Noe nytt

Denne novellen er vist 12091 ganger.

“Jeg vil at du skal ta kontroll.”
Ordene hennes traff meg virkelig. Ikke som en bøtte kaldt vann som vekket meg fra fantasien, men snarere som nok en liten dråpe som gjorde at kanten på begeret snart ikke lenger ville være nok til å stoppe væsken fra å renne over.
**
Jeg var ikke uerfaren når det kom til sex. Jeg hadde hatt mine kjærester og mine eventyr opp gjennom tennårene og begynnelsen av tjueårene. Det ville vært en overdrivelse å si at jeg var en ekspert, for det var jeg ikke. Som de fleste hadde jeg oppdaget at det var noe annet å puste liv i mine inderste fantasier enn å kun nyte dem fra innsiden. Men jeg var så absolutt en mester når det kom til å fantasere. Der var jeg, i likhet med mange, herre over situasjonen. I fantasien var det ingenting som hindret meg fra å gjøre slik jeg ville, og det var ingen som satte spørsmåltegn ved lystene mine.
Jeg var nesten ferdig med studiene. Hverdager preget av hardt arbeid, sosiale aktiviteter og lange kvelder og netter på byen nærmet seg slutten. Foran meg lå en framtid jeg både hungret etter, og samtidig fryktet. Det var nok et skritt i livet. NOk en gang skulle jeg gå videre, sprenge grenser og gjøre et forsøk på å leve livet mitt slik jeg ønsket det.
*
Vi hadde møttes et par ganger på byen. Vi vanket ikke i det samme miljøet, og grunnen til at vi støtte på hverandre hørte til utelivets tilfeldigheter. Samtalene våre bar preg av et moderat alkoholinntak, og et dulgt ønske om å ende opp i samme seng. Imidlertid ble det ikke noe av dette i førstningen. TIl å begynne med forstod jeg ikke hvorfor, men dette skulle snart bli klart for meg. Ellen hadde noe ved seg som gjorde meg forferdelig kåt, og samtidig en smule usikker. Hun var ikke påtrengene eller intens på noen som helst måte. Det var snarere det at hun fikk meg til å føle at jeg måtte ta det første steget. Når hun så på meg med de dypgrønne øynene sine var det ikke på en direkte utfordrene måte. Jeg hadde lenge vært fassinert av BDSM. Jeg var ingen fan av smerte for smertens egen skyld. Det var mer det med å ha kontroll over noen som tente meg. Tanken på å vite at noen ville gjøre som jeg sa uten å nøle var forferdelig opphissende. Jeg vet som regel hva jeg vil, og er ikke redd for å si det, men innenfor sex syntes jeg at dette var vanskelig. Det å skulle kreve noe så intimt av noen føltes som å bryte seg inn i en annens sinn, og hvis det var noe jeg fryktet så var det å såre noen..
*
Det var en kveld i slutten av mars. Nattemørket hadde sunket nedover meg og en og annen regndråpe fant veien til ansiktet mitt, og det kalde vannet strøk meg langs kinnbena og sendte frysninger nedover ryggen. Jeg var på vei hjem. Klokka var ikke mer enn halv tolv, men jeg hadde fått nok for i kveld. Jeg var ofte på byen, men hørte ikke til dem som holdt ut lengst ved bardisken hvis jeg ikke var i form til det.
“Hei, har du fyr?”
Jeg snudde på hodet og så på den sammensunkne skikkelsen som halvveis satt, halvveis lå utover den eneste benken i busskuret jeg akkurat hadde passert. Fyren hadde tydeligvis fått alt for mye å drikke, eller så hadde han tatt en sjans og sendt seg til himmels med noe sterkere. Jeg håpet at himmelfarten hadde vært god, for slik han nå posserte var det tydelig at veien ned igjen hadde vært kort og brutal.
“Nei, dessverre,” svarte jeg, og fortsatte å gå.
“Hva med deg, søta? Du ser ut som en jente som kan hjelpe med mer enn å bare tenne en røyk.”
Jeg stanset og snudde meg nok en gang. Himmelfareren hadde satt seg opp og pekte på en jente inderst i hjørnet som jeg ikke hadde lagt merke til. Med et grøss kjente jeg igjen det mørke, lange håret og den mørkeblå jakka.
“Jeg røyker ikke.” Ellen hadde reist seg og rygget nå ut av skuret.
“Ikke vær så jævla prippen, a. Kom og sett deg igjen.” Ellen fortsatte å rygge, og himmelfareren reiste seg også og kom etter henne. I det han strakk ut den ene hånden snublet Ellen i fortauskanten og falt ut i veien. Et dunk, en irritert fresing, og så var hun på beina igjen. Jeg hadde fått nok av å bare se på.
“Hei, ikke bland deg du da,” harket himmelfareren. Jeg snudde ryggen til ham og møtte Ellens dype øyne.
“Er alt i orden med deg?”
“Nei. Jeg tror jeg har vrikket ankelen, og jeg skrubbet meg opp.” Ellen løftet den venstre hånden mot meg og viste fram et ukledelig skrubbsår. Et par tårer hang i øyenvippene hennes, og det var tydelig at hun følte seg utilpass.
“Jeg bor like borti her. Hvis du vil så kan jeg rense såret ditt.”
Det datt ut av meg før jeg hadde tenkt meg om. Ellen smilte, og for første gang så jeg noe mer enn bare dypgrønn pasivitet i blikket hennes.
“Ja takk. Det vil jeg gjerne.”
“Jaja, da blir det fitte på deg i kveld, gutt!” ropte himmelfareren etter oss mens jeg støttet Ellen opp mot blokka hvor jeg bodde.
*
“Bor du her i nærheten?”
“Nei. Jeg ventet på bussen min. Den går en gang i halvtimen.”
Mens vi småpratet gikk hjernen min på høygir. Hva i all verden hadde jeg begitt meg ut på? Jeg hadde aldri invitert med meg jenter hjem før som jeg ikke kjente. Joda, jeg hadde møtt Ellen før, men det var noe annet. Møtene våre hadde vært virkelige nok, men det hadde alltid vært i sammenhenger som apelerte mer til fantasien enn realiteten. Nå gikk jeg med den ene armen støttende om skulderen hennes, og kjente hvordan hormonene banket rundt i kroppen. Jeg kunne kjenne hvordan pikken vokste, og var glad for at det var mitt på natta. Ellen hinket avgårde så godt hun kunne, og det virket ikke som om ankelen hennes var alt for vond. Mens vi stod i heisen på vei opp til hybelen min ble det ikke vekslet et eneste ord. Jeg motstod fristelsen til å bryte stillheten, og Ellen virket helt komfortabel med å ikke prate. Øynene hennes hvilte ufravendt i mine, og denne usjenerte, men samtidig avventende øyekontakten gjorde at pikken min rykket til, unisont med resten av kroppen, og knuten i magen strammet seg.
Jeg renset og plastret skrubbsåret hennes. Det var nesten ikke noe mer enn en rift, men ubehagelig var det uansett for henne. Ellen satt helt stille mens jeg holdt på, og jeg begynte å bli bekymret for at hun skulle legge merke til bulen i buksa. Men hun holdt øynene festet på ansiktet mitt, og kikket aldri ned.
“Så fint du har det her.” Jeg så meg om i rommet. Veggene var delvis dekket av bilder som var mer eller mindre ordinære. Jeg ville nok heller kalt hybelen min personlig enn fin.
“Takk. Det er ikke så alt for mange fremmede jenter som har fått se den.”
“Nei, det vet jeg,” svarte hun og fanget blikket mitt på ny. Jeg kunne formelig høre sprakingen av gnistene som spratt mellom oss. Jeg la hånden min oppå hennes plastrede, og kjente den regnvåte huden mot min nå varme. Da hun ikke stoppet meg tok jeg hånden hennes mellom begge mine og strøk forsiktig over håndbaken hennes. For første gang brøt Ellen blikkontakten. Øynene hennes lukket seg, og hun sukket stille. Hun minnet om en regnvåt katt som akkurat hadde kommet hjem for å bli kjelt med. Jeg strøk over kinnet hennes med den ene hånden, og lot fingrene gli gjennom det myke håret. Så bøyde jeg meg ned og kysset munnen hennes. Leppene hennes åpnet seg, og en varm og våt tunge møtte min. FØlelsen spredde seg fra tunga og nedover. Dette var et unikt øyeblikk, men jeg var fremdeles på trygg grunn. Selv om Ellen ga meg noen signaler som jeg ikke helt forstod så var dette et relativt ordinært forspill. Tunga hennes beveget seg i sirkler rundt min, og pusten hennes sendte varme ilinger langs leppene mine.
“Kan jeg få ta på deg?”
Spørsmålet hennes var ikke retorisk. Dette overrasket meg litt. Den spørrende klangen i stemmen hennes fortalte meg at hun ikke kom til å røre ved meg med mindre hun fikk lov.
“Ja, selvfølgelig,” svarte jeg.
“Takk.”
Hun kysset meg igjen, og hendene hennes vandret over brystet mitt, opp langs halsen og nakken, og nedover ryggen. Jeg svarte med å la tunga gli langs underleppa hennes og bet forsiktig i den. Jeg tok et skritt tilbake og så ned på Ellen som stirret opp på meg med viåpne øyne. Håret falt nedover skuldrene hennes og rammet inn det ovale ansiktet.
“Jeg vil at du skal ta kontroll.”
Ordene hennes traff meg virkelig. Ikke som en bøtte kaldt vann som vekket meg fra fantasien, men snarere som nok en liten dråpe som gjorde at kanten på begeret snart ikke lenger ville være nok til å stoppe væsken fra å renne over. Dette var ikke begjærets stemme som ropte etter en forløsning. Ellen var tydelig tent, men ordene og øynene hennes var rolige og avventende.
“Hva mener du?” fikk jeg stotret fram.
“Jeg trenger at du tar kontroll. Forteller meg hva du vil ha av meg, hva du vil at jeg skal gjøre. Jeg trenger at du dominerer meg.” Jeg vil være din sub i natt
“Jeg har aldri.. Før.”
Jeg følte meg som en uerfaren, liten gutt. Her satt denne vakre jenta og ba meg om å dominere henne, og det eneste jeg presterte var å snuble i mine egne ord. Det å dominere noen var en av mine store fantasier. Noe jeg hadde onanert til utallige ganger. Men det å plutselig få disse ordene kastet mot meg gjorde meg forferdelig usikker. Hva forventet hun av meg? Hva forventet jeg av meg selv?
“Jeg trenger at du bestemmer,” fortsatte Ellen.
“Jeg vil veldig gjerne, men..”
“Det er ikke farlig. Du må ikke om du ikke vil selvfølgelig, men jeg vet at du kan.”
Tankene fløy rundt inne i hodet mitt. Tanker om å ikke lykkes, tanker om ikke å være god nok. Jeg hadde hatt sex før. Joda, jeg hadde fått jenter til å komme, og jeg hadde hatt det deilig selv, men jeg hadde aldri vært nødt til å sette ord på hva jeg ville. Jeg var usikker, og var redd for hva som kunne komme til å skje hvis jeg dreit meg ut. Irasjonelle tanker og følelser? Kanskje det, men for meg var de sterke nok til at jeg følte tyngden av dem. Jeg kikket ned på Ellen som fremdeles så opp på meg. Munnen hennes var halvåpen og jeg lengtet etter å kjenne leppene hennes mot mine igjen. Jeg trakk pusten dypt, holdt den i et par sekunder for så å slippe den ut. Det var bedre å kaste seg ut i det enn å fortsette å nøle.
“Jeg vil at du skal kle av meg.” Jeg lukket øynene et kort øyeblikk. Overmannet av bølgene av angst som skyllet innover meg. Men da jeg åpnet dem igjen så jeg at Ellen var i ferd med å reise seg. Hendene hennes begynte å kneppe opp skjorta, og pusten hennes kilte meg over det nakne brystet. Jeg nølte litt før jeg snakket igjen. Bekymret for at hun skulle finne ønskene mine rare eller uinteressante.
“Jeg vil at du skal kysse brystvortene mine.” Ellen slapp skjorta ned på gulvet, og jeg kjente hvordan leppene hennes la seg over den høyre brystvorten min. Den våte tunga hennes traff med slik intensitet at jeg slapp ut et svakt stønn, og jeg kjente hvordan en dråpe piplet ut av pikken. Ellen fortsatte å kysse og slikke brystvorten. Jeg la hendene på hodet hennes og holdt fast i håret hennes.
“Ta av meg resten.” Nølingen i stemmen var nesten borte nå. En følelse av makt begynte såvidt å vokse i meg. Det at Ellen gjorde som jeg ba om uten spørsmål var den bekreftelsen jeg trengte for å fortsette. Det var en bekreftelse på at det jeg ville, den jeg var, var god nok.
Ellen sank ned på kne foran meg og så opp på meg mens hun løsnet beltet. Jeg kunne høre min egen pust gå tungt, men jeg kunne også høre at Ellen pustet tyngre. Øynene hennes hadde nå en ulmende flamme i seg som jeg ikke hadde sett før. Buksa og bokseren ble dratt ned, og jeg skrevet ut av dem og stod nå naken foran den knelene jenta. Pikken min stod stiv ut i lufta, og tankene på å ikke få ereksjon var for første gang i en slik situasjon ikke til stedet i hodet mitt.
“Ta meg i munnen.”
Det var en berusende følelse å se, høre og føle at Ellen tok om pikken med den ene hånden og lot tungespissen såvidt røre ved hodet. Hun trakk forhuden tilbake, og slikket varsomt over den våte overflaten. Så åpnet hun munnen, og lot leppene omfavne hodet. Jeg stønnet i det hun bøyde seg framover og tok pikken min inn. Det varme og våte omsluttet meg, og tungen hennes slikket over hodet i roterende bevegelser. Jeg grep tak i håret hennes med den ene hånden, og i bordkanten bak meg med den andre. Følelsen var så intens at jeg nesten trakk meg unna. Det var en god stund siden sist jeg hadde vært sammen med en jente, og jeg visste at det ikke ville ta lang tid før det gikk for meg. En liten tanke bakerst i hodet mitt sa at jeg måtte trekke meg ut. At jeg ikke kunne komme uten å gjøre det samme for henne først. Det var slik jeg hadde vært vant med å gjøre det. Jeg hadde vært den som alltid ga i stedet for å ta, og den lille stemmen vokste seg større og ropte at jeg ikke kunne komme i munnen hennes nå. Det var ikke rettferdig, mente stemmen. Jeg så ned på Ellen. Øynene hennes var åpne og stirret opp på meg. Flammen i dem brant enda klarere enn før, og det var tydelig at hun nøt det hun gjorde.
“Jeg vil at du skal fortelle meg hvordan dette føles for deg.”
“Det er så deilig å ha pikken din i munnen min. Jeg kjenner så godt hvor kåt du er hver gang den rykker til. Jeg er klissvåt i fitta, og det er du som gjør meg kåt.”
Det er du som gjør meg kåt. Ordene hennes ble til et ekko inne i min private tankeverden. Det ble et ekko som overdøvde den lille jævelen som satt bakerst og prøvde å manipulere meg til å gjøre det samvittigheten min sa at jeg burde. Ellen ble kåt av å suge meg. Ellen ble tent av at jeg stod her og befalte henne å fortelle meg hvordan dette føltes for henne. Der og da tok jeg en avgjørelse.
“Jeg vil komme i munnen din, Ellen, og du får ikke lov til å ta på deg selv.”
Straks jeg hadde sagt det kjente jeg hvordan opphisselsen steg i meg. Dette gikk i mot alt jeg tidligere hadde stått for, alt jeg tidligere hadde representert i en sexakt. Og det utrolige var at Ellen gjorde som jeg sa. Hun tok pikken i begge hender og begynte å runke meg mens hun lot tungen virvle rundt hodet. Opphisselsen var tydlig i øynene hennes, og jeg kjente hvordan jeg nærmet meg mitt eget klimaks.
“Du skal ta det i munnen, og svelge det.”
For et kvarter siden ville en slik kommando ha føltes helt feil, men nå fungerte den som en piskesnert på sansene mine.
“Fortell meg hva du skal til å gjøre,” stønnet jeg fram.
“Jeg skal svelge alt når det går for deg. Hver minste dråpe. Jeg er så våt. Blir så tent av det. Kom i munnen min. La meg få det.”
Dette var det som skulle til for å sende meg over kanten. Jeg sank litt sammen i knerne og holdt meg fast i bordkanten med begge hender og Ellen strammet leppene rundt pikken min i det den første strålen kom. Jeg stønnet igjen og igjen i takt med at sæden ble pumpet ut av meg. Ellen stirret opp på meg med oppslukte øyne og så meg rett i øynene mens hun fortsatte med å runke og suge pikken min, og svelge sæden som ble sprutet inn i munnen hennes. En følelse av komplett fulkommenhet spredde seg fra pikken og utover i kroppen. Hele seansen hadde ikke tatt mer enn tjue minutter, men det føltes allikevel som om mye var blitt endret i løpet av dem. Ellen hadde fremdeles den dalende ereksjonen min i munnen, og jeg kunne kjenne hvordan tungen hennes slikket bort de siste dråpene.
“Takk,”
“Det samme,” svarte hun, og øynene våre var låst i hverandre.

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar