg forventet.

Pikken min går ut og inn av henne som et stempel, dytter henne lengre og lengre ned i sengen og mot kjønnet til Stine, som nå har tre fingre dypt inne i seg og det ser ut som hun begynner å nærme seg orgasme, så jeg beveger høyre hånden min ned forfra mellom beina til Oda og med lette raske bevegelser masserer jeg klitten hennes. Hun skyter rygg og hyler høyere og klamrer seg fast i venninna si og roper en variant av ordet hardere jeg aldri har hørt før, så hardere og fortere blir det. På et tidspunkt var jeg usikker på om det var godt eller vondt, men med armene rundt anklene til Stine og hodet presset ned i madrassen skriker hun ut i en voldsomt skjelvende orgasme. Like før klimakser Stine av sin egen behandling og stønner ut. Synet av en sexy jente leke med seg selv, pluss krampetrekningene til Oda rundt pikken min får meg til å brøle og jeg sender spruten fra langt nede i pungen ut av kukkhodet inn i den varme grotta til Oda.

Hun velter ned til siden så den varme sæden min renner ut nedover innsiden av låret hennes. Jeg legger meg ned vedsiden av Oda, med høy puls og nyter synet av de to jentene før jeg lukker øynene og Stine krabber bort til meg og tar tak i den fortsatt stive pikken og slikker den ren.

Jeg sovner glad, sliten og fornøyd mellom to smellvakre jenter i en liten leilighet på Manhattan den kvelden.

Legg igjen en kommentar