Vårt møte med en Dominant mann

Denne novellen er vist 20371 ganger.

Vi var på ferie i Danmark, dette året også. Sommerhus passet oss bra. Det jeg forteller nå skjedde mens vårt barn var 3 år, vi var 32 og 34.

Vi hadde sommerhus for 3.dje år var i Øster Hurup. En liten by hvor vi er fri, ingen naboer hjemmefra, lette, tynne og korte klær på kona, uten noe under. Det tenner oss.

Et par km nord for byen er det en nudiststrand. Den hadde vi vært på året før. Her var det en alderssammensetning fra små barn til pensjonister. Vi fant en plass ikke langt fra parkeringen, kledde av oss og slo oss ned.

Vi var kåte fra dag en, herlig å være sammen med så mange andre som koste seg, på flere måter. Kona var barbert slik at det var en liten svart dusk ovenfor musa. Jeg hjalp henne med barberingen, for liten syntes hun – passe syntes jeg (hehe). Neste dag på stranda var hun fornøyd, dusken og alt nedenfor var vakkert og godt synlig.

Dag to mens vi lå der, min kone på magen lett skrevende (hun elsket det), jeg satt og fulgte med vårt barn mens jeg (forsøkte å) leste. Mange passerte oss og tittet opp, spesielt på kona (det virket slik for meg). En mann skrådde opp fra stranda og kom mot oss. Han var Dansk og spurte om å få lov å sitte.

Jeg måtte jo si ja. Vi pratet om litt av hvert mens han stadig tittet bort på kona som lå på magen med lett sprikende ben. Han spurte om vi hadde solkrem – jeg sa ja og ga han flasken. Trodde det var derfor han kom. Men han begynte å smøre inn kona på ryggen. Han så på meg og sa dette er jeg god på. Han smurte videre nedover rompa og begynte deretter ved anklene. Han smurte saktete og saktere da han kom han oppover lårene. Jeg satt der overumplet med ståpikk, fikk verken sagt stopp eller fortsett. Han så det og smilte til meg. Han fortsatte hele veien og brukte lang tid rundt musa hennes og rundt rumpehullet. Kona pustet tungt, Han også fikk reisning. Så ban kona snu seg, jeg hadde lyst å si nei, men han var så overbevisende og jeg så kåt, kona snudde seg med en gang. Hun la seg på rygg, tydelig opphisset, og han begynte å smøre henne med solkrem. Ansiktet, halsen og mye på hennes små faste pupper. Han fortsatt nedover magen til dusken. Så begynte han på føttene og leggene og arbeidet seg oppover. Han dro i bena hennes slik at hun skrevde mer. Han lå nå på kne mellom og smurte forsiktig, omhyggelig nøye og lenge. Kona var utrolig kåt nå, ingen av oss klarte å skjule kåtheten.

Da han etter mange minutter var ferdig reiste han seg og sa dere skal møte meg på Capri (en pizzarestaurant) kl 19:30. Du sa han, og pekte på meg, tar på T-skjorte og shorts, kun det. Du sa han til kona, skal ha på kort skjørt og utringet overdel, ikke noe under der heller. Så gikk han.

Vi ble sittende å se på hverandre en stund og prate om denne mann som vi antok var ca 50. Vi var begge så opphisset at en berøring hadde vært nok til å få utløsning. Hun sa det var det frekkeste og deiligste hun hadde opplevd. Etter en stund ble vi enige om at vi skulle møte han. Det var noe som pirret oss begge, måten han var på og måten han ga ordre på. Om ettermiddagen samlet vi sakene våre og kjørte hjem. Vi dusjet og slappet av men snakket hele tiden om hva som kunne komme ut av denne kvelden mens vi stort sett hele tiden berørte hverandre.

Vi ankom restauranten en halvtime før tiden og bestilte mat til vårt barn. Jeg og småen ble sittende på ene siden, kona rett mot meg. Småen var ferdig å spise da Han kom. Han hilste og satte seg ved siden av kona, la hånda på låret hennes og skjøv opp miniskjørtet og fikk benene mer fra hverandre slik at han uhindret kunne fingre med henne som han ville. Da kelneren kom trakk hun skjørtet ned, men han dro det opp igjen og sa JEG bestemmer hvordan du skal være kledd og hvordan du skal sitte. Hun satt med blottet underliv, vi vet ikke om kelneren så det da det var duk på bordet. Men det får vi aldri vite, spennende var det. Han satt og fingret med kona, hun var rød i ansiktet både av velbehag og ubehag. Ubehaget var en fremmed mann på en restaurant hvor hun satt med bart underliv og så stive vorter at de forsøkte å komme igjennom stoffet, og at alle som ville kunne se hva som skjedde.

Vi spiste fort, småen sovnet i vogna og vi gikk til sommerhuset. Kona la barnet i senga og kom ut i stua til oss.

Første beskjed til meg, kle av deg. Jeg så gjorde og han spurte hvorfor jeg hadde ståpikk. Jeg måtte jo si som sant var at jeg var kåt og det pirret meg det som skjedde på restauranten og tidligere på dagen. Han kledde av seg selv, også han med reisning, omtrent samme størrelsen som min. Så ba han kona kle av seg, det gjorde hun selvsagt med stor glede (eneste kvinnen med to kåte menn). Han ba meg stå på gulvet, så ba han henne legge seg på kne foran – nå blir jeg sugd tenkte jeg. Så kom han og stilte seg ved siden av meg og hun fikk beskjed om å suge han. Han så hånlig på meg mens kuken hans gled ut og inn av munnen hennes. Det er denne hun foretrekker sa han. Det var nesten så jeg kom. Da han var fornøyd med suginga sa han stopp. Så la han seg på sofaen og dro knærne opp. Slikk meg sa han til henne. Hun gikk bort og tok tak i pikken men fikk beskjed om det var hun ferdig med. Slikk min anal sa han. Han var ikke fornøyd før hun spisset tungen og forsøkte å få den inn. Etterpå var det ballene som skulle slikkes ren. Da han var fornøyd fikk hun beskjed om å reise seg, han puttet da to fingre opp i musa og førte dem mot meg, men så ombestemte han seg og slikket på fingrene selv før kona måtte slikke dem rene. Rene torturen for meg. Han dyttet henne bort til en stol og bendte henne over stolryggen. Så førte han pikken inn til hennes store begeistring, jeg trodde både hun og jeg skulle eksplodere. Mens han rytmisk pulte henne begynte han med en, deretter to og tilslutt tre fingre i analen. Nå blir det bråk tenkte jeg, hun var ikke veldig glad i anal sex. Da han var fornøyd tok han henne analt og hun skrek av kåtskap. Hun stønnet av vellyst, hun var så våt at det glinset over alt, så kom hun. Noen jukk til og så kom han, fylte hennes anal. Han sto stille en stund, så trakk han seg ut. Han gikk rundt stolen og fikk henne til å slikke seg ren. Jeg ble kommandert ned på kne bak henne og så rett inn i to våte hull. Han ga meg ordre om å slikke henne mens hun sto bøyd. Har aldri slikket ei nypult fitte før, og nå kom det i tillegg rennende sæd fra analen. Det var utrolig opphissende for kona og meg. Han så på en stund, så kledde han på seg og sa at jeg fikk gjøre jobben min som hennes mann. Jeg kommer tilbake i morgen kveld sa han og gikk.

Vi kastet oss i seng og hadde en helt fantastisk kveld, natt og morgen med fokus på hva som hadde skjedd. Vi var spente neste dag på stranda, men vi så han ikke. Kona har et mini-mini kose skjørt som vi bruker i våre kåte stunder, det hadde hun på om kvelden. Vi var så kåte at vi hadde problemer med å holde oss. Men han dukket ikke opp. Vi så ikke mer til han men vi gjenopplevende ofte denne hendelsen.

Legg igjen en kommentar