Gutter

Denne novellen er vist 58187 ganger.

Per Kristian studerte seg selv i speilet, han spente musklene og studerte overkroppen. Armmusklene var definerte, men ikke veldig store. Vaskebrettet var også på plass, og en tynn stripe av mørkt hår viste vei til de edlere deler. Per Kristian smilte for seg selv og tenkte at han var fornøyd med dette, noe han etter hvert hadde begynt å registrere at også damene var.

 

Per Kristian gikk på videregående – idrettslinja 2, han fylte sytten år i forrige uke. Livet smilte til ham, for noen uker siden hadde han blitt sammen med Cecilie. Cecilie var ei flott jente med langt mellomblondt hår som gikk i klassen hans på idrettslinjen. Hennes spesialitet var turn, noe kroppen hennes bar preg av. Ikke bare selve kroppen, men holdningen og bevegelsene hennes var myke og glidende som hos en turner, eller som hos en katt. Per Kristian var for øvrig fotballspiller og var ofte borte og spilte kamp i helgene.

 

Per Kristian dro ned boxeren og studerte de tidligere nevnte edlere delene. Han tok tak rundt skaftet og gned forsiktig over penishodet. Han ble stiv med en gang- det er nå en gang slik med unggutter, de blir fort kåte. Han tok et par runketak, mens han tenkte på de myke stønnene Cecilie kom med når han slikket henne sist de hadde sex. Han kjente pikken vokse i hånda og bli enda stivere med en gang. Hånda gikk fortere og fortere til sæden sprutet støtvis utover speilet. Litt skamfull dro han opp boxeren igjen og fant en fille han kunne vaske av speilet med. Han hadde ikke tid til å stå her lenger, det var fredag så han og resten av laget skulle på fotballturnering i helgen.

 

Bussen var nesten full da han kom, guttene skrålte og lo og var klare for fotballturnering. Per Kristian satte bagen inn i bagasjerommet på bussen og hoppet inn. Elias hadde tatt av plass til han nest bakerst i bussen. Elias var 19 år, rågod i mål og Per Kristians bestekamerat. Endelig var de klare til avreise, de skulle reise i ca. to timer før de kom fram til idrettsplassen og skolen de skulle ligge på. Elias og Per Kristian snakket om alt mulig, og etter hvert kom de inn på temaet damer og da først og fremst Cecilie. Etter hvert penset de inn på sex. Elias lurte på om de hadde sex, og Per Kristian måtte medgi at jo da, det hadde de. Elias spurte om hva som var favorittstillingene deres, og Per Kristian la ut om at han syntes det meste var deilig, men at Cecilie hylte ekstra høyt når han tok henne bakfra. Elias virket ikke som han var så interessert i å vite hva Cecilie likte best, så etter hvert satt Per Kristian og snakket om hvor deilig det var når Cecilie lot tunga gli i sirkler rundt penishodet mens hun enten runket eller sugde han samtidig. Elias ville vite om hun samtidig hadde forsøkt å putte en finger opp i rumpa hans, noe Per Kristian rødmende innrømte at hun hadde. Mens de snakket om dette kikket tilfeldigvis bort på skrittet til Elias, og der så han en stor og kraftig bule. «Hjelp», tenkte Per Kristian. «Sitter Elias her og blir kåt av det jeg forteller?». Han følte seg litt skamfull, men merket samtidig at det begynte å krible litt i sitt eget lem. Han så seg rundt – hadde noen lagt merke til dem? Det så ikke slik ut, men han merket at han rødmet litt likevel.

 

Da han så tilbake på Elias så han at han satt med hånda presset over bulen i skrittet, han kunne dessuten se at tommelen gned litt frem og tilbake på et bestemt punkt. Han merket at hans egen bule vokste enda noen centimeter, og det begynte å verke ømt og pirrende et visst sted. Han tok jakken sin og la den i fanget, og begynte samtidig å snakke om helt andre ting med Elias, hvilke forventninger han hadde til turneringen og andre ting.

 

Bussen kjørte opp til skolen hvor de skulle bo, og parkerte utenfor. Gutta hoppet ut og tok med bager og utstyr inn. De spiste kveldsmat og deretter beordret treneren alle i seng. De fleste stakk innom garderoben i kjelleren for å pusse tenner etc, men Per Kristian fant et handicaptoalett i første etasje. Etter noen minutter banket det på døren og Elias spurte om han kunne komme inn. De pusset tenner og skravlet litt, klærne ble tatt av og guttene stod bare i boxershortser. Elias måtte tisse så han gjorde det mens Per Kristian snudde ryggen til. Han merket at han ble litt flau for akkurat det etter samtalen tidligere, til tross for at han hadde sett Elias naken mange ganger i garderoben. Elias så nok at han ble litt flau, så han kommenterte at Per Kristian måtte da tåle å se pikken hans. Joa, Per Kristian gjorde nå det.. Til sin egen fortvilelse merket han prikkingen i lemmet igjen og han merket at det sakte reiste seg og gled oppover mot magen. «Nei, se der,» sa Elias. «Blir du kåt av å se pikken min eller? Jeg så nok at du fikk en bule der på bussen i dag også.» «Det var vel flere som fikk bule da, tenker jeg,» svarte Per Kristian så kjekt han kunne, men merket at han fortsatt følte seg veldig ille berørt. Elias lo, og sa at det var vel bare deilig innimellom. Men han påpekte også at det deiligste var vel å få utløp for kåtskapen og at Per Kristian var heldig som hadde Cecilie til å hjelpe seg med det. Per Kristian lo og var enig i det, og registrerte samtidig at bulen i buksen til Elias hadde kommet tilbake. «Det er jo deilig å runke også, da», sa Elias, samtidig som han gned bulen i skrittet med høyre hånd – «eller hva sier du Per Kristian?» Per Kristian måtte medgi det samtidig som han kunne se at Elias’ hånd gled ned i boxeren. Elias fikk et nytende uttrykk i ansiktet mens det var tydelig at han tok noen runketak. «Du kan jo ta på deg selv du og, da», sa han til Per Kristian. «Ja», stotret Per Kristian som følte seg litt sjenert over dette, men etter hvert lot han hånda gli ned i bokseren der han fant et hardt lem med nokså mye våt og glatt forsats. Det var deilig å holdet i lemmet, og han kunne kjenne blodet banke gjennom årene. Han lot forhuden glid sakte over hodet et par ganger, mens han pustet skjelvende. Elias observerte det hele diskret, men nøye og så spurte han om han kanskje kunne få se lemmet til Per Kristian mens han runket. Per Kristian tenkte at det ville bli enda flauere, samtidig som han begynte å bli såpass kåt at han ble litt tent ved tanken. Han dro ned boxeren, og skrittet ut av den, samtidig som han så at Elias gjorde det samme. Lemmet til Elias var stort og kraftig, med tydelige blodårer utenpå. Hodet var litt mørkere i farven, og han kunne se at det pulserte – Elias måtte være nokså kåt. Per Kristian kunne kjenne at han ble enda kåtere av synet, og hånda hans fant tilbake til det stive lemmet. Han egen pikk var ikke så mye mindre enn Elias’, men det var nok noe tynnere, blodårene var heller ikke så markerte.

 

Han brukte tommelen til å dra forhuden frem og tilbake over hodet, slik at han intensiverte massasjen akkurat der, samtidig som han så Elias nappe hardt i pikken, han hadde virkelig satt opp tempoet. Det kom også noen svake stønn fra ham. Per Kristian merket at dette gjorde ham veldig kåt, og han følte at han kunne komme når som helst, derfor senket han tempoet litt igjen. Elias stønnet og spurte om han kunne få ta på pikken til Per Kristian. Per Kristian var noe skeptisk, men rakk ikke svare før hånda til Elias fant veien og la seg rundt skaftet. Etter dette fulgte noen runketak som Per Kristian trodde skulle få han rett til himmels. Det kjentes i grunnen ut som om Elias aldri hadde gjort noe annet enn å runke i hele sitt liv. Fingrene rundt forhuden som igjen stimulerte hodet, Per Kristian klynket i nytelse. Elias satte seg ned på kne foran Per Kristian og studerte pikken hans nøye mens han runket den. «Ååå jaa», stønnet Per Kristian. Elias bøyde seg frem, strakk ut tunga og lot den gli over pikkhodet, noe som gjorde at Per Kristian stønnet igjen. Dette var noe han aldri hadde drømt om, og det verste av alt var at det var enda bedre enn når Cecilie gjorde det. Munnen som gapte over pikken, en hånd som masserte ballene, og deretter en finger som gled opp i rumpa. Først tenkte Per Kristian at det var litt ekkelt, deretter tenkte han bare at det var utrolig deilig, og så eksploderte han i en voldsom orgasme. Han kunne nærmest kjenne at spermen sprutet støtvis inn i munnen til Elias, og borte ble den. Elias svelget alt sammen! Per Kristian visste ikke om han skulle le eller gråte, han bare kjente at han sank sammen i knærne og seg ned på gulvet. Elias la seg ved siden av ham, og stønnet. «Var det deilig?», spurte han. «Ja», stønnet Per Kristian, «men var det ikke ekkelt for deg?». «Nei», jeg syntes det var utrolig deilig jeg, du smakte nydelig». Han dro litt i lemmet sitt mens han sa det, «nå er det din tur til å ta på meg».

 

Per Kristian følte at han burde ta den utfordringen ettersom han hadde fått så deilig behandling fra Elias, så han la forsiktig hånden sin rundt lemmet. Det var steinhardt, og det pulserte i hånden hans. Per Kristian kjente at det begynte å krible i hans eget lem nesten med det samme han tok det første runketaket på Elias, og han stønnet av kåtskap og spenning. Elias stønnet også, mens han gav Per Kristian oppmuntrende tilbakemeldinger på behandlingen. Etter hvert spurte han om Per Kristian hadde likt å han fingeren hans i rumpa, noe han måtte innrømme at han hadde. Elias lurte da på om han kunne få lov å ta Per Kristian bak. I det han spurte satte han seg opp på kne og tok tak i hoftene til Per Kristian og snudde han rundt på magen. Per Kristian forsøkte å protestere, men merket plutselig at han ble kåt av tanken, og sa derfor at de kunne prøve. Elias senket hodet sitt ned mot Per Kristians rumpe og lot tunga presse mot hullet. Han slikket med et visst press bak, og lot tunga gli opp i hullet. Tidvis lot han også tunga presse mot området mellom penis og rumpehullet, noe som var utrolig deilig for Per Kristian. Han kjente ilinger helt opp i hodet ved denne behandlingen.

 

Etter hvert stoppet Elias opp, og han reiste seg og gikk mot vasken. Der fant han frem en flaske med glidemiddel som han hadde i toalettvesken sin. «Har du glidemiddel?», spurte Per Kristian litt forskrekket, og fikk et tvetydig smil i retur. «Hvorfor ikke?, spurte Elias i det han kom tilbake til Per Kristian. Han satte seg ned på kne igjen, tok litt glidemiddel på hendene og gned inn rumpa til Per Kristian. Han førte inn først en finger, deretter to og til slutt tre. Det sprengte og var litt vondt, men det ble bare deiligere og deiligere etter hvert. Elias stønnet, fjernet deretter fingrene og gned inn sin egen pikk med glidemiddel. Om mulig var pikken hans enda mer sprengkåt nå. Så satte han pikkhodet sitt mot rumpehullsåpningen og begynte å presse. Per Kristian stønnet, han kunne ikke si om det var av lyst eller smerte, men kjente at det hele tiden ble bedre. Likevel tenkte han at Elias umulig kunne greie å få inn hele pikken. Men hele pikken gikk inn, og etter hvert kunne Elias begynne å støte frem og tilbake. Etter hvert støtet Elias fortere og fortere mens han stønnet som besatt. «Sett deg opp på kne», stønnet han, mens han trakk Per Kristian opp så han stod på alle fire. Deretter la han hånda si rundt Per Kristians pikk som nå var helt stiv igjen. Han begynte å runke, og Per Kristian trodde han skulle skrike av vellyst, da den varme hånda som ennå var glatt av glidemiddel la seg rundt pikken hans. Kombinasjonen av en bankende og hard pikk i rumpa samtidig som han fikk et himmels runk gjorde at han kjente at han snart måtte komme. Likevel kom Elias han i forkjøpet; han stønnet som besatt, slapp pikken til Per Kristian (som for øvrig fant den fort selv), kjørte på så fort han greide og peste og stønnet ut i en orgasme hvor ham pumpet satsen sin langt opp i Per Kristians rumpe. Det gikk ett minutt så pumpet spruten til Per Kristian utover det flislagte badegulvet. Han kom med noen ynkelige hikst, for han begynte å bli nokså sliten, deretter falt han sammen med Elias over seg. Elias stønnet og kysset Per Kristian på kinnet, «jeg håper du har hatt det deilig», hvisket han. «Ja…». Det ble stille en lang stund. «Men Elias… er det slik at du er homo?»

 

Elias rakk ikke å svare før det banket på døren, «hallo, har du sovnet eller?». Det var en av gutta på laget som tydeligvis heldigvis ikke hadde fått med seg at de var to der inne. Per Kristian og Elias så på hverandre med flakkende blikk. «Neida», ropte Per Kristian, «jeg er litt dårlig i magen bare». «OK, da finner jeg en annen dass», kom det utenfra, og de hørte skritt som fjernet seg. «Puh», sa Per Kristian, «la oss komme oss i soveposen». De fikk fort på seg boxerne og kom seg usett ut fra toalettet. Deretter gikk de inn i klasserommet hvor alle skulle sove hvor de hoppet i soveposene. Det ble en del prating slik gutter gjør, men etter en stund ble nå lyset slukket, og praten stilnet av. Da det hadde vært stille en stund merket Per Kristian at Elias bøyde seg over han, han la munnen mot Per Kristians øre og lot tungen gli langs øreflippen slik at det sendte ilinger langs hele ryggraden på Per Kristian. Etter en liten stund stoppet han opp, svelget tungt, og deretter hvisket han følgende; «ja, det tror jeg».

 

 

Legg igjen en kommentar