Ny nabo, del 1

Denne novellen er vist 31200 ganger.

Her hvor jeg bor, kan jeg se rett ned på verandaen til naboen fra soverommet. Verandaen er godt skjermet for innsyn, slik at det bare er jeg som kan se hva som foregår bak rekkverket, og den muligheten er jeg glad for. Jeg fikk nemlig ny nabo i sommer, en kvinne i midten av 40-åra. Hun er riktig lekker, bølgende blondt hår til skuldrene, rimelig slank med en lekker kropp og ett sjarmerende smil.
En søndag jeg stod ganske sent opp, etter grillfest på lørdagen, tok jeg en kikk ut av soveromsvinduet. Under meg lå Hilde, som hun heter, på solsengen sin og solte seg i en svart bikini. Jeg smilte for meg selv mens jeg så på henne, og tenkte at det kunne ikke skade å gjøre et forsøk. Som sagt er hun i midten av 40-åra, og hun bor alene og er singel. Selv er jeg 28 år gammel, høy, har mørkt hår og er slank, på grensen til veltrent, så jeg tenkte med meg selv at jeg burde ha en fair sjanse. Jeg ble stående og se på henne et par minutter og beundret kroppen hennes, de faste lårene, antydningen til mage (som jeg syns er sexy), og de runde brystene hennes. Så gikk jeg i dusjen mens jeg traktet kaffe.
Vel ute av dusjen og med en kopp kaffe i hånda gikk jeg inn på soverommet igjen og lurte på hva jeg skulle kle på meg. Jeg fikk på meg en shorts og gikk bort til vinduet igjen og kikket ned på Hilde. Nå så jeg til min store overraskelse at den ene hånda hennes lå på låret, helt oppe ved kanten av bikinitrusene, og gned på den. Mens jeg stod der og kikket på og lurte på om hun kom til å gå videre med hånda. Så gjorde hun det, stille og forsiktig flyttet hånda seg inn til midten, og hun begynte å gni forsiktig på sprekken med fingertuppene. "Oioioi, dette er nesten for godt til å være sant", tenkte jeg, mens jeg kjente hvordan det ble dårligere plass i shortsen min. Nå var det på tide å prøve seg, så med kaffekoppen i hånda trakk jeg fra gardinene og åpnet vinduet helt så jeg var sikker på at hun fikk med seg at jeg var der. Hånda hennes gikk lynhurtig opp til ansiktet for å skygge for sola mens hun kikket opp på meg. "God morgen" sa jeg, "god formiddag" svarte hun, lo litt nervøst, og fulgte opp med å spørre om jeg hadde vært på fest. Det måtte jeg svare ja på, og kunne også si at jeg som vanlig var i fin form etter en fest. "Typisk ungdom", lo hun og spurte om jeg ville komme over og få et glass appelsinjuice. Det takket jeg

selvfølgelig ja til, lukket vinduet og var på vei. Jeg tenkte kort over om jeg skulle ta på meg ei skjorte, men siden hun var i bare bikini burde det være akseptabelt å komme i bare shorts.
Da jeg kom over lå Hilde på solsenga igjen, appelsinjuicen stod på bordet og hun hadde satt opp en stol til meg. Stolen stod ved siden av henne og mot henne så jeg fritt kunne beundre kroppen hennes, nå som jeg var nærme kunne jeg se at det var et par dager siden hun hadde barbert bikinilinja og jeg kunne skimte leppene hennes gjennom det sorte stoffet i bikinitrusene. Vi satt og snakket litt, og jeg fikk vite at hun hadde det bra og hadde akkurat begynt ferien sin. Så dreide praten seg inn på dating og forhold, og jeg fant ut at hun var singel. "En kvinne som deg må da vasse i tilbud", kommenterte jeg, og hun svarte at det var jo stadig noen som forsøkte seg, men at hun ikke var interesert i halvgamle menn med ølmage. Det måtte jeg jo bare si meg enig i, og hun spurte selvfølgelig meg om hvorfor jeg som snart har en mastergrad, god jobb ved siden av studiene og rekkehus var singel. Svaret på det var jo enkelt nok, jeg hadde ikke tid, så forholdene hadde en tendens til å strande i startfasen.Nå hadde det gått litt tid, og jeg var kåt på henne og hadde gode gruner til å mistenke henne for å være kåt på meg. Så da hun la seg over på magen var jeg raskt ute med å tilby meg å smøre henne med solkrem på ryggen, hvilket hun takket ja til. Jeg begynte innsmøringen oppe på skuldrene og brukte med vilje litt mye solkrem så jeg måtte ta meg ekstra god tid for å smøre den inn, eller massere den inn. Jeg masserte skuldrene hennes langsomt med sterke hender, og gikk så over til sulderbladene. Så var turen kommet til nedre del av ryggen og jeg gjenntok framgangsmåten her, litt for mye solkrem som skule masseres inn. Da jeg kom opp til bikinioverdelen lot jeg hendene gli under den for å smøre hele ryggen hennes, og hun var raskt ute med å si jeg gjerne måtte åpne den for å komme bedre til. Jeg åpnet den og kunne nå se brystene hennes fra siden, og selvfølgelig lot jeg fingertuppene mine gli over siden av brystene hennes mens jeg gjorde meg ferdig med å smøre henne på ryggen, og jeg nøt følelsen av dem, hvor faste og myke de var på en gang.

Uoppfordret gikk jeg nå over til leggene hennes, og langsomt smørte jeg dem inn med faste bevegelser, og gjorde meg ferdig med begge før jeg gikk over til lårene. Hilde pustet tyngre og kom stadig med tilfredse sukk, og vi viste begge to hvor dette kom til å ende. Jeg nøt utsikten opp mellom lårene hennes, og jeg kunne se leppene hennes var hovne nå, og jeg kunne se antydning til en våt flekk på bikinitrusene hennes. Selv kunne jeg kjenne at jeg var stiv og at pikken min lå opp mot magen. Langsomt begynte jeg å smøre inn lårene hennes, jeg brukte begge hender, først på høyre lår, langsomt arbeidet jeg meg opp låret hennes, helt til fingertupene nesten rørte ved trusene hennes, så byttet jeg til venstre lår. Da jeg så var nesten oppe ved trusene hennes igjen, lot jeg fingertuppene gli langsomt over dem, og Hilde kom med et lavt stønn. "Skal vi ikke gå inn før du fortsetter", spurte hun. Hvilket vi gjorde.
Vel inne tok hun av seg trusene og konstaterte at de bare var i veien, hvilket hun mente shortsene mine også var, og trakk dem av meg. Pikken min fulgte med ned, og spratt opp da shortsene var langt nok nede. Hun tok tak i den og ronket meg langsomt. "Er du klar for å fortsette", spurte hun, og selvfølgelig var jeg det. Hun snudde seg mot spisebordet, lente seg over det og stakk rompa ut mot meg. Jeg lot hånda gli opp innsiden av lårene hennes, helt opp til fitta, og lot langfingeren gli over klitten hennes, gjennom leppene og over åpningen. Det glinset i saftene hennes på fingeren, og jeg kunne se at hun åpnet seg opp og var dryppende våt. Jeg la den andre hånden min på ryggen hennes og presset henne ned så hun lå over bordet, så lot jeg hånden gli ned ryggen hennes til jeg kom til rompa hennes, der gikk jeg over til å bare bruke pekefingeren, og jeg lot den gli langsomt ned gjennom rompesprekken og over anus. Det fikk Hilde til å stønne høyt, og nå kunne jeg se at saftene glinset i de mørke kjønnshårene hennes. Jeg satte meg ned på kne og hadde med ett ansiktet mitt centimetere fra fitta hennes. Hun må ha kunnet kjenne pusten min, og jeg trakk pusten langsomt gjennom nesen for å lukte henne, før jeg lente meg litt fram, stakk ut tunga og lot den gli over fiteleppene hennes. Hun smakte deilig, og det gikk et rykk igjennom kropen hennes.
Jeg reiste meg opp igjen og lot en finger gli inn åpningen hennes, helt inn, og hun stønnet høylytt. Jeg lot fingeren gli inn og ut noen ganger før jeg begynte å fingerpule henne med to fingre, den andre hånde fant snart veien til klitten hennes så jeg kunne massere den litt. Nå begynte Hilde å vakle litt i knæerne, så hun la seg over bordetmens hun stønnet høyt og ba meg om å fortsette. Fingrene mine var dekket av saftene hennes, og jeg flyttet hånden min fra klitten hennes, samlet spytt på pekefingeren, og fortsatte til rompa. Forsiktig la jeg tuppen av pekefingeren mot Hildes anus, presset forsiktig i mot og begynte å massere. Langsomt åpnet rompehullet hennes seg og tok i mot fingeren min, og da den var halvveis inne fikk hun en kraftig orgasme, hele kroppen ristet mens hun stønnet "det går for meg" om og om igjen.
Da hun hadde hentet seg inn igjen etter orgasmen snudde hun seg mot meg og utbrøt at det var en av de beste orgasmene hun hadde hatt. Så gikk hun ned på kne, tok pikken min i høyrehånda og begynte å ronke meg lagsomt mens hun lot tungespissen sirkle rundt pikkhodet på en ertende måte. Pikken min var stenhard og snart var den inne i munnen hennes, hun lukket langsomt leppene rundt hodet og begynte å massere hodet med tunga mens hun ronket meg med den ene hånda og masserte ballene mine med den andre. Det var fantastisk deilig, og det varte ikke lenge før jeg kjente orgasmen min bygge seg opp. "Jeg kommer snart" sa jeg, og hun så forventningsfullt opp på meg og intensiverte behandlingen av pikken min. Jeg strevde jeg med å holde igjen, men det var en håpløs kamp jeg var dømt til å tape, og snart kom jeg, jeg stønnet høyt og spente musklene mens jeg pumpet spermaen min inn i Hildes munn.

Legg igjen en kommentar