Nytt bekjentskap

Denne novellen er vist 20466 ganger.

Det var en varm sommerdag, jeg satt på flyplassen og ventet på flyet mitt.
Jeg var på tur til ei venninne av meg, Maria, hun bodde i større by for å studere. Jeg bodde ikke i samme by, så jeg bestemte meg for å besøke henne.
Venninna mi bodde sammen med to andre jenter, den ene jenta kjente jeg fra før, hun het Anette.  Mens den andre kjente jeg ikke, hun het visst Line.
Flyturen tok ikke lang tid, så jeg ble enig om å møte jentene i byen. Vi gikk på kafé og shoppet litt. 

Jeg og Line ble slitne av all shoppingen, så vi bestemte oss for å ta bussen hjem. Det begynte å bli ettermiddag så jeg skulle begynte å fikse meg til vi skulle ut på kvelden. Jeg fant ut det var lurest å ta badet mens det var ledig, så jeg gikk i dusjen. Jeg «glemte» å låse døra, jeg hadde nemlig hatt et blikk til Line. Men det var kanskje ingenting, jeg hadde jo tross alt kjæreste.

Jeg tenkte ikke mer på det og gikk i dusjen, da jeg nesten var ferdig banket det på, jeg grep håndduken og sa forsiktig: kom inn. Der sto Line, hun smilte litt skjevt, og sa at det var noe spesielt med meg som gjorde henne kåt, så lurte hun på om jeg følte det samme. Jeg ble litt paff og flau, men innerst inne ble jeg tent av tanken. Jeg nikket forsiktig til henne, hun smilte og sa: dette angrer du ikke på.
Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, hun ba meg legge meg opp på gulvet, og jeg gjorde som hun sa. Jeg forsto fort at dette ikke var nytt for henne akkurat.

Vi begynte straks å kline, og hun var en god kysser. Jeg kjente hendene hennes over hele kroppen min, jeg kjente jeg begynte allerede å bli klam mellom bena. Det la hun merke til, så hun fortsatte å pirre meg opp. Hun begynte å leke med tunga si, hun begynte oppe, og gikk sakte nedover mot musa mi, men hun var tilslutt over hele kroppen min. Det begynte å renne av underlivet mitt, så jeg ba henne om å ta den inni meg. Dermed begynte jeg å renne mer, jeg var nesten som en rennende kran, jeg ble litt flau, men Line smilte bare og drakk av «saften» min. Hun begynte å fingre meg, samtidig som hun slikket meg.  Hun begynte med en finger, men jeg var så våt at det måtte flere inn. Hun gjorde det fortere og fortere. Jeg ble skikkelig varm, jeg begynte å stønne lavt, men det ble bare høyere og høyere. Jeg klarte ikke å kontrollere meg selv. Jeg fikk en lang og deilig orgasme, kan ikke huske sist jeg fikk en så deilig orgasme, jeg følte meg faktisk helt som en ny person. Line smilte og sa at de andre var rett rundt hjørnet så vi fikk fortsette senere om jeg ville det da.

Jeg begynte å kle på meg, da de andre kom inn døra. Etter hvert begynte dem også å fikse seg, så begynte vi å drikke. Jeg kjente at jeg ble kåt av Line, og at jeg ville ha mer av henne. Vi satt og vekslet blikk til hverandre, men di andre skjønte ingenting. Det ble mye latter av det hele.
Vi bestemte oss for å dra ut, vi gikk på en bar ikke så langt fra leiligheten. Jeg bestemte meg for å bli kjent med andre ute, jeg satte meg på siden av en kjekk type i baren, han virket kjempe hyggelig og vi snakket om alt mellom himmel og jord. Dette hadde da Line sett, så hun kom mot meg og sa at hun ble nesten sjalu av å se på, og at hun ville ha meg, NÅ. Jeg forklarte gutten i baren, at Line da hadde et problem jeg måtte hjelpe henne med. Han smilte bare og sa, vi treffes senere.
Line dro meg inn til et hjørne. Jeg var egentlig litt skuffa over henne pga hun hadde tatt meg fra den kjekke gutten i baren. Hun tok hånden min inn mellom bena på seg selv, og jeg kjente at hun ikke hadde truse på seg. Jeg ble helt stum, jeg snudde meg for å se om noen hadde sett dette, da sa Line: slapp av, ingen ser oss. Jeg kjente at hun var våt, så jeg tente litt på tanken om å fortsette der vi slapp før i dag. Og det var i alle fall det hun ønsket. Jeg sa med Line at jeg skulle bare snakke litt med de andre så kunne vi stikke hjem. De andre hadde det ikke fult så bra, så dem ville også hjem. Svarte tenkte jeg med meg selv, da blir det vell ingenting av den «kosen». Vi fant nå ut at hjem skulle vi nå gå uansett. Da vi var vell hjemme spurte Maria om ikke jeg kunne ligge på rommet til Line? Pga hun hadde det så rotete på sitt rom. Det lyste ut av meg, er nesten sikker på at de andre skjønte noe der og da, men det ble bare med: det går sikkert bra. Men innerst inne vet jeg to som ble veldig glade for at det endte slikt.

Legg igjen en kommentar